Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Επισκέπτης
Είναι όπως όταν πάς τακτικά σ'ένα ωραίο εστιατόριο που φημίζεται τόσο για τόν ωραίο διάκοσμο του χάρις στον ιδιοκτήτη αλλά καί το φαγητό χάρις στον σέφ , άμα τύχει καί φύγει ό σέφ που μαγειρεύει τόσο καλά κάποιοι δεν θα συνεχίσουν να πηγαίνουν στο μαγαζί μόνο για τον διάκοσμο αλλά θα πάνε πιθανότατα εκεί που θα πάει καί ό σέφ ! τώρα άν το φαγητό θα συνεχίσει να είναι το ίδιο καλό , καλύτερο ή χειρότερο στο νέο μαγαζί αυτό δεν το γνωρίζει κανείς με σιγουριά γιατί είναι καί υποκειμενικό ! όπως λές καί εσύ ...θα δείξει !

Σωστή ανάλυση αλλά σού διέφυγε ένας πολύ σημαντικός παράγοντας πού λέγεται "σερβιτόρος".
Ενας αετονύχης "σερβιτόρος" μπορεί να σού πουλήσει καί φύκια γιά μεταξωτές κορδέλλες.

;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Mία παρατήρηση να κάνω. Τόσο καιρό υποστηρίζατε τί ωραία ιντερνετική παρεούλα που είμαστε κλπκλπ. Αλήθεια, τώρα που δεν υπάρχει το οικονομικό όφελος, πού είναι η Κέλυ να σας κάνει αγαπούλες? Τόσα "φιλαράκια" γνώρισε εδώ... Δεν θέλω με τίποτα να πιστέψω ότι ψάρευε μόνο πελάτες. Πάντως εύχομαι να είναι προσωπική απόφαση της κοπέλας να φύγει και όχι να συνέβη κάτι άλλο.Φοβάμαι ότι ο τρόπος που γίνεται το όλο αυτό "παιχνιδάκι" εδώ μέσα, της γύρισε μπούμερανγκ... Δεν ξέρω αν είναι δύσκολο να βρει στον χώρο αυτό άλλη δουλειά αλλά σίγουρα τέτοια πράγματα είναι δυσάρεστα.
Το κανει πλεον στο προσωπικο της Τhread.

Τα πραγματα ειναι απλα.

Μια επαγγελματικη συνεργασια, για λογους που δεν μας αφορουν τελείωσε. Ειναι κατι που συμβαινει καθημερινα με χιλιαδες επιχειρησεις και χιλιαδες εργαζομενους.
Αλλα οπως και να εχει ουτε η Κελλυ θα "χαθει", ουτε το studio θα κλεισει.

Μια δυνατη επιχειρηση δεν χανεται αμα φυγει ενα καλο στελεχος.
Ενα καλο στελεχος βρισκει δουλεια.

Οσο για την ιντερνετικη παρεα, πιστευω οτι ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι και δεν εχουμε την παιδιαστικη νοοτροπια :

"Α ο φιλος μου ο Νικολακης τσακωθηκε με τον Κωστακη, αραγε και εγω ειμαι τσακωμενος με τον Κωστακη"
(Για αποφυγη παρεξηγησεων ΔΕΝ υπονοωω οτι τσακωθηκε η Αντζελα με την Κελλυ.)

Δηλαδη και στο Φ104 θα συνεχισουμε να πηγαινουμε οσο περναμε καλα, και την Κελλυ μπορουμε να συνανταμε εκει που θα εργαζεται, εαν ακομα μας ικανοποιουν οι υπηρεσιες της.
Οπως επισης θα περναμε ευχαριστα τον ελευθερο χρονο μας γραφοντας στα αναλογα Thraed .....

zidane68

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Σωστή ανάλυση αλλά σού διέφυγε ένας πολύ σημαντικός παράγοντας πού λέγεται "σερβιτόρος".
Ενας αετονύχης "σερβιτόρος" μπορεί να σού πουλήσει καί φύκια γιά μεταξωτές κορδέλλες.

;)
Προδιαγραφή προιόντος είναι αν χρησιμοποιήσουμε οικονομικούς όρους.Αν θυμαμαμαι καλα αυτη ηταν η απαντηση,στο οτι ο αλλος θα σου πουλησει θησαυρο για καρβουνο και οτι αυτος, ειναι ο νομος της προσφορας κ της ζητησης......και για το πως να διαχειριστεις, μια αγοραπωλησια....η κανω λαθος?

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
54
Πόντοι
1
Το ότι θα γινόντουσαν τέτοιες χρηματοοικονομικές αναλύσεις για ένα γαμήσι δε το περίμενα. Είμαστε επιστήμονες με γνώσεις στην Ελλάδα πωα να το κάνουμε

Επισκέπτης
Προδιαγραφή προιόντος είναι αν χρησιμοποιήσουμε οικονομικούς όρους.Αν θυμαμαμαι καλα αυτη ηταν η απαντηση,στο οτι ο αλλος θα σου πουλησει θησαυρο για καρβουνο και οτι αυτος, ειναι ο νομος της προσφορας κ της ζητησης......και για το πως να διαχειριστεις, μια αγοραπωλησια....η κανω λαθος?

O "σερβιτόρος" δέν προδιαγράφει τό προιόν,    π  ρ  έ  π  ε  ι  νά σού τό πουλήσει! 

zidane68

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Το κανει πλεον στο προσωπικο της Τhread.

Τα πραγματα ειναι απλα.

Μια επαγγελματικη συνεργασια, για λογους που δεν μας αφορουν τελείωσε. Ειναι κατι που συμβαινει καθημερινα με χιλιαδες επιχειρησεις και χιλιαδες εργαζομενους.
Αλλα οπως και να εχει ουτε η Κελλυ θα "χαθει", ουτε το studio θα κλεισει.

Μια δυνατη επιχειρηση δεν χανεται αμα φυγει ενα καλο στελεχος.
Ενα καλο στελεχος βρισκει δουλεια.

Οσο για την ιντερνετικη παρεα, πιστευω οτι ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι και δεν εχουμε την παιδιαστικη νοοτροπια :

"Α ο φιλος μου ο Νικολακης τσακωθηκε με τον Κωστακη, αραγε και εγω ειμαι τσακωμενος με τον Κωστακη"
(Για αποφυγη παρεξηγησεων ΔΕΝ υπονοωω οτι τσακωθηκε η Αντζελα με την Κελλυ.)

Δηλαδη και στο Φ104 θα συνεχισουμε να πηγαινουμε οσο περναμε καλα, και την Κελλυ μπορουμε να συνανταμε εκει που θα εργαζεται, εαν ακομα μας ικανοποιουν οι υπηρεσιες της.
Οπως επισης θα περναμε ευχαριστα τον ελευθερο χρονο μας γραφοντας στα αναλογα Thraed .....
Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου.... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
       bonsoir ami  

zidane68

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
O "σερβιτόρος" δέν προδιαγράφει τό προιόν,     π  ρ  έ  π  ε  ι   νά σού τό πουλήσει!   
Απλα το ανεφερα,γιατι οπου μας βολευει χρησιμοποιηουμε οικονομικους ορους....και αν δεν μας βολευει αναφερομαστε σε πατριωτισμους,και εθνικοτητες!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Απλα το ανεφερα,γιατι οπου μας βολευει χρησιμοποιηουμε οικονομικους ορους....και αν δεν μας βολευει αναφερομαστε σε πατριωτισμους,και εθνικοτητες!!!!!!!!!

Δεν διαφωνώ.Οταν πρόκειται νά πληρώσουμε -συμπεριλαμβανομένου τού γαμησιού- είμαστε υποχρεωμένοι νά σκεφτούμε οικονομικά.
Προσωπικά δέν έχω κανένα πρόβλημα με την εθνική ταυτότητα μιάς πουτάνας.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Τήν καλησπέρα μου στίς κυρίες !!!!!!!

zidane68

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Δεν διαφωνώ.Οταν πρόκειται νά πληρώσουμε -συμπεριλαμβανομένου τού γαμησιού- είμαστε υποχρεωμένοι νά σκεφτούμε οικονομικά.
Προσωπικά δέν έχω κανένα πρόβλημα με την εθνική ταυτότητα μιάς πουτάνας.
Τωρα πια βεβαια...αφου λυθηκε το ζητημα της ιταλογερμανοαυσταλοκαναδοπορτογαλιδοβουλγαροπολωνορουμανοαλβανιδας ΚΕΛΛΥΣ,δεν ανεφερα την σερβια συγνωμη δεν το εκανα σκοπιμα....α ξεχασα και την ΕΛΛΑΔΑ!!!!

Υ.Γ.Υπάρχουν τρεις χαρακτήρες: αυτός που δείχνουμε, αυτός που έχουμε κι αυτός που νομίζουμε ότι έχουμε.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Να γιατί λατρεύω τήν τέχνη τού λόγου σου λατρεμένε μου
cheyyen.
Να γιατί λατρεύω τους μεγάλους έλληνες τραγικούς τού θεάτρου.
Σου άπαντώ λοιπόν γιατί προτιμώ αύτό το θέατρο πού με πλουτίζει καί με παρηγορεί ,μαζί μέ μένα καί όρισμένους
έξεχοντες θαμώνες τού θρέντ......
:think:Και όχι τό άλλο το εύτελές θέατρο???

Νομίζω ναί !!!!!!!!

Επισκέπτης
Τωρα πια βεβαια...αφου λυθηκε το ζητημα της ιταλογερμανοαυσταλοκαναδοπορτογαλιδοβουλγαροπολωνορουμανοαλβανιδας ΚΕΛΛΥΣ,δεν ανεφερα την σερβια συγνωμη δεν το εκανα σκοπιμα....α ξεχασα και την ΕΛΛΑΔΑ!!!!

Υ.Γ.Υπάρχουν τρεις χαρακτήρες: αυτός που δείχνουμε, αυτός που έχουμε κι αυτός που νομίζουμε ότι έχουμε.

Συζητάμε τόσες μέρες καί δέν έχεις πάρει μυρωδιά περί τίνος πρόκειται.Κρίμα.

Y.Γ. Yπάρχουν τρία δείγματα γραφής: αυτό πού δείχνουμε, αυτό πού κρύβουμε κι αυτό πού νομίζουμε ότι δεν θά καταλάβουν οι άλλοι.

zidane68

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Συζητάμε τόσες μέρες καί δέν έχεις πάρει μυρωδιά περί τίνος πρόκειται.Κρίμα.

Y.Γ. Yπάρχουν τρία δείγματα γραφής: αυτό πού δείχνουμε, αυτό πού κρύβουμε κι αυτό πού νομίζουμε ότι δεν θά καταλάβουν οι άλλοι.
Ο καλύτερος δείκτης για το χαρακτήρα ενός ανθρώπου είναι (α) πώς μεταχειρίζεται ανθρώπους που δεν μπορούν να τον ωφελήσουν, (β) πώς μεταχειρίζεται ανθρώπους που δεν μπορούν να του αντισταθούν και να τον πολεμήσουν.Τωρα οσο για την συζητηση τοσες μερες,την κανετε οπως σας συμφερει και διχως κανενα νοημα!!!!!!

Υ.Γ.Ο καθένας βλέπει αυτό που φαίνεσαι. Λίγοι καταλαβαίνουν αυτό που είσαι.

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Ο καλύτερος δείκτης για το χαρακτήρα ενός ανθρώπου είναι (α) πώς μεταχειρίζεται ανθρώπους που δεν μπορούν να τον ωφελήσουν, (β) πώς μεταχειρίζεται ανθρώπους που δεν μπορούν να του αντισταθούν και να τον πολεμήσουν.Τωρα οσο για την συζητηση τοσες μερες,την κανετε οπως σας συμφερει και διχως κανενα νοημα!!!!!!

Υ.Γ.Ο καθένας βλέπει αυτό που φαίνεσαι. Λίγοι καταλαβαίνουν αυτό που είσαι.

Παπάρια μάντολες. Παρακολουθώ τη διένεξη του ροκαυλον με εσας τους ααπουληδες-προμοτορες της Κέλυ και νομίζω πως πρέπει να εκφέρω την αποψή μου. Αφού λοιπόν δε σας νοιάζει τι εθνικότητος είναι η συμπαθης κατα τα αλλα Κέλυ για ποιο λόγο τη πέφτετε στον ροκαυλον και έχετε κάνει σήριαλ ενα πολύ απλό θεμα. Προσωπικά λέω μπραβο στο ροκαυλον διότι υπάρχει και ο κόσμος που θέλει να πηγαίνει με μία κοπέλα και να ξέρει απο που είναι. Εάν εσάς δε σας νοιάζει αν σας λεει ψέμματα η διοικηση του στούντιο ή η Κέλυ σε ένα πολύ απλο θέμα, νοιάζει κάποιους άλλους. Εγώ που την έχω δει τη Κέλυ δε θα πήγαινα μαζί της εάν είναι Αλβανίδα. Είναι δεδομένο πως δε πουλαει η Αλβανή ιερόδουλος τι να κάνουμε δεν είναι καλο brandname. Εαν πούλαγε δε θα έκρυβε την εθνικότητά της. Επίσης επειδη πλέον υπάρχει μια κάποια επιφύλαξη με ξενερώνει το γεγονός να μην ειναι και η Ελένη Αιγυπτια και να είναι γυφτορουμανα. Θέλω να πω πως αυτές οι απορίες εγείρονται απο το λάθος για μένα της διεύθυνσης να μην απαντήσει ευθέως στον ροκαυλον.

Επισκέπτης
Παπάρια μάντολες. Παρακολουθώ τη διένεξη του ροκαυλον με εσας τους ααπουληδες-προμοτορες της Κέλυ και νομίζω πως πρέπει να εκφέρω την αποψή μου. Αφού λοιπόν δε σας νοιάζει τι εθνικότητος είναι η συμπαθης κατα τα αλλα Κέλυ για ποιο λόγο τη πέφτετε στον ροκαυλον και έχετε κάνει σήριαλ ενα πολύ απλό θεμα. Προσωπικά λέω μπραβο στο ροκαυλον διότι υπάρχει και ο κόσμος που θέλει να πηγαίνει με μία κοπέλα και να ξέρει απο που είναι. Εάν εσάς δε σας νοιάζει αν σας λεει ψέμματα η διοικηση του στούντιο ή η Κέλυ σε ένα πολύ απλο θέμα, νοιάζει κάποιους άλλους. Εγώ που την έχω δει τη Κέλυ δε θα πήγαινα μαζί της εάν είναι Αλβανίδα. Είναι δεδομένο πως δε πουλαει η Αλβανή ιερόδουλος τι να κάνουμε δεν είναι καλο brandname. Εαν πούλαγε δε θα έκρυβε την εθνικότητά της. Επίσης επειδη πλέον υπάρχει μια κάποια επιφύλαξη με ξενερώνει το γεγονός να μην ειναι και η Ελένη Αιγυπτια και να είναι γυφτορουμανα. Θέλω να πω πως αυτές οι απορίες εγείρονται απο το λάθος για μένα της διεύθυνσης να μην απαντήσει ευθέως στον ροκαυλον.

Ελένη ......η Αιγύπτια    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μιας και γινεται τοσος ντορος για την Εθνικοτητα της καθε εκδιδομενης θα μου επιτρεψετε κι εμενα να εκφρασω ελευθερα την αποψη μου..

:jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Μιας και γινεται τοσος ντορος για την Εθνικοτητα της καθε εκδιδομενης θα μου επιτρεψετε κι εμενα να εκφρασω ελευθερα την αποψη μου..

:jerking: :jerking: :jerking:

Σεβαστή η άποψή σου, αλλά ο ντόρος δέν γίνεται για καμμιά εθνικότητα.Ο ντόρος γίνεται για την επιχειρηματική πολιτική τού Φ104 πού είναι χειρότερη από επαρχιακού μπουρδέλλου.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

τώρα που το ξανασκέφτομαι νομίζω οτι θα ήταν πολύ καλή ιδέα να γράψουμε ώς χωρα καταγωγής των κοριτσιών την Αλβανία κ.α. μιας και θα γλιτώσουμε απο τον κόσμο που απασχολεί τα κορίτσια ενώ εμείς περιμένουμε στο σαλόνι για να περάσουμε μεσα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom