You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Kostas99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.263
- Πόντοι
- 3.425
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
κρίμα να μην κάνει πρωκτικό η κλαούντια...
δεν εχεις αδικο μαναρι :-
αλλα τουλαχιστον σε ολα τα αλλα προγραμματα ειναι απ οτι μου λετε παρα πολυ καλη ;)
.Καληνυχτα Αντζελα
Καληνυχτα κουκλί μου ;) :-* :-*
πολλα φιλακια
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Καλησπέρα Αντζελα όλα καλά?
εχουμε νεα για την Νανσυ?
θα επιστρέψει σύντομα?
καλησπερα ματια μου
αυριο το απογευμα θα ξερω κουκλί μου μιας και το πρωι η κοπέλα θα παει να κανει καποιες εξετασεις στο ποδι της και αναλογα με το τι θα τις πουνε ή γιατροι θα επιστεψει
προς το παρον ποναει και ειναι με ναρθηκα :- :'(
πολλα φιλακια
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
οχι βρε ετσι κι αλλιως και η ωρα ειναι περασμενη για αρκετους απο εσας αλλα και η κοπέλα ξαναδουλευει και την Κυριακη ;)
Απλα μου εχουν περισσεψει παρα πολλες φωτος της Κλαουντιας που δεν υπάρχουν ουτε στο φορουμ ουτε στη σελιδα μας και οποτε βρησκω την ευκαιρεια τις βαζω ;)
πολλα φιλακια
το στηθος της το δειχνει πουθενα?
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
αριστα.
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Αντζελα τι ωρα ανοιξατε?Κατα τις 10.30 που περασα ητανε κλειστο το μαγαζι!
ανοιχτα ειμασταν ματια μου ;)
μαλλον θα περασες κατα τις 11παρα που κλεινουμε για 5-10 λεπτα για να γινει η αλλαγη της βαρδιας
(γιατι δεν επιτρεπεται να υπαρχουν 2 κοπέλες μαζι στη βαρδυα, οποτε οταν γινεται αλλαγη αναγκαστικα κλεινουμε για λιγο και δεν περναμε πελατες στο σαλονι μεχρι να ντυθει και να φυγει η μια κοπέλα)
πολλα φιλακια
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Βλεπεις ποσο γκαντεμης ειμαι ωρες ωρες?ανοιχτα ειμασταν ματια μου ;)
μαλλον θα περασες κατα τις 11παρα που κλεινουμε για 5-10 λεπτα για να γινει η αλλαγη της βαρδιας
(γιατι δεν επιτρεπεται να υπαρχουν 2 κοπέλες μαζι στη βαρδυα, οποτε οταν γινεται αλλαγη αναγκαστικα κλεινουμε για λιγο και δεν περναμε πελατες στο σαλονι μεχρι να ντυθει και να φυγει η μια κοπέλα)
πολλα φιλακια
Φιλια πολλα :-* :-* :-*
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Βλεπεις ποσο γκαντεμης ειμαι ωρες ωρες?
δε πειραζει βρε μαναρι την επομενη φορα ;)
επρεπε καλου κακου παντως να χτυπαγες το κουδουνι και θα στο ελεγε η υπηρεσια ;)
γιατι παντα υπαρχει και η περιπτωση το μαγαζι να ειναι ανοιχτο και στη κουζινα η υπηρεσια ή η κοπέλα να εχουν πατησει καταλαθος το διακοπτη που σβηνει την εξωτερικη φωτεινη επιγραφη
πολλα φιλια
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Βλεπεις ποσο γκαντεμης ειμαι ωρες ωρες?
πας καρεα...κλειστα.
φυλης 104...παλι κλειστα.
τι μαυρογατα που εισαι
δε πειραζει βρε μαναρι την επομενη φορα ;)
επρεπε καλου κακου παντως να χτυπαγες το κουδουνι και θα στο ελεγε η υπηρεσια ;)
γιατι παντα υπαρχει και η περιπτωση το μαγαζι να ειναι ανοιχτο και στη κουζινα η υπηρεσια ή η κοπέλα να εχουν πατησει καταλαθος το διακοπτη που σβηνει την εξωτερικη φωτεινη επιγραφη
πολλα φιλια
βρε ομορφούλα.... αταξίες κάνετε όλες μαζί και σβήνετε καταλάθος και καλά τα φώτα;;;
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
μια ερωτηση ...
η νανα η ταυλανδεζα λες οτι εχει προγραμμα με μασαζ
ποση ωρα διαρκει το μασαζ ? και το μασαζ τι τεχνικης ? και μετα ποση ωρα το υπολοιπο ?
ολες οι κοπέλες ματια μου κανουμε μασαζ ;)
απλα κατα την αποψη μου η νανα κανει το καλυτερο μιας και το εχει σπουδασει σε σχολη στην πατριδα της αλλα και γιατι ενα απογευμα που ειμουνα στο μαγαζι κουρασμενη της ζητησα να μου κανει και η κοπέλα πραγματικα με ανακουφισε και με χαλαρωσε οσο δεν φανταζεσαι ;)
τωρα για την ωρα που ρωτας ματια μου δεν κραταμε ρολοι ;)
συγουρα θα εχεις αρκετο χρονο για να απολαυσεις το μασαζ της Νανας σε ολο σου το κορμι αλλα και την ανεση σου για το υπολοιπο μερος του προγραμματος ;)
Οσα παιδια παντως την εχουν δοκιμασει απ οτι μου ειπαν δεν μου ανεφεραν κανενα προβλημα χρονου, ισα ισα που τα περασαν πολυ ωραια μαζι της ;)
πολλα φιλακια
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
βρε ομορφούλα.... αταξίες κάνετε όλες μαζί και σβήνετε καταλάθος και καλά τα φώτα;;;
οχι βρε απλα ο διακοπτης απ τα φωτα ειναι διπλα διπλα με τον διακοπτη που ανοιγουμε την εξωτερικη πορτα σε εσας ;)
και πολλες φορες οι υπηρεσιες μπερδευονται και οπως ανοιγουν τη πορτα σβηνουν και τα φωτα :-
μακια μακια
joedoe
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 68
- Πόντοι
- 1.225
ολες οι κοπέλες ματια μου κανουμε μασαζ ;)
απλα κατα την αποψη μου η νανα κανει το καλυτερο μιας και το εχει σπουδασει σε σχολη στην πατριδα της αλλα και γιατι ενα απογευμα που ειμουνα στο μαγαζι κουρασμενη της ζητησα να μου κανει και η κοπέλα πραγματικα με ανακουφισε και με χαλαρωσε οσο δεν φανταζεσαι ;)
τωρα για την ωρα που ρωτας ματια μου δεν κραταμε ρολοι ;)
συγουρα θα εχεις αρκετο χρονο για να απολαυσεις το μασαζ της Νανας σε ολο σου το κορμι αλλα και την ανεση σου για το υπολοιπο μερος του προγραμματος ;)
Οσα παιδια παντως την εχουν δοκιμασει απ οτι μου ειπαν δεν μου ανεφεραν κανενα προβλημα χρονου, ισα ισα που τα περασαν πολυ ωραια μαζι της ;)
πολλα φιλακια
καρδια μου μασαζ εχω σπουδασει και εγω στην πατριδα της αλλα ενα προγραμμα μασαζ για ολο το κορμι διαρκει τουλαχιστον μια ωρα , το thai massage διαρκει 1μιση ωρα για να το κανεις ολοκληρωμενα. επειδη σιγουρα δεν διαθετει τοσο χρονο στην βαρδια της για το εκαστοτε πελατη μπορεις μου το κανεις ποιο σαφες ?
σματς σμουτς