Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Δεν διακρινω καποια ειρωνια στο σχολιο του.

Αν το σχολιο του ειναι ειρωνικο, αλλο τοσο ειναι και το δικο μου.

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Σας χαιρετω, παω στο παρτυ του 104.....

καλά να περάσετε και φιλιά στα κορίτσια

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ο Παίχτουρας έγραψε ότι ο Τσεγιέν γράφει μαιμού κριτικές.
Δεν εγραψα μαιμου κριτικες....εγραψα οτι ειναι στην κατηγορια των αξιολογητων, που εχει την ευγενεια και την "νομιμοτητα" να μας γραφει πολλες κριτικες για την ιδια εργαζομενη... για να τις εμπεδωνουμε καλυτερα!!!...Και με το δικιο του...μπορει καποιοι απο μας να μην μπαινουμε καθημερινα σε συνδεση στο μπου!!!...Οποτε ο ανθρωπος τις γραφει πεντε-εξι φορες τις κριτικες του, για να ειναι σιγουρος οτι θα τις μελετησουμε ολοι!!!..Γιατι εχει γραψει πολλαπλες και για αλλες εργαζομενες εκτος της Αλινας!!!!

Επισκέπτης
Όπως είπε και ο bakalhs (στα καθαρευουσιάνικα βέβαια), η δήλωση της ταυτότητάς μας στην ιερόδουλη, καθιστά αυτόματα την κριτική άχρηστη.
Απ' ό,τι έχω καταλάβει, τον Cheyenne τον γνωρίζουν οι ιερόδουλες και πολύ καλά μάλιστα. Μέγα λάθος αν θέλει να είναι αντικειμενικός στις κριτικές του, εφόσον τώρα θα απολαμβάνει καλύτερη μεταχείρηση ούτως ώστε να μην κακολογήσει την κοπέλα ή το μαγαζί.
Εγώ δεν θα φτάσω στο σημείο να κατακρίνω τις κριτικές του ως άχρηστες βέβαια, για κανένα λόγο. Αλλά η κύρια αξία τους είναι κατά βάση λογοτεχνική και όχι ενημερωτική.

Επισκέπτης
Ο άνθρωπος είναι γραφικός. Από τη πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε πήρε ένα ύφος αδέκαστου κριτή και σχολιάζει ως άλλος Πρετεντέρης τους πάντες και τα πάντα. Και μόνο το γεγονός ότι έπιασε αμέσως κολλητιλίκια με ένα υποκείμενο σαν τον "γελωτοποιό" δείχνει για τι επιπέδου άτομο μιλάμε.
Καλά το πας, σε λίγο θα μας βγάλεις ότι κάναμε και παρτούζα κατά τη διάρκεια των βιασμών...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καλά το πας, σε λίγο θα μας βγάλεις ότι κάναμε και παρτούζα κατά τη διάρκεια των βιασμών...
Δεν σε ξερω αλλα εισαι σωστος στην κριση σου....και σου δινω δικιο σε πολλα που γραφεις!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Όπως είπε και ο bakalhs (στα καθαρευουσιάνικα βέβαια), η δήλωση της ταυτότητάς μας στην ιερόδουλη, καθιστά αυτόματα την κριτική άχρηστη.
Απ' ό,τι έχω καταλάβει, τον Cheyenne τον γνωρίζουν οι ιερόδουλες και πολύ καλά μάλιστα. Μέγα λάθος αν θέλει να είναι αντικειμενικός στις κριτικές του, εφόσον τώρα θα απολαμβάνει καλύτερη μεταχείρηση ούτως ώστε να μην κακολογήσει την κοπέλα ή το μαγαζί.
Εγώ δεν θα φτάσω στο σημείο να κατακρίνω τις κριτικές του ως άχρηστες βέβαια, για κανένα λόγο. Αλλά η κύρια αξία τους είναι κατά βάση λογοτεχνική και όχι ενημερωτική.
Μην εισαι κακος οχι ολες...μονο οσες εργαζονται στα στουντιο!!!....Αλλα ειμαστε ζηλιαρηδες...ας ειμαστε και εμεις πλουσιοι ...ωστε να ειχαμε την δυνατοτητα να πηγαιναμε πιο συχνα στα στουντιο...και να μας ξερανε ολες οι τανες των στουντιο!!!!

Επισκέπτης
Δεν σε ξερω αλλα εισαι σωστος στην κριση σου....και σου δινω δικιο σε πολλα που γραφεις!!!!
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Μέσα στις εκατοντάδες γραμμές που γράφω σίγουρα θα έχω και πολλά άδικα, γι' αυτό καλώ πάντα σε διάλογο αντί να αφορίζω με το στυλ που κάνει ο "φίλος" μου ο px75.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Μέσα στις εκατοντάδες γραμμές που γράφω σίγουρα θα έχω και πολλά άδικα, γι' αυτό καλώ πάντα σε διάλογο αντί να αφορίζω με το στυλ που κάνει ο "φίλος" μου ο px75.
μη την παιρνεις στα σοβαρα την πιεξουλα, εχει νευρα σημερα γιατι εβρεξε και δε βγηκε για πιατσα στη συγγρου  :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
μη την παιρνεις στα σοβαρα την πιεξουλα, εχει νευρα σημερα γιατι εβρεξε και δε βγηκε για πιατσα στη συγγρου  :2funny:
γεια σου  Μεμο...καλες εορτες να εχεις ...και καλα Ρωσιδια παντα πλαι σου!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Όποιος δέν βάζη στόν έρωτα γλωσσόφιλα ....  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Πουτανοκαψούρα το λένε............

όχι έρωτα!

θα πέσεις σε κανα μουνί και πως να σε βγάλωωωωωωω!

καρβουνιδη!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
:think: Όλες, οί στατιστικές αύτό δείχνουν !!!!!!!!

Λατρεμένη μου φιλουνάδα, εχώ την τιμ'η να σε προσκαλέσω στους αρραβωνες μου με τον Τάκη, που θα γίνουν στην κοσμικη ψαροταβέρνα "Τα δυο μπαρμουνάκια¨" (πρώην "Η φωλία του έρωτα") Λέσβου και Μυτηλίνης γωνία

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Λατρεμένη μου φιλουνάδα, εχώ την τιμ'η να σε προσκαλέσω στους αρραβωνες μου με τον Τάκη, που θα γίνουν στην κοσμικη ψαροταβέρνα "Τα δυο μπαρμουνάκια¨" (πρώην "Η φωλία του έρωτα") Λέσβου και Μυτηλίνης γωνία

Tελικά ένέδωσες στόν σοκολατένιο πειρασμό τού Τάκη... τί να πώ
ή καψερή !!!!!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Tελικά ένέδωσες στόν σοκολατένιο πειρασμό τού Τάκη... τί να πώ
ή καψερή !!!!!

Τον ξεύρεις καλά τον Τάκη (είναι ενεργοπαθητικός) σαν κάθε καλός πρώην  πρασινοφρουρός και νυν οπάδός του Καρατζαφύρερ.

Όλο ότι θα με  :fuck1: μου λέει αλλά στο τέλος μου κάνει πίτα :pipa1:

Επισκέπτης
Σήμερα καί αύριο διπλοβάρδια η Μαρίνα.Πρώην Ρουμάνα καί νύν Τσέχα!
Το να είσαι Τσέχα είναι πιό εξωτικό, πιό πιασάρικο.
Βλέπω ότι τό άτομο αυτό σε 70 ώρες δουλεύει τίς 34.Τό απόλυτο 50%! Είναι δυνατόν νά μπορεί να γαμιέται μία γυναίκα τόσο πολύ και να αποδίδει ποιότητα;Εδώ έχουμε να κάνουμε με τήν Απόλυτη Γαμησομηχανή!!!
Tέτοιες αντοχές ούτε Σπαρτιάτης πολεμιστής δέν διέθετε.΄
Αν τό κορίτσι έχει τόσο φοβερές ανάγκες να κάνουμε έναν έρανο να την βοηθήσουμε.Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση τα χρήματα πού παίρνει σε ένα οκτάωρο νά είναι τόσο λίγα πού δέν φτάνουν γιά να επιβιώσει.
Τι να πεί κανείς;
Eλπίζω να ευαισθητοποιηθεί η Δ/νση και να μάς διαφωτίσει.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Σέ γουστάρω ρέ kavire69 , γιατί ή μορφωσή σου
είναι πανεπιστημιακού έπιπέδου... πρόσθεση-άφαίρεση
καί ένας είρμός σκέψης άπαράμιλος !!!!!!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Δεν υπάρχει αμφιβολία για τα γούστα σου!

Είναι 100% ανώμαλα!

70Χ50/100 = 35  όχι 34, γαμώ τα πανεπιστήμια γαμώ!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom