Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Σχιστομάτα είναι και πολύ καλή σε αυτό που κάνει.... Αφού την έχεις πάρει και αλλού παλαιότερα ίσως και να το γνωρίζεις....
συμφωνω απολυτα ειναι πολυ καλη ;) ;)
μακια
Σχιστομάτα είναι και πολύ καλή σε αυτό που κάνει.... Αφού την έχεις πάρει και αλλού παλαιότερα ίσως και να το γνωρίζεις....
μιλησα σημερα οπως σουχα πει ματια μου με τη κοπέλα και η Νανσυ ειναι ηδη καλυτερα και θα επιστρεψει αυτη τη παρασκευη το πρωι στη μονιμη της βαρδια ;)
Είχε χτυπήσει το πόδι της. Θλάση αν δεν κάνω λάθος......Τι είχε δλδ και είναι καλύτερα ?
Θα της φερθούμε με ιδιαίτερη στοργή τότε
μιλησα σημερα οπως σουχα πει ματια μου με τη κοπέλα και η Νανσυ ειναι ηδη καλυτερα και θα επιστρεψει αυτη τη παρασκευη το πρωι στη μονιμη της βαρδια ;)
πολλα φιλακια
super!
Δυστηχώς δεν μπορώ να έρθω αυτή την Παρασκευή αλλα θα προσπαθήσω για την επόμενη!
Αλήθεια την δευτέρα ή κάποια άλλη μέρα της βδομάδας θα δουλέυει η Κλαούντια σε απογευματινή βάρδυα; Ρωτάω γιατι την Κυριακή θα ποτίζω τα δέντρα στο χωράφι.
σούπερ! Απο βδομάδα θα περάσω όπως και ΄νάχει γιατι σας πεθύμησα! Αν όχι στην Κλαούντια τότε μάλλον στην Κατερίνα!
γεια σας κ απο εμενα............αντζελα σε ευχαριστω για τν απαντηση μωρακι.... ...εχω κ αλλα ν σ πω αλλα λεω ν σε πριξω αλλη φορα...χιχιχιχι...
τις φωτο μην ξεχασεις με τν νικολ κ εσενα με σορτσαααααακια......φιλακια....
Τι ωραία τα σορτσάκια
που τονίζουν τα μπουτάκια
ομως πιο ωραία τα κολαράκια
αλλά και τα πεδιλάκια
κουκλες και οι 2
το χω ξαναματαπει ! Τα κορίτσια του Φυλής 104 ,είναι μεγάλη έμπνευση !
κολαράκια
πεδιλάκια
σορτσάκια
μπουτάκια
στηθάκια και στηθάρες
απ όλα έχει η Αντζελα
και τρέλλα και ματάρες
τιμές καλές και λαϊκές
και πρώτες γκομενάρες
υποκλίνομαι με σεβασμό σε όλες τις δραστηριότητες αυτού του κοριτσιού !
δυο δυό στη μπανιέρα δυό δυό ,...γιατι παίζεις με τον πόνο μας, γιατί ? :'(οταν θα κατεβω αθηνα εσας θα σας παρω και τις 2 μαζι να ξερετε.
γινετε?