πριν βγω, μπορεις να μου πεις γιατι ειμαι κωλοτουμπας; να κανω μια μαντεψια να μου πεις αν ειμαι σωστος;
επειδη μια μιλησα ασχημα για τη δεσποινα και μια καλα; και τα 2 σωστα ειναι. αλλα γιατι να κρατησω κακια εφοσον ειναι πιθανο να μην την ξαναδω; παει τελειωσε, ολα καλα... ας συνεχισει τη δουλιτσα της κανονικα που μια χαρα την κανει κι ας με θυμαται για τα καλα και οχι για τα ασχημα οπως και γω...
επειδη ειπε μια κουβεντα παραπανω που κατα τη γνωμη μου δεν επρεπε να πει και με "πληγωσε" θα την κρεμασω η θα αλλαξω γνωμη για ολα τα καλα που περασα μαζι της; θα κανω μαθηματα ηθικης σε μια εργαζομενη σε στουντιο που δε θελει να με ξαναδει; ειπα δηλαδη τιποτα τοσο κακο και εκανα μετα κωλοτουμπα; μακαρι να ειναι καλα το κοριτσι και να δουλευει παντα καλα, να προσφερει ομορφες στιγμες σε οσους πανε οπως προσεφερε σε μενα. Ας την κρινουν οι δικοι της ανθρωποι για την ηθικη της, δε θα το κανω εγω, ενας ξενος...
KD: μην αγχωνεσαι, ολα καλα θα πανε. εγω πολυ σπανια μπαινω στο φορουμ, βρεξει χιονισει, και οποτε μπαινω το ξεπατωνω, γραφω και "παραλογισμους" ενιοτε, ας το κρινουνε οι αλλοι αυτο...
ευχαριστω για τις ευχες και τις συμβουλες, ας σταματησουμε τη στιχομυθια γιατι δεν εχει νοημα...
όχι γιαυτό αλλα γιατι όλη μέρα κάθεσαι και γραφεις, γραφεις, ξαναγράφεις, το παίζεις άνετος ενώ φαινεται οτι κάποιό πρόβλημα έχεις, ξανα-αναφέρεσαι στο θέμα και δεν το αφήνεις τα ξεχαστεί. Στο ξανάπα, ότι εγινε, εγινε και είναι δικός σου λογαριασμός και δικαίωμα σου να το διαχειριστείς όπως θέλεις αλλα ρε φίλε όσο το συνεχίζεις εδώ (ακόμα και με το να απαντάς στα σχόλια του καθενός -και στα δικά μου) δείχνεις οτι (συγνώμη για την έκφραση) τα θέλει ο κώλος σου...