Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Επισκέπτης
Μαθαίνω όμως ατάκες Ελύτη απ' έξω τύπε, για να το παίζω μούρη στις ιερόδουλες. Τις έχω πείσει να παριστάνουν ότι γουστάρουνε... με το αζημίωτο φυσικά ;)

Επισκέπτης
Μαθαίνω όμως ατάκες Ελύτη απ' έξω τύπε, για να το παίζω μούρη στις ιερόδουλες. Τις έχω πείσει να παριστάνουν ότι γουστάρουνε... με το αζημίωτο φυσικά ;)
Έχεις 1 λεπτό να μας γράψεις μία τότε,αλλιώς να μην κάνεις τον πονηρό.

Επισκέπτης
Φτου σου ρε πούστη μου... Ρίτσο απαγγέλει ο τύπος με το τσιγάρο... :rolleyes:

Επισκέπτης
Τόσα χρόνια στα μπουρδέλα, έχει ποτίσει το δέρμα μου από το τζελ... :grin:

Επισκέπτης
Έχω ακούσει ότι σ' αυτό το στούντιο συνηθίζεται... :sunglasses:

Επισκέπτης
Για 'σενα το κάνω... να μην γράφω πολλά και μπερδεύεσαι...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
(θαυμαζω την ευγενεια του cheyenne...δεν έχει μπλεχτεί ποτε σε καυγα, που να ξέρω εδώ μέσα.. ίσως μας ατενίζει απο τη μοναξια της κορυφής, και ίσως είναι αυτός, όντως, που έχει γαμήσει τη μισή Αθήνα...τείνω να το πιστέψω...αφού έχω δει το ήρεμο συγκαταβατικό βλέμμα του απο κοντά)
Στα 50 μου χρονια αποφευγω να καυγαδιζω στην πραγματικη μου ζωη φιλε μου.
Ποσο μαλλον να τσακωνομαι με μια οθονη. :grin:

Δεχομαι την αντιθετη αποψη, μου αρεσει ο πολιτιμενος διαλογος αν και εφοσον οδηγει καπου.
Το να μιλαω για να μλαω δεν το κανω.
Δεν προσπαθω να πεισω κανενα για τιποτα.

ΥΓ1: Το οτι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ειμαι στην κορυφη, δεν με κανει ξεχωριστο, ουτε σνομπ, ουτε νε περισσοτερο ειδικο βαρος σε καμια περιπτωση.
Ειμαι και εγω ενα απλο μελος, οπως ολοι.
Ενδεχομενως πολλοι αλλοι φιλοι, θα εχουν περισσοτερες "επιδοσεις" απο εμενα, αλλα για δικους τους λογους δεν τις καταγραφουν.
Αλλωστε η αχαριστια και η υπεροψια ειναι τα χαρακτηριστικα που απαιχθανομαι περισσοτερο στην ζωη μου.

ΥΓ2 : Επιζω να σε δω στο Christmass party. ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Στα 50 μου χρονια αποφευγω να καυγαδιζω στην πραγματικη μου ζωη φιλε μου.
Ποσο μαλλον να τσακωνομαι με μια οθονη. :grin:

Δεχομαι την αντιθετη αποψη, μου αρεσει ο πολιτιμενος διαλογος αν και εφοσον οδηγει καπου.
Το να μιλαω για να μλαω δεν το κανω.
Δεν προσπαθω να πεισω κανενα για τιποτα.

ΥΓ1: Το οτι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ειμαι στην κορυφη, δεν με κανει ξεχωριστο, ουτε σνομπ, ουτε νε περισσοτερο ειδικο βαρος σε καμια περιπτωση.
Ειμαι και εγω ενα απλο μελος, οπως ολοι.
Ενδεχομενως πολλοι αλλοι φιλοι, θα εχουν περισσοτερες "επιδοσεις" απο εμενα, αλλα για δικους τους λογους δεν τις καταγραφουν.
Αλλωστε η αχαριστια και η υπεροψια ειναι τα χαρακτηριστικα που απαιχθανομαι περισσοτερο στην ζωη μου.

ΥΓ2 : Επιζω να σε δω στο Christmass party. ;)
H Aμαντα πότε πηγε στο 104?
Πώς το εχασα αυτο το επεισοδιο?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
H Aμαντα πότε πηγε στο 104?
Πώς το εχασα αυτο το επεισοδιο?
Ξεκινησε την προπερασμενη Δευτερα (12/12) και καθε Δευτερα 23:00-06:00 θα ειναι η σταθερη της βαρδια.
Θα υπαρχουν και αλλες εμβολιμες, οπως για παραδειγμα σημερα Τεταρτη.

Συμβουλεψου το προγραμμα για περισσοτερες πληροφοριες.

zidane68

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Παπάρια μάντολες. Παρακολουθώ τη διένεξη του ροκαυλον με εσας τους ααπουληδες-προμοτορες της Κέλυ και νομίζω πως πρέπει να εκφέρω την αποψή μου. Αφού λοιπόν δε σας νοιάζει τι εθνικότητος είναι η συμπαθης κατα τα αλλα Κέλυ για ποιο λόγο τη πέφτετε στον ροκαυλον και έχετε κάνει σήριαλ ενα πολύ απλό θεμα. Προσωπικά λέω μπραβο στο ροκαυλον διότι υπάρχει και ο κόσμος που θέλει να πηγαίνει με μία κοπέλα και να ξέρει απο που είναι. Εάν εσάς δε σας νοιάζει αν σας λεει ψέμματα η διοικηση του στούντιο ή η Κέλυ σε ένα πολύ απλο θέμα, νοιάζει κάποιους άλλους. Εγώ που την έχω δει τη Κέλυ δε θα πήγαινα μαζί της εάν είναι Αλβανίδα. Είναι δεδομένο πως δε πουλαει η Αλβανή ιερόδουλος τι να κάνουμε δεν είναι καλο brandname. Εαν πούλαγε δε θα έκρυβε την εθνικότητά της. Επίσης επειδη πλέον υπάρχει μια κάποια επιφύλαξη με ξενερώνει το γεγονός να μην ειναι και η Ελένη Αιγυπτια και να είναι γυφτορουμανα. Θέλω να πω πως αυτές οι απορίες εγείρονται απο το λάθος για μένα της διεύθυνσης να μην απαντήσει ευθέως στον ροκαυλον.
Γιατι πολυ απλα,ο κατα τα αλλα συμπαθης ΡΟΚΑΥΛΟΝ εχει εμμονες.....και την απαντηση προσωπικα την εδωσα αλλα δεν την καταλαβε,με αποτελεσμα να χαρακτηριστω εμβολιμος,αγαπουλης,προμοτορας,κτλ αλλα θα την ξανααναφερω....αν σε αυτον τον χωρο ψαχνει κανενας,να βρει επαγγελματισμο,ειναι σαν να ψαχνει πουτανα ΠΑΡΘΕΝΑ...κ ειναι καλυτερο να ψαχνει, λιγες στιγμες απολαυσης και ηδονης ,απο οπου και να προερχονται, και να μη βαζει ταμπελες,που ειναι το μονο ευκολο.Τωρα σε οτι αφορα, το οτι ειναι δεδομενο πως δε πουλαει η αλβανη ιεροδουλος,δεν γνωριζω απο που πηγαζει αυτη η πληροφορηση,κ ποιος την αποκαλυψε,εμενα μου φερνει ,κατι σαν αφορισμο παρα σαν δεδομενο,και ενας αφορισμός είναι μισή αλήθεια ειπωμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να αναστατώσει αυτόν που πιστεύει την άλλη μισή.

Υ.Γ.Αφορισμος είναι μια πρόταση που εξαντλεί πλήρως το θέμα της.     

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Καλημέρα  στις  2 Α της πρωινής  βάρδιας ! καλημέρα καί σ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ !

Επισκέπτης
Εχεις πολλές κριτικές σε μεταξουργείο, φυλής, διδυμου κλπ... αλλά καμια σε στούντιο! Μπορεί να είσαι θαμώνας και εκει! Δεν το ξέρω! Αλλά με βάση αυτά που έχεις γράψει, δεν έχεις ιδέα περι στουντιο. Παρολα αυτά γράφεις τις αποψεις σου. Δεκτόν! Είναι όλες αφοριστικές! Εν μέρει δεκτόν (απο μένα)!

Αντιδιαστέλλεις τίς έννοιες στούντιο-μπουρδέλλο προσπαθώντας ανεπιτυχώς νά παγιώσεις ανύπαρκτες αποστάσεις.
Ολοι γνωρίζουμε ότι τό στούντιο είναι η απατηλή εκδοχή τού μπουρδέλλου.Η γκλαμουριά τού χυμένου σεντονιού.Τό φτηνιάρικο νάυλον περιτύλιγμα πού θαμπώνει τσοπαναραίους.
Η προσέγγισή σου για τήν ταξινόμηση τών χαμαιτυπείων είναι μία ακραιφνώς προσωπική σου μυθοπλασία.Κτίζεις αυτή τήν μυθοπλασία διότι αποτελεί οργανική σου ανάγκη.Εχεις ανάγκη να ερματίσεις τήν αβάσταχτη ελαφρότητα τού είναι σου.Είσαι εκ τών πραγμάτων υποχρεωμένος
νά μετονομάσεις τήν παθογένειά σου σε ιδιαιτερότητα.

Δεν είναι τό σώμα σου πού ζητάει πόνο, αλλά τό μυαλό σου!
"Σκέπτεσαι με τό συναίσθημα", κι έτσι θα συμβαίνει μέχρι νά ενηλικιωθείς συναισθηματικά.
Μέχρι τότε τά γραπτά σου θά είναι άκυρα.

Με αγάπη.

Επισκέπτης
Εριξα μιά ματιά στίς βάρδιες για να προγραμματίσω επίσκεψη στό Φ104.Είδα τό εξής περίεργο.
Από τό πρωί τής Τρίτης 20 Δεκ. μέχρι τό πρωί τής Δευτέρας 26 Δεκ. η συμπαθής Μπέτυ έχει οκτώ βάρδιες. Αν τό μεταφράσουμε σε ώρες προκύπτουν 59!
Ολόκληρο τό χρονικό διάστημα πού αναφέρομαι έχει 141 ώρες (Τρίτη 20 Δεκ. 9 τό πρωί μέχρι Δευτέρα 26 Δεκ. 6 τό πρωί σύμφωνα μέ τό πρόγραμμα).
Είναι δυνατόν να αποδώσει μία γυναίκα με τέτοιο ωράριο;
Mάλιστα σέ κάποια επιμέρους διαστήματα βγαίνουν 15 ώρες δουλειάς στό 24ωρο!!!
Τί ποιότητα υπηρεσιών μπορεί νά υπάρξει με τέτοιες συνθήκες;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Kαλημερίζω τόν κόσμο τού 104....... καί δή τήν έκρηκτική Άμάντα !!!!!!

Συχνά μέ ρωτάνε, έάν οί άγγελοι ένσαρκώνονται ποτέ σέ άνθρώπινη μορφή.........

Η άπάντηση είναι τελείως ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ... ναί  !!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom