Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
...Αν νομίζω οτι δεν αξίζει ή οτι είναι ακριβά ή οτι δεν εχω ο καλύτερος τρόπος να περάσω το μύνημα μου είναι να πώ απλά οτι είναι ακριβά για μένα οπότε κάποια άλλη φορά.

:grin:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Επιπεδο πελατειας...χαχαχαχα...μεγαλη αναλυση σηκωνει αυτο που εγραψες!!!!!...Πως το καθοριζεις το επιπεδο σ' ενα ανθρωπο????

όπως καταλαβαίνεις μιλάμε για τον κόσμο που μπαινοβγαίνει σε στούντιο. Οπότε αυτόματα αποκλείουμε τους Αφρικανούς, Πακιστανούς, Κινέζους, πρεζάκια, μεθυσμένους, παρέες ηλιθιων που δεν ενδαφέρονται να μαμίσουν αλλα να κανουν χαβαλέ κ.α. Θα μου πείς οτι αν κουβαλάει κάποιο σμν ένας Ελληνας (πράγμα πιθανό) θα μπορεί να κολλήσει την κοπέλα και τον επόμενο πελάτη; Φυσικά αλλα αποκλείοντας κάποιες επικίνδυνες κοινωνικές ομάδες τότε μειώνουμε τον κίνδυνο.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Το θέμα το θεωρώ πολιτικό.

Ο όρος επίπεδο αναφέρεται κυρίως στο πνευματικό, συνεπώς στο θέμα που μας απασχολεί δεν έχει θέση.
Η τάξη η η κατηγορία της πελατείας, θα ήταν ποιο χαρακτηριστικός όρος.

Η παγκοσμιοποίηση η πουτάνα, μας κατάντησε να μιλάμε, για επίπεδο του ανθρώπου με μέτρο τα 20 η τα 50 ευρώ.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
όπως καταλαβαίνεις μιλάμε για τον κόσμο που μπαινοβγαίνει σε στούντιο. Οπότε αυτόματα αποκλείουμε τους Αφρικανούς, Πακιστανούς, Κινέζους, πρεζάκια, μεθυσμένους, παρέες ηλιθιων που δεν ενδαφέρονται να μαμίσουν αλλα να κανουν χαβαλέ κ.α. Θα μου πείς οτι αν κουβαλάει κάποιο σμν ένας Ελληνας (πράγμα πιθανό) θα μπορεί να κολλήσει την κοπέλα και τον επόμενο πελάτη; Φυσικά αλλα αποκλείοντας κάποιες επικίνδυνες κοινωνικές ομάδες τότε μειώνουμε τον κίνδυνο.
Δηλαδη αν μπει ενας Αφρικανος....ειτε Πακιστανος....ειτε Κινεζος....στο στουντιο της Αντζελας και πληρωσει το αντιτιμο... δεν θα τον δεχτει η Αντζελα????....αλλα και το καθε αλλο στουντιο???.....Οπως παει η δουλεια το επομενο διαστημα.... αυτοι θα εχουν το χρημα!!!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Δηλαδη αν μπει ενας Αφρικανος....ειτε Πακιστανος....ειτε Κινεζος....στο στουντιο της Αντζελας και πληρωσει το αντιτιμο... δεν θα τον δεχτει η Αντζελα????....αλλα και το καθε αλλο στουντιο???.....Οπως παει η δουλεια το επομενο διαστημα.... αυτοι θα εχουν το χρημα!!!!

σε πληροφορώ ότι πολλές φορές εχω βρεθεί σε στούντιο (και όχι μόνο της Αντζελας) όπου η υπηρεσία μου ζητησε να περιμένω και να μήν φύγω αμέσως γιατι δεν θέλει να ανοίξει σε κάποια άτομα απέξω. Προφανώς και δεν δέχονται τέτοιους πελάτες

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16

Σωστά, ενώ με τα ακάποτα στοματικά που κάνουν οι κοπέλες είναι εντελώς απίθανο αυτές να κολλήσουν αφροδίσια κάποιον πελάτη...Και πού ξέρω εγώ τι κάνει η κάθε ιερόδουλη εκτός στούντιο? Δηλαδή αν πήγαινε 35 Ευρώ για παράδειγμα, θα τα 'δινε ο Πακιστανός για να πάει στο στούντιο? Ε δε νομίζω... Και μάλιστα μιλάμε για τρελά λεφτά αφορολόγητα έτσι?

Επισκέπτης
Το να τον γνωριζουν οι ιεροδουλες,δεν του αφαιρει το δικαιωμα να καταθετει,τις προσωπικες του εμπειριες,με αυτες, οσες και αν ειναι.
Συμφωνώ! Γι' αυτό και δεν είπα ότι δεν είναι δικαίωμά του. Εντελώς περιττή πληροφορία το να μας θυμίσεις ότι δικαιούται να γράφει.
Είδες πουθενά να λέω ότι δεν είναι δικαίωμά του;

Φυσικα και δεν μπορεις να κατακρινεις ,τις εμπειριες του εκτος εαν ησουν μπροστα σε αυτες.Απο οτι εχω διαβασει εγω παντως,δεν κανει καμια κριτικη στις συνευρεσεις του,απλα παραθετει τα γεγονοτα οπως τα ζει εκεινη την στιγμη,τωρα εαν εχει λογοτεχνικο υφος,αυτη η αφηγηση,νομιζω πως ειναι δικαιωμα του,και δεν θα του υποδειξουμε εμεις πως θα γραψει.
Συμφωνώ! Και γι' αυτό ακριβώς είπα ότι δεν προσφέρουν κάτι στην ενημέρωση αλλά μπορεί να έχουν μόνο λογοτεχνική αξία.
Είδες πουθενά να λέω το αντίθετο;

Με αυτο το σκεπτικο λοιπον,καμια αναφορα σε οποιαδηποτε κοπελα, δεν μπορει να ειναι αντικειμενικη,γιατι οι εμπειριες του καθενος,ειναι διαφορετικες,καθως επισης και η οπτικη γωνια που εχουμε απεναντι σε αυτες τις γυναικες.
Είναι παντελώς αδιάφορο το πως βλέπουμε εμείς την κοπέλα. Το σημαντικό είναι να γνωρίζουμε το τι προσφέρει αυτή στον πελάτη. Με το να γνωρίζει την ταυτότητά σου ως γνωστότατο κριτικογράφο του bou, αυτόματα καθυποβάλλει τις υπηρεσίες της απέναντί σου.

Τωρα σε οτι εχει να κανει με την ενημερωση,δεν περιμενω κανενα να μου τη δωσει,προσπαθω παντα να την λαμβανω μονος μου,εφοσον ενδιαφερθω για κατι.
Πως δηλαδή;

Υ.Γ.Να κάνεις αυτά που νομίζεις πως είναι σωστά, έστω κι αν κάνοντας αυτά πρόκειται να σε κακολογήσουν. Γιατί ο όχλος είναι κακός κριτής κάθε καλού πράγματος.
Συμφωνώ, αλλά ο όχλος ούτε συζητά, ούτε επιχειρηματολογεί και επίσης ό,τι νομίζουμε εμείς ότι είναι σωστά δεν σημαίνει ότι είναι ντε και καλά. Εκτός κι αν είμαστε αλάνθαστοι.

Σε παρακαλώ, ειλικρινά, αν ξαναπαντήσεις στο post μου διάβασε πραγματικά αυτά που γράφω.

Επισκέπτης
όπως καταλαβαίνεις μιλάμε για τον κόσμο που μπαινοβγαίνει σε στούντιο. Οπότε αυτόματα αποκλείουμε τους Αφρικανούς, Πακιστανούς, Κινέζους, πρεζάκια
Αυτοί αποκλείονται και από τα μπουρδέλα της Φυλής. Είναι επισκέπτες του Μεταξουργείου και δη των δεκάευρων μαγαζιών.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Σωστά, ενώ με τα ακάποτα στοματικά που κάνουν οι κοπέλες είναι εντελώς απίθανο αυτές να κολλήσουν αφροδίσια κάποιον πελάτη...Και πού ξέρω εγώ τι κάνει η κάθε ιερόδουλη εκτός στούντιο? Δηλαδή αν πήγαινε 35 Ευρώ για παράδειγμα, θα τα 'δινε ο Πακιστανός για να πάει στο στούντιο? Ε δε νομίζω... Και μάλιστα μιλάμε για τρελά λεφτά αφορολόγητα έτσι?

νομίζω οτι σου απάντησα με το προηγούμενο πόστ μου, δεν ξερω αν το διάβασες. Τώρα το τι κάνει η κάθε κοπέλα εκτός στούντιο είναι δική της υπόθεση, όπως και είναι δική μου το τι κάνω εγώ. Αλλα όταν πάω σαν πελάτης την εμπιστεύομαι και με εμπιστεύεται(έως ένα βαθμό). Αλλιώς δεν εχει νόημα η επίσκεψη στον οίκο ανοχής.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Αυτοί αποκλείονται και από τα μπουρδέλα της Φυλής. Είναι επισκέπτες του Μεταξουργείου και δη των δεκάευρων μαγαζιών.

σε πληροφορώ οτι εχω δεί πολλούς σε διάφορα σπιτάκια στη Φυλής και ανενόχλητες οι υπηρεσίες διαφημίζουν ελέυθερο στοματικό, τελειωτικό κ.α. Μια φορά είδα και άστεγο μέσα!  :rockon: Σίγουρα δεν ισχύει σε όλα αλλα οφείλεις να παραδεχτείς οτι το επίπεδο της περιοχής έχει πέσει πολύ σε σύγκριση με τρία χρόνια πρίν.

Καλησπέρα στην καλή παρέα. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

καλημέρα ομορφούλα, που χάθηκες εσύ;  :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:

ΝΕΦΕΛΑΚΙ

Ιερόδουλη
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
0
σε πληροφορώ οτι εχω δεί πολλούς σε διάφορα σπιτάκια στη Φυλής και ανενόχλητες οι υπηρεσίες διαφημίζουν ελέυθερο στοματικό, τελειωτικό κ.α. Μια φορά είδα και άστεγο μέσα!  :rockon: Σίγουρα δεν ισχύει σε όλα αλλα οφείλεις να παραδεχτείς οτι το επίπεδο της περιοχής έχει πέσει πολύ σε σύγκριση με τρία χρόνια πρίν.

καλημέρα ομορφούλα, που χάθηκες εσύ;  :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:
τι κανεις αγάπη μου όλα καλά εδώ είμαι δεν χάθηκα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Επισκέπτης
σε πληροφορώ οτι εχω δεί πολλούς σε διάφορα σπιτάκια στη Φυλής και ανενόχλητες οι υπηρεσίες διαφημίζουν ελέυθερο στοματικό, τελειωτικό κ.α. Μια φορά είδα και άστεγο μέσα!  :rockon: Σίγουρα δεν ισχύει σε όλα αλλα οφείλεις να παραδεχτείς οτι το επίπεδο της περιοχής έχει πέσει πολύ σε σύγκριση με τρία χρόνια πρίν.
Ο άστεγος δεν θα πήγε να γαμήσει με 20 ευρώ προφανώς. Για άλλο λόγο θα ήταν εκεί. Ελεημοσύνη κλπ. Αμφιβάλλω ότι θα τον ελέησαν σε είδος.
Επίσης, ελεύθερο στοματικό διαφημίζουν αλλά η μέγιστη πλειοψηφία δεν έχει τη δύναμη να καταθέσει το παράβολο των 20. Οι μαύροι είναι τροφοδότες του δεκαεύρου.
Επίσης, το επίπεδο όντως έχει πέσει σε κάποια σπιτάκια, αλλά σε κάποια άλλα έχει ανέβει. Έχουν ανακαινιστεί κάποιοι οίκοι και υπάρχουν πλέον αξιόλογοι χώροι στην τιμή των 20 ευρώ στη Φυλής και των οποίων οι κοπέλες δεν δέχονται μαύρους.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16

Ναι φίλε μου, μόνο το Φυλής 104 αξίζει.Εντάξει, οκ τώρα?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Είναι παντελώς αδιάφορο το πως βλέπουμε εμείς την κοπέλα. Το σημαντικό είναι να γνωρίζουμε το τι προσφέρει αυτή στον πελάτη. Με το να γνωρίζει την ταυτότητά σου ως γνωστότατο κριτικογράφο του bou, αυτόματα καθυποβάλλει τις υπηρεσίες της απέναντί σου.

Μιας και γινεται διαλογος που αναφερεται στο nickname μου η στοιχειωδης ευγενεια με "υποχρεωνει" να πω καποια πραγματα :

Το οτι με γνωριζουν αρκετες κοπελες ειναι αληθεια.
Ομως πρωτα με γνωρισαν σαν ...... και μετα σαν Cheyenne.
Και ο ....... ειναι καλος πελατης και απολαμβανει τα "αγαθα" που καθε καλος πελατης καθε επιχηρηση στον κοσμο, ειτε αυτο ειναιstudio, μαναβικο, κουρειο, κλπ κλπ κλπ....
.
Σε καμια περιπτωση δεν πηγα και "συστηθηκα", "Γεια σας ειμαι ο Cheyenne".
Το nickname εγινε αντιληπτο απο τις λεπτομεριες και τον τροπο που γραφω στις κριτικες μου.

Eδω να σταθω λιγο. Απο την εμπιερια μου στο χωρο,το συμπερασμα που εχω βγαλει ειναι οτι οι κοπελες εχουν μνημη ελεφαντα. Μια λεπτομερεια απο την συναντηση στην κριτικη να γραψεις, σε εχουν καταλαβει.
Και οσι νομιζουν το αντιθετο γελιουνται.
Πολλες κοπελες μου εχουν πει, χθες περασε ο Α, ο Β, ο Γ.....

Στο δια ταυτα : Το οτι εκλαμβανω υψηλου επιπεδου υπηρεσιες, αυτο δεν σημανει πως οτι γραφω στις κριτικες μου ειναι ψεματα.
Και το σημαντικοτερο: ΔΕΝ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑ να παει με καμια κοπελα. Παραθετω απλα τις εμπειριες μου οι οποιες ειναι περα για περα αληθινες, και με το γνωστο (ισως) σλογκαν μου στο τελος της κριτικης, προσπαθω να δωσω να καταλαβει ο κεθενας, οτι ΔΕΝ σημαινει απραιτητα οτι θα περασει ανλογα με εμενα. Στο τοτ οι κοπελες δινουν (ισως0 μαζι μου τον καλυτερο τους εαυτο, δεν ειμαι εγω υπευθυνος για να κατηγορουμαι για ψευτικες ή μουφα κριτικες.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ.
Οσοι με γνωριζουν, και ευτυχως πλεον δεν ειναι λιγοι, μιας και συνεχως γνωριζομαι με μελη, ξερουν τι ανθρωπος ειμαι.
Ειναι οι δικες μου και μονο εμπειριες.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Μιας και γινεται διαλογος που αναφερεται στο nickname μου η στοιχειωδης ευγενεια με "υποχρεωνει" να πω καποια πραγματα :

Το οτι με γνωριζουν αρκετες κοπελες ειναι αληθεια.
Ομως πρωτα με γνωρισαν σαν ...... και μετα σαν Cheyenne.
Και ο ....... ειναι καλος πελατης και απολαμβανει τα "αγαθα" που καθε καλος πελατης καθε επιχηρηση στον κοσμο, ειτε αυτο ειναιstudio, μαναβικο, κουρειο, κλπ κλπ κλπ....
.
Σε καμια περιπτωση δεν πηγα και "συστηθηκα", "Γεια σας ειμαι ο Cheyenne".
Το nickname εγινε αντιληπτο απο τις λεπτομεριες και τον τροπο που γραφω στις κριτικες μου.

Eδω να σταθω λιγο. Απο την εμπιερια μουσ το χωρο,το συμπερασμα που εχω βγαλει ειναι οτι οι κοπελες εχουν μνημη ελεφαντα. Μια λεπτομερεια απο την συναντηση στην κριτικη να γραψεις, σε εχουν καταλαβει.

Στο δια ταυτα : Το οτι εκλαμβανω υψηλου επιπεδου υπηρεσιες, αυτο δεν σημανει πως οτι γραφω στις κριτικες μου ειναι ψεματα.
Και το σημαντικοτερο: ΔΕΝ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑ να παει με καμια κοπελα. Παραθετω απλα τις εμπειριες μου οι οποιες ειναι περα για περα αληθινες, και με το γνωστο (ισως) σλογκαν μου στο τελος της κριτικης, προσπαθω να δωσω να καταλαβει ο κεθενας, οτι ΔΕΝ σημαινει απραιτητα οτι θα περασει ανλογα με εμενα. Στο τοτ οι κοπελες δινουν (ισως0 μαζι μου τον καλυτερο τους εαυτο, δεν ειμαι εγω υπευθυνος για αν κατηγορουμαι για ψευτικες ή μουφα κριτικες.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ.
Οσοι με γνωριζουν, και ευτυχως πλεον δεν ειναι λιγοι, μιας και συνεχως γνωριζομαι με μελη, ξερουν τι ανθρωπος ειμαι.
Ειναι οι δικες και μονο εμπειριες.

υπαρχει μεγαλη κακεντρεχεια Ινδιανε μου.
γιαυτο και συ σταματα να γραφεις κρτιτικες εδω και σε ολα τα αλλα σαιτ που τις γραφεις
να τους ταπωσεις ολους.
εξαλλου εισαι στο πανθεον πλεον.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Λοιπον για να τελειωνουμε...αν θελουμε να γραψουμε κατι ας παμε αλλου(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΘΡΕΝΤ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ)....ας αφησουμε το θρεντ αυτο στην ησυχια του.....αλλα φταιει η Αντζελα!!!....Εγω αν ημουνα στην θεση της, θα ανεβαζα τις τιμες.... εικοσι ευρω πανω σε ολα τα προγραμματα....αλλα και δεν θα διαφημιζομουνα στο διαδικτυο!!!!....Τα καλα στουντιο δεν εχουν αναγκη διαφημισης!!!Και το στουντιο της Αντζελας αξιζει(ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ-ΕΥΓΕΝΕΙΑ-ΑΝΕΣΕΙΣ-ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ)!!!!...Απλα οι εργαζομενες ειναι Β' ΕΘΝΙΚΗΣ(ΕΚΤΟΣ ΔΥΟ-ΤΡΙΩΝ)!!!!!...ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ!!!!.....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom