Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Το αντίθετο αγαπητέ μου, το αντίθετο...
Πληθυντικός παρακαλώ...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785

Επισκέπτης
καυλησπερμααααααααααααααααααααααααααααααααααα :kissass: :kissass: :kissass:

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Είδες λοιπόν γιατί πλέον δέν γράφω κριτικές??
θά μου τίς μαυρίζετε χα χα χα !!!!!!

Υ.Γ. Καί πρώτος έσείς άγαπητέ !!!

Εγώ;
Με τί στοιχεία γράφετε τέτοιες ανακρίβειες κύριε;
Πληθυντικός παρακαλώ!

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
I'm looking forward to... :grin:

Ακούω για δεύτερη φορά το ''ΟΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ!'', πολύ καλό!

Επισκέπτης
Δεν έχω εκτιμήσει τις προθέσεις σου, που τις θεωρώ κακεντρεχείς (στο έχω ξαναπει) ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, και ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρο (για τα στουντιο μιλάμε πάντα ε!)!
Πιστεύω ότι οι κακεντρεχείς άνθρωποι παραμένουν κακεντρεχείς γενικότερα στη ζωή τους και όχι μόνο σε συγκεκριμένα θέματα.
Αν σε βρίσκει σύμφωνο αυτή η γνώμη θα πρέπει να με θεωρήσεις κακεντρεχή άνθρωπο γενικά. Αν δεν συμφωνείς, τότε κράτα μια πισινή απλά μην τυχόν και κάνεις λάθος λειτουργώντας απέναντί μου με τον ίδιο τρόπο για τον οποίο με κατηγορείς ότι λειτουργώ κι εγώ απέναντι στα στούντιο.

Φυσικά και δε σε ξερω! Γνωριζόμαστε απο τα ποσταρίσματα, απο τις κριτικές. ΑΥΤΑ είναι τα μόνα στοιχεία που εχω μπροστά μου. Μπορεί κάποιος με μηδέν κριτικές, και 60 ποστ να έχει γαμήσει τη μισή Αθήνα! Δεν το ξέρω.
Κρίνω με βάση αυτα που βλέπω..

Εχεις πολλές κριτικές σε μεταξουργείο, φυλής, διδυμου κλπ... αλλά καμια σε στούντιο! Μπορεί να είσαι θαμώνας και εκει! Δεν το ξέρω! Αλλά με βάση αυτά που έχεις γράψει, δεν έχεις ιδέα περι στουντιο. Παρολα αυτά γράφεις τις αποψεις σου. Δεκτόν! Είναι όλες αφοριστικές! Εν μέρει δεκτόν (απο μένα)!
Σε ένα νήμα που ανοίχτηκε πρόσφατα περί του τι είμαστε (μπουρδελιάρηδες, στουντιάκηδες, κολγκεράδες κλπ). Ο συναγωνιστής gl (τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα από τη στάση του εδώ μέσα), είπε ότι οι μπουρδελιάρηδες και οι στουντιάκηδες ανήκουν στην ίδια πάστα, που αναζητούν με κάπως διαφορετικό τρόπο το λεγόμενο value for money.
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί του και αυτό το λέω επειδή έχοντας επισκεφτεί κάθε είδος μπουρδέλου σε Αθήνα και επαρχιακή Ελλάδα καθώς και στούντιο έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Προσωπικά, ονομάζω τα εν λόγω σπιτάκια ως εξής:
Στούντιο --> Μπουρδέλα του πενηντάρικου
Μπουρδέλα των 20 --> Μπουρδέλα
Μπουρδέλα των 10 --> Μπουρδελάκια

Το να πηγαίνεις με call girl, σε μασατζίδικα ή σε πιάτσες είναι εντελώς διαφορετική προσέγγιση στον αγοραίο έρωτα από τα τρία προαναφερθέντα είδη οίκων ανοχής. Δεν τα γνωρίζω και γι' αυτό κρατώ το στόμα μου κελιστό σε ό,τι αφορά λεπτομέρειες που τα αφορούν.
Όπως σου έχω ξαναπεί και παλιότερα σε συζήτησή μας (που δεν απάντησες), για κάποιες υπηρεσίες των στούντιο όπως αυταρχικό και διάφορα βίτσια πάλι δεν εκφέρω άποψη επειδή δεν είμαι γνώστης του θέματος. Αλλά για τις υπόλοιπες υπηρεσίες είναι απλά ένας τομέας πιο ακριβών μπουρδέλων για τα οποία τολμώ να πω ότι έχω αρκετά μεγάλη πείρα.

Στο ξαναειπα...απεχθάνομαι φοβερά, αυτο που κάνουμε μεταξυ μας στο thread, και απορώ πως μπήκα σε αυτό το τρυπάκι..
Ίσως να έχεις κάποια δόση μαζοχισμού μέσα σου. (δεν το λέω προσβλητικά)

Νομίζω πως αν κάποιος πάει να γράψει σοβαρά εδω μέσα, μπορεί να αρρωστήσει. Εκτός αν είναι ήδη άρρωστος. Επομένως ή μειώνει το ποστάρισμα ή το ρίχνει στο χαβαλε. Ή κάνει την ψυχοθεραπεία του βγάζοντας ότι έχει μέσα του (οπως είπα παραπάνω)
Για να το λες αυτό, πιστεύω ότι είσαι ένας άνθρωπος που γουστάρει τη μοναχική ζωή. Έχω καθόλου δίκιο;

(θαυμαζω την ευγενεια του cheyenne...δεν έχει μπλεχτεί ποτε σε καυγα, που να ξέρω εδώ μέσα.. ίσως μας ατενίζει απο τη μοναξια της κορυφής, και ίσως είναι αυτός, όντως, που έχει γαμήσει τη μισή Αθήνα...τείνω να το πιστέψω...αφού έχω δει το ήρεμο συγκαταβατικό βλέμμα του απο κοντά)
Αν με γνωρίσεις από κοντά, χωρίς να ξέρεις ποιος είμαι, θα διαπιστώσεις πόσο ήρεμος άνθρωπος τυγχάνει να είμαι επίσης...
Απλά τροφή για σκέψη...

Επισκέπτης
Το ''σεντόνι'' που λέγαμε... :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν το προετοίμαζα όμως. Ταινία έβλεπα. Το "drive". Αρκετά υποδεέστερο απ' ό,τι περίμενα... ;)

Μην εκνευρίζεσαι, θα σου πέσει το μονόκλ από το μάτι.
Διέκρινες εκνευρισμό; Συμβουλή έδωσα. Δεν μίλησα καν για το "ύψος" του επιπέδου...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
Μα τι γίνεται σ'αυτό το 104,ακόμα και η καθαρίστρια είναι μουνάρα :rolleyes: :huh:  :tits: :cum: :cum: :rockon: :rockon:.Αναφέρομαι σε μια ξανθιά που τσέκαρα χθες το απόγευμα στην απογευματινή βάρδια,καθώς περίμενα τον κολλητό μου να  :knockinb: :zfuck: την Μαρίνα.Μάλιστα τυχαία αποχωρήσαμε και μαζί από το κατάστημα και την τσέκαρα και απ'έξω.Άνετα θα μπορούσε να εργάζεται ως ιερόδουλη :grin: :grin:,ή μήπως εργάζεται ήδη και παριστάνει την καθαρίστρια για να μας καβλώνει περισσότερο :uglystupid: :think:

Επισκέπτης
Τα τραγούδια του αποτελούν το μέγιστο παράπονό μου. Κάτι κοιμήσικα ήτανε που τα έψαλλε μια γκόμενα αντίθετα απ' αυτό που πόσταρες :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom