Δεν διακρινω καποια ειρωνια στο σχολιο του.
Αν το σχολιο του ειναι ειρωνικο, αλλο τοσο ειναι και το δικο μου.
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Σας χαιρετω, παω στο παρτυ του 104.....
καλά να περάσετε και φιλιά στα κορίτσια
Δεν διακρινω καποια ειρωνια στο σχολιο του.
Αν το σχολιο του ειναι ειρωνικο, αλλο τοσο ειναι και το δικο μου.
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Σας χαιρετω, παω στο παρτυ του 104.....
Ναί βρε παιδί μου κανα link δεν υπάρχει ?Καμιά απ ευθείας σύνδεση με το 104, θα έχουμε κατά τη διάρκεια του γλεντιού ?
o Cheyenne είναι παντρεμένος?
Δεν εγραψα μαιμου κριτικες....εγραψα οτι ειναι στην κατηγορια των αξιολογητων, που εχει την ευγενεια και την "νομιμοτητα" να μας γραφει πολλες κριτικες για την ιδια εργαζομενη... για να τις εμπεδωνουμε καλυτερα!!!...Και με το δικιο του...μπορει καποιοι απο μας να μην μπαινουμε καθημερινα σε συνδεση στο μπου!!!...Οποτε ο ανθρωπος τις γραφει πεντε-εξι φορες τις κριτικες του, για να ειναι σιγουρος οτι θα τις μελετησουμε ολοι!!!..Γιατι εχει γραψει πολλαπλες και για αλλες εργαζομενες εκτος της Αλινας!!!!Ο Παίχτουρας έγραψε ότι ο Τσεγιέν γράφει μαιμού κριτικές.
Καλά το πας, σε λίγο θα μας βγάλεις ότι κάναμε και παρτούζα κατά τη διάρκεια των βιασμών...Ο άνθρωπος είναι γραφικός. Από τη πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε πήρε ένα ύφος αδέκαστου κριτή και σχολιάζει ως άλλος Πρετεντέρης τους πάντες και τα πάντα. Και μόνο το γεγονός ότι έπιασε αμέσως κολλητιλίκια με ένα υποκείμενο σαν τον "γελωτοποιό" δείχνει για τι επιπέδου άτομο μιλάμε.
Δεν σε ξερω αλλα εισαι σωστος στην κριση σου....και σου δινω δικιο σε πολλα που γραφεις!!!!Καλά το πας, σε λίγο θα μας βγάλεις ότι κάναμε και παρτούζα κατά τη διάρκεια των βιασμών...
Μην εισαι κακος οχι ολες...μονο οσες εργαζονται στα στουντιο!!!....Αλλα ειμαστε ζηλιαρηδες...ας ειμαστε και εμεις πλουσιοι ...ωστε να ειχαμε την δυνατοτητα να πηγαιναμε πιο συχνα στα στουντιο...και να μας ξερανε ολες οι τανες των στουντιο!!!!Όπως είπε και ο bakalhs (στα καθαρευουσιάνικα βέβαια), η δήλωση της ταυτότητάς μας στην ιερόδουλη, καθιστά αυτόματα την κριτική άχρηστη.
Απ' ό,τι έχω καταλάβει, τον Cheyenne τον γνωρίζουν οι ιερόδουλες και πολύ καλά μάλιστα. Μέγα λάθος αν θέλει να είναι αντικειμενικός στις κριτικές του, εφόσον τώρα θα απολαμβάνει καλύτερη μεταχείρηση ούτως ώστε να μην κακολογήσει την κοπέλα ή το μαγαζί.
Εγώ δεν θα φτάσω στο σημείο να κατακρίνω τις κριτικές του ως άχρηστες βέβαια, για κανένα λόγο. Αλλά η κύρια αξία τους είναι κατά βάση λογοτεχνική και όχι ενημερωτική.
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Δεν σε ξερω αλλα εισαι σωστος στην κριση σου....και σου δινω δικιο σε πολλα που γραφεις!!!!
μη την παιρνεις στα σοβαρα την πιεξουλα, εχει νευρα σημερα γιατι εβρεξε και δε βγηκε για πιατσα στη συγγρουΣ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Μέσα στις εκατοντάδες γραμμές που γράφω σίγουρα θα έχω και πολλά άδικα, γι' αυτό καλώ πάντα σε διάλογο αντί να αφορίζω με το στυλ που κάνει ο "φίλος" μου ο px75.
γεια σου Μεμο...καλες εορτες να εχεις ...και καλα Ρωσιδια παντα πλαι σου!!!!!μη την παιρνεις στα σοβαρα την πιεξουλα, εχει νευρα σημερα γιατι εβρεξε και δε βγηκε για πιατσα στη συγγρου
Πουτανοκαψούρα το λένε............
όχι έρωτα!
θα πέσεις σε κανα μουνί και πως να σε βγάλωωωωωωω!
καρβουνιδη!
Όλες, οί στατιστικές αύτό δείχνουν !!!!!!!!
Λατρεμένη μου φιλουνάδα, εχώ την τιμ'η να σε προσκαλέσω στους αρραβωνες μου με τον Τάκη, που θα γίνουν στην κοσμικη ψαροταβέρνα "Τα δυο μπαρμουνάκια¨" (πρώην "Η φωλία του έρωτα") Λέσβου και Μυτηλίνης γωνία
Tελικά ένέδωσες στόν σοκολατένιο πειρασμό τού Τάκη... τί να πώ
ή καψερή !!!!!