Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,3%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,9%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    364

Επισκέπτης
Φίλε Ροκαβλον, ξέρεις ότι συμφωνώ στα περισσότερα μαζί σου.Αλλά στην προκειμένη περίπτωση, όσο παραμυθένια κι αν τα παρουσιάζει ο Cheyenne, μπορεί να τα γράφει απλά γιατί θέλει να μοιραστεί μία ευχάριστη εμπειρία.
Μα γι' αυτό επανέλαβα τριάντα φορές ότι δεν τον κατηγόρησα ντε και καλά ότι το κάνει με δόλο.
Αλλά όποιος και να 'ναι ο σκοπός, διαφήμιση κάνει στο τέλος.

Κι εγώ διαφωνώ με τις ιστοριούλες Άρλεκιν εδώ μέσα αλλά μην είσαι κι εσύ τόσο αμείλικτος! Χριστούγεννα έρχονται! Ανακωχή!
Είμαι άθεος τύπε :2funny:

Επισκέπτης
Συμφωνώ,απλά αν θέλουμε να ακριβολογήσουμε,αντικειμενικότητα δεν υφίσταται έτσι κι αλλιώς αφού αναφερόμαστε σε καταγραφή προσωπικών εμπειριών :grin:
Σοβαρά τώρα,αν έβλεπα μια κριτική από ας πούμε τον Φάντομ,που έλεγε πως με την τάδε τάνα στο τάδε στούντιο έχει σκυλογαμηθεί τάδε φορές κι σε όλες η τάνα ήταν και γαμώ,γιατί θα μειωθεί η αξία της καταγεγραμμένης του εμπειρίας;
Επειδή δεν κατέγραψε την πρώτη του εμπειρία με αυτή;
Κατανοώ βέβαια ότι προτιμάς την πρώτη καταγραφή ως την πλέον "ανόθευτη",αλλά και αυτό που είπα πριν προσδίδει τη δική του αξία στην ενημέρωσή μας θαρρώ.
Δεν εννόησα ότι πρέπει να γράφουμε την πρώτη εμπειρία σόνι και καλά. Αλλά ότι η πρώτη είναι αντικειμενικότερη από τις υπόλοιπες.
Εκεί που ενίσταμαι είναι η κατ' επανάληψιν καταγραφή κριτικών για την ίδια κοπέλα, το οποίο μόνο ως διαφήμιση μπορώ να το δω, είτε πρόκειται για δόλια συμπεριφορά, είτε άθελα.

Επισκέπτης
Δεν εννόησα ότι πρέπει να γράφουμε την πρώτη εμπειρία σόνι και καλά. Αλλά ότι η πρώτη είναι αντικειμενικότερη από τις υπόλοιπες.
Εκεί που ενίσταμαι είναι η κατ' επανάληψιν καταγραφή κριτικών για την ίδια κοπέλα, το οποίο μόνο ως διαφήμιση μπορώ να το δω, είτε πρόκειται για δόλια συμπεριφορά, είτε άθελα.
Χαθήκαμε στη μετάφραση τύπε :2funny: :2funny: :2funny:
Δε διαφωνούμε επι της ουσίας.
Πάω να χάσω λίγο χρόνο ;)

Επισκέπτης
Ψευτης ομως και δεν εισαι σε καμια περιπτωση,και ουτε η κριτικη σου ειναι μουφα (οπως εχω κατηγορηθει απο αλλους) μιας και οτι γραφεις ειναι αληθινο.
Δεν το γνωρίζουμε αυτό όμως. Οπότε επαφίεται στην καλή καρδιά του καθενός. Και η λογική ψάχνει νόημα πίσω από τα πάντα.
Το να καταγράφεις κάθε εμπειρία σου λειτουργεί ως προσωπικό ημεολόγιο καθαρά.
Ανέφερα πριν δύο φορές πως μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα χωρίς κακή πίστη ένα ημερολόγιο.

Ουτε και διαφημιστης μιας και καθοριζεις, οτι εσυ περνας εσυ τοσο καλα, και δεν μπορεις να βεβαιωσεις οτι και οποιος αλλος παει θα εχει την αναλιγη συμπεριφορα.

Τελικα εχουμε πολυ μεγαλη διαφορα αποψεων στο τι σημαινει διαφημιση.....

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Και όμως, γίνεσαι προπαγανδιστής. Η καλύτερη μορφή προπαγάνδας είναι με πλάγιο τρόπο. Αν πας απλά και πεις ότι είναι η καλύτερη και μ' αυτήν να πηγαίνετε, τότε δεν θα βρισκόμασταν καν εδώ να συζητούμε ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Πες ότι παρουσιάζομαι πρώτη φορά σε μια μαλακισμένη ξεπετατζού ιερόδουλη και της γνωστοποιώ ότι είμαι ο Cheyenne με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Σίγουρα θα μου κάνει και γαμώ τα κρεβάτια ώστε να γράψω καλά λόγια γι' αυτήν.
Και δεύτερη φορά να πάω και τρίτη και δέκατη, πάλι καλό κρεβάτι θα μου κάνει.
Αν γράψω δέκα κριτικές για κάθε συνεύρεση ξεχωριστά, το μόνο που καταφέρνω είναι δέκα διαφημιστικές προσπάθειες μιας μαλακισμένης.
Τελικά; Έχει σημασία αν είμαι καλός άνθρωπος ή όχι;

Εχει γινει και αυτο, αλλα η κοπελα με γνωριζε και τον διαλοστειλε..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να πω κατι αλλο.
Εχω γραψει 16 κριτικες για την Αλινα σε διαστημα 3 χρονων, για να μιλησω με στοιχεια, ή τις 5 που εχω γραψει προσφατα για την Κελλυ.
Ολες πολυ καλες.
Εχει γραψει ομως καποιος αλλος κακες κριτκες για τις συγκεκρμενες ?
Προσπαθω δηλαδη να "προωθησω" κατι το οποιο δεν ειναι ηδη καταξιωμενο.

Ελαχιστες ειναι οι κριτικες μου που ειανι 180 μοιρες αντιθετες απο τον μεσο ορο των κριτικων μιας κοπελας.
Στην καλυτερη αλλοι να συμφωνουν και αλλοι να διαφωνουν
Δεν υπαρχει κριτικη για κοπελα που μονο η δικη μου να ειναι καλη και οι υπολοιπες μαυρες.
Δηλαδη εαν λεμε ολοι οτι πχ η Ελενη απο το Φ104 ειναι καλη στις υπηρεσιες της, η δικη μου ειναι διαφημηση, ενω των αλλων οχι?
Δεν μπορω να το καταλαβω αυτο.

Επισκέπτης
Δε διαφωνούμε επι της ουσίας.
Δεν πίστευα κάτι τέτοιο εξ' αρχής ;)

Πάω να χάσω λίγο χρόνο ;)
Πάλι ρε; Παρασκευή ξημερώνει! Και άυπνος να 'σαι παίρνεις κουράγιο ότι μόλις σχολάσεις έχεις 2,5 μέρες μπροστά σου για να χάσεις τον χρόνο σου :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Τα λαμόγια μπορούν να μαυριστούν και οι καλές να δικαιωθούν μόνο μέσω αντικειμενικών κριτικών. Εφόσος είσαι γνωστός στην ιερόδουλη, τότε η στάση της απέναντι σου είναι διαφορετική απ' ό,τι στους υπόλοιπους. Εφόσον επιπλέον είσαι γνωστός και ως ο Νο1 κριτικογράφος όλων των σεξουαλικών ιστοτόπων της Ελλάδας, τότε η οποιαδήποτε μορφή αντικειμενικότητας πάει περίπατο.
Όταν δε, επαναλαμβάνεις κριτικές χωρίς αντικειμενικότητα για την ίδια κοπέλα, τότε καταλήγεις ένας απλός διαφημιστής. Κι ας είσαι ο πιο αγνός χαρακτήρας.
Πάρε ένα παράδειγμα.
Πες ότι παρουσιάζομαι πρώτη φορά σε μια μαλακισμένη ξεπετατζού ιερόδουλη και της γνωστοποιώ ότι είμαι ο Cheyenne με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Σίγουρα θα μου κάνει και γαμώ τα κρεβάτια ώστε να γράψω καλά λόγια γι' αυτήν.
Και δεύτερη φορά να πάω και τρίτη και δέκατη, πάλι καλό κρεβάτι θα μου κάνει.
Αν γράψω δέκα κριτικές για κάθε συνεύρεση ξεχωριστά, το μόνο που καταφέρνω είναι δέκα διαφημιστικές προσπάθειες μιας μαλακισμένης.
Τελικά; Έχει σημασία αν είμαι καλός άνθρωπος ή όχι;
νταξ, το πας μακρυα, αυτο εχει συμβει στο παρελθον αλλα ΟΧΙ απο τον τσεγιεν!  ;) εχει συμβει απο αλλους που ξαφνικα μετα βαπτιστηκαν στην ιντερνετικη κολυμπηθρα του σιλωαμ και επανηλθαν ασπιλοι και αμολυντοι να κρινουν ταχα τις στημενες κριτικες....ο νοων νοειτω  ;)

για να επανελθουμε, εαν ο τσεγιεν πηγαινε και συστηνοταν με τιν ιντερνετικη του ταυτοτητα σε καθε ιεροδουλη που βλεπει για πρωτη φορα, σαφως και θα ηταν κατακριτεος! Δεν το κανει ομως! Το οτι αρκετες κοπελες τον γνωριζουν, δεν εχει να κανει με το νικνεϊμ του αλλα με αυτο που σου ειπα πιο πριν και το περασες στο ντουκου, οτι για τον συγκεκριμενο ανθρωπο η μπουρδελοζωη ειναι ΑΠΟΨΗ.... δεν ξερω ποσο πιο λιανα να το κανω αλλα σιγουρα δεν θα μπω σε προσωπικες λεπτομερειες! Και στην τελική ξερεις κάτι? Άλλο πράγμα η αντικειμενική κριτική και άλλο ο φθόνος για κάτι που δε μπορεις να πετύχεις εσύ ;) (γενικά το λέω και όχι προσωπικά για σένα) Αμα πιασεις και ρωτησεις και τα 100κ μέλη εδω μέσα, θα σου πουν οτι το όνειρό τους είναι να πηγαίνουν στα στούντιο και στα μπουρδέλα και να τους στρώνουν κόκκινα χαλία  ;) το ότι κάποιος με το στύλ του και την εν γενει συμπεριφορά του το έχει πετύχει .... απλά μαγκιά του! Αν μπορούν να το πετύχουν και οι υπόλοιποι, αλλά με τον ίδιο αξιοπρεπή τρόπο και όχι με πουστιές  ;)

αυτά, και παυω να υπερασπίζομαι πλέον τον τσεγιέν γιατί πολύ απλά δεν το έχει ανάγκη

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δεν το γνωρίζουμε αυτό όμως. Οπότε επαφίεται στην καλή καρδιά του καθενός. Και η λογική ψάχνει νόημα πίσω από τα πάντα.
Εγω ειλικρινα δεν μπαινω σε αυτη την διαδικασια.
Ειμαι καλοπραιρετος ανθρωπος. Δεν ¨κρινω" καποιον απο υποθεσεις,

Και όμως, γίνεσαι προπαγανδιστής. Η καλύτερη μορφή προπαγάνδας είναι με πλάγιο τρόπο. Αν πας απλά και πεις ότι είναι η καλύτερη και μ' αυτήν να πηγαίνετε, τότε δεν θα βρισκόμασταν καν εδώ να συζητούμε ;)
Ισα ισα πιστευω πως τοτε θα ηταν καθαρη διαφιμηση.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Αμα πιασεις και ρωτησεις και τα 100κ μέλη εδω μέσα, θα σου πουν οτι το όνειρό τους είναι να πηγαίνουν στα στούντιο και στα μπουρδέλα και να τους στρώνουν κόκκινα χαλία  ;) το ότι κάποιος με το στύλ του και την εν γενει συμπεριφορά του το έχει πετύχει .... απλά μαγκιά του! Αν μπορούν να το πετύχουν και οι υπόλοιποι, αλλά με τον ίδιο αξιοπρεπή τρόπο και όχι με πουστιές  ;)

αυτά, και παυω να υπερασπίζομαι πλέον τον τσεγιέν γιατί πολύ απλά δεν το έχει ανάγκη
[/quote]

Ρε φίλε, τώρα μου θυμίζεις μερικούς που γυρνάνε από τα στριπτηζάδικα και νομίζουν ότι επειδή κέρασαν 1-2 ποτά και κανα χορό, η γκόμενα τους καψουρεύτηκε! Οι σωστές επαγγελματίες φέρονται το ίδιο καλά σε όλους τους πελάτες.Κι αυτό, γιατί έχουν πολύ λίγο χρόνο στη διάθεσή τους για να τον κερδίσουν και να ξαναεπισκεφτεί το χώρο.Είναι προς συμφέρον τους να είναι άψογες με όλους.Όχι ότι εμείς σαν πελάτες δεν πρέπει να φερόμαστε άψογα.Σίγουρα κι αυτό.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δεν σου εχει τυχει κοπελα την δευτερη φορα να ειναι χειροτερη απο την πρωτη ?

Επισκέπτης
Να πω κατι αλλο.
Εχω γραψει 16 κριτικες για την Αλινα σε διαστημα 3 χρονων, για να μιλησω με στοιχεια, ή τις 5 που εχω γραψει προσφατα για την Κελλυ.
Ολες πολυ καλες.
Εσύ το πας πάλι στο κατά πόσο έχουν αλήθεια αυτά που γράφεις.
Νομίζω ότι ο jockerx είχε γράψει πάντως αρνητική κριτική για την Αλίνα.
Αλήθεια, γιατί γράφεις συνέχεια για την ίδια κοπέλα εφόσον λες ότι δεν χρειάζεται;

Ελαχιστες ειναι οι κριτικες μου που ειανι 180 μοιρες αντιθετες απο τον μεσο ορο των κριτικων μιας κοπελας.
Στην καυτερη αλλοι αν συμφωνουν και αλλοι αν διαφωνουν
Δεν υπαρχει κριτκη για κοπελα που μονο η δικη μου να ειναι καλη και οι υπολοιπες μαυρες.
Δηλαδη εαν λεμε ολοι οτι πχ η Ελενη απο το Φ104 ειναι καλη στις υπηρεσιες της, η δικη μου ειναι διαφημησ, ενω των αλλων οχι?
Αν και οι άλλοι γράφουν κατ' επανάληψιν για την ίδια κοπέλα μαζί μ' εσένα τότε όλοι είστε διαφημιστές προφανώς.
Το γεγονός ότι διαφημίζετε μια υπηρεσία, δεν σημαίνει ότι αυτή η υπηρεσία δεν είναι καλή. Η διαφήμιση είναι γεγονός όμως.

Επισκέπτης
Εχει γινει και αυτο, αλλα η κοπελα με γνωριζε και τον διαλοστειλε..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να πω κατι αλλο.
Ολες πολυ καλες.

Στην καυτερη αλλοι αν συμφωνουν και αλλοι αν διαφωνουν
Δεν υπαρχει κριτκη για κοπελα που μονο η δικη μου να ειναι καλη και οι υπολοιπες μαυρες.
Δηλαδη εαν λεμε ολοι οτι πχ η Ελενη απο το Φ104 ειναι καλη στις υπηρεσιες της, η δικη μου ειναι διαφημησ, ενω των αλλων οχι?
Τύπε δεν είσαι όμως ακριβής στην καταγραφή των σωματομετρικών χαρακτηριστικών  όπως για παράδειγμα μιας που το ανέφερες με την Αλίνα..
Ένα κομμάτι της ενημέρωσης που παρέχει μια κριτική,είναι και τα στοιχεία της εμφάνισης της κοπέλας.
Κι αυτό δε γίνεται με χαρακτηρισμούς όπως αρχοντική γυναίκα,σέξυ κτλ.
Άλλο πράγμα κατά τη γνώμη μου το γούστο κι άλλο αν μια γυναίκα είναι τέζα στην κυτταρίτιδα αλλά παρόλα αυτά μου αρέσει.

Επισκέπτης
νταξ, το πας μακρυα, αυτο εχει συμβει στο παρελθον αλλα ΟΧΙ απο τον τσεγιεν!  ;) εχει συμβει απο αλλους που ξαφνικα μετα βαπτιστηκαν στην ιντερνετικη κολυμπηθρα του σιλωαμ και επανηλθαν ασπιλοι και αμολυντοι να κρινουν ταχα τις στημενες κριτικες....ο νοων νοειτω  ;)
Τύπε μου αυτό το λες εσύ. Δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω αλλά καταλάβαίνεις ότι οι προσωπικές γνώμες δεν είναι ποτέ επιχειρήματα από μόνες τους ;)

για να επανελθουμε, εαν ο τσεγιεν πηγαινε και συστηνοταν με τιν ιντερνετικη του ταυτοτητα σε καθε ιεροδουλη που βλεπει για πρωτη φορα, σαφως και θα ηταν κατακριτεος! Δεν το κανει ομως! Το οτι αρκετες κοπελες τον γνωριζουν, δεν εχει να κανει με το νικνεϊμ του αλλα με αυτο που σου ειπα πιο πριν και το περασες στο ντουκου, οτι για τον συγκεκριμενο ανθρωπο η μπουρδελοζωη ειναι ΑΠΟΨΗ.... δεν ξερω ποσο πιο λιανα να το κανω αλλα σιγουρα δεν θα μπω σε προσωπικες λεπτομερειες!
Δεν γνωρίζεις τι μπορεί να κάνει μέσα στο δωμάτιο εφόσον δεν είσαι μαζί του. Επίσης, κάποιος άλλος μπορεί να μου πει το αντίθετο.
Πάλι δεν μπορεί να γνωρίζει.
Η μπουρδελοζωή είναι άποψη για πολλούς οι οποίοι γράφουν το πολύ δύο κριτικές για την ίδια κοπέλα. Από 'κει και πέρα δεν έχουν λόγο να γράψουν παραπάνω, καθώς όσα επιπλέον καταφέρουν με την εν λόγω ιερόδουλη είναι προσωπικά τους κατορθώματα ενώ τον κόσμο τον ενημέρωσαν ήδη.

Και στην τελική ξερεις κάτι? Άλλο πράγμα η αντικειμενική κριτική και άλλο ο φθόνος για κάτι που δε μπορεις να πετύχεις εσύ ;) (γενικά το λέω και όχι προσωπικά για σένα) Αμα πιασεις και ρωτησεις και τα 100κ μέλη εδω μέσα, θα σου πουν οτι το όνειρό τους είναι να πηγαίνουν στα στούντιο και στα μπουρδέλα και να τους στρώνουν κόκκινα χαλία  ;) το ότι κάποιος με το στύλ του και την εν γενει συμπεριφορά του το έχει πετύχει .... απλά μαγκιά του! Αν μπορούν να το πετύχουν και οι υπόλοιποι, αλλά με τον ίδιο αξιοπρεπή τρόπο και όχι με πουστιές  ;)
Και πάλι προσωπική σου άποψη. Άλλος θα πει ότι το καταφέρνει με πουστιές. Στο κάτω, κάτω τι μας νοιάζει εμάς; Ας τους στρώνουν κόκκινα χαλιά. Οι πολλές κριτικές που αποσκοπούν;

Δεν χρειάζεται να υπερασπιστείς κανέναν συγκεκριμένα. Γενικά για την ύπαρξη πολλών κριτικών για την ίδια μιλούμε εδώ, όχι μόνο γι' αυτές του Cheyenne.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εσύ το πας πάλι στο κατά πόσο έχουν αλήθεια αυτά που γράφεις.
Νομίζω ότι ο jockerx είχε γράψει πάντως αρνητική κριτική για την Αλίνα.
Αλήθεια, γιατί γράφεις συνέχεια για την ίδια κοπέλα εφόσον λες ότι δεν χρειάζεται;
Γιατι πολυ απλα μου αρεσει να γραφω κριτικες.Τοσο δυσκολονοητο ειναι?

Ο jocker ισως να ειναι ο μαναδικος που δεν περασε καλα, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει γραψει την προσωπικη του εμπειρια με πασα ειληκρινια.
Καποιος καχυποπτος θα μπορουσε να πει, οτι εγραψε κακη κριτκη  για να της κανει "κακο" και να προωθησει μια ανταγωνηστρια της.
Σαφως ομως και δεν ειναι ετσι.
Κακεντρεχη σχολια και συμπερασματα ομως, μπορει ευκολα και χωρις στοιχεια να βγαλει ο οποιοσδηποτε.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ρε φίλε, τώρα μου θυμίζεις μερικούς που γυρνάνε από τα στριπτηζάδικα και νομίζουν ότι επειδή κέρασαν 1-2 ποτά και κανα χορό, η γκόμενα τους καψουρεύτηκε! Οι σωστές επαγγελματίες φέρονται το ίδιο καλά σε όλους τους πελάτες.Κι αυτό, γιατί έχουν πολύ λίγο χρόνο στη διάθεσή τους για να τον κερδίσουν και να ξαναεπισκεφτεί το χώρο.Είναι προς συμφέρον τους να είναι άψογες με όλους.Όχι ότι εμείς σαν πελάτες δεν πρέπει να φερόμαστε άψογα.Σίγουρα κι αυτό.
ατυχης συγκριση τυπε,

να μιλησουμε λιγο εξω απο τα δοντια επιτελους?

ευχαριστημενοι ΟΛΟΙ με την ιδια κοπελα δεν μπορει να ειναι! και αυτό έχει να κάνει με πολλούς λόγους, ενίοτε φταίει και ο ιδιος ο πελάτης! Εχεις δει ομως ποτε κανεναν πελάτη να αναλαμβάνει τις ευθύνες του για μια κακή συνεύρεση?  ΠΟΤΕ! Παντα φταίνει οι κοπέλες!  Οταν όμως βρεθεί κάποια που ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ και απο πολλούς διαφορετικούς παίρνει τα ευσημα, ε τότε είναι λίγο άδικο να κατηγορούμε ΜΟΝΟ τον έναν από τους θετικούς κριτικογράφους!

Όπως και είναι απολύτως φυσιολογικό, να αναπτυχθεί και μια ιδιαίτερη σχέση αλληλοεκτίμησης, μεταξύ μιας κοπέλας και ενός ΤΑΚΤΙΚΟΥ πελάτη που της φέρεται όμορφα και περνά καλά μαζί της. ΑΠΟΛΥΤΩΣ φυσιολογικό!  Πες μου σε ποια άλλη κοινωνική/επαγγελματική δραστηριότητα δεν συμβαίνει αυτό?  

Δεν είναι λοιπόν εκει το πρόβλημα, το πρόβλημα εστιάζεται στους ΔΗΘΕΝ τύπους με τις ΔΗΘΕΝ κριτικές,στημένες,  πληρωμένες ή εξαργυρωμένες ή οτιδήποτε άλλο... εγώ το μόνο που λέω είναι να μάθουμε να τις ξεχωρίζουμε, τίποτε άλλο!

Επισκέπτης
Εγω ειλικρινα δεν μπαινω σε αυτη την διαδικασια.
Ειμαι καλοπραιρετος ανθρωπος. Δεν ¨κρινω" καποιον απο υποθεσεις,
Κι εγώ είμαι, γι' αυτό μιλώ για καταστάσεις κι όχι για άτομα.

Ισα ισα πιστευω πως τοτε θα ηταν καθαρη διαφιμηση.
Άρα συμφωνείς μαζί μου :think:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom