Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Λοιπον για να τελειωνουμε...αν θελουμε να γραψουμε κατι ας παμε αλλου(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΘΡΕΝΤ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ)....ας αφησουμε το θρεντ αυτο στην ησυχια του.....αλλα φταιει η Αντζελα!!!....Εγω αν ημουνα στην θεση της, θα ανεβαζα τις τιμες.... εικοσι ευρω πανω σε ολα τα προγραμματα....αλλα και δεν θα διαφημιζομουνα στο διαδικτυο!!!!....Τα καλα στουντιο δεν εχουν αναγκη διαφημισης!!!Και το στουντιο της Αντζελας αξιζει(ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ-ΕΥΓΕΝΕΙΑ-ΑΝΕΣΕΙΣ-ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ)!!!!...Απλα οι εργαζομενες ειναι Β' ΕΘΝΙΚΗΣ(ΕΚΤΟΣ ΔΥΟ-ΤΡΙΩΝ)!!!!!...ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ!!!!.....

δεν εχω διαβασει μεγαλυτερο ειρων τυπο !

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
υπαρχει μεγαλη κακεντρεχεια Ινδιανε μου.
γιαυτο και συ σταματα να γραφεις κρτιτικες εδω και σε ολα τα αλλα σαιτ που τις γραφεις
να τους ταπωσεις ολους.
εξαλλου εισαι στο πανθεον πλεον.

Σαυτό έχεις δίκιο. Νομίζω αυτο θα πράξω εγω...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
γιαυτο και συ σταματα να γραφεις κρτιτικες εδω και σε ολα τα αλλα σαιτ που τις γραφεις
να τους ταπωσεις ολους.
Αν σταματησει να γραφει κριτικες, εγω θα διαγραφω και απο τα τρια site!!!

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Εγώ προτείνω στην Άντζελα να κάνει το studio της πριβέ. Να γραφτούν κάποια μέλη και να επιτρέπονται μόνο αυτά. Γιατί είναι πλέον αυτονόητο ότι κάποια άτομα εδώ πέρα δεν θέλουν να ακούγονται πολλές απόψεις και όταν κάποιος πει κάτι, του την πέφτουν. Φοβάμαι ότι οι "υπερβολικά αυτοί ευχαριστημένοι πελάτες" με τη στάση τους διώχνουν τον κόσμο. Κα. Άντζελα αυτό δεν το βλέπετε? Δεν ξέρω αν ό,τι γράφουνε είναι αυθόρμητο, αλλά κάποιες απορίες είναι εύλογο να δημιουργούνται.Εδώ ακόμα και για τις τιμές είπαμε, το αυτονόητο που θα 'πρεπε να συμφωνήσουν όλοι οι πελάτες, αλλά και σ'αυτό βρέθηκαν διαφωνούντες! Θα σας θυμίσω ότι η ανάλογη "βαβούρα" γινόταν πριν κανά 2 χρόνια εδώ με έναν άλλον οίκο ανοχής στην Αγκύρας. Αγαπούλες, πλακίτσες, διθυραμβικές κριτικές, και παρόλα αυτά τώρα βαράνε μύγες...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
να τους ταπωσεις ολους.
Το εχω ξαναγραψει και δεν θα κουραστω να το επαναλαμβανω.

Δεν νοιωθω ξεχωριστος και ουτε εχω καβαλήσειακνενα καλάμι για να νομιζω οτι ειμαι στο Πανθεον ή οπουδηποτε αλλου.
Ειμαι και εγω ενα απλο μελος οπως ολα τα μελη αυτου του forum.
η συγραφη των κριτκων ειναι μερος της διασκεδασης μου στο site, μιας και ο μονος λογος "υπαρξης μου" ειναι να περναω ευχαριστα τον ελευθερο χρονο μου, να ενημερωνομαι και οπου μπορω να ενημερωνω με οσα ξερω.

Δεν θα σταματησω να κανω το κεφι μου, εξ΄αιτιας των κακεντρεχων (οπως λες)

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Cheyenne να τολμήσω να ρωτήσω αν είσαι παντρεμένος? Αν θες δηλαδή λες...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Cheyenne να τολμήσω να ρωτήσω αν είσαι παντρεμένος? Αν θες δηλαδή λες...
Οχι δεν ειμαι παντρεμενος φιλε KD.
Δεν παντρeυτηκα ποτε. Απο μικρος ορκισμενος εργενης και απο τα 18 μου στην τσαρκα.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
δεν εχω διαβασει μεγαλυτερο ειρων τυπο !
Απο που.... το συμπεραινεις???....Αντεγραψε..... αυτο που εγραψα και πηγαινε το σε "ειδικο" να του το δειξεις και να σου καθορισει, αν εχει ειρωνεια!!!!...Τωρα, αν κατι δεν το καταλαβαινουμε.... το μεταφραζουμε συμφωνα με την δυνατοτητα της σκεψης μας ....οπως θελουμε!!!!!!!!!!

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Απο που.... το συμπεραινεις???....Αντεγραψε..... αυτο που εγραψα και πηγαινε το σε "ειδικο" να του το δειξεις και να σου καθορισει, αν εχει ειρωνεια!!!!...Τωρα, αν κατι δεν το καταλαβαινουμε.... το μεταφραζουμε συμφωνα με την δυνατοτητα της σκεψης μας ....οπως θελουμε!!!!!!!!!!

:2funny:
ακομα μεγαλυτερη ειρωνια ;)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Επειδη δεν θα ηθελα να προκαλεσω την διαγραφη κανενος μελους απο κανενα site, θα συνεχισω να γραφω.
Και οσες θελεις για την ιδια εργαζομενη.....δεν εχει κανενας μας, το δικαιωμα να σου πει κατι....εκτος του Αντισθενη...που αυτος ειναι ο σημερινος υπευθυνος για το συγκεκριμενο διαδικτυακο χωρο!!!!!!!

Επισκέπτης
Το οτι με γνωριζουν αρκετες κοπελες ειναι αληθεια.
Ομως πρωτα με γνωρισαν σαν ...... και μετα σαν Cheyenne.
Γι' αυτό η πρώτη κριτική έχει αξία. Οι υπόλοιπες όχι.

Και ο ....... ειναι καλος πελατης και απολαμβανει τα "αγαθα" που καθε καλος πελατης καθε επιχηρηση στον κοσμο, ειτε αυτο ειναιstudio, μαναβικο, κουρειο, κλπ κλπ κλπ....
Να τα απολαύσεις όσο δεν πάει. Δεν είπε κανείς το αντίθετο. Αντικειμενικότητα όμως δεν γίνεται να υπάρξει εφόσον είσαι καλός πελάτης μιας κοπελιάς.

Σε καμια περιπτωση δεν πηγα και "συστηθηκα", "Γεια σας ειμαι ο Cheyenne".
Το nickname εγινε αντιληπτο απο τις λεπτομεριες και τον τροπο που γραφω στις κριτικες μου.
Γι' αυτό έπρεπε να θέσεις έναν μάξιμουμ αριθμό κριτικών για κάθε κοπέλα. Δύο στην καλύτερη!
Η καλή κριτική για μια κοπέλα αποτελεί πρόταση για τους υπολοίπους.
Οι πολλές καλές κριτικές για την ίδια αποτελούν διαφήμιση.

Eδω να σταθω λιγο. Απο την εμπιερια μου στο χωρο,το συμπερασμα που εχω βγαλει ειναι οτι οι κοπελες εχουν μνημη ελεφαντα. Μια λεπτομερεια απο την συναντηση στην κριτικη να γραψεις, σε εχουν καταλαβει.
Και οσι νομιζουν το αντιθετο γελιουνται.
Πολλες κοπελες μου εχουν πει, χθες περασε ο Α, ο Β, ο Γ.....
Συμφωνώ! Κι εμένα μου το 'χουν πει. Την πρώτη φορά που πήγα μαζί τους όμως δεν με γνώριζαν. Και αυτή είναι η φορά που έγραψα κριτική.

Στο δια ταυτα : Το οτι εκλαμβανω υψηλου επιπεδου υπηρεσιες, αυτο δεν σημανει πως οτι γραφω στις κριτικες μου ειναι ψεματα.
Υπάρχει κοπέλα που μου δίνει κώλο επειδή είμαι καλός πελάτης της χωρίς να το αναφέρει στο πρόγραμμα. Ξέρει ότι το γουστάρω κι ενίοτε παίρνω.
Αν βγω και πω ότι η τάδε κάνει πρωκτικό θα είναι ψέμματα;

Και το σημαντικοτερο: ΔΕΝ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑ να παει με καμια κοπελα. Παραθετω απλα τις εμπειριες μου οι οποιες ειναι περα για περα αληθινες, και με το γνωστο (ισως) σλογκαν μου στο τελος της κριτικης, προσπαθω να δωσω να καταλαβει ο κεθενας, οτι ΔΕΝ σημαινει απραιτητα οτι θα περασει ανλογα με εμενα. Στο τοτ οι κοπελες δινουν (ισως0 μαζι μου τον καλυτερο τους εαυτο, δεν ειμαι εγω υπευθυνος για να κατηγορουμαι για ψευτικες ή μουφα κριτικες.
Για ποιον λόγο λοιπόν, γράφεις πολλές κριτικές για την ίδια κοπέλα; Ενημέρωση δεν είναι εφόσον γνωρίζουμε ήδη πολλάκις από 'σενα τις υπηρεσίες της και εφόσον δεν παραθέτεις καινούριο ρεπερτόριο στο πρόγραμμά της. Προσωπικό ημερολόγιο δεν είναι καθώς αρκεί να γράψεις την καινούρια επίσκεψη κάτω από την παλιά ως σχόλιο, όπως κάνω κι εγώ.
Άρα; Καθαρά λογοτεχνική ενασχόληση;

ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ.
Οσοι με γνωριζουν, και ευτυχως πλεον δεν ειναι λιγοι, μιας και συνεχως γνωριζομαι με μελη, ξερουν τι ανθρωπος ειμαι.
Ειναι οι δικες μου και μονο εμπειριες.
Αυτό το πιστεύουν αυτοί που σε γνωρίζουν όπως λες. Οπότε για ποιον λόγο το αναφέρεις;
Το θέμα είναι τι εντύπωση προκαλείται σ' αυτούς που δεν σε γνωρίζουν.

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Και οσες θελεις για την ιδια εργαζομενη.....δεν εχει κανενας μας, το δικαιωμα να σου πει κατι....εκτος του Αντισθενη...που αυτος ειναι ο σημερινος υπευθυνος για το συγκεκριμενο διαδικτυακο χωρο!!!!!!!

Αυτός συμφωνεί μαζί του.

Επισκέπτης
Σιγά μη σταματήσουν να γράφουν κριτικές εκλεκτά μέλη επειδή ο κάθε στραβογαμημένος κομπλεξάρας νομίζει πως επειδή έπιασε ένα λάπτοπ έγινε ο Ένας και Απόλυτος κριτής των πάντων.
Όποιου δεν του αρέσουν οι κριτικές του Ινδιάνου ή του Σάρουμαν ας μην τις διαβάζει και ας μην τις σχολιάζει. Τα υπόλοιπα είναι να'χαμε να λέγαμε.
Μόνο και μόνο επειδή το λες εσύ, σημαίνει ότι είναι λάθος :2funny:

Επισκέπτης
Τον είδες ποτέ να γράφει κατ' επανάληψιν για την ίδια;
Και όχι μόνο αυτόν αλλά και άλλους γνωστούς κριτικογράφους του site.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αυτός συμφωνεί μαζί του.
Μα για αυτο και δεν υπαρχει λογος να λεμε.... στον καθε ινδιανο...διαφορα...αφου συμφωνει ο αντισθενης!!!!Εμεις τα συμπερασματα μας..... τα εχουμε βγαλει!!!.Δεν εχουμε το δικαιωμα να κανουμε υποδειξεις,πως θα γραφουν κριτικες, οι σεβαστοι συναγωνιστες μας!!!...Στο χωρο αυτο του διαδικτυου ειμαστε φιλοξενουμενοι και σιγουρα περαστικοι!!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom