DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα στίς κυρίες της βραδινής βάρδιας , καλησπέρα καί σ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ !!
Γιατί σας φαίνεται παράξενο; Επειδή δεν προσβάλλω και δεν βρίζω άτομα και πρόσωπα που δεν γνωρίζω;
Η προσβολή εκτός του ότι δεν είναι επιχείρημα, αποδυναμώνει τα ενδεχόμενα επιχειρήματά σου καθώς προκαταβάλλεις τους συνομιλητές να μην σε πάρουν τοις μετρητοίς.
Αν καταφεύγεις σε τέτοιες πρακτικές, καλύτερα να καταλήξεις να γράφεις μόνο emoticon στο νήμα του άρλεκιν/spam ;)
Καλησπέρα στίς κυρίες της βραδινής βάρδιας , καλησπέρα καί σ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ !!
Τα σέβη μου πανοσιώτατε !καλησπέρα don,
καλησπέρα taf
Τα σέβη μου πανοσιώτατε !
σας αποστέλλω τις καλύτερες των ευχών μου.
Καλησπέρα στίς μέγιστες κυρίες τού 104 !!!!!!
Τά σέβη μου osie.0909
δικε μου αν σου αρεσουν και τα πουρα εισαι ο τυποσ μου ;)σωστά φίλε μου,όποιος έχει το θάρρος της γνώμης του άς γράφει και καμμιά κριτικούλα όχι μόνο εξυπναδούλες και μαλακιζέ σχολιάκια.
καλα αγαπουληισχύει το προηγούμενο φιλαράκο, αν ξέρεις να διαβάζεις!!
Φίλε, εφόσον το forum είναι ανοιχτό όλοι μπορούν να γράφουν.Τώρα, όσον αφορά τις επισκέψεις που λες, δεν μπορείς να ξέρεις αν κάποιος έχει πάει σε στούντιο, σε πόσα, πώς πέρασε, και γιατί δεν έγραψε κριτική! Δηλαδή όσοι πάνε, πρέπει να γράψουν και κριτική? Επιπλέον, πάλι δεν μπορούμε να ξέρουμε ότι είναι αλήθεια τα λεγόμενα όλων.Μπορεί κάποιος να πει ότι πήγε κάπου ενώ να μην έχει πάει.Δεν είναι μέτρο αυτό αξιολόγησης αυτών που γράφονται εδώ μέσα...Απορώ πως εκφέρουν άποψη άτομα που δεν έχουν επισκεφτεί ποτέ τους στούντιο...ή άτομα που δεν έχουν γράψει ούτε μια κριτική! Εντάξει ο καθένας έχει το θάρρος της γνώμης του, αλλά ποια η επιχειρηματολογία τους αν η εμπειρία τους είναι ανύπαρκτη? Τουλάχιστον αυτή που κατατίθεται εδώ..
Γιατί με τα λόγια...
Επομένως αυτοί που πολύ ομιλούν εδώ, με τα χιλιάδες ποσταρίσματα, τις φανφάρες και τις απόψεις - σοφιστίες...είναι απλά μέλη, άτομα που περνούν την ώρα τους διοχετεύοντας τη θετική τους ή αρνητική ενεργεια (όπως προβλήματα, φοβίες, κομπλεξ, αντιπάθειες) μέσα σε ένα φόρουμ όπου έχουν την ψευδαίσθηση πως είναι κάτι...αξιζουν περισσότερο..αποκτούν μια εικονική υπόσταση..
Θα έλεγα στον εαυτό μου να αδιαφορεί...αλλά και αυτό είναι μια αντοχή...επομένως το ολοενα μειωμενο ποστάρισμα είναι μονόδρομος..
Απορώ πως εκφέρουν άποψη άτομα που δεν έχουν επισκεφτεί ποτέ τους στούντιο...ή άτομα που δεν έχουν γράψει ούτε μια κριτική! Εντάξει ο καθένας έχει το θάρρος της γνώμης του, αλλά ποια η επιχειρηματολογία τους αν η εμπειρία τους είναι ανύπαρκτη? Τουλάχιστον αυτή που κατατίθεται εδώ..
Γιατί με τα λόγια...
Επομένως αυτοί που πολύ ομιλούν εδώ, με τα χιλιάδες ποσταρίσματα, τις φανφάρες και τις απόψεις - σοφιστίες...είναι απλά μέλη, άτομα που περνούν την ώρα τους διοχετεύοντας τη θετική τους ή αρνητική ενεργεια (όπως προβλήματα, φοβίες, κομπλεξ, αντιπάθειες) μέσα σε ένα φόρουμ όπου έχουν την ψευδαίσθηση πως είναι κάτι...αξιζουν περισσότερο..αποκτούν μια εικονική υπόσταση..
Θα έλεγα στον εαυτό μου να αδιαφορεί...αλλά και αυτό είναι μια αντοχή...επομένως το ολοενα μειωμενο ποστάρισμα είναι μονόδρομος..
Να και μια φορά μετά από καιρό που γράφεις κάτι σ' αυτό το νήμα το οποίο δεν αφορά εμένα...Απορώ πως εκφέρουν άποψη άτομα που δεν έχουν επισκεφτεί ποτέ τους στούντιο...ή άτομα που δεν έχουν γράψει ούτε μια κριτική! Εντάξει ο καθένας έχει το θάρρος της γνώμης του, αλλά ποια η επιχειρηματολογία τους αν η εμπειρία τους είναι ανύπαρκτη? Τουλάχιστον αυτή που κατατίθεται εδώ..
Γιατί με τα λόγια...
Να και μια φορά μετά από καιρό που γράφεις κάτι σ' αυτό το νήμα το οποίο δεν αφορά εμένα...
Τώρα πως βέβαια μειώνεται η εμπειρία κάποιου επειδή δεν καταγράφει τις περιπέτειές του ή πως καταλαβαίνουμε εξ' αρχής πιο το μέγεθος την εμπειρίας αυτής, δεν γνωρίζω...
Ξενυχτάμε???????????