amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.330
- Πόντοι
- 22.785
Άλλο ο έξυπνος κι'άλλο ο εξυπνάκιας τύπου Ροκαβλόν.
Σέ βλέπω έ ??
Άλλο ο έξυπνος κι'άλλο ο εξυπνάκιας τύπου Ροκαβλόν.
Όχι Δάσκαλε , άπάντησα στόν φίλο μου τόν saruman
τόν όποίον έκτιμώ καί σέβομαι άπεριόριστα !!!!!!!111
Θα ετοιμάζει τώρα κανένα ''σεντόνι'' ο Ροκαυλόν...
Είδες λοιπόν γιατί πλέον δέν γράφω κριτικές??Το αντίθετο αγαπητέ μου, το αντίθετο...
Είδες λοιπόν γιατί πλέον δέν γράφω κριτικές??
θά μου τίς μαυρίζετε χα χα χα !!!!!!
Υ.Γ. Καί πρώτος έσείς άγαπητέ !!!
Εγώ;
Με τί στοιχεία γράφετε τέτοιες ανακρίβειες κύριε;
Πληθυντικός παρακαλώ!
Ξέχασες να βάλεις κι ένα ;) στο τέλος της πρότασής σου. Υποδηλώνει ότι είπες κάτι σημαντικό, στα άτομα του ίδιου επιπέδου μ' εσένα.Άλλο ο έξυπνος κι'άλλο ο εξυπνάκιας τύπου Ροκαβλόν.
Πιστεύω ότι οι κακεντρεχείς άνθρωποι παραμένουν κακεντρεχείς γενικότερα στη ζωή τους και όχι μόνο σε συγκεκριμένα θέματα.Δεν έχω εκτιμήσει τις προθέσεις σου, που τις θεωρώ κακεντρεχείς (στο έχω ξαναπει) ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, και ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρο (για τα στουντιο μιλάμε πάντα ε!)!
Σε ένα νήμα που ανοίχτηκε πρόσφατα περί του τι είμαστε (μπουρδελιάρηδες, στουντιάκηδες, κολγκεράδες κλπ). Ο συναγωνιστής gl (τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα από τη στάση του εδώ μέσα), είπε ότι οι μπουρδελιάρηδες και οι στουντιάκηδες ανήκουν στην ίδια πάστα, που αναζητούν με κάπως διαφορετικό τρόπο το λεγόμενο value for money.Φυσικά και δε σε ξερω! Γνωριζόμαστε απο τα ποσταρίσματα, απο τις κριτικές. ΑΥΤΑ είναι τα μόνα στοιχεία που εχω μπροστά μου. Μπορεί κάποιος με μηδέν κριτικές, και 60 ποστ να έχει γαμήσει τη μισή Αθήνα! Δεν το ξέρω.
Κρίνω με βάση αυτα που βλέπω..
Εχεις πολλές κριτικές σε μεταξουργείο, φυλής, διδυμου κλπ... αλλά καμια σε στούντιο! Μπορεί να είσαι θαμώνας και εκει! Δεν το ξέρω! Αλλά με βάση αυτά που έχεις γράψει, δεν έχεις ιδέα περι στουντιο. Παρολα αυτά γράφεις τις αποψεις σου. Δεκτόν! Είναι όλες αφοριστικές! Εν μέρει δεκτόν (απο μένα)!
Ίσως να έχεις κάποια δόση μαζοχισμού μέσα σου. (δεν το λέω προσβλητικά)Στο ξαναειπα...απεχθάνομαι φοβερά, αυτο που κάνουμε μεταξυ μας στο thread, και απορώ πως μπήκα σε αυτό το τρυπάκι..
Για να το λες αυτό, πιστεύω ότι είσαι ένας άνθρωπος που γουστάρει τη μοναχική ζωή. Έχω καθόλου δίκιο;Νομίζω πως αν κάποιος πάει να γράψει σοβαρά εδω μέσα, μπορεί να αρρωστήσει. Εκτός αν είναι ήδη άρρωστος. Επομένως ή μειώνει το ποστάρισμα ή το ρίχνει στο χαβαλε. Ή κάνει την ψυχοθεραπεία του βγάζοντας ότι έχει μέσα του (οπως είπα παραπάνω)
Αν με γνωρίσεις από κοντά, χωρίς να ξέρεις ποιος είμαι, θα διαπιστώσεις πόσο ήρεμος άνθρωπος τυγχάνει να είμαι επίσης...(θαυμαζω την ευγενεια του cheyenne...δεν έχει μπλεχτεί ποτε σε καυγα, που να ξέρω εδώ μέσα.. ίσως μας ατενίζει απο τη μοναξια της κορυφής, και ίσως είναι αυτός, όντως, που έχει γαμήσει τη μισή Αθήνα...τείνω να το πιστέψω...αφού έχω δει το ήρεμο συγκαταβατικό βλέμμα του απο κοντά)
Δεν το προετοίμαζα όμως. Ταινία έβλεπα. Το "drive". Αρκετά υποδεέστερο απ' ό,τι περίμενα... ;)Το ''σεντόνι'' που λέγαμε...
Διέκρινες εκνευρισμό; Συμβουλή έδωσα. Δεν μίλησα καν για το "ύψος" του επιπέδου...Μην εκνευρίζεσαι, θα σου πέσει το μονόκλ από το μάτι.
Ρε τύπε,σε μπουρδέλα γαμάς.Τι να σκαμπάζεις από τέχνη;Τα τραγούδια του αποτελούν το μέγιστο παράπονό μου