Είναι παντελώς αδιάφορο το πως βλέπουμε εμείς την κοπέλα. Το σημαντικό είναι να γνωρίζουμε το τι προσφέρει αυτή στον πελάτη. Με το να γνωρίζει την ταυτότητά σου ως γνωστότατο κριτικογράφο του bou, αυτόματα καθυποβάλλει τις υπηρεσίες της απέναντί σου.
Μιας και γινεται διαλογος που αναφερεται στο nickname μου η στοιχειωδης ευγενεια με "υποχρεωνει" να πω καποια πραγματα :
Το οτι με γνωριζουν αρκετες κοπελες ειναι αληθεια.
Ομως πρωτα με γνωρισαν σαν ...... και μετα σαν Cheyenne.
Και ο ....... ειναι καλος πελατης και απολαμβανει τα "αγαθα" που καθε καλος πελατης καθε επιχηρηση στον κοσμο, ειτε αυτο ειναιstudio, μαναβικο, κουρειο, κλπ κλπ κλπ....
.
Σε καμια περιπτωση δεν πηγα και "συστηθηκα", "Γεια σας ειμαι ο Cheyenne".
Το nickname εγινε αντιληπτο απο τις λεπτομεριες και τον τροπο που γραφω στις κριτικες μου.
Eδω να σταθω λιγο. Απο την εμπιερια μου στο χωρο,το συμπερασμα που εχω βγαλει ειναι οτι οι κοπελες εχουν μνημη ελεφαντα. Μια λεπτομερεια απο την συναντηση στην κριτικη να γραψεις, σε εχουν καταλαβει.
Και οσι νομιζουν το αντιθετο γελιουνται.
Πολλες κοπελες μου εχουν πει, χθες περασε ο Α, ο Β, ο Γ.....
Στο δια ταυτα : Το οτι εκλαμβανω υψηλου επιπεδου υπηρεσιες, αυτο δεν σημανει πως οτι γραφω στις κριτικες μου ειναι ψεματα.
Και το σημαντικοτερο: ΔΕΝ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑ να παει με καμια κοπελα. Παραθετω απλα τις εμπειριες μου οι οποιες ειναι περα για περα αληθινες, και με το γνωστο (ισως) σλογκαν μου στο τελος της κριτικης, προσπαθω να δωσω να καταλαβει ο κεθενας, οτι ΔΕΝ σημαινει απραιτητα οτι θα περασει ανλογα με εμενα. Στο τοτ οι κοπελες δινουν (ισως0 μαζι μου τον καλυτερο τους εαυτο, δεν ειμαι εγω υπευθυνος για να κατηγορουμαι για ψευτικες ή μουφα κριτικες.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ.
Οσοι με γνωριζουν, και ευτυχως πλεον δεν ειναι λιγοι, μιας και συνεχως γνωριζομαι με μελη, ξερουν τι ανθρωπος ειμαι.
Ειναι οι δικες μου και μονο εμπειριες.