Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Φίλε, έχεις αναρωτηθεί μήπως ο τρόπος και το ύφος που γράφετε μερικοί, άθελά σας προκαλεί το αντίθετο από το αναμενόμενο αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο στούντιο?

κοίτα δεν το εχω σκεφτεί ποτε οπότε εξήγησε το λίγο. Πάντως το προηγούμενο σχόλιο ήταν περισσότερο για πλάκα, κάτι σαν σαρκασμός της όλης φάσης και θέλω να πιστεύω οτι δεν θα ισχύει κάτι τέτοιο.

πάντως εγώ θέλω να ξεκαθαρίσω οτι τον ρόκαβλον γενικά τον συμπαθώ αν και στο συγκεκριμένο θέμα πιστεύω οτι φέρθηκε λίγο έως πολύ υπερβολικά.

Επισκέπτης
Το θέμα δεν ενδιέφερε κανέναν φίλε Dawn πέρα από την Άντζελα και μόνο την Άντζελα, ως διευθύντρια του καταστήματος και την οποία ρώτησα ευθέως.
Αν δεν το πιάνατε από χίλιες μεριές και απλά την αφήνατε να απαντήσει δεν θα γινόταν καθόλου η όλη "συζήτηση" που δυστυχώς έγινε.

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
ναι η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα και εγω μια ευθεια απαντηση απο την Αντζελα.
νομιζω οτι τουλαχιστον σε τακτικους πελατες που εχουν αποκτησει μια αλλη σχεση με το συγκεκριμενο μαγαζι, μια απαντηση θα ηταν χειρονομια σεβασμου για την βοηθεια που εχουν προσφερει ολα αυτα τα χρονια.
αν παλι διαφωνει και θελει εδω ειμαι να ακουσω την αντιθετη αποψη.
μπορει βεβαια να πει απλα. προσωπικοι λογοι και παπαλα...

Επισκέπτης
Ακριβώς!
Να επιτίθεται και να προσβάλλει συναγωνιστές με το παραμικρό, ξέρει!
Να απαντά σε ερωτήσεις που αφορούν αυτήν αλλά δεν τη συμφέρουν, ζορίζεται...

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Ακριβώς!
Να επιτίθεται και να προσβάλλει συναγωνιστές με το παραμικρό, ξέρει!
Να απαντά σε ερωτήσεις που αφορούν αυτήν αλλά δεν τη συμφέρουν, ζορίζεται...
Δεν ξερω σε ποιον επιτεθηκε και γιατι, εμενα παντως δεν μου επεσε στην αντιληψη μου κατι τετοιο.
αλλα δεν την εχω μεχρι τωρα και τυπακι που ζοριζεται να απαντησει.
αν το γυρισε τωρα τι να σου πω... αλλαζει αλλα μεχρι να το δω και εγω νομιζω ειναι ντομπρα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

[move]               ΤΟ      ΔΑΦΝΗ              ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ............  :- :- :-[/move]

Επισκέπτης
Δεν ξερω σε ποιον επιτεθηκε και γιατι, εμενα παντως δεν μου επεσε στην αντιληψη μου κατι τετοιο.
αλλα δεν την εχω μεχρι τωρα και τυπακι που ζοριζεται να απαντησει.
αν το γυρισε τωρα τι να σου πω... αλλαζει αλλα μεχρι να το δω και εγω νομιζω ειναι ντομπρα
Πάμπολες φορές έχει επιτεθεί φίλε συναγωνιστή. Όλοι μπορούν να στο επιβεβαιώσουν και να σου δώσουν και link.
Μια φορά το κατάλαβε ότι το παράκανε και ζήτησε και συγγνώμη μάλιστα, αλλά τις περισσότερες φορές ενώ βρίζει και προσβάλλει με τον χείριστο τρόπο, μετά εξαφανίζεται και κάνει την πάπια.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Πάμπολες φορές έχει επιτεθεί φίλε συναγωνιστή. Όλοι μπορούν να στο επιβεβαιώσουν και να σου δώσουν και link.
Μια φορά το κατάλαβε ότι το παράκανε και ζήτησε και συγγνώμη μάλιστα, αλλά τις περισσότερες φορές ενώ βρίζει και προσβάλλει με τον χείριστο τρόπο, μετά εξαφανίζεται και κάνει την πάπια.

Πάντως ρε φίλε την έχεις άχτι αυτή την Άντζελα! Μην είσαι κι εσύ τόσο αμείλικτος! Οκ, κι εγώ διαφωνώ σε πολλά που διαβάζω αλλά δεν τα παίρνω και πατριωτικά!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Πάντως ρε φίλε την έχεις άχτι αυτή την Άντζελα! Μην είσαι κι εσύ τόσο αμείλικτος! Οκ, κι εγώ διαφωνώ σε πολλά που διαβάζω αλλά δεν τα παίρνω και πατριωτικά!

μα πως σου ηρθε αυτο?  :think: :2funny:

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775

δεν θα διαφωνησω ουτε θα συμφωνησω μαζι σου γιατι απλα δεν εχω αποψη.
αν ομως μου εκανε και εμενα κατι τετοιο να εισαι σιγουρος οτι θα την ξεχεζα σαν να ηταν αντρας.
αλλα μεχρι τοτε κραταω επιφυλαξεις.
Γενικα είμαι της αποψης "βλεπω συμπεριφορες και κρινω ανθρωπους".

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
δεν θα διαφωνησω ουτε θα συμφωνησω μαζι σου γιατι απλα δεν εχω αποψη.
αν ομως μου εκανε και εμενα κατι τετοιο να εισαι σιγουρος οτι θα την ξεχεζα σαν να ηταν αντρας.
αλλα μεχρι τοτε κραταω επιφυλαξεις.
Γενικα είμαι της αποψης "βλεπω συμπεριφορες και κρινω ανθρωπους".

+1000 :thumbsup:

Επισκέπτης
Αν παίζει καθαρά δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Εγώ απλές διαπιστώσεις και ερωτήσεις κάνω, τις οποίες αρνείται να απαντήσει.
Ομολογώ ότι το "ενδιαφέρον" μου κινήθηκε μετά τις κολακίες της ότι είμαι άντρας της κακιάς ώρας, βρωμιάρης και άρρωστος επειδή κάτι θα έχω κολλήσει στα μπουρδέλα που γαμάω. Λες κι εμείς που γαμούμε εκεί είμαστε προβληματικοί. Ήμουν περίεργος για το αν μπαρουφολογούσε μόνο εναντίον των συναγωνιστών...
Αν σκεφτόταν πριν μιλήσει, σιγά μην ξόδευα πέντε λεπτά από το χρόνο μου να ασχοληθώ μαζί της.
Λέμε δηλαδή ό,τι μας κατέβει και μετά όλα μέλι γάλα; Αμ δε...
Την άλλη φορά είχε στήσει στον τοίχο τον Χειρογλύκανο και τον έλεγε ηλίθιο. Εκείνος όμως είναι παιδάκι.
Εδώ έπεσε λάθος, καθώς μάλλον είμαι μεγαλύτερός της...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
33 μελη διαβασουν αυτο το θεμα

γεια σου ρε κελλυ, ταραξες τα νερα ενω ολοι ειχαν πεσει σε ναρκη  :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
κατι ακουσα πιο πανω για 5 λεπτα!!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αν τα πεντε λεπτα μεταφραζονται σε καθε μερα ολη μερα πρωι μεσημερι και βραδυ μαζι με καμια 300ποστ παω πασο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαλλον μερικοι εχουνε προβλημα αισθησης χρονου :idiot:

να υποθεσω οτι αυτη ειναι και απαντηση σου στην ερωτηση που θελουμε απαντηση σου?
το υπονοουμενο παει ...αλλου?

ποια ειναι η ερωτηση?

Επισκέπτης

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αν τα πεντε λεπτα μεταφραζονται σε καθε μερα ολη μερα πρωι μεσημερι και βραδυ μαζι με καμια 300ποστ παω πασο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βρίσκομαι σε άδεια... :sunglasses:

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775

ποια ειναι η ερωτηση?
Η ερωτηση ηταν εαν εχεις καποια πειστικη απαντηση γιατι εφυγε η Κελυ και για το αν θα επρεπε να υπαρχει μια επισημη ενημερωση απο το Φ104

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
επισημο ανακοινωθεν και ετσι ? :grin:
ξεκολλατε ρε
δεν μας αφορα γιατι εφυγε η κοπελα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom