KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
Καλησπέρα σε όλους και σε σένα αγάπη μου... Για σένα!
Kisses by Marina
για σενα αγαπακι μου ;)
Καλησπέρα σε όλους και σε σένα αγάπη μου... Για σένα!
Kisses by Marina
Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά τι να γίνει δυστυχώς βλέπεις υπάρχουν καί άλλες ασχολίες καί υποχρεώσεις ! δέν είναι όλοι σωστοί καί ευσυνήδειτοι καί σωστά προετοιμασμένοι "επαγγελματίες " του είδους σαν καί εσένα τιμημένε μου μυστήριε κάβιρε 69 ή τον ομογάλακτο σου (παλληκα)ρόκαβλον , που ξημεροβραδιάζωνται μπροστά στην οθόνη καί είναι συνέχεια stand by στο τι θα ειπωθεί απο κάποιους άθλιους σαν καί του λόγου μου , καί με μόνη αμοιβή να διαφωτίζουν τον κοσμάκη καί να είναι καθαρή ή συνείδηση τους !Οι απαντήσεις τόν τελευταίο καιρό καθυστερούν χαρακτηριστικά!
Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά τι να γίνει δυστυχώς βλέπεις υπάρχουν καί άλλες ασχολίες καί υποχρεώσεις ! δέν είναι όλοι σωστοί καί ευσυνήδειτοι καί σωστά προετοιμασμένοι "επαγγελματίες " του είδους σαν καί εσένα τιμημένε μου μυστήριε κάβιρε 69 ή τον ομογάλακτο σου (παλληκα)ρόκαβλον , που ξημεροβραδιάζωνται μπροστά στην οθόνη καί είναι συνέχεια stand by στο τι θα ειπωθεί απο κάποιους άθλιους σαν καί του λόγου μου , καί με μόνη αμοιβή να διαφωτίζουν τον κοσμάκη καί να είναι καθαρή ή συνείδηση τους !
Για την Ελένη δεν είπαμε..............................
που στον δονιτι πηγατε ολοι
Εδω γυρο ειμαστε ...
τωρα που ειπα γυρο ...
παω να χτυπησω ενα "καλαμακι"
Τα καμαρώνω και τα χαίρομαι τα αριστουργήματα..........................
γκουντ ιβνινγκ.
hellooooooooo :-* :-* :-*
Καλησπερα και απο μενα!
καλη ορεξη :-*