Επισκέπτης
Μαθαίνω όμως ατάκες Ελύτη απ' έξω τύπε, για να το παίζω μούρη στις ιερόδουλες. Τις έχω πείσει να παριστάνουν ότι γουστάρουνε... με το αζημίωτο φυσικά ;)
Έχεις 1 λεπτό να μας γράψεις μία τότε,αλλιώς να μην κάνεις τον πονηρό.Μαθαίνω όμως ατάκες Ελύτη απ' έξω τύπε, για να το παίζω μούρη στις ιερόδουλες. Τις έχω πείσει να παριστάνουν ότι γουστάρουνε... με το αζημίωτο φυσικά ;)
Λαμόγιο ξεγλύστρισες πάλιΦτου σου ρε πούστη μου... Ρίτσο απαγγέλει ο τύπος με το τσιγάρο...
Το Φ104 έχει μέχρι και τζελ για τα μαλλιά στο μπάνιο τύπεΤόσα χρόνια στα μπουρδέλα, έχει ποτίσει το δέρμα μου από το τζελ...
Σε ποια μαλλιά όμως το χρησιμοποιούν;Το Φ104 έχει μέχρι και τζελ για τα μαλλιά στο μπάνιο τύπε
Ρε κατάλαβα τι είπες.Απλά το πήγα λίγο πιο πέραΣε ποια μαλλιά όμως το χρησιμοποιούν;
Στα 50 μου χρονια αποφευγω να καυγαδιζω στην πραγματικη μου ζωη φιλε μου.(θαυμαζω την ευγενεια του cheyenne...δεν έχει μπλεχτεί ποτε σε καυγα, που να ξέρω εδώ μέσα.. ίσως μας ατενίζει απο τη μοναξια της κορυφής, και ίσως είναι αυτός, όντως, που έχει γαμήσει τη μισή Αθήνα...τείνω να το πιστέψω...αφού έχω δει το ήρεμο συγκαταβατικό βλέμμα του απο κοντά)
H Aμαντα πότε πηγε στο 104?Στα 50 μου χρονια αποφευγω να καυγαδιζω στην πραγματικη μου ζωη φιλε μου.
Ποσο μαλλον να τσακωνομαι με μια οθονη.
Δεχομαι την αντιθετη αποψη, μου αρεσει ο πολιτιμενος διαλογος αν και εφοσον οδηγει καπου.
Το να μιλαω για να μλαω δεν το κανω.
Δεν προσπαθω να πεισω κανενα για τιποτα.
ΥΓ1: Το οτι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ειμαι στην κορυφη, δεν με κανει ξεχωριστο, ουτε σνομπ, ουτε νε περισσοτερο ειδικο βαρος σε καμια περιπτωση.
Ειμαι και εγω ενα απλο μελος, οπως ολοι.
Ενδεχομενως πολλοι αλλοι φιλοι, θα εχουν περισσοτερες "επιδοσεις" απο εμενα, αλλα για δικους τους λογους δεν τις καταγραφουν.
Αλλωστε η αχαριστια και η υπεροψια ειναι τα χαρακτηριστικα που απαιχθανομαι περισσοτερο στην ζωη μου.
ΥΓ2 : Επιζω να σε δω στο Christmass party. ;)
Ξεκινησε την προπερασμενη Δευτερα (12/12) και καθε Δευτερα 23:00-06:00 θα ειναι η σταθερη της βαρδια.H Aμαντα πότε πηγε στο 104?
Πώς το εχασα αυτο το επεισοδιο?
Γιατι πολυ απλα,ο κατα τα αλλα συμπαθης ΡΟΚΑΥΛΟΝ εχει εμμονες.....και την απαντηση προσωπικα την εδωσα αλλα δεν την καταλαβε,με αποτελεσμα να χαρακτηριστω εμβολιμος,αγαπουλης,προμοτορας,κτλ αλλα θα την ξανααναφερω....αν σε αυτον τον χωρο ψαχνει κανενας,να βρει επαγγελματισμο,ειναι σαν να ψαχνει πουτανα ΠΑΡΘΕΝΑ...κ ειναι καλυτερο να ψαχνει, λιγες στιγμες απολαυσης και ηδονης ,απο οπου και να προερχονται, και να μη βαζει ταμπελες,που ειναι το μονο ευκολο.Τωρα σε οτι αφορα, το οτι ειναι δεδομενο πως δε πουλαει η αλβανη ιεροδουλος,δεν γνωριζω απο που πηγαζει αυτη η πληροφορηση,κ ποιος την αποκαλυψε,εμενα μου φερνει ,κατι σαν αφορισμο παρα σαν δεδομενο,και ενας αφορισμός είναι μισή αλήθεια ειπωμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να αναστατώσει αυτόν που πιστεύει την άλλη μισή.Παπάρια μάντολες. Παρακολουθώ τη διένεξη του ροκαυλον με εσας τους ααπουληδες-προμοτορες της Κέλυ και νομίζω πως πρέπει να εκφέρω την αποψή μου. Αφού λοιπόν δε σας νοιάζει τι εθνικότητος είναι η συμπαθης κατα τα αλλα Κέλυ για ποιο λόγο τη πέφτετε στον ροκαυλον και έχετε κάνει σήριαλ ενα πολύ απλό θεμα. Προσωπικά λέω μπραβο στο ροκαυλον διότι υπάρχει και ο κόσμος που θέλει να πηγαίνει με μία κοπέλα και να ξέρει απο που είναι. Εάν εσάς δε σας νοιάζει αν σας λεει ψέμματα η διοικηση του στούντιο ή η Κέλυ σε ένα πολύ απλο θέμα, νοιάζει κάποιους άλλους. Εγώ που την έχω δει τη Κέλυ δε θα πήγαινα μαζί της εάν είναι Αλβανίδα. Είναι δεδομένο πως δε πουλαει η Αλβανή ιερόδουλος τι να κάνουμε δεν είναι καλο brandname. Εαν πούλαγε δε θα έκρυβε την εθνικότητά της. Επίσης επειδη πλέον υπάρχει μια κάποια επιφύλαξη με ξενερώνει το γεγονός να μην ειναι και η Ελένη Αιγυπτια και να είναι γυφτορουμανα. Θέλω να πω πως αυτές οι απορίες εγείρονται απο το λάθος για μένα της διεύθυνσης να μην απαντήσει ευθέως στον ροκαυλον.
Εχεις πολλές κριτικές σε μεταξουργείο, φυλής, διδυμου κλπ... αλλά καμια σε στούντιο! Μπορεί να είσαι θαμώνας και εκει! Δεν το ξέρω! Αλλά με βάση αυτά που έχεις γράψει, δεν έχεις ιδέα περι στουντιο. Παρολα αυτά γράφεις τις αποψεις σου. Δεκτόν! Είναι όλες αφοριστικές! Εν μέρει δεκτόν (απο μένα)!
Καλημερα και απο εμενα, σε ολους τους πρωινους συναγωνιστες !!! ;)Καλημέρα στις 2 Α της πρωινής βάρδιας ! καλημέρα καί σ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ !
Καλημερα και απο εμενα, σε ολους τους πρωινους συναγωνιστες !!! ;)