Επισκέπτης
Συμφωνώ! Είναι θέμα καθαρά εσωτερικό του στούντιο χωρίς καμία επίδραση στους πελάτες.
επισημο ανακοινωθεν και ετσι ?
ξεκολλατε ρε
δεν μας αφορα γιατι εφυγε η κοπελα.
Δηλαδή αν έφυγε για λόγους υγείας, δεν σε αφορά? Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι τέτοιο βέβαια, απλά παράδειγμα σου φέρνω.
επισημο ανακοινωθεν και ετσι ?
ξεκολλατε ρε
δεν μας αφορα γιατι εφυγε η κοπελα.
Δουλεια σου...
Η ερωτηση ηταν εαν εχεις καποια πειστικη απαντηση γιατι εφυγε η Κελυ και για το αν θα επρεπε να υπαρχει μια επισημη ενημερωση απο το Φ104
θα με ενδιεφερε.
αλλα και παλι ειναι μη ανακοινωσιμο και ευαισθητο προσωπικο δεδομενο.
και ποιος ειπε ρε μαγκες οτι ειπα οτι ειναι εξωτερικο.Συμφωνώ! Είναι θέμα καθαρά εσωτερικό του στούντιο χωρίς καμία επίδραση στους πελάτες.
Ενώ για τα άλλα που αφορούν;αυτο μωρο μου σορρυ αλλα δεν νομιζω οτι αφορα κανεναν αλλο περα απο το studio και την ιδια την Κελλυ ;)
παρκαρε λοιπον και αν εχεις κατι εξυπνο πες το αλλιως σβησε μηχανη και τα κλειδια στο τιμονι.παρκαδορος.
Δηλαδή αν έφυγε για λόγους υγείας, δεν σε αφορά? Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι τέτοιο βέβαια, απλά παράδειγμα σου φέρνω.
επειδη λεμε ολοι αερολογιες...θα με ενδιεφερε.
αλλα και παλι ειναι μη ανακοινωσιμο και ευαισθητο προσωπικο δεδομενο.
παρκαρε λοιπον και αν εχεις κατι εξυπνο πες το αλλιως σβησε μηχανη και τα κλειδια στο τιμονι.
Εχεις δικιο σε γενικες γραμμες αλλα εξηγησα συγκεκριμενα το φαουλ που εγινε.αυτο μωρο μου σορρυ αλλα δεν νομιζω οτι αφορα κανεναν αλλο περα απο το studio και την ιδια την Κελλυ ;)
η Κελλυ τα πηγε περιφημα στο studio , ο κοσμος την αγαπησε αλλα απο εκει και περα και το studio θα συνεχισει να υπαρχει χωρις την Κελλυ και η Κελλυ θα συνεχισει να υπαρχει χωρις το studio. ;)
καλη συνεχεια να εχει η κοπελα σε οτι κανει και η ζωη συνεχιζεται για ολους μας ;)
και ποιος ειπε ρε μαγκες οτι ειπα οτι ειναι εξωτερικο.
αλλα οχι να πηγαινω π.χ. και να μου λεει ΜΑΛΑΚΙΕΣ η υπηρεσια!!!!!!!!
Γκεγκε????
αυτο ηθελα να πω οταν ελεγα επισημη απαντηση.
οχι να μου λεει η κυρια εκει "κατι της ετυχε και επρεπε να φυγει"...
καταλαβατε ή να το κανω νιανια???
δεν ειναι επαγγελματικη σταση σε πελατες αυτη. Ψεματα ή παραπλανητικες απαντησεις.
και την κατευθηνση αυτη την δινει η διευθυνση.
Δεν εχω τιποτα προσωπικο με την Αντζελα αλλα νομιζω οτι αυτο ηταν φαουλ.
ουτε ειπα οτι δεν θα ξαναπαω. αλλα η αληθεια να λεγεται.
Έτσι ακριβώς δεν έγραψε το παιδί ότι του είπε;σου εχει τυχει δηλ ποτε να ερθεις στο studio και να σου πει η υπηρεσια αρες μαρες κουκουναρες?