osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
καλημερα παντρον. περιμενουμε τη γλαφυρη σου κριτικη για την ελβιρα. ;)
τεράστια επαναεμφάνιση!
καλημερα παντρον. περιμενουμε τη γλαφυρη σου κριτικη για την ελβιρα. ;)
Σήμερα καί αύριο διπλοβάρδια η Μαρίνα.Πρώην Ρουμάνα καί νύν Τσέχα!
Το να είσαι Τσέχα είναι πιό εξωτικό, πιό πιασάρικο.
Βλέπω ότι τό άτομο αυτό σε 70 ώρες δουλεύει τίς 34.Τό απόλυτο 50%! Είναι δυνατόν νά μπορεί να γαμιέται μία γυναίκα τόσο πολύ και να αποδίδει ποιότητα;Εδώ έχουμε να κάνουμε με τήν Απόλυτη Γαμησομηχανή!!!
Tέτοιες αντοχές ούτε Σπαρτιάτης πολεμιστής δέν διέθετε.΄
Αν τό κορίτσι έχει τόσο φοβερές ανάγκες να κάνουμε έναν έρανο να την βοηθήσουμε.Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση τα χρήματα πού παίρνει σε ένα οκτάωρο νά είναι τόσο λίγα πού δέν φτάνουν γιά να επιβιώσει.
Τι να πεί κανείς;
Eλπίζω να ευαισθητοποιηθεί η Δ/νση και να μάς διαφωτίσει.
Διακρίνω ένα τουμπεκί ψιλοκομμένο στίς απαντήσεις τού Φ104.
Α ρε πουτάνα Άντζελα με έχεις ξεκάνει!
αν θες μπορεις να την στυσεις εξω απο την πορτα μας και να τους ρωτας-κανεις γκαλοπ ;)
επειδη ομως σε επιασε ο πονος για την Μαρινα
θα μπορουσες να ερθεις εσυ απο το studio να κανεις καμια βαρδια για να την ξεκουρασεις την κοπελα αφου πιστευεις οτι ειναι κουρασμενη
θα σε βαψουμε , θα σε ντυσουμε στολισουμε
κουκλα θα σε κανουμε
και η αισθηση μου ειναι οτι με τοσες "συμπαθιες" που εχεις θα χτυπησουν και κοκκινο τα ραντεβου σου μολις μπει το ονομα σου στις βαρδιες
σκεψου το
why not?
η πρωτη θασαι ή η τελευταια? ;)
θα σε βαψουμε , θα σε ντυσουμε στολισουμε
κουκλα θα σε κανουμε
και η αισθηση μου ειναι οτι με τοσες "συμπαθιες" που εχεις θα χτυπησουν και κοκκινο τα ραντεβου σου μολις μπει το ονομα σου στις βαρδιες
σκεψου το
why not?
η πρωτη θασαι ή η τελευταια? ;)
στο ερωτημα σου τωρα.............
σε ολες τις δουλειες του κοσμου
τα χριστουγεννα, το πασχα και τον 15αυγουστο οι μισοι εργαζωμενοι παιρνουν αδεια να περασουν με τις οικογενειες τους
και οσοι απομεινουν αναγκαστικα εχουν περισσοτερη δουλεια για να καλυψουν το κενο
(στα λεω αυτα πληροφοριακα γιατι μαλλον δεν τα γνωριζεις αφου αμφιβαλω αν εργαζεσαι αφου ολο εδω σε βρισκω πρωι μεσημερι βραδυ ;))
αυτο ομως δεν σημαινει οτι οσες εχουν μηνει πισω δεν θα κανουν καλα την δουλεια τους, και οπως ολοι οι πελατες μας παιρνανε καλα μαζι μας εκτος γιορτων ετσι παιρνανε καλα και τωρα στις γιορτες
Πάλι ψέμματα λές.Οι διπλοβάρδιες είναι πολύ παλαιά ιστορία.Βαράτε μύγες κι έχεις τρελλαθεί.
Πάλι ψέμματα λές.Οι διπλοβάρδιες είναι πολύ παλαιά ιστορία.Βαράτε μύγες κι έχεις τρελλαθεί.
Το να τον γνωριζουν οι ιεροδουλες,δεν του αφαιρει το δικαιωμα να καταθετει,τις προσωπικες του εμπειριες,με αυτες, οσες και αν ειναι.Φυσικα και δεν μπορεις να κατακρινεις ,τις εμπειριες του εκτος εαν ησουν μπροστα σε αυτες.Απο οτι εχω διαβασει εγω παντως,δεν κανει καμια κριτικη στις συνευρεσεις του,απλα παραθετει τα γεγονοτα οπως τα ζει εκεινη την στιγμη,τωρα εαν εχει λογοτεχνικο υφος,αυτη η αφηγηση,νομιζω πως ειναι δικαιωμα του,και δεν θα του υποδειξουμε εμεις πως θα γραψει.Με αυτο το σκεπτικο λοιπον,καμια αναφορα σε οποιαδηποτε κοπελα, δεν μπορει να ειναι αντικειμενικη,γιατι οι εμπειριες του καθενος,ειναι διαφορετικες,καθως επισης και η οπτικη γωνια που εχουμε απεναντι σε αυτες τις γυναικες.Τωρα σε οτι εχει να κανει με την ενημερωση,δεν περιμενω κανενα να μου τη δωσει,προσπαθω παντα να την λαμβανω μονος μου,εφοσον ενδιαφερθω για κατι.Όπως είπε και ο bakalhs (στα καθαρευουσιάνικα βέβαια), η δήλωση της ταυτότητάς μας στην ιερόδουλη, καθιστά αυτόματα την κριτική άχρηστη.
Απ' ό,τι έχω καταλάβει, τον Cheyenne τον γνωρίζουν οι ιερόδουλες και πολύ καλά μάλιστα. Μέγα λάθος αν θέλει να είναι αντικειμενικός στις κριτικές του, εφόσον τώρα θα απολαμβάνει καλύτερη μεταχείρηση ούτως ώστε να μην κακολογήσει την κοπέλα ή το μαγαζί.
Εγώ δεν θα φτάσω στο σημείο να κατακρίνω τις κριτικές του ως άχρηστες βέβαια, για κανένα λόγο. Αλλά η κύρια αξία τους είναι κατά βάση λογοτεχνική και όχι ενημερωτική.
Συμφωνώ ότι οι τιμές πρέπει να πέσουν.Αλλά να δείς που ακόμα και γι'αυτό το θέμα θα μας την πέσουν! Τάχα γιατί μετά θα πέσει το επίπεδο της πελατείας κλπ...
Εγω το εχω σκεφτει ως εξης:
Με την τιμη ενος στουντιο, εν μερει αγοραζεις οχι μονο καλυτερες υπηρεσεις (δηλ. μεγαλυτερο χρονο και καλυτερο χωρο), αλλα και "αποκλειστικοτητα". Exclusivity
Για να δωσει καποιος 50 για να γαμησει, παει να πει πως... αφ' ενος δεν θα πανε πολλοι (εξ' ου κι ο περισσοτερος χρονος), κι αφετερου αυτοι που θα πανε δεν θα ειναι εντελως γτπ απο υγειινη. Γιατι ενα διαλυμενο πρεζακι ή ενας πακιστανος που δεν εχει κανει ποτε εξετασεις αιματος, δεν παιζουν μπαλα σ' αυτη την κατηγορια κοστους.
Εξ' ου και ψηφισα 10 ευρω μειωση στην παραπανω ερευνα. Μακαρι να γινοταν και 20 ευρω (θα γαμουσα συχνοτερα με το παραβολο στα 30), αλλα μετα θα μιλουσαμε για μπουρδελα πλεον. Κοσμοσυρροη, συνεχες σαλοναρισμα, 10 λεπτα max στο δωματιο κλπ κλπ κλπ.... Ασε που με πιο μικρες ταριφες εχεις αναγκαστικα και μικροτερη διαθεση απο την κοπελα
Νομιζω πως τα 40 βασικο για ολα τα Studio (με λιγο παζαρι 35), ειναι ο,τι πρεπει
Επιπεδο πελατειας...χαχαχαχα...μεγαλη αναλυση σηκωνει αυτο που εγραψες!!!!!...Πως το καθοριζεις το επιπεδο σ' ενα ανθρωπο????Συμφωνώ ότι οι τιμές πρέπει να πέσουν.Αλλά να δείς που ακόμα και γι'αυτό το θέμα θα μας την πέσουν! Τάχα γιατί μετά θα πέσει το επίπεδο της πελατείας κλπ...
Συμφωνώ ότι οι τιμές πρέπει να πέσουν.Αλλά να δείς που ακόμα και γι'αυτό το θέμα θα μας την πέσουν! Τάχα γιατί μετά θα πέσει το επίπεδο της πελατείας κλπ...