Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Καλησπέρα στίς κυρίες της βραδινής βάρδιας , καλησπέρα καί σ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ !!

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Γιατί σας φαίνεται παράξενο; Επειδή δεν προσβάλλω και δεν βρίζω άτομα και πρόσωπα που δεν γνωρίζω;
Η προσβολή εκτός του ότι δεν είναι επιχείρημα, αποδυναμώνει τα ενδεχόμενα επιχειρήματά σου καθώς προκαταβάλλεις τους συνομιλητές να μην σε πάρουν τοις μετρητοίς.
Αν καταφεύγεις σε τέτοιες πρακτικές, καλύτερα να καταλήξεις να γράφεις μόνο emoticon στο νήμα του άρλεκιν/spam ;)
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Καλησπέρα στίς μέγιστες κυρίες τού 104 !!!!!!

Τά σέβη μου osie.0909

τιμή μου που δέχομαι σέβη από εσάς!
και τι θα γίνει; την ηλικία του ινδιάνου έχω και μου δηλώνετε  όλοι σεβασμό; είμαι μικρότερος (λιγάκι).

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Απορώ πως εκφέρουν άποψη άτομα που δεν έχουν επισκεφτεί ποτέ τους στούντιο...ή άτομα που δεν έχουν γράψει ούτε μια κριτική! Εντάξει ο καθένας έχει το θάρρος της γνώμης του, αλλά ποια η επιχειρηματολογία τους αν η εμπειρία τους είναι ανύπαρκτη? Τουλάχιστον αυτή που κατατίθεται εδώ..
Γιατί με τα λόγια...

Επομένως αυτοί που πολύ ομιλούν εδώ, με τα χιλιάδες ποσταρίσματα, τις φανφάρες και τις απόψεις - σοφιστίες...είναι απλά μέλη, άτομα που περνούν την ώρα τους διοχετεύοντας τη θετική τους ή αρνητική ενεργεια (όπως προβλήματα, φοβίες, κομπλεξ, αντιπάθειες) μέσα σε ένα φόρουμ όπου έχουν την ψευδαίσθηση πως είναι κάτι...αξιζουν περισσότερο..αποκτούν μια εικονική υπόσταση..

Θα έλεγα στον εαυτό μου να αδιαφορεί...αλλά και αυτό είναι μια αντοχή...επομένως το ολοενα μειωμενο ποστάρισμα είναι μονόδρομος..

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Την θεραπεία μας κάνουμε αγαπητέ.........................

Αν αυτό βοηθά και στην ενημέρωση μερικών άλλων, τόσο το καλλίτερο!

but man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
31
Like
130
Πόντοι
290
σωστά φίλε μου,όποιος έχει το θάρρος της γνώμης του άς γράφει και καμμιά κριτικούλα όχι μόνο εξυπναδούλες και μαλακιζέ σχολιάκια.

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
σωστά φίλε μου,όποιος έχει το θάρρος της γνώμης του άς γράφει και καμμιά κριτικούλα όχι μόνο εξυπναδούλες και μαλακιζέ σχολιάκια.
δικε μου αν σου αρεσουν και τα πουρα εισαι ο τυποσ μου ;)

but man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
31
Like
130
Πόντοι
290
ισχύει το προηγούμενο φιλαράκο, αν ξέρεις να διαβάζεις!!

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Απορώ πως εκφέρουν άποψη άτομα που δεν έχουν επισκεφτεί ποτέ τους στούντιο...ή άτομα που δεν έχουν γράψει ούτε μια κριτική! Εντάξει ο καθένας έχει το θάρρος της γνώμης του, αλλά ποια η επιχειρηματολογία τους αν η εμπειρία τους είναι ανύπαρκτη? Τουλάχιστον αυτή που κατατίθεται εδώ..
Γιατί με τα λόγια...

Επομένως αυτοί που πολύ ομιλούν εδώ, με τα χιλιάδες ποσταρίσματα, τις φανφάρες και τις απόψεις - σοφιστίες...είναι απλά μέλη, άτομα που περνούν την ώρα τους διοχετεύοντας τη θετική τους ή αρνητική ενεργεια (όπως προβλήματα, φοβίες, κομπλεξ, αντιπάθειες) μέσα σε ένα φόρουμ όπου έχουν την ψευδαίσθηση πως είναι κάτι...αξιζουν περισσότερο..αποκτούν μια εικονική υπόσταση..

Θα έλεγα στον εαυτό μου να αδιαφορεί...αλλά και αυτό είναι μια αντοχή...επομένως το ολοενα μειωμενο ποστάρισμα είναι μονόδρομος..
Φίλε, εφόσον το forum είναι ανοιχτό όλοι μπορούν να γράφουν.Τώρα, όσον αφορά τις επισκέψεις που λες, δεν μπορείς να ξέρεις αν κάποιος έχει πάει σε στούντιο, σε πόσα, πώς πέρασε, και γιατί δεν έγραψε κριτική! Δηλαδή όσοι πάνε, πρέπει να γράψουν και κριτική? Επιπλέον, πάλι δεν μπορούμε να ξέρουμε ότι είναι αλήθεια τα λεγόμενα όλων.Μπορεί κάποιος να πει ότι πήγε κάπου ενώ να μην έχει πάει.Δεν είναι μέτρο αυτό αξιολόγησης αυτών που γράφονται εδώ μέσα...

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.102
Πόντοι
4.130
Γιατί με τα λόγια...

Αγαπητέ μου,

πο κριτικές σου είναι μοναδικές! και έχεις απίστευτη πέννα!!

Αν και δεν είμαι φίλος του αυταρχικού πρέπει να ομολογήσω οτι έχουν πολύ ενδιαφέρον και μόνο για το πόσο διαφέρουν

Να περνάς καλά.....

Επισκέπτης
Γιατί με τα λόγια...

Να και μια φορά μετά από καιρό που γράφεις κάτι σ' αυτό το νήμα το οποίο δεν αφορά εμένα... :2funny:
Τώρα πως βέβαια μειώνεται η εμπειρία κάποιου επειδή δεν καταγράφει τις περιπέτειές του ή πως καταλαβαίνουμε εξ' αρχής πιο το μέγεθος την εμπειρίας αυτής, δεν γνωρίζω...

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Να και μια φορά μετά από καιρό που γράφεις κάτι σ' αυτό το νήμα το οποίο δεν αφορά εμένα... :2funny:
Τώρα πως βέβαια μειώνεται η εμπειρία κάποιου επειδή δεν καταγράφει τις περιπέτειές του ή πως καταλαβαίνουμε εξ' αρχής πιο το μέγεθος την εμπειρίας αυτής, δεν γνωρίζω...

"Ου τα πάντα τοις πάσι ρητα"

Εκτιμώ το ότι ξέρεις και χειρίζεσαι ικανοποιητικά τη γλώσσα, πράγμα σπάνιο στα φορουμ. Εκτιμώ το ότι έχεις σωστό ειρμό σκέψεων και στρωτό λόγο..
Το ότι είσαι έξυπνος δε χρειάζεται να το αναλύσουμε, η ευφυία ενός ατόμου φαίνεται απο το γραπτό του λόγο..

Δεν έχω εκτιμήσει τις προθέσεις σου, που τις θεωρώ κακεντρεχείς (στο έχω ξαναπει) ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, και ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρο (για τα στουντιο μιλάμε πάντα ε!)!

Φυσικά και δε σε ξερω! Γνωριζόμαστε απο τα ποσταρίσματα, απο τις κριτικές. ΑΥΤΑ είναι τα μόνα στοιχεία που εχω μπροστά μου. Μπορεί κάποιος με μηδέν κριτικές, και 60 ποστ να έχει γαμήσει τη μισή Αθήνα! Δεν το ξέρω.
Κρίνω με βάση αυτα που βλέπω..

Εχεις πολλές κριτικές σε μεταξουργείο, φυλής, διδυμου κλπ... αλλά καμια σε στούντιο! Μπορεί να είσαι θαμώνας και εκει! Δεν το ξέρω! Αλλά με βάση αυτά που έχεις γράψει, δεν έχεις ιδέα περι στουντιο. Παρολα αυτά γράφεις τις αποψεις σου. Δεκτόν! Είναι όλες αφοριστικές! Εν μέρει δεκτόν (απο μένα)!

Στο ξαναειπα...απεχθάνομαι φοβερά, αυτο που κάνουμε μεταξυ μας στο thread, και απορώ πως μπήκα σε αυτό το τρυπάκι..

Νομίζω πως αν κάποιος πάει να γράψει σοβαρά εδω μέσα, μπορεί να αρρωστήσει. Εκτός αν είναι ήδη άρρωστος. Επομένως ή μειώνει το ποστάρισμα ή το ρίχνει στο χαβαλε. Ή κάνει την ψυχοθεραπεία του βγάζοντας ότι έχει μέσα του (οπως είπα παραπάνω)

(θαυμαζω την ευγενεια του cheyenne...δεν έχει μπλεχτεί ποτε σε καυγα, που να ξέρω εδώ μέσα.. ίσως μας ατενίζει απο τη μοναξια της κορυφής, και ίσως είναι αυτός, όντως, που έχει γαμήσει τη μισή Αθήνα...τείνω να το πιστέψω...αφού έχω δει το ήρεμο συγκαταβατικό βλέμμα του απο κοντά)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Άγαπητέ μου sarouman , είναι σημαντικό γιά όρισμένους
ή βελτίωση τής αύτοεικόνας τους καί ή άξιοποίηση τών ίκανοτήτων τους στό forum ,καθώς άποκωδικοποιούν τά έρεθίσματα πού
παρουσιάζονται ώς διαταραχές τής σκέψης τους..... ;)

Τά σέβη μου !!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom