Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Δεν εχουμε το διακαιωμα στο διαδικτυο να κρινουμε κανενα!!!...Τον ξερεις προσωπικα ομως, τον σεβαστο συναγωνιστη Ινδιανο και τοποθετησε οτι ειναι ρομαντικος ανθρωπος????
κατι ξερω κι εγω  ;)

Επισκέπτης
for the record τυπε ροκαβλον, ο τσεγιεν συγκεκριμενα δεν μπορει να μπει στην ιδια κατηγορια με τους υπολοιπους που κρινεις. Πολυ απλα γιατι προκειται για εναν ρομαντικο μπουρδελιαρη-στουντιακια ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ο οποιος ζει αυτο που κανει ;), δεν εχει καμια σχεση με διαφορους τυχαρπαστους wannabe προμοτορες που εκβιαστικα απαιτουν εξτρα ή δωρεαν υπηρεσιες απο κοριτσια με ανταλλαγμα μια καλη κριτικη ή με απλα ηλιθιους αγαπουληδες που ευελπιστούν πως αμα "γλύψουν" μεσω των γραφομενων τους μια κοπελα πιθανον να το εξαργυρωσουν στο μελλον με 2 λεπτα παραπανω παραμονης στο δωματιο, το τηλεφωνό της ή ένα τυχερο κατα τη διαρκεια μιας συνευρεσης.... πιστεψε με , η διαφορά ειναι χαώδης  ;)

όπως βλεπεις επελεξα να μιλησω ΜΟΝΟ για εναν, γιατι ειναι πραγματικα αδικο να μπαινει στο ιδιο τσουβαλι με τους υπολοιπους που κρινεις.
Πιθανόν να έχεις δίκιο τύπε. Δεν τον γνωρίζω και δεν τον κατηγόρησα ότι το κάνει με δόλο. px75 δεν έχω γίνει, ακόμα τουλάχιστον.
Το αποτέλεσμα όμως είναι το ίδιο. Είτε το κάνει με δόλο, είτε όχι, αποτελεί καθαρά διαφήμιση το να γράφει κριτικές για την ίδια κοπέλα ξανά και ξανά.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Πες ότι δοκιμάζω ένα σαμπουάν το οποίο μ' αρέσει τελικά.
Αν πάω σ' έναν και του πω "φίλε αυτό εδώ είναι κορυφαίο", ουσιαστικά του το προτείνω να το δοκιμάσει.
Αν πάω για δεύτερη φορά και του πω ότι είναι κορυφαίο του το υπενθυμίζω ώστε να μην το ξεχάσει.
Αν ξαναπάω και ξαναπάω και ξαναπάω και ξαναπάω και και και, τότε προφανώς κάνω διαφήμιση.
Τι ειναι ομως εαν του πεις:
"Αυτο το σαμπουαν ΕΜΕΝΑ μου αρεσει. Δεν ξερω εαν και στο δικο σου κεφαλι εχει τα ιδια αποτελεσματα ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ?

Επισκέπτης
Φίλε μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ξέρεις ότι λατρεύω τις κριτικές, δεν θα ήμουν με τίποτα εναντίον του να γράφουμε και δεν είπα κάτι τέτοιο.
Εδώ είναι η πρώτη μου απάντηση στον Cheyenne που του λέω να γράφει αλλά μάξιμουμ δύο για μία κοπέλα.
Είπες κάτι ότι μετά την πρώτη επίσκεψη χάνεται η αντεικειμενικότητά μας για την κοπέλα.
Δεν αναφέρομαι στον αριθμό των κριτικών ανά κοπέλα.
Αν το θυμάμαι λάθος,πάσο.
Έτσι κι αλλιώς κουβεντούλα κάνουμε.

Επισκέπτης
Τι ειναι ομως εαν του πεις:
"Αυτο το σαμπουαν ΕΜΕΝΑ μου αρεσει. Δεν ξερω εαν και στο δικο σου κεφαλι εχει τα ιδια αποτελεσματα ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ?
Αν του το πεις μία φορά, συμβουλή.
Ίσως και δεύτερη.
Αν του το λες κατ' επανάληψιν, προσπάθεια πειθούς με πλάγιο τρόπο. Δηλαδή διαφήμιση :)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δεν εχουμε το διακαιωμα στο διαδικτυο να κρινουμε κανενα!!!...Τον ξερεις προσωπικα ομως, τον σεβαστο συναγωνιστη Ινδιανο και τοποθετησε οτι ειναι ρομαντικος μπουρδελιαρης????
Ναι, με τον memosun εχουμε συναντηθει στο Αμνεζια και εχουμε και πολλους κοινους γνωστους.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αν του το πεις μία φορά, συμβουλή.
Ίσως και δεύτερη.
Αν του το λες κατ' επανάληψιν, προσπάθεια πειθούς με πλάγιο τρόπο. Δηλαδή διαφήμιση :)
Εδω εγκειται η διαφωνια μας.
Δεν προσπαθω για τιποτα.
Λεω αυτα που αρεσουν σε εμενα και μονο χωρις προτροπη για παρομοια εμπειρια.

Επισκέπτης
Είπες κάτι ότι μετά την πρώτη επίσκεψη χάνεται η αντεικειμενικότητά μας για την κοπέλα.
Δεν αναφέρομαι στον αριθμό των κριτικών ανά κοπέλα.
Αν το θυμάμαι λάθος,πάσο.
Έτσι κι αλλιώς κουβεντούλα κάνουμε.
Αν γίνεις συχνός πελάτης χάνεται η αντικειμενικότητα θεωρώ. Αυτό δεν επιτυγχάνεται με δυο φορές προφανώς.
Πες ότι εγώ βγω τώρα και γράψω κριτική για ένα στανταράκι μου που το επισκέπτομαι τρία χρόνια.
Πόσο αντικειμενικός μπορεί να είμαι;
Αλλά και πάλι αν γράψω μία και μοναδική κριτική δεν είναι κακό, εφόσον θέλω να δείξω μερικά πράγματα.
Αλλά αν γράφω κατ' επανάληψιν γι' αυτήν τότε κάτι τρέχει.
Αν θέλω δε να κρατώ προσωπικό ημερολόγιο, ας γράφω κάθε επίσκεψη σαν σχόλιο κάτω από την μοναδική κριτική.
Συμφωνείς ή κατάλαβα λάθος την ερώτησή σου; :think:

Επισκέπτης
Κριτικη για την ιδια κοπελλα θα γραφουμε μονο.... αν παρουμε την δευτερη φορα διαφορετικο προγραμμα!!!!...Αμα γραφουμε κριτικες για την ιδια εργαζομενη.. πολλες....διχως αλλαγη προγραμματος...ειτε συμπεριφορας της εργαζομενης....τοτε παει αλλου η δουλεια...και ο καθενας βγαζει τα δικα του συμπερασματα!!!!!Τελος.... καλο ειναι να γραφουμε το ποσο χρηματων που δινουμε(λιγοι το κανουν αυτο) αν ειναι γυναικα ..ειτε τρανς...και την εθνικοτητα της(εγω γουσταρω π.χ.. Ρωσιδια-Ουκρανεζες και Ρουμανες)!!!!!!!!!!
Αυτό που είπα είναι ότι δεν είναι απαραίτητο η κριτική μας να αφορά την πρώτη μας συνάντηση με την κοπέλα.Μπορεί να αφορά και την 3η ή 4η.Μπορεί κάλλιστα να αναφερθεί αυτό στο κείμενο.
Υπάρχουν κορίτσια που έχω επισκεφθεί αρκετές φορές,πριν ακόμα γίνω μέλος εδώ.
Αν στην επόμενη επίσκεψή μου σε κάποια από αυτές θελήσω να γράψω κριτική,υπάρχει κάτι το μεμπτό σε αυτό;

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Πιθανόν να έχεις δίκιο τύπε. Δεν τον γνωρίζω και δεν τον κατηγόρησα ότι το κάνει με δόλο. px75 δεν έχω γίνει, ακόμα τουλάχιστον.
Το αποτέλεσμα όμως είναι το ίδιο. Είτε το κάνει με δόλο, είτε όχι, αποτελεί καθαρά διαφήμιση το να γράφει κριτικές για την ίδια κοπέλα ξανά και ξανά.
Ετσι ειναι και αγνοτητα να εχει ο Ινδιανος...οταν ο αλλος συναγωνιστης διαβαζει 16 κριτικες για εργαζομενη και καχυποπτος να μην ειναι...δυστυχως γινεται!!!!!.....Εγω με καποιες εργαζομενες που ειμαι σταθερος πελατης....περαν μιας κριτικης που γραφω για να μοιραστω την πουτανοεμπειρια μου.....δεν γραφω ουτε καν δευτερη....γιατι φοβαμαι οτι στο διαδικτυο ευκολα γινονται παρεξηγησεις!!!!!!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
αμα το θετεις με "εμπορικους" ορους, τοτε μια κοπελα που κανει καλα τη δουλεια της καλως και διαφημιζεται! Της αξίζει να έχει πελατεία και να συνεχίσει να κάνει ανθρώπους να είναι ευτυχισμένοι έστω και για ένα τεταρτο της ώρας.  Αλλωστε αν δεν κανω λαθος, η βασική ιδέα των μπουρδελοφορουμ και των κριτικών είναι αυτή, να αποδοθούν τα ευσημα στις καλές και να μαυριστούν τα λαμόγια!

Σαφως και αυτή η ιδέα έχει ξεχειλωθεί όσο δεν παίρνει, σαφώς και πανω σε αυτή έχουν πατήσει άνθρωποι και ιστότοποι και μαγαζιά και κοπέλες και την έχουν κάνει μπίζνα πολλων χιλιάδων ευρώ.  Σαφώς και το πολύ το κυρελεησον το βαριέται και ο παπας....

αλλά, συγκεκριμένα για τον τσεγιέν, εαν μου επιτρεπει να τον "μεταφρασω", μια δευτερη-τριτη-κλπ καλή κριτική, είναι απλά η αναγνώριση της συνέχισης των καλών υπηρεσιών μιας κοπέλας. Και κατα τη γνώμη μου, αυτό είναι και η μόνη αναγνώριση που μπορεί να έχει και η ίδια!

σημ. εξακολουθώ να μιλω συγκεκριμένα και μονο για τον τσεγιεν! Για τους υπολοίπους, ε εντάξει, μεγάλα παιδια ειμαστε, έξυπνοι (πιστευω) ολοι, μπορουμε ευκολα να διακρινουμε τις στημενες κριτικες ή ακομη χειροτερα τις ξαφνικες ανευ λογου και αφορμης, αλλαγες στασης καποιων απεναντι σε συγκεκριμενα μαγαζια και κοπέλες  ;)

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
for the record τυπε ροκαβλον, ο τσεγιεν συγκεκριμενα δεν μπορει να μπει στην ιδια κατηγορια με τους υπολοιπους που κρινεις. Πολυ απλα γιατι προκειται για εναν ρομαντικο μπουρδελιαρη-στουντιακια ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ο οποιος ζει αυτο που κανει ;), δεν εχει καμια σχεση με διαφορους τυχαρπαστους wannabe προμοτορες που εκβιαστικα απαιτουν εξτρα ή δωρεαν υπηρεσιες απο κοριτσια με ανταλλαγμα μια καλη κριτικη ή με απλα ηλιθιους αγαπουληδες που ευελπιστούν πως αμα "γλύψουν" μεσω των γραφομενων τους μια κοπελα πιθανον να το εξαργυρωσουν στο μελλον με 2 λεπτα παραπανω παραμονης στο δωματιο, το τηλεφωνό της ή ένα τυχερο κατα τη διαρκεια μιας συνευρεσης.... πιστεψε με , η διαφορά ειναι χαώδης  ;)

όπως βλεπεις επελεξα να μιλησω ΜΟΝΟ για εναν, γιατι ειναι πραγματικα αδικο να μπαινει στο ιδιο τσουβαλι με τους υπολοιπους που κρινεις.

συμφωνω απολυτα με ολα....
ειναι ετσι ΑΚΡΙΒΟΣ....
αυτο ειχα να πω και φευγω

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Πες ότι εγώ βγω τώρα και γράψω κριτική για ένα στανταράκι μου που το επισκέπτομαι τρία χρόνια.
Ψευτης ομως και δεν εισαι σε καμια περιπτωση,και ουτε η κριτικη σου ειναι μουφα (οπως εχω κατηγορηθει απο αλλους) μιας και οτι γραφεις ειναι αληθινο.
Ουτε και διαφημιστης μιας και καθοριζεις, οτι εσυ περνας εσυ τοσο καλα, και δεν μπορεις να βεβαιωσεις οτι και οποιος αλλος παει θα εχει την αναλιγη συμπεριφορα.

Τελικα εχουμε πολυ μεγαλη διαφορα αποψεων στο τι σημαινει διαφημιση.....

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Φίλε Ροκαβλον, ξέρεις ότι συμφωνώ στα περισσότερα μαζί σου.Αλλά στην προκειμένη περίπτωση, όσο παραμυθένια κι αν τα παρουσιάζει ο Cheyenne, μπορεί να τα γράφει απλά γιατί θέλει να μοιραστεί μία ευχάριστη εμπειρία. Κι εγώ διαφωνώ με τις ιστοριούλες Άρλεκιν εδώ μέσα αλλά μην είσαι κι εσύ τόσο αμείλικτος! Χριστούγεννα έρχονται! Ανακωχή!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αυτό που είπα είναι ότι δεν είναι απαραίτητο η κριτική μας να αφορά την πρώτη μας συνάντηση με την κοπέλα.Μπορεί να αφορά και την 3η ή 4η.Μπορεί κάλλιστα να αναφερθεί αυτό στο κείμενο.
Υπάρχουν κορίτσια που έχω επισκεφθεί αρκετές φορές,πριν ακόμα γίνω μέλος εδώ.
Αν στην επόμενη επίσκεψή μου σε κάποια από αυτές θελήσω να γράψω κριτική,υπάρχει κάτι το μεμπτό σε αυτό;
Οχι φυσικα,..... αν ομως γραφεις κριτικ(ε)ς, χωρις ουσιαστικο λογο για την ιδια εργαζομενη...τοτε υπαρχει θεμα!!!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Φίλε Ροκαβλον, ξέρεις ότι συμφωνώ στα περισσότερα μαζί σου.Αλλά στην προκειμένη περίπτωση, όσο παραμυθένια κι αν τα παρουσιάζει ο Cheyenne, μπορεί να τα γράφει απλά γιατί θέλει να μοιραστεί μία ευχάριστη εμπειρία. Κι εγώ διαφωνώ με τις ιστοριούλες Άρλεκιν εδώ μέσα αλλά μην είσαι κι εσύ τόσο αμείλικτος! Χριστούγεννα έρχονται! Ανακωχή!

Αυτο ακριβως. :thumbsup:
Χρησιμοποιησες την πιο πρεπουσα φραση που μπορει να χαρακτηρισει τον σκοπο που γραφω τις κριτικες μου.
Και προς Θεου. Δεν εχουμε κανενα πολεμο για να κανουμε ανακωχη. ;)

Επισκέπτης
Αν γίνεις συχνός πελάτης χάνεται η αντικειμενικότητα θεωρώ. Αυτό δεν επιτυγχάνεται με δυο φορές προφανώς.
Αλλά και πάλι αν γράψω μία και μοναδική κριτική δεν είναι κακό, εφόσον θέλω να δείξω μερικά πράγματα.
Αλλά αν γράφω κατ' επανάληψιν γι' αυτήν τότε κάτι τρέχει.
Αν θέλω δε να κρατώ προσωπικό ημερολόγιο, ας γράφω κάθε επίσκεψη σαν σχόλιο κάτω από την μοναδική κριτική.
Συμφωνείς ή κατάλαβα λάθος την ερώτησή σου; :think:
Συμφωνώ,απλά αν θέλουμε να ακριβολογήσουμε,αντικειμενικότητα δεν υφίσταται έτσι κι αλλιώς αφού αναφερόμαστε σε καταγραφή προσωπικών εμπειριών :grin:
Σοβαρά τώρα,αν έβλεπα μια κριτική από ας πούμε τον Φάντομ,που έλεγε πως με την τάδε τάνα στο τάδε στούντιο έχει σκυλογαμηθεί τάδε φορές κι σε όλες η τάνα ήταν και γαμώ,γιατί θα μειωθεί η αξία της καταγεγραμμένης του εμπειρίας;
Επειδή δεν κατέγραψε την πρώτη του εμπειρία με αυτή;
Κατανοώ βέβαια ότι προτιμάς την πρώτη καταγραφή ως την πλέον "ανόθευτη",αλλά και αυτό που είπα πριν προσδίδει τη δική του αξία στην ενημέρωσή μας θαρρώ.

Επισκέπτης
αμα το θετεις με "εμπορικους" ορους, τοτε μια κοπελα που κανει καλα τη δουλεια της καλως και διαφημιζεται! Της αξίζει να έχει πελατεία και να συνεχίσει να κάνει ανθρώπους να είναι ευτυχισμένοι έστω και για ένα τεταρτο της ώρας.  Αλλωστε αν δεν κανω λαθος, η βασική ιδέα των μπουρδελοφορουμ και των κριτικών είναι αυτή, να αποδοθούν τα ευσημα στις καλές και να μαυριστούν τα λαμόγια!

Σαφως και αυτή η ιδέα έχει ξεχειλωθεί όσο δεν παίρνει, σαφώς και πανω σε αυτή έχουν πατήσει άνθρωποι και ιστότοποι και μαγαζιά και κοπέλες και την έχουν κάνει μπίζνα πολλων χιλιάδων ευρώ.  Σαφώς και το πολύ το κυρελεησον το βαριέται και ο παπας....

αλλά, συγκεκριμένα για τον τσεγιέν, εαν μου επιτρεπει να τον "μεταφρασω", μια δευτερη-τριτη-κλπ καλή κριτική, είναι απλά η αναγνώριση της συνέχισης των καλών υπηρεσιών μιας κοπέλας. Και κατα τη γνώμη μου, αυτό είναι και η μόνη αναγνώριση που μπορεί να έχει και η ίδια!

σημ. εξακολουθώ να μιλω συγκεκριμένα και μονο για τον τσεγιεν! Για τους υπολοίπους, ε εντάξει, μεγάλα παιδια ειμαστε, έξυπνοι (πιστευω) ολοι, μπορουμε ευκολα να διακρινουμε τις στημενες κριτικες ή ακομη χειροτερα τις ξαφνικες ανευ λογου και αφορμης, αλλαγες στασης καποιων απεναντι σε συγκεκριμενα μαγαζια και κοπέλες  ;)
Τα λαμόγια μπορούν να μαυριστούν και οι καλές να δικαιωθούν μόνο μέσω αντικειμενικών κριτικών. Εφόσος είσαι γνωστός στην ιερόδουλη, τότε η στάση της απέναντι σου είναι διαφορετική απ' ό,τι στους υπόλοιπους. Εφόσον επιπλέον είσαι γνωστός και ως ο Νο1 κριτικογράφος όλων των σεξουαλικών ιστοτόπων της Ελλάδας, τότε η οποιαδήποτε μορφή αντικειμενικότητας πάει περίπατο.
Όταν δε, επαναλαμβάνεις κριτικές χωρίς αντικειμενικότητα για την ίδια κοπέλα, τότε καταλήγεις ένας απλός διαφημιστής. Κι ας είσαι ο πιο αγνός χαρακτήρας.
Πάρε ένα παράδειγμα.
Πες ότι παρουσιάζομαι πρώτη φορά σε μια μαλακισμένη ξεπετατζού ιερόδουλη και της γνωστοποιώ ότι είμαι ο Cheyenne με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Σίγουρα θα μου κάνει και γαμώ τα κρεβάτια ώστε να γράψω καλά λόγια γι' αυτήν.
Και δεύτερη φορά να πάω και τρίτη και δέκατη, πάλι καλό κρεβάτι θα μου κάνει.
Αν γράψω δέκα κριτικές για κάθε συνεύρεση ξεχωριστά, το μόνο που καταφέρνω είναι δέκα διαφημιστικές προσπάθειες μιας μαλακισμένης.
Τελικά; Έχει σημασία αν είμαι καλός άνθρωπος ή όχι;

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Οχι φυσικα,..... αν ομως γραφεις κριτικες χωρις ουσιαστικο λογο για την ιδια εργαζομενη...τοτε υπαρχει θεμα!!!!!
Γιατι παντα πρεπει να υπαρχει dark side ?
Γιατι ειναι τοσο απιθανο το αυτονοητο ?
Πηγαινω πολλες φορες με μια , περναω καλα, το γραφω.
Στα παντα πρεπει να υπαρχει δολος και συμφερον ?

Τι να πω......
Ισως να ειμαι απο αλλο πλανητη........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom