Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Κάπου θα την πετύχουμε ....................

Ένα χωριό είναι η Αθήνα....................(στην πουτανιά)

Κάτι θα πάρει το αυτί μας,κάτι το μάτι μας,κάτι η μύτη μας, που θα πάει?

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Security Guard: You want another slice?
Security Guard: No, I'm OK.
Security Guard: What else is on.
Security Guard: Yeah, let's see what else is on.
Security Guard: Where's the TV guide...

Αυτός είναι ο τελευταίος διάλογος από το The Truman Show...
Νομίζω ότι ο σεναριογράφος θέλει να τονίσει το γεγονός πως το κοινό γρήγορα αλλάζει ενδιαφέροντα και ξεχνάει σχετικά εύκολα  άτομα και γεγονότα , έτσι είναι η φύση του ανθρώπου.
Πολύ φοβάμαι ότι και η Κέλλυ θα ξεχαστεί, αν και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου και το κοινό θα στραφεί προς τα νέα αστέρια του Φ104 που ήδη λάμπουν στον σκοτεινό ουρανό του αγοραίου έρωτα...(πώς τα γράφω ο πούστης;!)
Νέες πρωταγωνίστριες, καλώς ήλθατε...

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Η Κελλυ δεν κατέφευγε στα εμοτικον για προμόσιον.............
Έγραφε και εκφραζόταν .......................................
Για να δω τώρα, ποια θα αναλάβει........................

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Security Guard: You want another slice?
Security Guard: No, I'm OK.
Security Guard: What else is on.
Security Guard: Yeah, let's see what else is on.
Security Guard: Where's the TV guide...

Αυτός είναι ο τελευταίος διάλογος από το The Truman Show...
Νομίζω ότι ο σεναριογράφος θέλει να τονίσει το γεγονός πως το κοινό γρήγορα αλλάζει ενδιαφέροντα και ξεχνάει σχετικά εύκολα  άτομα και γεγονότα , έτσι είναι η φύση του ανθρώπου.
Πολύ φοβάμαι ότι και η Κέλλυ θα ξεχαστεί, αν και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου και το κοινό θα στραφεί προς τα νέα αστέρια του Φ104 που ήδη λάμπουν στον σκοτεινό ουρανό του αγοραίου έρωτα...(πώς τα γράφω ο πούστης;!)
Νέες πρωταγωνίστριες, καλώς ήλθατε...
Πολύ καλά τα λές καί τα περιγράφεις , καί κατά κανόνα έτσι είναι , υπάρχει όμως καί μια άλλη παράμετρος που δεν την ανέφερες : ή Κέλλυ ( καί ή κάθε Κέλλυ ) άμα πάει σε κάποιο άλλο μαγαζί δεν θα τραβήξει κάποιους απο τους ήδη πελάτες της ?

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Η Κελλυ δεν κατέφευγε στα εμοτικον για προμόσιον.............
Έγραφε και εκφραζόταν .......................................
Για να δω τώρα, ποια θα αναλάβει........................

ουδείς δύναται να αμφισβητήσει τη δυνατότητα έκφρασης της και ούτε ότι το πλήθος των σελίδων του θρέντ τους τελευταίους μήνες οφειλόταν σε αυτή.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
καλά ας μήν δραματοποιούμε τα πράγματα. Τα κορίτσια είναι επαγγελματίες και θα δουλέψουν όπου θεωρούν καλύτερα. Το ότι έφυγε δεν σημαίνει τίποτα εκτός απο ότι θα μας λείψει εδώ στο τόπικ. Άλλωστε όποιος θέλει να την βρεί δεν πιστεύω οτι θα δυσκολευτεί αν φυσικά συνεχίσει να εργάζεται σε κάποιο άλλο στούντιο. Άλλωστε πάντα υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει (το έχει ξανακάνει στο παρελθόν).  :grin: :grin: :grin:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Πολύ καλά τα λές καί τα περιγράφεις , καί κατά κανόνα έτσι είναι , υπάρχει όμως καί μια άλλη παράμετρος που δεν την ανέφερες : ή Κέλλυ ( καί ή κάθε Κέλλυ ) άμα πάει σε κάποιο άλλο μαγαζί δεν θα τραβήξει κάποιους απο τους ήδη πελάτες της ?

και μου πέρασε από το μυαλό....η  ιερόδουλη κάνει το μαγαζί ή το μαγαζί την ιερόδουλη; :grin:
εκτιμώ το πρώτο, διότι ο ευχαριστημένος πελάτης ξαναπάει στην ιερόδουλη που τον ικανοποίησε.
τέλος πάντων...θα δείξει.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

αναμφίβολα κάποιοι θα την ψάξουν και αλλου, όπως έκαναν διάφοροι πελάτες πιο παλιά με την Ευα, την Νικόλ, την Αλίνα, την Τζένη, την Νάνσυ, την Κλαούντια, την Σοφία κ.α. Ετσι είναι, οι κοπέλες ανανεώνονται, πάνε σε άλλα στούντιο όπου εκει βρίσκουν και μερικούς νέους πελάτες.

Άλλωστε μήν ξεχνάς οτι σε αυτον τον χώρο οι περισσότεροι απο εμάς κάποια στιγμή θα θελήσουν να ψάξουν κάποια νέα πρόσωπα όσο ευχαριστημένοι και να είναι απο τα παλια.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
καλά ας μήν δραματοποιούμε τα πράγματα. Τα κορίτσια είναι επαγγελματίες και θα δουλέψουν όπου θεωρούν καλύτερα. Το ότι έφυγε δεν σημαίνει τίποτα εκτός απο ότι θα μας λείψει εδώ στο τόπικ. Άλλωστε όποιος θέλει να την βρεί δεν πιστεύω οτι θα δυσκολευτεί αν φυσικά συνεχίσει να εργάζεται σε κάποιο άλλο στούντιο. Άλλωστε πάντα υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει (το έχει ξανακάνει στο παρελθόν).  :grin: :grin: :grin:

;) ;)

και μου πέρασε από το μυαλό....η  ιερόδουλη κάνει το μαγαζί ή το μαγαζί την ιερόδουλη; :grin:
εκτιμώ το πρώτο, διότι ο ευχαριστημένος πελάτης ξαναπάει στην ιερόδουλη που τον ικανοποίησε.

θελει και ερωτημα, το πρωτο φυσικα ;)

To βραδυ στο studio Ελβίρα + Αμάντα  :smitten: :smitten:

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
...η  ιερόδουλη κάνει το μαγαζί ή το μαγαζί την ιερόδουλη; :grin:

... γτ για εμενα το πιο καλο μαγαζι ειναι το μουνι μας.δλδ απου και να παει μια κοπελα αμα ξερει και σεβετε τι δουλια τις θα κανει και το μαγαζι...οποτε... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Ετσι είναι...

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Είναι όπως όταν πάς τακτικά σ'ένα ωραίο εστιατόριο που φημίζεται τόσο για τόν ωραίο διάκοσμο του χάρις στον ιδιοκτήτη αλλά καί το φαγητό χάρις στον σέφ , άμα τύχει καί φύγει ό σέφ που μαγειρεύει τόσο καλά κάποιοι δεν θα συνεχίσουν να πηγαίνουν στο μαγαζί μόνο για τον διάκοσμο αλλά θα πάνε πιθανότατα εκεί που θα πάει καί ό σέφ ! τώρα άν το φαγητό θα συνεχίσει να είναι το ίδιο καλό , καλύτερο ή χειρότερο στο νέο μαγαζί αυτό δεν το γνωρίζει κανείς με σιγουριά γιατί είναι καί υποκειμενικό ! όπως λές καί εσύ ...θα δείξει !

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Mία παρατήρηση να κάνω. Τόσο καιρό υποστηρίζατε τί ωραία ιντερνετική παρεούλα που είμαστε κλπκλπ. Αλήθεια, τώρα που δεν υπάρχει το οικονομικό όφελος, πού είναι η Κέλυ να σας κάνει αγαπούλες? Τόσα "φιλαράκια" γνώρισε εδώ... Δεν θέλω με τίποτα να πιστέψω ότι ψάρευε μόνο πελάτες. Πάντως εύχομαι να είναι προσωπική απόφαση της κοπέλας να φύγει και όχι να συνέβη κάτι άλλο.Φοβάμαι ότι ο τρόπος που γίνεται το όλο αυτό "παιχνιδάκι" εδώ μέσα, της γύρισε μπούμερανγκ... Δεν ξέρω αν είναι δύσκολο να βρει στον χώρο αυτό άλλη δουλειά αλλά σίγουρα τέτοια πράγματα είναι δυσάρεστα.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Εγώ πάντως αν δεν αρχίσει έρευνα, για το ποιο μέρος της Αιγύπτου μας έστειλε την Ελένη, θα πέσω σε μελαγχολία!

Λυπηθείτε με ρεεεεεεεεεεεε!

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Να πω την αλήθεια...και εγω θα στεναχωριομουν αν εφεύγε η Μπέτυ.

Το μαγαζι το επιλέγουμε με άλλα κριτήρια. (πχ και στο Πιπινου 118 περνουσα εκπληκτικά με την Ευα τη Βουλγάρα πριν 1 1/2 χρόνο περίπου, αλλά ξενερωσα που δεν είχε ντουζιερα... ή αλλου ήταν κάπως ψυχροι στην όλη εξυπηρέτηση... κλπ κλπ)
Εφόσον τα βρήκα όλα σε ένα πακετο..και δεν είναι καιρός για πειραματισμούς (τουλάχιστον για μένα..που θέλω ορισμένο πρόγραμμα και πράγματα)..επιλέγω το συγκεκριμένο.

Και είναι πως θα σου κατσει η φάση.. πχ τη Σάρα δε μου πέρασε ποτέ απο το μυαλο να τη δοκιμάσω στο δωμάτιο...ενω με την Αμάντα ψήνομαι τρελα για ατελείωτη ποδολαγνεία!!!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Λονδίνο....μεσοπόλεμος...ομίχλη.....

Τι περιμένεις?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom