Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
πας καλα?
σου εχει τυχει δηλ ποτε να ερθεις στο studio και να σου πει η υπηρεσια αρες μαρες κουκουναρες?
εγω ξερω οτι οποια φευγει απο εμας, φευγει και δεν λεμε οτι θα γυρισει? κατι της ετυχε κτλ
και αν μη τι αλλο το site μας εχει παντα σωστες βαρδιες και φωτογραφιες με κοπελες που δουλευουν στο studio και οχι που δουλευαν παλιοτερα ;)

Αντζελα αυτο ακριβως ειπα!!
Σημερα εγινε το σκηνικο αυτο στις 22:15
Τις βαρδιες τις ειδα τελευταια φορα εχθες στις 4:00 και η Κελυ ηταν για σημερα στις 17-23
Δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου...αντι για την Αναστασια ηταν να ειναι η Κελυ με την Μαρινα σημερα αλλα προφανως δεν ειδα την αλλαγη γιατι δουλευα.

και αφου ρωτας ναι παω καλα...χωρις ιχνος ειρωνιας

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Άσχετο, αλλά ακούω από την πολυκατοικία τώρα να παίζει κάποιος πιάνο! Ο κόσμος έχει λαλήσει!

Είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις ακουστικές παραισθήσεις;
Τέτοια ώρα πιάνο!

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Ρε παιδιά, εντάξει.Έγινε ό,τι έγινε και δεν ήταν συνεπές το πρόγραμμα."Βρίστε" τους για ό,τι θέλετε, αλλά μην κάνετε έτσι κι εσείς! Και το λέω εγώ, που ουκ ολίγα "αρνητικά" έχω γράψει στο forum! Εδώ κοτζάμ πρωθυπουργός άλλα είπε κι άλλα έκανε, και θα κάνουμε τόσο θέμα αν το πρόγραμμα έλεγε Α και τελικά δούλευε η Β?!!

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Ρε παιδιά, εντάξει.Έγινε ό,τι έγινε και δεν ήταν συνεπές το πρόγραμμα."Βρίστε" τους για ό,τι θέλετε, αλλά μην κάνετε έτσι κι εσείς! Και το λέω εγώ, που ουκ ολίγα "αρνητικά" έχω γράψει στο forum! Εδώ κοτζάμ πρωθυπουργός άλλα είπε κι άλλα έκανε, και θα κάνουμε τόσο θέμα αν το πρόγραμμα έλεγε Α και τελικά δούλευε η Β?!!

Εχεις και 2 δικια να πω??? ;) ;) ;)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Αντζελα αυτο ακριβως ειπα!!
Σημερα εγινε το σκηνικο αυτο στις 22:15
Τις βαρδιες τις ειδα τελευταια φορα εχθες στις 4:00 και η Κελυ ηταν για σημερα στις 17-23
Δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου...αντι για την Αναστασια ηταν να ειναι η Κελυ με την Μαρινα σημερα αλλα προφανως δεν ειδα την αλλαγη γιατι δουλευα.

και αφου ρωτας ναι παω καλα...χωρις ιχνος ειρωνιας

σορρυ
για την ταλαιπωρια 5 και κατι οι βαρδιες μας σημερα αλλαξαν χωρις να υπαρχει η κελλυ σε αυτες
επεσες στην περιπτωση :dunno:
οσο για την υπηρεσια πολυ ΚΑΚΩΣ που δεν σου ειπε οτι η Κελλυ σταματησε απο το στουντιο
αν και ολο αυτο ηταν παρα πολυ φρεσκο και για αυτην
βεβαια αν σου μιλησε ασχημα ή οτιδηποτε αλλο θα ηθελα να το ξερω ;)

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
σορρυ
για την ταλαιπωρια 5 και κατι οι βαρδιες μας σημερα αλλαξαν χωρις να υπαρχει η κελλυ σε αυτες
οσο για την υπηρεσια πολυ ΚΑΚΩΣ που δεν σου ειπε οτι η Κελλυ σταματησε απο το στουντιο
Όπως και να 'χει, μπράβο που σαν υπεύθυνη βγαίνεις και κάνεις διάλογο! Στα 'χω χώσει άλλες φορές, αλλά τώρα είσαι ΟΚ!

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Σοβαρά, ακόμα ακούγεται πιάνο!! Δεν με πειράζει! γελάω! στάνταρ θα τον/την βρίσουν άλλοι!

Μπορείς να διακρίνεις τον σκοπό;
Ακούγονται μήπως κσι κάποιες φωνές που λένε διάφορα;...

Επισκέπτης
Όπως και να 'χει, μπράβο που σαν υπεύθυνη βγαίνεις και κάνεις διάλογο! Στα 'χω χώσει άλλες φορές, αλλά τώρα είσαι ΟΚ!
Ναι, επειδή θα τα βάλει με την κακομοίρα την υπηρεσία, όχι μαζί μας!
Δεν βλέπεις που μας τρέλανε στον διάλογο τόσες μέρες; :2funny:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Μπορείς να διακρίνεις τον σκοπό;
Ακούγονται μήπως κσι κάποιες φωνές που λένε διάφορα;...

Σαν διάβασμα ήταν, πρόβα.Γιατί σταμάταγε απότομα και ξανασυνέχιζε! Μόλις σταμάτησε όμως το πιάνο! Μάλλον του την έπεσαν! Γιατί άραγε?!

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Πολλούς τρελούς έχει η πολυκατοικία σας...
Να προσέχεις...

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Ρε παιδιά, τώρα μην βάζετε και την Άντζελα να τα χώσει στην υπηρεσία! Κρίμα είναι.Εμείς πίσω από το κομπιουτεράκι μας, καλά κάνουμε την πλακίτσα μας.Αλλά όταν τίθενται θέματα δουλειάς, ας μην είμαστε τόσο υπερβολικοί.Ας τελειώσει το θέμα με το τι είπε η τσατσά και την έκτακτη αλλαγή.Νομίζω είναι τελείως ασήμαντο!

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Καλημέρα σε όλους και ιδιαιτέρως στον διαδικτυακό μου φίλο Ροκαυλόν που δεν παίζεται με τίποτα  ;)

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
σορρυ

οχι ασχημα δεν μου μιλησε
μαλιστα μου ευχηθηκε και καλες γιορτες (δεν ειπα οτι δεν θα ξαναπαω.. ξερει κατι που δεν ξερω??)
οκ Αντζελα το θεμα για μενα τελειωνει εδω. εισαι σωστη και δεν ηθελα να μαθω κατι αλλο που να εχει να κανει με τα εσωτερικα του στουντιο. αυτα ειναι δικα σας θεματα.
αλλα καταλαβαινεις οτι οταν υπαρχει και μια περιρεουσα ατμοσφαιρα δεν βοηθανε τα μισολογα.
καλο σου βραδυ

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
οχι ασχημα δεν μου μιλησε
μαλιστα μου ευχηθηκε και καλες γιορτες (δεν ειπα οτι δεν θα ξαναπαω.. ξερει κατι που δεν ξερω??)
οκ Αντζελα το θεμα για μενα τελειωνει εδω. εισαι σωστη και δεν ηθελα να μαθω κατι αλλο που να εχει να κανει με τα εσωτερικα του στουντιο. αυτα ειναι δικα σας θεματα.
αλλα καταλαβαινεις οτι οταν υπαρχει και μια περιρεουσα ατμοσφαιρα δεν βοηθανε τα μισολογα.
καλο σου βραδυ

επσιης ;) :-*

Επισκέπτης

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Καλημέρα ;)

τωρα το πρωι στο studio Μπέτυ + Αλεξάνδρα  :smitten: :smitten:

Το απόγευμα  τα 3Α  ;)
Άντζελα + Αλίκη + Αναστασία  :smitten: :smitten: :smitten:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom