Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,3%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,9%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    364

Επισκέπτης
Ο "γελωτοποιός"; Που να γράψει, αφού μόλις τον παίρνουν χαμπάρι τον κυνηγάνε με τα σκουπόξυλα.
Για ρώτα το ίνδαλμα σου σε πόσα μαγαζιά του έχουν απαγορέψει την είσοδο. Τους ενοχλεί φαίνεται η ...αντικειμενικότητα του.
Άντε πες μου εσύ!
Εκατό φορές στην έχω κάνει αυτή την ερώτηση.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Γι' αυτό η πρώτη κριτική έχει αξία. Οι υπόλοιπες όχι.........

........Το θέμα είναι τι εντύπωση προκαλείται σ' αυτούς που δεν σε γνωρίζουν.
Διαβασα με προσοχη τα σχολια σου και ομολογω οτι καποια απο αυτα εχουν σωστη βαση.

Απ΄οτι φαινεται συχνες κριτικες για καποια κοπελα "ενοχλουν" και "προβληματιζουν" ειδικα τους καχυποπτους.
Εγω βεβαια δεν το βλεπω ετσι, μιας και ξερω οτι δεν υπαρχει δόλος ή συμφερον, αλλα δεν αρκει αυτο.

Απο την αλλη γιατι να σε απασχολει η γνωμη αγνωστων, κανε οτι θελεις και γραψτους στα παπαρια σου.(θα μπορει να μου πει καποιος)

Με προβληματισες αρκετα παντως....
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Καλες γιορτες.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ο "γελωτοποιός"; Που να γράψει, αφού μόλις τον παίρνουν χαμπάρι τον κυνηγάνε με τα σκουπόξυλα.
Για ρώτα το ίνδαλμα σου σε πόσα μαγαζιά του έχουν απαγορέψει την είσοδο. Τους ενοχλεί φαίνεται η ...αντικειμενικότητα του.
Ποιον αποκαλεις ετσι?

Επισκέπτης
Εσύ που τα ξέρεις όλα και έχεις μάτια παντού βρες την απάντηση. Αν όντως γυρίζεις την πιάτσα θα τη γνώριζες ήδη.
Αλλά προφανώς είσαι ένας ακόμη φαφλατάς του διαδικτύου που την πέφτει στα πραγματικά αξιόλογα μέλη μπας και νιώσεις λιγάκι σημαντικός.
Μ' αρέσεις πάντως ρε τύπε που παραμένεις σταθερός στις απόψεις σου.
Μια ζωή τις ίδιες μαλακίες λες, σε όλους όμως :2funny:

Επισκέπτης
Διαβασα με προσοχη τα σχολια σου και ομολογω οτι καποια απο αυτα εχουν σωστη βαση.
Ποια δεν έχουν;

Απ΄οτι φαινεται συχνες κριτικες για καποια κοπελα "ενοχλουν" και "προβληματιζουν" ειδικα τους καχυποπτους.
Δεν προβληματίζουν κανέναν. Είναι γεγονός ότι οι πολλές κριτικές για την ίδια κοπέλα αποτελούν διαφήμιση.
Αυτός είναι ο ορισμός της διαφήμισης στην τελική. Η κατ' εξακολούθησην προπαγάνδιση των πλεονεκτημάτων ενός προϊόντος, στο ευρύτερο κοινό.

Εγω βεβαια δεν το βλεπω ετσι, μιας και ξερω οτι δεν υπαρχει δόλος ή συμφερον, αλλα δεν αρκει αυτο.
Γιατί να αρκέσει ρε Cheyenne; Σε ξέρω και με ξέρεις; Και χωρίς δόλο να το κάνεις, η διαφήμιση παραμένει. Αυτό είναι που σου λέω.

Απο την αλλη γιατι να σε απασχολει η γνωμη αγνωστων,κανε οτι θελεις κια γραψτους στα παπαρια σου.(θα μπορει να μου πει καποιος)
Όχι, έχεις κάθε δικαίωμα να διαφημίζεις γράφοντας τους πάντες στα παπάρια σου. Χωρίς ειρωνία το λέω.
Το πρόβλημα ξεκινάει άπαξ και δεν το παραδέχεσαι όμως, καθώς τότε γίνεσαι υποκριτής.

Με προβληματισες αρκετα παντως....
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Τουτέστιν;

Καλή χρονιά!

Επισκέπτης
Γιατί κατά βάση όλοι οι μαλάκες ίδιοι είστε.
Ρε px75 αηδία έχεις καταντήσει. Μου λες δηλαδή να δεχτώ κάτι μόνο και μόνο επειδή το λες εσύ χωρίς να παρουσιάζεις το παραμικρό επιχείρημα.
Ε τόσο στόκος είσαι ρε αδερφέ μου να καταλάβεις ότι δεν λειτουργεί έτσι η μέθοδος της πειθούς;
Τι να σου πω ρε γαμώτο! :dunno:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Το οτι θεωρω οτι κανω διαφημιση.
Εκει εγκειται η ολη "διαφωνια μας".

Γραφω κριτικες, απλα παραθετωντας τις εμπειριες μου, χωρις να προτρεπω κανενα να παει με την συγκεκριμενη κοπελα. Αυτο θελω να ειναι απολυτα σαφες και κατανοητο.

Με βαση την θεση σου, εαν παλι γραψω μια καλη κριτικη για μια κοπελα που θα παω για πρωτη φορα, με πιο σκεπτικο δεν θα θεωρηθει και αυτη διαφημιση ?
Η αντιστοιχα δυσφημιση εαν ειναι αρνητικη.

Και οχι μονο οι δικες μου, αλλα ολων μας.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ρε px75 αηδία έχεις καταντήσει. Μου λες δηλαδή να δεχτώ κάτι μόνο και μόνο επειδή το λες εσύ χωρίς να παρουσιάζεις το παραμικρό επιχείρημα.
Ε τόσο στόκος είσαι ρε αδερφέ μου να καταλάβεις ότι δεν λειτουργεί έτσι η μέθοδος της πειθούς;
Τι να σου πω ρε γαμώτο! :dunno:
μην την παρεξηγεις την πιεξουλα, δευτερη μερα σημερα που βρεχει και δε βγηκε στη συγγρου και ψαχνει απεγνωσμενα κατι να γεμισει τη σουφρα της  :2funny: τωρα που σου γραφει παιζει να καθεται και πανω στον πυροσβεστηρα  :2funny:

Επισκέπτης
Ψηλέ,εγώ δε συμφωνώ με το ότι δεν πρέπει να γράφουμε κριτική,μία έστω- κι εμένα οι πολλές κριτικές για το ίδιο κορίτσι από τον ίδιο δε μου αρέσουν-,για κοπέλα που έχουμε επισκεφθεί περισσότερες από μία φορά.
Η κριτική για μια κοπέλα μπορεί να αποτελείται από την καταγραφή της μίας και μόνης συνεύρεσής μας με αυτήν αλλά και από μια περισσότερο κατασταλαγμένη κρίση για το άτομο και τις υπηρεσίες της.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Καλύτερα στόκος παρά κακογαμημένη γεροντοκόρη όπως εσύ.

Και να θυμάσαι: κακό δεν είναι να είσαι μαλάκας. Κακό είναι να είσαι και να μην το ξέρεις.

Μωρή σκρόφα, πάλι παράτησες την πιάτσα και ήρθες να μας πεις τις μαλακίες σου;  :fuck2:
πιεξουλα σαλτα και γαμι μωρη τρυπια  :2funny: κοιτα τα χαλια σου καλυτερα που εχεις γινει ρεντικολο  :2funny:

Επισκέπτης
Καλύτερα στόκος παρά κακογαμημένη γεροντοκόρη όπως εσύ.

Και να θυμάσαι: κακό δεν είναι να είσαι μαλάκας. Κακό είναι να είσαι και να μην το ξέρεις.
Μεγάλο πνεύμα είσαι ρε τύπε...
Λογικός άνθρωπος να σε αντικρούσει δεν μπορεί... σε πιο επιχείρημα να πατήσει;

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
σορρυ αλλά ξέχασα πάνω σε τι διαφωνούμε...Θυμήστε μου!

Επισκέπτης
Ψηλέ,εγώ δε συμφωνώ με το ότι δεν πρέπει να γράφουμε κριτική,μία έστω- κι εμένα οι πολλές κριτικές για το ίδιο κορίτσι από τον ίδιο δε μου αρέσουν-,για κοπέλα που έχουμε επισκεφθεί περισσότερες από μία φορά.
Η κριτική για μια κοπέλα μπορεί να αποτελείται από την καταγραφή της μίας και μόνης συνεύρεσής μας με αυτήν αλλά και από μια περισσότερο κατασταλαγμένη κρίση για το άτομο και τις υπηρεσίες της.
Φίλε μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ξέρεις ότι λατρεύω τις κριτικές, δεν θα ήμουν με τίποτα εναντίον του να γράφουμε και δεν είπα κάτι τέτοιο.
Εδώ είναι η πρώτη μου απάντηση στον Cheyenne που του λέω να γράφει αλλά μάξιμουμ δύο για μία κοπέλα.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Κριτικη για την ιδια κοπελλα θα γραφουμε μονο.... αν παρουμε την δευτερη φορα διαφορετικο προγραμμα!!!!...Αμα γραφουμε κριτικες για την ιδια εργαζομενη.. πολλες....διχως αλλαγη προγραμματος...ειτε συμπεριφορας της εργαζομενης....τοτε παει αλλου η δουλεια...και ο καθενας βγαζει τα δικα του συμπερασματα!!!!!Τελος.... καλο ειναι να γραφουμε το ποσο χρηματων που δινουμε(λιγοι το κανουν αυτο) αν ειναι γυναικα ..ειτε τρανς...και την εθνικοτητα της(εγω γουσταρω π.χ.. Ρωσιδια-Ουκρανεζες και Ρουμανες)!!!!!!!!!!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
for the record τυπε ροκαβλον, ο τσεγιεν συγκεκριμενα δεν μπορει να μπει στην ιδια κατηγορια με τους υπολοιπους που κρινεις. Πολυ απλα γιατι προκειται για εναν ρομαντικο μπουρδελιαρη-στουντιακια ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ο οποιος ζει αυτο που κανει ;), δεν εχει καμια σχεση με διαφορους τυχαρπαστους wannabe προμοτορες που εκβιαστικα απαιτουν εξτρα ή δωρεαν υπηρεσιες απο κοριτσια με ανταλλαγμα μια καλη κριτικη ή με απλα ηλιθιους αγαπουληδες που ευελπιστούν πως αμα "γλύψουν" μεσω των γραφομενων τους μια κοπελα πιθανον να το εξαργυρωσουν στο μελλον με 2 λεπτα παραπανω παραμονης στο δωματιο, το τηλεφωνό της ή ένα τυχερο κατα τη διαρκεια μιας συνευρεσης.... πιστεψε με , η διαφορά ειναι χαώδης  ;)

όπως βλεπεις επελεξα να μιλησω ΜΟΝΟ για εναν, γιατι ειναι πραγματικα αδικο να μπαινει στο ιδιο τσουβαλι με τους υπολοιπους που κρινεις.

Επισκέπτης
Με βαση την θεση σου, εαν παλι γραψω μια καλη κριτικη για μια κοπελα που θα παω για πρωτη φορα, με πιο σκεπτικο δεν θα θεωρηθει και αυτη διαφημιση ?
Η αντιστοιχα δυσφημιση εαν ειναι αρνητικη.

Και οχι μονο οι δικες μου, αλλα ολων μας.
Πες ότι δοκιμάζω ένα σαμπουάν το οποίο μ' αρέσει τελικά.
Αν πάω σ' έναν και του πω "φίλε αυτό εδώ είναι κορυφαίο", ουσιαστικά του το προτείνω να το δοκιμάσει.
Αν πάω για δεύτερη φορά και του πω ότι είναι κορυφαίο του το υπενθυμίζω ώστε να μην το ξεχάσει.
Αν ξαναπάω και ξαναπάω και ξαναπάω και ξαναπάω και και και, τότε προφανώς κάνω διαφήμιση.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
for the record τυπε ροκαβλον, ο τσεγιεν συγκεκριμενα δεν μπορει να μπει στην ιδια κατηγορια με τους υπολοιπους που κρινεις. Πολυ απλα γιατι προκειται για εναν ρομαντικο μπουρδελιαρη-στουντιακια ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ο οποιος ζει αυτο που κανει ;), δεν εχει καμια σχεση με διαφορους τυχαρπαστους wannabe προμοτορες που εκβιαστικα απαιτουν εξτρα ή δωρεαν υπηρεσιες απο κοριτσια με ανταλλαγμα μια καλη κριτικη ή με απλα ηλιθιους αγαπουληδες που ευελπιστούν πως αμα "γλύψουν" μεσω των γραφομενων τους μια κοπελα πιθανον να το εξαργυρωσουν στο μελλον με 2 λεπτα παραπανω παραμονης στο δωματιο, το τηλεφωνό της ή ένα τυχερο κατα τη διαρκεια μιας συνευρεσης.... πιστεψε με , η διαφορά ειναι χαώδης  ;)

όπως βλεπεις επελεξα να μιλησω ΜΟΝΟ για εναν, γιατι ειναι πραγματικα αδικο να μπαινει στο ιδιο τσουβαλι με τους υπολοιπους που κρινεις.
με ειπες ηλιθιο  :birdman:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Δεν εχουμε το διακαιωμα στο διαδικτυο να κρινουμε κανενα!!!...Τον ξερεις προσωπικα ομως, τον σεβαστο συναγωνιστη Ινδιανο και τοποθετησε οτι ειναι ρομαντικος μπουρδελιαρης????

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom