Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Επισκέπτης
Mια φιλη μου ελεγε οτι για να ξερεις να γαμησεις καλα κολο πρεπει πρωτα να εχεις γαμηθει! Ετσι με επεισε να με γαμησει απο πισω πρωτη φορα. Βεβαια παρολα αυτα εγω συνεχιζω να ποναω απο πισω και μου ειπε πως δεν εχω "σπασει ακομα" χωρις βεβαια να εχω καταλαβει τι ενοει!
και εγω αυτο σου ειπα οτι δεν ειπα οτι δεν εχω κανει εχω δοκιμαση ;) ;) ;) ;) απλος δεν δινω στι δουλια μου....

Επισκέπτης
σας χαιρετώ μάγκες τωρα που μαζευτήκατε  ολοι σας αφήνω να εκθειάσετε την πραμάτεια σας...καλή συνεχεία......

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
και εγω αυτο σου ειπα οτι δεν ειπα οτι δεν εχω κανει εχω δοκιμαση ;) ;) ;) ;) απλος δεν δινω στι δουλια μου....

Το δινεις μονο στο amore???

Αληθεια τι ενοουν οι γυναικες "σπασιμο" απο πισω???

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Αμαντα πές μου οτι εχεις μαζι σου και το σέξυ γυαλάκι που φοράς στην φωτογραφία. Χρυσή εχω κάνει την Μπου-Μπου να φέρει γυαλιά στα κοριτσια!!!  :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.338
Πόντοι
22.785
Πάνω πού ζεστάθηκα έχουμε άποχωρήσεις   :think:
καί ήθελα νά έξηγήσω γιατί είπα άντε γαμήσου
στόν olivercan  :headbang:  

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

Σούπερ! Μετα τις γιορτές πιστευω να σου έρθω, αν και προηγείται η Ελβίρα (βέβαια με δεδομένο οτι θα εχω δουλεία τότε γιατι τα πράγματα εδώ δεν είναι τόσο καλά)!!!

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Καλησπέρα σ'όλες καί σ'όλους , καί σε αυτούς που είναι συνεχώς μπροστά στην οθόνη , καί σε αυτούς που αποκαμωμένοι αποχωρούν για να πάρουν δυνάμεις καί σε αυτούς που ήρθαν τώρα !

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
καλησπερα
μπορει καποιος να μου πει εαν η ελβιρα εινα πρωην αγορι
την εχω δει και απο κοντα και δεν μποεω να καταλαβω

μια συναδελφος της που εχω βρεθει μου εχει πει οτι δεν ειναι
αλλα δεν την πιστευω
οποιος ξερει ας μου πει

ευχαριστω πολυ
Καλησπέρα φίλε πράκτικα μόνο ένας τρόπος υπάρχει να βεβαιωθείς αλλά είναι κομμάτι δύσκολο : να μάθεις πότε έχει περίοδο !!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Καλησπέρα σ'όλες καί σ'όλους , καί σε αυτούς που είναι συνεχώς μπροστά στην οθόνη , καί σε αυτούς που αποκαμωμένοι αποχωρούν για να πάρουν δυνάμεις καί σε αυτούς που ήρθαν τώρα !

καλην εσπέραν φίλτατε! :rockon: :rockon:

Καλησπέρα φίλε πράκτικα μόνο ένας τρόπος υπάρχει να βεβαιωθείς αλλά είναι κομμάτι δύσκολο : να μάθεις πότε έχει περίοδο !!

Μπορει ακόμα να πάει να την ρωτήσει αν φυσικά είναι έτοιμος να φάει χαστούκι. Πέραν της πλάκας την έχω δει απο κοντα και δεν πιστευω οτι είναι.

Επισκέπτης
χαχαχαχα δεν δουλεβη τοτε ομος....ειναι γιναικα την εχω γλιψη φενετε η κλιτοριδα τις ειναι για ρουφιγμα :kissass: :kissass:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
χαχαχαχα δεν δουλεβη τοτε ομος....ειναι γιναικα την εχω γλιψη φενετε η κλιτοριδα τις ειναι για ρουφιγμα :kissass: :kissass:

Αμάντα όταν γλύφεις δεν θολώνουν τα γυαλάκια σου γιατι εμένα θολώνουν!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Μπου-Μπου να ξέρεις οτι ο Τερκενλής δεν κάνει τα καλύτερα τσουρέκια εκει πάνω απλά εχει την φήμη.

δεν ξερω εχω χρονια να παω θεσνικη :P
αυτο με τη μαστιχα χιου παντως που εχει βγαλει ειναι super ;) :P

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
καλην εσπέραν φίλτατε! :rockon: :rockon:

Μπορει ακόμα να πάει να την ρωτήσει αν φυσικά είναι έτοιμος να φάει χαστούκι. Πέραν της πλάκας την έχω δει απο κοντα και δεν πιστευω οτι είναι.
Καλησπέρα αγαπητέ εγώ δεν μπορώ να εκφράσω ξεκάθαρη άποψη δεδομένου ότι μόνο απο τις φωτογραφίες την έχω δεί , άσε που καί απο κοντά να την έβλεπα πάλι δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να βγάλω εύκολα συμπέρασμα , οπότε μόνο οί συναγωνιστές που έχουν
" πρακτική εμπειρία " με την Ελβίρα άν μπορούν να μας διαφωτίσουν αλλά καί πάλι υπάρχει περιθώριο λάθους !

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
πάντως έλεος δηλαδη να αμφισβητούμε το φύλλο της κάθε κοπελούδας.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom