Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Εγώ πάντως αν δεν αρχίσει έρευνα, για το ποιο μέρος της Αιγύπτου μας έστειλε την Ελένη, θα πέσω σε μελαγχολία!

Λυπηθείτε με ρεεεεεεεεεεεε!
Κάτι ακούσθηκε για την πλατεία Ταχρίρ ότι δηλαδή το αιματοκύλισμα του κόσμου εκεί δεν έγινε για την δημοκρατία αλλά για να κρατήσουν εκεί την Ελένη μακρυά απο την Ελλάδα ! μακρυά απο την Αθήνα ! μακρυά απο την Φυλής 104 !! χαλαρά φίλε όσο υπάρχει το link της ενεργό στο σάιτ του στούντιο είναι απλά stand by !

Επισκέπτης
καλά ας μήν δραματοποιούμε τα πράγματα. Τα κορίτσια είναι επαγγελματίες και θα δουλέψουν όπου θεωρούν καλύτερα. Το ότι έφυγε δεν σημαίνει τίποτα εκτός απο ότι θα μας λείψει εδώ στο τόπικ. Άλλωστε όποιος θέλει να την βρεί δεν πιστεύω οτι θα δυσκολευτεί αν φυσικά συνεχίσει να εργάζεται σε κάποιο άλλο στούντιο. Άλλωστε πάντα υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει (το έχει ξανακάνει στο παρελθόν).  :grin: :grin: :grin:
Γιατί θα σου λείψει εδώ στο topic;
Δεν μπορεί να γράφει σε άλλα νήματα δηλαδή;

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Μία απορία παρακαλώ.Στο site του studio στην ενότητα ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ λέει ότι :"Παρακαλούμε μη προσπαθήσετε να κανονίσετε με κάποια κοπέλα «ιδιωτική» συνάντηση εκτός του Studio μας – είναι πιθανό να σας φανεί σα μια καλή ιδέα αν έχετε έρθει γι’ αυτήν πολλές φορές και θα θέλατε να τη γνωρίσετε εκτός Studio, αλλά απλά δεν είναι καθόλου φρόνιμο και ελπίζουμε αυτές οι πέντε λέξεις να σας αποτρέψουν". Στην ενότητα ΣΧΟΛΙΑ όμως, λέει σε μήνυμα της 16ς Δεκεμβρίου: "καλησπερα, αρχες Φεβρουαριου 8α βρεθω Α8ηνα και 8ελω να βγαλω κανα 'γουστο', 8ελω να μου πεις αν υπαρχει δυνατοτητα για 'prive radevou' με κοπελα, υπηρεσιες και κοστος.
ευχαριστω...   Admin comment:  ναι μωρο μου μπορεις να ερθεις σε οποια κοπελα σε ενδιαφερει ". Τελικά τι ισχύει??!! Αν εννοείτε στο studio, ζητώ συγνώμη.Αλλά μάλλον ο φίλος, εκτός στούντιο εννοούσε.

Επισκέπτης
Mία παρατήρηση να κάνω. Τόσο καιρό υποστηρίζατε τί ωραία ιντερνετική παρεούλα που είμαστε κλπκλπ. Αλήθεια, τώρα που δεν υπάρχει το οικονομικό όφελος, πού είναι η Κέλυ να σας κάνει αγαπούλες? Τόσα "φιλαράκια" γνώρισε εδώ... Δεν θέλω με τίποτα να πιστέψω ότι ψάρευε μόνο πελάτες.
Αγνή κι αμόλυντη φιλία ήταν τύπε. Απλά τώρα επειδή πήγε αλλού θα τσακώθηκε με όλη την παλιοπαρέα ;)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Μία απορία παρακαλώ.Στο site του studio στην ενότητα ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ λέει ότι :"Παρακαλούμε μη προσπαθήσετε να κανονίσετε με κάποια κοπέλα «ιδιωτική» συνάντηση εκτός του Studio μας – είναι πιθανό να σας φανεί σα μια καλή ιδέα αν έχετε έρθει γι’ αυτήν πολλές φορές και θα θέλατε να τη γνωρίσετε εκτός Studio, αλλά απλά δεν είναι καθόλου φρόνιμο και ελπίζουμε αυτές οι πέντε λέξεις να σας αποτρέψουν". Στην ενότητα ΣΧΟΛΙΑ όμως, λέει σε μήνυμα της 16ς Δεκεμβρίου: "καλησπερα, αρχες Φεβρουαριου 8α βρεθω Α8ηνα και 8ελω να βγαλω κανα 'γουστο', 8ελω να μου πεις αν υπαρχει δυνατοτητα για 'prive radevou' με κοπελα, υπηρεσιες και κοστος.
ευχαριστω...   Admin comment:  ναι μωρο μου μπορεις να ερθεις σε οποια κοπελα σε ενδιαφερει ". Τελικά τι ισχύει??!!

δεν ξερω τι καταλαβαινεις εσυ σαν prive ραντεβου :huh:
αλλα ολα τα ραντεβου που κανουμε καθε μερα στο studio prive ειναι

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Αγνή κι αμόλυντη φιλία ήταν τύπε. Απλά τώρα που πήγε αλλού θα τσακώθηκε με όλη την παλιοπαρέα ;)

Ηρθες για τα επινίκια?
Νομίζω είναι η βραδια σου αποψε... θα παιξεις μονοτερμα...

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
δεν ξερω τι καταλαβαινεις εσυ σαν prive ραντεβου :huh:
αλλα ολα τα ραντεβου που κανουμε καθε μερα στο studio prive ειναι
Sorry, μάλλον παρεξήγηση.Εσείς νομίζω ότι εννοείτε στο στούντιο, και ο ερωτών νομίζω ότι εννοούσε εκτός στούντιο.Εξάλλου δε νομίζω ότι νοείται δημόσια συνάντηση στο στούντιο!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Sorry, μάλλον παρεξήγηση.Εσείς νομίζω ότι εννοείτε στο στούντιο, και ο ερωτών νομίζω ότι εννοούσε εκτός στούντιο.Εξάλλου δε νομίζω ότι νοείται δημόσια συνάντηση στο στούντιο!

;) ;)

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Ηρθες για τα επινίκια?
Νομίζω είναι η βραδια σου αποψε... θα παιξεις μονοτερμα...

Γιατί να χαρεί κάποιος αν έφυγε κάποιος άλλος από μία δουλειά? Εγώ, παρόλο που δεν ξέρω καν την κοπέλα, ούτε φυσικά ξέρω τι έγινε, θα σου πω ότι στενοχωρήθηκα.Όσο υπερβολικό κι αν σου "ακουστεί".

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Mία παρατήρηση να κάνω. Τόσο καιρό υποστηρίζατε τί ωραία ιντερνετική παρεούλα που είμαστε κλπκλπ. Αλήθεια, τώρα που δεν υπάρχει το οικονομικό όφελος, πού είναι η Κέλυ να σας κάνει αγαπούλες? Τόσα "φιλαράκια" γνώρισε εδώ... Δεν θέλω με τίποτα να πιστέψω ότι ψάρευε μόνο πελάτες. Πάντως εύχομαι να είναι προσωπική απόφαση της κοπέλας να φύγει και όχι να συνέβη κάτι άλλο.Φοβάμαι ότι ο τρόπος που γίνεται το όλο αυτό "παιχνιδάκι" εδώ μέσα, της γύρισε μπούμερανγκ... Δεν ξέρω αν είναι δύσκολο να βρει στον χώρο αυτό άλλη δουλειά αλλά σίγουρα τέτοια πράγματα είναι δυσάρεστα.

κοίτα, προφανώς η Κέλλυ δεν μπορεί να μπεί σε αυτό το τόπικ και να μιλήσει, αφού αφορά κυρίως τις κοπέλες και τους πελάτες του Φ104. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί να εχει επικοινωνία με τους φίλους και πελάτες της μεσα απο το site (ή με όποιον άλλο τρόπο επιλέγει η ίδια). Το δίκτυο ξέρει να το χειρίζεστε, Ελληνικά ξέρει άπταιστα οπότε στο χέρι της είναι, εφόσον η ίδια θέλει. Πάντως για την ιστορία την πρώτη φορά που έφυγε είχε επικοινωνία με τους πελάτες της μέσω δικτύου.

Γιατί θα σου λείψει εδώ στο topic;
Δεν μπορεί να γράφει σε άλλα νήματα δηλαδή;

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Παιδιά, η Αμάντα από πού είναι? Στο site είναι η μόνη που δεν γράφει κάτω από το όνομά της χώρα. Ακόμα δεν διάλεξε?... πλάκα κάνω! Εξάλλου προσωπικά δεν με ενδιαφέρει από πού είναι κάθε κοπέλα αλλά πώς είναι στο κρεβάτι.

Επισκέπτης
Η ίδια παραδέχτηκε προς τιμήν της μερικές σελίδες πίσω, ότι είναι από Αλβανία.

Επισκέπτης
Παιδιά, η Αμάντα από πού είναι? Στο site είναι η μόνη που δεν γράφει κάτω από το όνομά της χώρα. Ακόμα δεν διάλεξε?... πλάκα κάνω! Εξάλλου προσωπικά δεν με ενδιαφέρει από πού είναι κάθε κοπέλα αλλά πώς είναι στο κρεβάτι.
απ τα ελληνοαλβανικα συνορα τυπε

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Γιατί να χαρεί κάποιος αν έφυγε κάποιος άλλος από μία δουλειά? Εγώ, παρόλο που δεν ξέρω καν την κοπέλα, ούτε φυσικά ξέρω τι έγινε, θα σου πω ότι στενοχωρήθηκα.Όσο υπερβολικό κι αν σου "ακουστεί".

χάρηκε που ξεμπρόστιασε την απάτη που προσπαθούσαμε όλοι να κρύψουμε με τόσο κόπο. Του αξίζει βραβείο πούλιντζερ και την ζώη/περιπέτεια του σε ταινία. Προτείνω τον ρόλο της Αντζελας να παίξει η Σαρλίζ Θέρον και τον δικό μου ο Ντομ Ντε Λουϊζ.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
οκ. Μαγκιά της που δεν είπε ότι εχει Μεξικάνικες ρίζες.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
χάρηκε που ξεμπρόστιασε την απάτη που προσπαθούσαμε όλοι να κρύψουμε με τόσο κόπο. Του αξίζει βραβείο πούλιντζερ και την ζώη/περιπέτεια του σε ταινία. Προτείνω τον ρόλο της Αντζελας να παίξει η Σαρλίζ Θέρον και τον δικό μου ο Ντομ Ντε Λουϊζ.

Φίλε, έχεις αναρωτηθεί μήπως ο τρόπος και το ύφος που γράφετε μερικοί, άθελά σας προκαλεί το αντίθετο από το αναμενόμενο αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο στούντιο?

Επισκέπτης
Με φτιάχνεις άγρια τύπε!
Αυτή τη στιγμή είμαι σκυμμένος πάνω από μια ολόσωμη αφίσσα της Κέλλυς με έναν δονητή χωμένο στη σούφρα μου.
Τον βάζω στο πιο δυνατό πρόγραμμα και ενώ τα σάλια μου στάζουν πάνω στον κώλο της,
χύνω ουρλιάζοντας με όλη μου τη δύναμη
ΑΛΒΑΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Ε ρε πούστη μου κάτι άνθρωποι :jerking:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom