Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
πριν βγω, μπορεις να μου πεις γιατι ειμαι κωλοτουμπας; να κανω μια μαντεψια να μου πεις αν ειμαι σωστος;

επειδη μια μιλησα ασχημα για τη δεσποινα και μια καλα; και τα 2 σωστα ειναι. αλλα γιατι να κρατησω κακια εφοσον ειναι πιθανο να μην την ξαναδω; παει τελειωσε, ολα καλα... ας συνεχισει τη δουλιτσα της κανονικα που μια χαρα την κανει κι ας με θυμαται για τα καλα και οχι για τα ασχημα οπως και γω...

επειδη ειπε μια κουβεντα παραπανω που κατα τη γνωμη μου δεν επρεπε να πει και με "πληγωσε" θα την κρεμασω η θα αλλαξω γνωμη για ολα τα καλα που περασα μαζι της; θα κανω μαθηματα ηθικης σε μια εργαζομενη σε στουντιο που δε θελει να με ξαναδει; ειπα δηλαδη τιποτα τοσο κακο και εκανα μετα κωλοτουμπα; μακαρι να ειναι καλα το κοριτσι και να δουλευει παντα καλα, να προσφερει ομορφες στιγμες σε οσους πανε οπως προσεφερε σε μενα. Ας την κρινουν οι δικοι της ανθρωποι για την ηθικη της, δε θα το κανω εγω, ενας ξενος...

KD: μην αγχωνεσαι, ολα καλα θα πανε. εγω πολυ σπανια μπαινω στο φορουμ, βρεξει χιονισει, και οποτε μπαινω το ξεπατωνω, γραφω και "παραλογισμους" ενιοτε, ας το κρινουνε οι αλλοι αυτο...

ευχαριστω για τις ευχες και τις συμβουλες, ας σταματησουμε τη στιχομυθια γιατι δεν εχει νοημα...

όχι γιαυτό αλλα γιατι όλη μέρα κάθεσαι και γραφεις, γραφεις, ξαναγράφεις, το παίζεις άνετος ενώ φαινεται οτι κάποιό πρόβλημα έχεις, ξανα-αναφέρεσαι στο θέμα και δεν το αφήνεις τα ξεχαστεί. Στο ξανάπα, ότι εγινε, εγινε και είναι δικός σου λογαριασμός και δικαίωμα σου να το διαχειριστείς όπως θέλεις αλλα ρε φίλε όσο το συνεχίζεις εδώ (ακόμα και με το να απαντάς στα σχόλια του καθενός -και στα δικά μου) δείχνεις οτι (συγνώμη για την έκφραση) τα θέλει ο κώλος σου...

vaggelism

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
warnban.gif
 απαράδεκτο[/URL] απειλητικό pm σε άλλο μέλος.

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
όχι γιαυτό αλλα γιατι όλη μέρα κάθεσαι και γραφεις, γραφεις, ξαναγράφεις, το παίζεις άνετος ενώ φαινεται οτι κάποιό πρόβλημα έχεις, ξανα-αναφέρεσαι στο θέμα και δεν το αφήνεις τα ξεχαστεί. Στο ξανάπα, ότι εγινε, εγινε και είναι δικός σου λογαριασμός και δικαίωμα σου να το διαχειριστείς όπως θέλεις αλλα ρε φίλε όσο το συνεχίζεις εδώ (ακόμα και με το να απαντάς στα σχόλια του καθενός -και στα δικά μου) δείχνεις οτι (συγνώμη για την έκφραση) τα θέλει ο κώλος σου...

ΣΩΣΤΟΣ! κοιταξε ενταξει, ανετος ανετος δεν ειμαι, εχω μια μελαγχολια και μια απογοητευση. αυτη απογοητευση δεν ειναι σαν να λεμε χωρισα με τον ερωτα της ζωης μου αλλα σιγουρα ειναι παραπανω απο οτι χθες που εχασε η παναθα ας πουμε. δεν εγινε κατι πολυ σοβαρο, απλως εχασα μια ωραια παρεα, θες να πω μια καλη φιλη η θα φανω υπερβολικος; παντως οχι τον ερωτα της ζωης μου, αυτο ειναι σιγουρο...

το φορουμ ειναι λιγο σαν group therappy, ξερεις... τα ουσιαστικα ειπωθηκαν νωρις, τωρα αυτα ειναι παπαριες για να περασει λιγο η ωρα μεχρι να βγουμε να παμε για ενα ποτο και να ξελαμπικαρουμε...

παντως δεν υπαρχει περιπτωση να μπω και αυριο και μεθαυριο, ποτε δεν το κανω αυτο... με υποστηκατε με ασχημο τροπο σημερα, αλλα παει, αυτο ηταν... απο αυριο δουλιτσα και σε 2-3 μερες θα σταματησει αυτο που λες: "να με τρωει"...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κανα ραντεβου θανατου θα κανονιστει ή θα τα βρειτε παλι ρε τυποι? :(

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
χιλιοχρονη ρε αμανταρα  :rockon: :rockon:
οι οριενταλ χοροι αποψε oλα τα λεφτα  :rockon: :rockon: :rockon:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.775
Πόντοι
5.435
Χρόνια πολλά Αμάντα, χρόνια καλά, να είσαι πάντα ευτυχισμένη.  :rockon:

Γειά σου φίλε TAFTAR, καιρό έχω να σου στείλω χαιρετίσματα  :dancing:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.775
Πόντοι
5.435
φιλε μου  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: καλα εισαι?  :)
Μια χαρά, σε ευχαριστώ. Το ότι δεν γράφω στο συγκεκριμένο φόρουμ δεν σημαίνει πως δεν σας διαβάζω. Πάντα μου φτιάχνετε τη διάθεση.  :grin:
By the way πολλή καλή η φώτο του Τσαχιρίδη. Μορφή ο τύπος των 80s.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Χρόνια σου πολλά Αμάντα με υγεία , ευτυχία καί επιτυχία ! καλησπέρα στα φιλαράκια μας ! 

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
καλημερα σε ολουςςςςςς................... :-* :-* :-* :-* :-*

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Την καλημερα μου κυριες μου. :cool2:
Καλη εβδομαδα τοσο σε εσας, οσο και στο υπολοιπο προσωπικο του studio και ολους τους φιλους.

;) ;) ;) ;) ;) ;)

ΝΕΦΕΛΑΚΙ

Ιερόδουλη
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
0
Καλημέρα και καλή εβδομάδα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom