Καλημερα και σε εσενα δασκαλε !!!Για μας τους εικοσιτετράωρους? τίποτα?
Καλημέρα .
(χθες σημείωσα την απουσία σου.....όλα καλά?)
Τα σεβη μου !!!
Καλημερα και σε εσενα δασκαλε !!!Για μας τους εικοσιτετράωρους? τίποτα?
Καλημέρα .
(χθες σημείωσα την απουσία σου.....όλα καλά?)
ΜΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ !!!!! ( ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΤΙΚΗ )Α Α
λέμε το μενού σήμερα!
Που κρυφτήκατε ρε γκρινιαρογατοι?
ΜΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ !!!!! ( ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΤΙΚΗ )
Μα τι γίνεται σ'αυτό το 104,ακόμα και η καθαρίστρια είναι μουνάρα .Αναφέρομαι σε μια ξανθιά που τσέκαρα χθες το απόγευμα στην απογευματινή βάρδια,καθώς περίμενα τον κολλητό μου να την Μαρίνα.Μάλιστα τυχαία αποχωρήσαμε και μαζί από το κατάστημα και την τσέκαρα και απ'έξω.Άνετα θα μπορούσε να εργάζεται ως ιερόδουλη ,ή μήπως εργάζεται ήδη και παριστάνει την καθαρίστρια για να μας καβλώνει περισσότερο
ειμουνα συγουρη οτι καποια στιγμη θα γραψει καποιος κατι τετοιο για τη συγκεκριμενη
οχι δεν ειναι ιεροδουλη καλυτερα κιολας γιατι σαν καθαριστρια ειναι πολυ καλη στη δουλεια της ;)
Kaλημέρα Πριγκίπισσα , τί ώρα ξεκινάη τό πάρτυ ??
Εχεις πολλές κριτικές σε μεταξουργείο, φυλής, διδυμου κλπ... αλλά καμια σε στούντιο! Μπορεί να είσαι θαμώνας και εκει! Δεν το ξέρω! Αλλά με βάση αυτά που έχεις γράψει, δεν έχεις ιδέα περι στουντιο. Παρολα αυτά γράφεις τις αποψεις σου. Δεκτόν! Είναι όλες αφοριστικές! Εν μέρει δεκτόν (απο μένα)!
Δεκτό.Αυτή είναι η άποψή σου και θεωρείς ότι δεν ισχύει διαχωρισμός.Αντιδιαστέλλεις τίς έννοιες στούντιο-μπουρδέλλο προσπαθώντας ανεπιτυχώς νά παγιώσεις ανύπαρκτες αποστάσεις.
Ολοι γνωρίζουμε ότι τό στούντιο είναι η απατηλή εκδοχή τού μπουρδέλλου.Η γκλαμουριά τού χυμένου σεντονιού.Τό φτηνιάρικο νάυλον περιτύλιγμα πού θαμπώνει τσοπαναραίους.
Η προσέγγισή σου για τήν ταξινόμηση τών χαμαιτυπείων είναι μία ακραιφνώς προσωπική σου μυθοπλασία.
Κτίζεις αυτή τήν μυθοπλασία διότι αποτελεί οργανική σου ανάγκη.
Αυτές οι διαπιστώσεις τί σχέση έχουν με την άποψή σου ότι δεν υπάρχει ουσιαστικός διαχωρισμός μεταξύ studio και μπουρδέλων και με την οργανική ανάγκη του sarouman να υπάρχει αυτός ο διαχωρισμός;Εχεις ανάγκη να ερματίσεις τήν αβάσταχτη ελαφρότητα τού είναι σου.Είσαι εκ τών πραγμάτων υποχρεωμένος
νά μετονομάσεις τήν παθογένειά σου σε ιδιαιτερότητα.
Δεν είναι τό σώμα σου πού ζητάει πόνο, αλλά τό μυαλό σου!
"Σκέπτεσαι με τό συναίσθημα", κι έτσι θα συμβαίνει μέχρι νά ενηλικιωθείς συναισθηματικά.
Μέχρι τότε τά γραπτά σου θά είναι άκυρα.
Με αγάπη.
Και μόνο το γεγονός ότι έπιασε αμέσως κολλητιλίκια με ένα υποκείμενο σαν τον "γελωτοποιό" δείχνει για τι επιπέδου άτομο μιλάμε.
για σου φανουρη 6αχορδε
Αβραμη εσύ? :o
για σου φανουρη 6αχορδε
Κιθάρα είναι ??
ρε ο κιθαρας ποσους κλωνους εφτιαξε
εγω πιστευω οτι ειναι ο φανουρης τζουρας
Αβραμη εσύ? :o
Ρε bottom σε τσάκωσα
Bottom ? is that really you ?
Καλησπέρα και από εμένα.
Φίλε kaviros69, διαβάζοντας το σχόλιό σου, που απαντάει σ' ένα μέρος σχόλιου του sarouman, δεν μπορώ να καταλάβω πώς ξεκινώντας από την διαφωνία σου με τον υπάρχοντα διαχωρισμό μπουρδέλων και studio, καταλήγεις να κάνεις σχόλια πάνω στις σεξουαλικές προτιμήσεις του συμπαθούς γενιοφόρου (αναφέρομαι στο avatar του)
Δεκτό.Αυτή είναι η άποψή σου και θεωρείς ότι δεν ισχύει διαχωρισμός.
Καλά, δεν είναι η άποψη όλων αυτή, αλλά έχει κάποια βάση αυτό που γράφεις.
και εδώ μπορεί να έχεις δίκιο, είναι η άποψη του sarouman.
Εδώ αρχίζεις να με μπερδεύεις.Γιατί αποτελεί οργανική του ανάγκη ο διαχωρισμός αυτός;
Αυτές οι διαπιστώσεις τί σχέση έχουν με την άποψή σου ότι δεν υπάρχει ουσιαστικός διαχωρισμός μεταξύ studio και μπουρδέλων και με την οργανική ανάγκη του sarouman να υπάρχει αυτός ο διαχωρισμός;