You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
η αμαντα κανει ελευθερο στοματικο...?
Aπόφυγέ το φίλε γιά σήμερα.Εχει διπλοβάρδια.Από τίς 9 τό πρωί μέχρι τίς 11 τό βράδυ!
Οσο καί νά τό θέλει, είναι απάνθρωπο.Πώς νά αποδώσει;
bourdelos
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 175
- Πόντοι
- 4.445
;)Aπόφυγέ το φίλε γιά σήμερα.Εχει διπλοβάρδια.Από τίς 9 τό πρωί μέχρι τίς 11 τό βράδυ!
Οσο καί νά τό θέλει, είναι απάνθρωπο.Πώς νά αποδώσει;
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2011
- Κριτικές
- 526
- Like
- 3.957
- Πόντοι
- 14.156
Ευπρεπέστατε καί αξιοσέβαστε Φανούρη Τζούρα.Ο Sarouman θεωρεί τό σεξουαλικό του -άν μπρούμε νά τό ονομάσουμε έτσι- θέλω ως κάτι μοναδικό καί ακριβοθώρητο.Τό μέρος όπου
ασκεί τό συγκεκριμένο θέλω θά πρέπει ψ υ χ α ν α γ κ α σ τ ι κ ά νά είναι παρομοίως
μοναδικό καί σπουδαίο.
Με άλλα λόγια οι περί Φ104 απόψεις τού περί ου ο λόγος δεν είναι προιόν ελεύθερης κρίσης
αλλά απόρροια επιθυμίας ενός ατόμου πού ρέπει στήν υποταγή.
Ελπίζω να έγινα σαφέστερος.
Ούφ...
Δεν μου αρέσει η τροπή που πήρε η ''συζήτηση''...
Κατ' αρχάς δεν είναι σωστό ν' αμφισβητείς την σεξουαλικότητα των προτιμήσεών του διότι [size=11pt]είναι[/size] μία σεξουαλική συμπεριφορά σύμφωνα με την Αμερικανική ψυχιατρική ένωση.
''... Αμερικανική ψυχιατρική ένωση τροποποίησε τα κριτήρια για το σαδισμό και το μαζοχισμό Διαγνωστικό και στατιστικό εγχειρίδιο των διανοητηκών διαταραχών (DSM IV) το 1994 έτσι ώστε η συναινετική σαδομαζοχιστική συμπεριφορά μόνο δεν θεωρείται σεξουαλική διαταραχή άλλο.''
Οσον αφορά τα υπόλοιπα που αναφέρεις, εγώ τα εκλαμβάνω ως αυθαίρετα συμπεράσματα και να με συγχωρείς. Δεν έχεις αποδείξεις γι' αυτά που υποστηρίζεις.
Πώς είσαι τόσο απόλυτος;
Oποιος και νάναι έχει γαμιστερό άβαταρ
Ευχαριστώ και εσύ έχεις ωραίο ψευδώνυμο, που μάλιστα φανερώνει άνθρωπο ''προικισμένο΄΄ ;)
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2011
- Κριτικές
- 526
- Like
- 3.957
- Πόντοι
- 14.156
Χαιρετώ, θα τα πούμε κατά τις 9-10 μμ ;)
κανει τυπε στον αντρα τηση αμαντα κανει ελευθερο στοματικο...?
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
"Ου τα πάντα τοις πάσι ρητα"
Εκτιμώ το ότι ξέρεις και χειρίζεσαι ικανοποιητικά τη γλώσσα, πράγμα σπάνιο στα φορουμ. Εκτιμώ το ότι έχεις σωστό ειρμό σκέψεων και στρωτό λόγο..
Το ότι είσαι έξυπνος δε χρειάζεται να το αναλύσουμε, η ευφυία ενός ατόμου φαίνεται απο το γραπτό του λόγο..
Δεν έχω εκτιμήσει τις προθέσεις σου, που τις θεωρώ κακεντρεχείς (στο έχω ξαναπει) ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, και ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρο (για τα στουντιο μιλάμε πάντα ε!)!
Φυσικά και δε σε ξερω! Γνωριζόμαστε απο τα ποσταρίσματα, απο τις κριτικές. ΑΥΤΑ είναι τα μόνα στοιχεία που εχω μπροστά μου. Μπορεί κάποιος με μηδέν κριτικές, και 60 ποστ να έχει γαμήσει τη μισή Αθήνα! Δεν το ξέρω.
Κρίνω με βάση αυτα που βλέπω..
Εχεις πολλές κριτικές σε μεταξουργείο, φυλής, διδυμου κλπ... αλλά καμια σε στούντιο! Μπορεί να είσαι θαμώνας και εκει! Δεν το ξέρω! Αλλά με βάση αυτά που έχεις γράψει, δεν έχεις ιδέα περι στουντιο. Παρολα αυτά γράφεις τις αποψεις σου. Δεκτόν! Είναι όλες αφοριστικές! Εν μέρει δεκτόν (απο μένα)!
Στο ξαναειπα...απεχθάνομαι φοβερά, αυτο που κάνουμε μεταξυ μας στο thread, και απορώ πως μπήκα σε αυτό το τρυπάκι..
Νομίζω πως αν κάποιος πάει να γράψει σοβαρά εδω μέσα, μπορεί να αρρωστήσει. Εκτός αν είναι ήδη άρρωστος. Επομένως ή μειώνει το ποστάρισμα ή το ρίχνει στο χαβαλε. Ή κάνει την ψυχοθεραπεία του βγάζοντας ότι έχει μέσα του (οπως είπα παραπάνω)
(θαυμαζω την ευγενεια του cheyenne...δεν έχει μπλεχτεί ποτε σε καυγα, που να ξέρω εδώ μέσα.. ίσως μας ατενίζει απο τη μοναξια της κορυφής, και ίσως είναι αυτός, όντως, που έχει γαμήσει τη μισή Αθήνα...τείνω να το πιστέψω...αφού έχω δει το ήρεμο συγκαταβατικό βλέμμα του απο κοντά)
Έχεις δίκιο, ο Cheyenne πσιτεύω ότι είναι αληθινά ευγενής άνθρωπος (αν και δεν τον έχω γνωρίσει αυτή είναι η γνώμη μου). Φαίνεται από αυτά που γράφει στις κριτικές του και τα σχόλια του, και από τον τρόπο που τα γράφει. Σαφώς και έχει γνώμη και την εκφράζει, αλλά ευγενικά. Η ευγενεια νομίζω είναι κάτι που δεν είναι και τόσο συχνό στην εποχή μας (ξεχασμένη). Όντως αξιοθαύμαστος.
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Ουτε εγω τον ξερω...παρα μονο στο διαδικτυο!!!Εγω θα τον χαρακτηρισω .....ΑΞΙΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΚΡΙΤΙΚΩΝ!!!!..Ποιος αλλος συναγωνιστης, θα καθοτανε.... οπως ο ευγενης και αξιος ινδιανος.. να γραψει 15 με 16 κριτικες για ΤΗΝ ΙΔΙΑ εργαζομενη σε τρια χρονια μεσα???....Μ.Ο= ΠΕΝΤΕ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!!!!..ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 15 ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!!!....ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟΣ!!!!....ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΟΡΤΕΣ!!!!Έχεις δίκιο, ο Cheyenne πσιτεύω ότι είναι αληθινά ευγενής άνθρωπος (αν και δεν τον έχω γνωρίσει αυτή είναι η γνώμη μου). Φαίνεται από αυτά που γράφει στις κριτικές του και τα σχόλια του, και από τον τρόπο που τα γράφει. Σαφώς και έχει γνώμη και την εκφράζει, αλλά ευγενικά. Η ευγενεια νομίζω είναι κάτι που δεν είναι και τόσο συχνό στην εποχή μας (ξεχασμένη). Όντως αξιοθαύμαστος.
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
Ουτε εγω τον ξερω...παρα μονο στο διαδικτυο!!!Εγω θα τον χαρακτηρισω .....ΑΞΙΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΚΡΙΤΙΚΩΝ!!!!..Ποιος αλλος συναγωνιστης, θα καθοτανε.... οπως ο ευγενης και αξιος ινδιανος.. να γραψει 15 με 16 κριτικες για ΤΗΝ ΙΔΙΑ εργαζομενη σε τρια χρονια μεσα???....Μ.Ο= ΠΕΝΤΕ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!!!!..ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 15 ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!!!....ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟΣ!!!!....ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΟΡΤΕΣ!!!!
Kαι είναι κακό που έχει 5 κριικές το χρόνο? Εγώ μέσα σε 1-1,5 χρόνο έχω παέι με 3 στουντιογυναίκες πολλαπλάσιες φορές. Κανονικός πελάτης, πλήρωσα κάθε φορά κτλ. Δεν έγραψα βέβαια. Πώς θα σου φαινόταν εάν ανέβαζα από 30-40 κριτικές για την κάθε μιά -και όλες θα ήταν αλήθεια! Ανέβασα μόνο 3-4 για την καθε μιά και τέρμα, τις θεωρείς πολλές τι2 3-4 σε 12-15 μήνες. Με άλλες κοπέλες έχει τυχει να πάω από 5 ή 10 φορές. Ήταν κακό αυτό? Απλώς ανέβασα 1-2 κριτικές.
Το θέμα δεν είναι ποσοτικό αλλά ποιοτικό, και ο άνθρωπος είναι ευγενής, αυτό έχω καταλάβει από τα γραπτά του.
jefferson
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ουτε εγω τον ξερω...παρα μονο στο διαδικτυο!!!Εγω θα τον χαρακτηρισω .....ΑΞΙΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΚΡΙΤΙΚΩΝ!!!!..Ποιος αλλος συναγωνιστης, θα καθοτανε.... οπως ο ευγενης και αξιος ινδιανος.. να γραψει 15 με 16 κριτικες για ΤΗΝ ΙΔΙΑ εργαζομενη σε τρια χρονια μεσα???....Μ.Ο= ΠΕΝΤΕ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!!!!..ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 15 ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!!!....ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟΣ!!!!....ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΟΡΤΕΣ!!!!
Εννοείς τις κριτικές για την Αλίνα από Βούρβαχη 19.
Υπάρχει και η άλλη άποψη βέβαια που την ασπάζεται και ο ίδιος ο Αντισθένης, αλλά θα μου πεις τώρα και τί έγινε;
Απόσπασμα από τα σχόλια τις κριτικής ''Αλίνα : Κι΄όμως είμαι ακόμα εδώ…….. ''
CHEYENNE: Δεν εχω δει καπου γραμμενο στους κανονες του site οτι απαγορευεται.
Αυτο που θεωρω οτι προσθετω ειναι οτι μετα απο τοσο καιρο δεν εχει πάψει να ειναι αψογη.
ΥΓ: 16 ειναι οι κριτικες μου για την Αλίνα μεσα σε 3 χρονια.
Περιπου 5 κριτικες τον χρονο δηλαδη. Δεν νομιζω να ειναι υπερβολικες.
Εαν ειναι, ας μου το πει ο Antisthenis να μην ξαναγραψω.
antisthenis: Δεν παραβιάζεται κάποιος κανόνας, όχι, ούτε υπερβολή νομίζω να υπάρχει και βρίσκω και χρήσιμη την "υπενθύμιση" ότι μια κοπέλα βρίσκεται στα ίδια υψηλά επίπεδα. Αν κάποιος έχει άλλη άποψη πατάει το "'Οχι" (δε με βοήθησε η κριτική).
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
Καλησπέρα σας!
Χρόνια πολλά και καλά σε όλες τις εργαζόμενες συμπεριλαμβανομένων και των αφανών ηρώων (υπηρεσίες, καθαρίστροες κτλ.) Καλή
βάρδια!
Καλές γιορτές και καλή χρονιά, υγεία και ό,τι επιθυμείτε!
Καλή επιτυχία στο σημερινό παρτυ και καλή διασκέδαση!
Πολλές και καλές ευχές για όλους τους συμμετέχοντες!
Χρόνια πολλά και καλά σε όλες τις εργαζόμενες συμπεριλαμβανομένων και των αφανών ηρώων (υπηρεσίες, καθαρίστροες κτλ.) Καλή
βάρδια!
Καλές γιορτές και καλή χρονιά, υγεία και ό,τι επιθυμείτε!
Καλή επιτυχία στο σημερινό παρτυ και καλή διασκέδαση!
Πολλές και καλές ευχές για όλους τους συμμετέχοντες!
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ !!!!!!
:-* :-* :-*
Για όλους που βρίσκονται στο χώρο!
Κυρίως στην Άντζελα και τις εργαζόμενες κοπέλες,αλλά και στο υπόλοιπο προσωπικό του 104 που με την προσπάθεια του το έφερε σε αυτή την εξέχουσα θέση στην μπουρδελιαρα Αθήνα!
θερμές ευχές και στους οπαδούς του τοπ 104, που σιγά σιγά θα γίνουμε δυναμικός σύλλογος!
:-* :-* :-*
Για όλους που βρίσκονται στο χώρο!
Κυρίως στην Άντζελα και τις εργαζόμενες κοπέλες,αλλά και στο υπόλοιπο προσωπικό του 104 που με την προσπάθεια του το έφερε σε αυτή την εξέχουσα θέση στην μπουρδελιαρα Αθήνα!
θερμές ευχές και στους οπαδούς του τοπ 104, που σιγά σιγά θα γίνουμε δυναμικός σύλλογος!
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λόγια.Ουτε εγω τον ξερω...παρα μονο στο διαδικτυο!!!Εγω θα τον χαρακτηρισω .....ΑΞΙΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΚΡΙΤΙΚΩΝ!!!!..Ποιος αλλος συναγωνιστης, θα καθοτανε.... οπως ο ευγενης και αξιος ινδιανος.. να γραψει 15 με 16 κριτικες για ΤΗΝ ΙΔΙΑ εργαζομενη σε τρια χρονια μεσα???....Μ.Ο= ΠΕΝΤΕ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!!!!..ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 15 ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!!!....ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟΣ!!!!....ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΟΡΤΕΣ!!!!
Επιστρεφω στο πολλαπλασιο τις ευχες για υγεια και καλες γιορτές.
;) ;) ;) ;) ;) ;)
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λόγια.
Επιστρεφω στο πολλαπλασιο τις ευχες για υγεια και καλες γιορτές.
;) ;) ;) ;) ;) ;)
Φιλε Ιντυ γιατι σε ειρωνευεται ο Παιχτουρας ?
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Δεν διακρινω καποια ειρωνια στο σχολιο του.Φιλε Ιντυ γιατι σε ειρωνευεται ο Παιχτουρας ?
Αν το σχολιο του ειναι ειρωνικο, αλλο τοσο ειναι και το δικο μου.
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Σας χαιρετω, παω στο παρτυ του 104.....
Επισκέπτης
Φιλε Ιντυ γιατι σε ειρωνευεται ο Παιχτουρας ?
Ο Παίχτουρας έγραψε ότι ο Τσεγιέν γράφει μαιμού κριτικές.