Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
Καλησπέρα σε όλους και σε σένα αγάπη μου... Για σένα!

:smitten: :grouphug: :smitten:

Kisses by Marina

για σενα αγαπακι μου ;)

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Οι απαντήσεις τόν τελευταίο καιρό καθυστερούν χαρακτηριστικά! :grin:
Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά τι να γίνει δυστυχώς βλέπεις υπάρχουν καί άλλες ασχολίες καί υποχρεώσεις ! δέν είναι όλοι σωστοί καί ευσυνήδειτοι καί σωστά προετοιμασμένοι "επαγγελματίες " του είδους σαν καί εσένα τιμημένε μου μυστήριε κάβιρε 69 ή τον ομογάλακτο σου (παλληκα)ρόκαβλον , που ξημεροβραδιάζωνται μπροστά στην οθόνη καί είναι συνέχεια stand by στο τι θα ειπωθεί απο κάποιους άθλιους σαν καί του λόγου μου , καί με μόνη αμοιβή να διαφωτίζουν τον κοσμάκη καί να είναι καθαρή ή συνείδηση τους !  

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά τι να γίνει δυστυχώς βλέπεις υπάρχουν καί άλλες ασχολίες καί υποχρεώσεις ! δέν είναι όλοι σωστοί καί ευσυνήδειτοι καί σωστά προετοιμασμένοι "επαγγελματίες " του είδους σαν καί εσένα τιμημένε μου μυστήριε κάβιρε 69 ή τον ομογάλακτο σου (παλληκα)ρόκαβλον , που ξημεροβραδιάζωνται μπροστά στην οθόνη καί είναι συνέχεια stand by στο τι θα ειπωθεί απο κάποιους άθλιους σαν καί του λόγου μου , καί με μόνη αμοιβή να διαφωτίζουν τον κοσμάκη καί να είναι καθαρή ή συνείδηση τους !  

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αλητη :s&m_3:

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
που στον δονιτι πηγατε ολοι :s&m_3:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Τα καμαρώνω και τα χαίρομαι τα αριστουργήματα..........................

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Καλησπερα και απο μενα!  :grin: :grin:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Καλησπέρα κι από μένα.  :)

Είπα να πω ένα γεια για να ξέρετε ότι υπάρχω (ακόμα).  :grin:

Είχε κανένα νέο κανείς από τον άλλο εξαφανισθέντα, τον λαγονίσιαν;  :huh:

zidane68

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
bonsoir  :) :) :) :) :)

Εχω μια απορια, η Αλβανιδα το μουνι το εχει αλλου κ η σερβα αλλου....η μηπως η σερβα εχει δυο κωλους,ενω η αλβανιδα εχει εναν.Αν υποψιαστω οτι συμβαινει κατι τετοιο, θα πεθανωωωωωωωωωωωω....καθοτι λατρης του κωλου!!!!!Και ναι, τολμω να πω, πως στο φ104 και οχι μονο, ολες το μουνι το εχουν στην ιδια θεση απο οταν γενηθηκαν, και φυσικα ενα κωλο εχουν.Αν ομως συμβαινει κατι αλλο θα ηθελα να το ξερω,και οχι να με κοροιδευουν και να με εξαπατουν,γιατι τοτε θα τις πηδηξω, :fuck1: :fuck1: :fuck1: ολες μαζι στη σειρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τωρα σε οτι εχει να κανει με το πηδημα της εθνικοτητας,μπορω να καταλαβω, τον γνησιο ρατσιστη που δεν θελει να πηδηξει μια (αλβανιδα,ρουμανα,σερβα,τσεχα,βουλγαρα,ελληνιδα,κ.τ.λ) για τους δικους του λογους, οι οποιοι ειναι σεβαστοι.....αλλα απεχθανομαι τον τυπο του εθνικιστη,που ενω περασε με την κοπελα και πηδηχτηκε και περασε υπεροχα κατα ομολογια του,και εμαθε μετα, οτι ηταν αλλης εθνικοτητας απο αυτη που ηθελε να πηδηξει,να νοιωθει ενοχες,και οτι εξαπατηθηκε,με αποτελεσμα να ψαχνει το λογο της αποκρυψης της  
εθνικοτητας της η την αλλαγη αυτης. Αυτο το αποκαλω κακεντρεχεια,δειλεια,καιΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!!!!!

Υ.Γ.Είναι θλιβερό που οι πιο υπέροχες σεξουαλικές μας εμπειρίες μας κάνουν να αισθανόμαστε ένοχοι, ντροπιασμένοι, αμήχανοι και ανώμαλοι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom