stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
που στον δονιτι πηγατε ολοι
που στον δονιτι πηγατε ολοι
Υ.Γ.Είναι θλιβερό που οι πιο υπέροχες σεξουαλικές μας εμπειρίες μας κάνουν να αισθανόμαστε ένοχοι, ντροπιασμένοι, αμήχανοι και ανώμαλοι.
το σαιτ αυτο ειναι πλεον ψυχολογικος υποστηρικτης ;) ;)
οποιος καταλαβε που το παε καλως, οποιος οχι
υγ κελλυ που εισαι μωρη ρουφιανα
εγώ δεν το κατάλαβα ακριβώς, αν και πέφτει πολλή ψυχολογική υποστήριξη εδώ γενικά. κι από τις κοπέλες στα "αγόρια" και το αντίστροφο.
έλα ντε
Ακριβως αυτο λεω,....με αλλα λογια.Σιγουρα δεν ειμαι Ελληνας ρατσιστης,Ελληνας ναι,και το μονο που δεν με ενδιαφερει, ειναι ο λογος αποκρυψης της εθνικοτητας,της καθε κοπελας που θα συνευρευθω μαζι της.Το Υ.Γ. είναι όλα τα λεφτά και δυστυχώς έτσι συμβαίνει.
Τώρα, για το θέμα με τις εθνικότητες, δεν έχω παρακολουθήσει όλο το στόρυ, μόνο αποσπασματικά κάποια σχόλια. Ότι κάποιοι θέλουνε να πηδάνε μόνο Ελληνίδες, ας πούμε, το καταλαβαίνω (εθνικιστές). Ότι κάποιοι έχουνε φαντασίωση να πάνε με μία Τσέχα ή με μία Ιταλίδα και πάλι το καταλαβαίνω, αν και θεωρώ ότι το θέμα είναι η εμφάνιση να ανταποκρίνεται στη φαντασίωση και όχι η εθνικότητα.
Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί η πλειοψηφία των ανδρών έχει πρόβλημα να πάει ειδικά με Αλβανίδα. Να πω ρε παιδί μου ότι η γνωρίμια γίνεται με σκοπό μια σχέση/ γάμο, να το καταλάβω, γιατί μπορεί να πει κάποιος ότι "όλοι οι Αλβανοί είναι κλέφτες, διαρρήκτες, έμποροι ναρκωτικών κλπ" (και καλά) και άρα και οι γυναίκες τους είναι ψεύτρες και άπιστες κλπ κλπ. Αλλά ρε γαμώτο, ένα πήδημα πας να κάνεις, τι σε νοιάζει το ποιόν της άλλης; Μα είμαστε σοβαροί;
Ας είμαστε ειλικρινείς, όσες κοπέλες κρύβουν την πραγματική τους εθνικότητα, είναι κατά πλειοψηφία Αλβανίδες. Σίγουρα υπάρχει κάποιος λόγος για αυτό. Και ο λόγος μάλλον είναι γιατί ως Αλβανίδες δε βρίσκανε καλή δουλειά ή δεν τις επέλεγε πολύς κόσμος στα μαγαζιά που δούλευαν. Αν θέλουμε να κατηγορήσουμε κάποιον, ας κατηγορήσουμε τους πραγματικούς θύτες, εμάς, τους Έλληνες ρατσιστές (προς όλους τους Αλβανούς) και όχι τις πράξεις των θυμάτων μιας ρατσιστικής συμπεριφοράς.
Ας ψαχτούμε λίγο τι πρόβλημα έχουμε πραγματικά με αυτό το θέμα, κι αν αξίζει να ασχολείται κανείς με το ποιόν και το χαρακτήρα που "συνεπάγεται" η εθνικότητα μιας κοπέλας με την οποία θα περάσουμε 20 ευχάριστα λεπτά από τη ζωή μας και δεν ξέρουμε καν το πραγματικό της όνομα.
Επιτέλους χαλαρώστε μερικοί. Για αυτό πηγαίνετε στο στούντιο άλλωστε και όχι για να μεταφέρετε τα νεύρα της καθημερινότητά σας μαζί με τις προκαταλήψεις σας.
Ακριβως αυτο λεω,....με αλλα λογια.Σιγουρα δεν ειμαι Ελληνας ρατσιστης,Ελληνας ναι,και το μονο που δεν με ενδιαφερει, ειναι ο λογος αποκρυψης της εθνικοτητας,της καθε κοπελας που θα συνευρευθω μαζι της.
Παντως σε βρισκω σωστο
Υ.Γ. Κάνε ό,τι θέλεις. Ο Κόσμος αυτός είναι φανταστικός και έχει φτιαχτεί από αντιφάσεις!!!!!
1. θα σου πω με πμ τι θελω να πω
2. θα χει δουλεια
Και αναρωτιέμαι εγώ ποια αντιμετώπιση έχεις για τον τύπο εκείνου που ντρέπεται για την ίδια του την εθνικότητα και προτιμά να καρπωθεί μια άλλη αντί να είναι περήφανος για τη δική του.Τωρα σε οτι εχει να κανει με το πηδημα της εθνικοτητας,μπορω να καταλαβω, τον γνησιο ρατσιστη που δεν θελει να πηδηξει μια (αλβανιδα,ρουμανα,σερβα,τσεχα,βουλγαρα,ελληνιδα,κ.τ.λ) για τους δικους του λογους, οι οποιοι ειναι σεβαστοι.....αλλα απεχθανομαι τον τυπο του εθνικιστη,που ενω περασε με την κοπελα και πηδηχτηκε και περασε υπεροχα κατα ομολογια του,και εμαθε μετα, οτι ηταν αλλης εθνικοτητας απο αυτη που ηθελε να πηδηξει,να νοιωθει ενοχες,και οτι εξαπατηθηκε,με αποτελεσμα να ψαχνει το λογο της αποκρυψης της
εθνικοτητας της η την αλλαγη αυτης. Αυτο το αποκαλω κακεντρεχεια,δειλεια,καιΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!!!!!
Αν σε κάνουν όντως να νιώθεις έτσι, πρέπει να είσαι πολύ δυστυχισμένος άνθρωπος φίλε μου...Υ.Γ.Είναι θλιβερό που οι πιο υπέροχες σεξουαλικές μας εμπειρίες μας κάνουν να αισθανόμαστε ένοχοι, ντροπιασμένοι, αμήχανοι και ανώμαλοι.
Μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι...Περνάνε μια χαρά ! το αυτό επιθυμούν καί δι υμάς !
Μα με τέτοια κακεντρέχεια που μας διακατέχει αγαπητέ μου DON GIOVANNI, απορώ πως και θεωρείς ακόμα ότι έχουμε τόσο αγνούς σκοπούς... Σίγουρα θα αποζητούμε το κάτι παραπάνω από την αίσθηση ιπποτισμού απέναντι στον κόσμο...Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά τι να γίνει δυστυχώς βλέπεις υπάρχουν καί άλλες ασχολίες καί υποχρεώσεις ! δέν είναι όλοι σωστοί καί ευσυνήδειτοι καί σωστά προετοιμασμένοι "επαγγελματίες " του είδους σαν καί εσένα τιμημένε μου μυστήριε κάβιρε 69 ή τον ομογάλακτο σου (παλληκα)ρόκαβλον , που ξημεροβραδιάζωνται μπροστά στην οθόνη καί είναι συνέχεια stand by στο τι θα ειπωθεί απο κάποιους άθλιους σαν καί του λόγου μου , καί με μόνη αμοιβή να διαφωτίζουν τον κοσμάκη καί να είναι καθαρή ή συνείδηση τους !
Οπότε εγώ που δεν κατάλαβα, οφείλω να εισπράξω το κωλοδάχτυλο... σωστά;το σαιτ αυτο ειναι πλεον ψυχολογικος υποστηρικτης ;) ;)
οποιος καταλαβε που το παε καλως, οποιος οχι
Δεν γνωριζω την εθνικοτητα της.(και ουτε με απασχολει)Σεβαστέ ινδιάνε φύλαρχε, δεν μπορούν να σου σεβρίρουν νέα φρούτα με τιποτα.
Η Δεσποινα ειναι μάλλον μια αλβανοπούλα.
Δεν γνωριζω την εθνικοτητα της.(και ουτε με απασχολει)
Δηλωνει Ελληνιδα και τα Ελληνικα της ειναι απταιστα.
καλημερα σε ολουςΒραδυνη επισκεψη στο Φ104 για να "γνωρισω" την νεα αφιξη του studio την Δεσποινα.
..... γνωριμια.
Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί η πλειοψηφία των ανδρών έχει πρόβλημα να πάει ειδικά με Αλβανίδα. Να πω ρε παιδί μου ότι η γνωρίμια γίνεται με σκοπό μια σχέση/ γάμο, να το καταλάβω, γιατί μπορεί να πει κάποιος ότι "όλοι οι Αλβανοί είναι κλέφτες, διαρρήκτες, έμποροι ναρκωτικών κλπ" (και καλά) και άρα και οι γυναίκες τους είναι ψεύτρες και άπιστες κλπ κλπ. Αλλά ρε γαμώτο, ένα πήδημα πας να κάνεις, τι σε νοιάζει το ποιόν της άλλης; Μα είμαστε σοβαροί;
Ας είμαστε ειλικρινείς, όσες κοπέλες κρύβουν την πραγματική τους εθνικότητα, είναι κατά πλειοψηφία Αλβανίδες. Σίγουρα υπάρχει κάποιος λόγος για αυτό. Και ο λόγος μάλλον είναι γιατί ως Αλβανίδες δε βρίσκανε καλή δουλειά ή δεν τις επέλεγε πολύς κόσμος στα μαγαζιά που δούλευαν. Αν θέλουμε να κατηγορήσουμε κάποιον, ας κατηγορήσουμε τους πραγματικούς θύτες, εμάς, τους Έλληνες ρατσιστές (προς όλους τους Αλβανούς) και όχι τις πράξεις των θυμάτων μιας ρατσιστικής συμπεριφοράς.
Αυτό θα το έκανα ούτως ή άλλως για πολλούς λόγους που δεν έχω σκοπό να αναφέρω εδώ.
Πιστεύεις δηλαδή ότι η Αλβανίδα είναι το ίδιο περιζήτητη με τη Σέρβα και η Νιγηριανή με τη Βραζιλιάνα;
Εντυπωσιάζομαι!
Δες το από την αντίστροφη. Όσοι δεν συμφωνούν με τις πρακτικές των "οπαδών" του 104, αμέσως στιγματίζονται ως κακεντρεχείς, κομπλεξικοί και ψεύτες. Καλά το πως έχω αποκαλεστεί εγώ από την Άντζελα επειδή πάω και στο Μεταξουργείο με κάνει μια κατηγορία μόνο μου.
Πρέπει λοιπόν να συμφωνούμε σε όλα ντε και καλά;
Μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι...
[/quote Αρχοντας είσαι πάνσοφος καί μετριόφρων !