Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Εγώ ως λαγαρός ποτέ δεν θα παραπλανούσα τα πλάσματα της φύσης!

Εγχώριο Φαραώ τα τάιζα Ευβοϊκού!

Όμως τώρα ούτε ζυμάρι.

Για αυτό τη στήνω στο "εμιγκρεσιον μπιρο"!!

άρα τα παραπλανούσες! αυτά πίστευαν πως έτρωγαν αιγυπτιακή κουζίνα αλλά εσύ τα κορόιδευες.
κρίμα και σε είχα σε εκτίμηση. :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Όπα όπα σιγά ..............
Αυτός με το ζόρι μπορεί να αντέξει τριήμερο αποκλεισμό!
Στο τρίμηνο αν δεν έχει πεθάνει, σίγουρα θα χει βαριά μανιοκατάθλιψη με τάση αυτοκαταστροφής!

Έλεος!

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

σκέψου σκηνικό, να χτυπάει τη πόρτα, να ξέρει ότι τον βλέπουν και να μην του ανοίγουν, να επιμένει αλλά... :2funny: :2funny: :2funny:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
κύριοι (και κυρίες)!
αποχωρώ (μην χαρείτε, προσωρινά είναι)
όταν επιστρέψω θα συζητήσομε ένα ακανθώδες θέμα!
γιατί οι αγελάδες αφού γεννούν ένα μοσχάρι έχουν 6 βυζιά (ή ένα βυζί με 6 ρώγες);
γεια σας προς το παρόν!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
κακίες εγώ;
σε 40 - 50 χρόνια που θα γέρναγε και θα ξεμωραινόταν και θα έλεγε ότι έχει την αποκλειστική αντιπροσωπεία στη γη του Μανιτού θα σου πω εγώ.
:headbang: :headbang: :headbang:
Όπα όπα σιγά ..............
Αυτός με το ζόρι μπορεί να αντέξει τριήμερο αποκλεισμό!
Στο τρίμηνο αν δεν έχει πεθάνει, σίγουρα θα χει βαριά μανιοκατάθλιψη με τάση αυτοκαταστροφής!

Έλεος!
ΟΧΙ, μη, δειξτε λιγο ΕΛΕΟΣ !!!

:2funny: :2funny: :2funny:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
κύριοι (και κυρίες)!
αποχωρώ (μην χαρείτε, προσωρινά είναι)
όταν επιστρέψω θα συζητήσομε ένα ακανθώδες θέμα!
γιατί οι αγελάδες αφού γεννούν ένα μοσχάρι έχουν 6 βυζιά (ή ένα βυζί με 6 ρώγες);
γεια σας προς το παρόν!
Καλο μεσημερι !!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
πιστευω οτι κατι ανάλογο πρέπει να γίνει με εξέχοντα μέλη του φόρουμ. Για παράδειγμα εχω πολλές ενδείξεις οτι ο Τσέγιεν δεν είναι αυθεντικός ινδιάνος Τσέγιεν αλλα υπάλληλος που κατάγεται απο την Ανω Φουσκομαγουλίτσα Τυρνάβου. Ενω ο περίφημος Σάρουμαν δεν είναι ο πανίσχυρος μάγος του πύργου Αϊζενγκαρντ αλλα ντελιβέρας με καταγωγή απο το Κουρκουμπινοχώρι θεσσαλονίκης. Κύριοι πρέπει να ντρέπεστε που εξαπατάτε έτσι τα κορίτσια του Φ104.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οχι ρε γαμωτι, με καταλαβες.

Και για να πω κατι τελευταιο επι του θεματος.

Δηλαδη το εαν θα περασεις καλα με την Κελλυ και καθε Κελλυ εξαρταται εαν ειναι ΣΔερβα ή οχι ?
Σερβες που δεν ειναι τοσο καλες στην δουλειά τους, δεν υπάρχουν ?
Ολες ειναι αστέρια ?

Η Νατασσα μηπως δεν εχει και αυτη κακιές κριτικες ?

Για να μην παρεξηγηθω, δεν την εχω "επισκευτει" την κοπελα και δεν ξερω τις επιδοσεις της.Και ουτε εχω τιποτα μαζί της.
Το εαν ειναι δηλαδη καλη ή οχι στο δωματιο, "υπευθυνη" ειναι η καταγωγη της ?

Επισκέπτης
δεν με ενοχλεί, κάθε άλλο, αλλα δεν νομίζω οτι ο ρόκαβλον είναι τόσο χαζός ώστε να μήν το καταλαβαίνει.
Και γιατί πρέπει να ενδιαφέρομαι αν χάρις εμένα μαζεύει πιο πολλή πελατεία το 104; Δεν πα να πλουτίσουν ή να κλείσουν; Αδιάφορο μου είναι. Όσο λειτουργούν όμως μ' ενδιαφέρει να είναι σωστοί επαγγελματίες σε ΟΛΑ τους. Αν δεν είναι σε ένα θέμα, δεν θα είναι ούτε σε άλλο πιθανότατα.

Επισκέπτης
Δηλαδη το εαν θα περασεις καλα με την Κελλυ και καθε Κελλυ εξαρταται εαν ειναι ΣΔερβα ή οχι ?
Σερβες που δεν ειναι τοσο καλες στην δουλειά τους, δεν υπάρχουν ?
Ολες ειναι αστέρια ?

Η Νατασσα μηπως δεν εχει και αυτη κακιές κριτικες ?

Για να μην παρεξηγηθω, δεν την εχω "επισκευτει" την κοπελα και δεν ξερω τις επιδοσεις της.Και ουτε εχω τιποτα μαζί της.
Το εαν ειναι δηλαδη καλη ή οχι στο δωματιο, "υπευθυνη" ειναι η καταγωγη της ?
Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου.
Αυτή πρέπει να είναι η εξακοσιοστή εβδομηκοστή όγδοη φορά που αναφέρεται το ίδιο πράγμα.
Απάντησέ μου. Εφόσον δεν έχει καμία σημασία, τότε ποιος ο λόγος απόκρυψης της εθνικότητάς της;

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
helloooooooooooo.......

kelly its back :s&m_3:......

αλητεεεεεεεεεεεες :s&m_3:

Επισκέπτης
ρόκαβλον πρόσεξε λίγο: Δέχομαι οτι σε εκνευρίζει η κοροϊδία. Και εμένα το ίδιο. Αλλα η καταγωγή μιας κοπέλας είναι μια δευτερεύουσα πληροφορία που ενδιαφέρει λίγους.
Και μόνο εμένα να ενδιαφέρει, αρκετό είναι.

Οπως είπε και ο Σάρουμαν αν πχ διαφήμιζε πρωκτικό και δεν το έκανε με κάποια δικαιολογία αφού εχεις περάσει μεσα στο δωμάτιο οκ εκεί θέλει κράξιμο ή αν παρεις φουλ πρόγραμμα και σου πει οτι δεν κανει κατι εκτός και αν δώσεις εξτρα, εκεί θέλει περισσότερο κράξιμο.  :tickedoff: :tickedoff: Αλλα τώρα σοβαρα ακόμα και αν βγεί και πχ οτι δεν είναι Σέρβα, πιστευεις οτι υπάρχει κάποιος απο τους πελάτες της που δεν θα δεχτεί να ξαναπάει;  :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
Αν βγει ότι είναι Αλβανίδα θα μειωθεί η αγοραστική της αξία σημαντικά. Οπότε μπορεί να μην χάσει υπάρχοντες πελάτες της αλλά θα δυσκολευτεί να κερδίσει περισσότερους καινούριους. Αλλιώς δεν θα είχε κανένα πρόβλημα αναφοράς της εθνικότητάς της.
Προφανή πράγματα, ανάξια λόγου.

και στην τελική ακόμα και να υποθέσουμε όντως αισθάνεσαι εξαπατημένος, δεν καταλαβαίνεις οτι τις τελευταίες μέρες μόνο διαφήμιση κάνεις στο στούντιο που όπως λες σε εξαπάτησε;  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
Σου απάντησα σ' αυτό σε προηγούμενο post.

Οσον αφορά αυτο με τις Σερβες ιερόδουλες, δεν το ήξερα οτι υπάρχει Σύλλογς Σέρβων Ιερόδουλων στην Ελλάδα και πρέπει να γνωρίζονται μεταξύ τους.  :grin: :grin: Συγνώμη αλλα είσαι λάθος εδώ.
Ώπα εδώ είσαι λάθος εσύ φίλτατε. Όταν βγαίνουν οι ίδιες οι Σέρβες και αναφέρουν ότι Σέρβα είναι αυτή, αυτή κι εκείνη ενώ η Κέλλυ είναι Ρουμάνα περιμένεις να τη δεις να το αναιρεί. Για να μην απαντήσει, προφανώς δεν είναι αλήθεια.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
helloooooooooooo.......

kelly its back :s&m_3:......

αλητεεεεεεεεεεεες :s&m_3:

μια γρήγορη καλησπέρα γιατί φεύγω μοναδική δημιουργία.
καλησπέρα και στους εκλεκτούς φίλους που λέμε μια κουβέντα.

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3

:'( :'( :'( :'( :'( :'( οχι μην φυγεις.....

και με τα βιζια της αγελεδας τι θα γινει :'( :'( :'(

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Θα φυγω και εγω μαζι σου, γιατι υπαρχουν και υποχρεωσεις !!!  ;) ;) ;)

Bay, bay !!!

Επισκέπτης
Αφου λοιπον λες πως υπαρχει κοροιδια, δεν πηγαινεις σε αυτο το μαγαζι και τελειωνει η ιστορια.
Και στην τελικη αποτρεπεις και τους γνωστους σου να πανε.
Αυτό θα το έκανα ούτως ή άλλως για πολλούς λόγους που δεν έχω σκοπό να αναφέρω εδώ.

Αν και δεν νομιζω πως η καταγωγη μιας κοπελας ειναι λεπτομερεια της δουλειάς της.
Παραπλανηση θα ηταν εαν, για παραδειγμα, στο site αναγραφοταν οτι η "Χ" κοπελα κανει πρωκτικο και δεν το κανει.
Λεπτομερεια ειναι να λεει οτι εχει φυσικο στηθος και να ειναι απο σιλικονη.
Αυτα μάλιστα. Ειναι λεπτομερειες της δουλειας της, στις οποιες υπαρχει δολος και εξαπατηση.
Αλλα η εθνικοτητα ?
Πιστεύεις δηλαδή ότι η Αλβανίδα είναι το ίδιο περιζήτητη με τη Σέρβα και η Νιγηριανή με τη Βραζιλιάνα;
Εντυπωσιάζομαι!

Και κατι τελευταιο (και δεν αναφερομαι σε εσενα, αλλα γενικα):
Οσων οι απαντησεις τους ειναι αντιθετες σε αυτα που υποστηριζονται, αμεσως "στιγματιζονται" σαν "αγαπουληδες", "προμοτορες", "υποστηρικτες" του Φ104 και της Αντζελας.
Οσοι δεν απαντουν ειναι συνενοχοι κι υπεκφευγουν και δεν ειναι προθυμοι για διαλογο.

Πρεπει δηλαδη με το ζορι να συμφωνουμεσε ολα ?
Δες το από την αντίστροφη. Όσοι δεν συμφωνούν με τις πρακτικές των "οπαδών" του 104, αμέσως στιγματίζονται ως κακεντρεχείς, κομπλεξικοί και ψεύτες. Καλά το πως έχω αποκαλεστεί εγώ από την Άντζελα επειδή πάω και στο Μεταξουργείο με κάνει μια κατηγορία μόνο μου.
Πρέπει λοιπόν να συμφωνούμε σε όλα ντε και καλά;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom