DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Τα σέβη μου στον Lion King !Xαιρετω τους αξιοτιμους, συναγωνιστες !!!
Τι εγινε, βρηκατε την χωρα προελευσης, για καθε κοπελα ???
Τα σέβη μου στον Lion King !Xαιρετω τους αξιοτιμους, συναγωνιστες !!!
Τι εγινε, βρηκατε την χωρα προελευσης, για καθε κοπελα ???
Δασκαλε, δεν παμε για ψαρεμα καλυτερα ???Ναι ρε !
Είναι μια κάποια λύση, στις δύσκολες μέρες της κρίσης................
Δε γαμάμε που δε γαμάμε, τουλάχιστον να ξέρουμε που γεννηθήκανε οι εργάτριες του 104!
εσύ DON GIOVANNI μην είσαι συγγενής του Δον Κιχώτη και μέχρι σήμερα μου το κρύψες;
Λες, να μην ειναι ???Δεν είδες θέμα που μου άνοιξε χτες η Άντζελα.................................
Τώρα αμφιβάλλω αν είναι Ελληνίδα!
Παναγιώτατε τα σέβη μου , δέν νομίζω να έχω κάποια σχέση εγώ βλέπεις φοβάμαι καί τους κάθε λογής " ανεμόμυλους " ! το μόνο σχετικό είναι ότι έχω ζήσει για 3 μήνες Ισπανία !εσύ DON GIOVANNI μην είσαι συγγενής του Δον Κιχώτη και μέχρι σήμερα μου το κρύψες;
Παναγιώτατε τα σέβη μου , δέν νομίζω να έχω κάποια σχέση εγώ βλέπεις φοβάμαι καί τους κάθε λογής " ανεμόμυλους " ! το μόνο σχετικό είναι ότι έχω ζήσει για 3 μήνες Ισπανία !
Νομίζω ότι είναι ώρα η έρευνα να στραφεί και προς την Ελένη και το κατά πόσο είναι Αιγύπτια!
σειρά μετά έχει η Αναστασία.........
άντε γιατί έπεσε η ακροαματικότητα!
Ποιο ψάρεμα ρε ...............
Ξέρεις πόσο έχει πάει η γαρίδα?
Άσε δε το Φαραώ .....απλησίαστο!
Μονο με καλαμι και ψωμι, στον αλιμο !!!Ποιο ψάρεμα ρε ...............
Ξέρεις πόσο έχει πάει η γαρίδα?
Άσε δε το Φαραώ .....απλησίαστο!
πιστευω οτι κατι ανάλογο πρέπει να γίνει με εξέχοντα μέλη του φόρουμ. Για παράδειγμα εχω πολλές ενδείξεις οτι ο Τσέγιεν δεν είναι αυθεντικός ινδιάνος Τσέγιεν αλλα υπάλληλος που κατάγεται απο την Ανω Φουσκομαγουλίτσα Τυρνάβου. Ενω ο περίφημος Σάρουμαν δεν είναι ο πανίσχυρος μάγος του πύργου Αϊζενγκαρντ αλλα ντελιβέρας με καταγωγή απο το Κουρκουμπινοχώρι θεσσαλονίκης. Κύριοι πρέπει να ντρέπεστε που εξαπατάτε έτσι τα κορίτσια του Φ104.
έτσι πες τα! όταν εγώ έλεγα ότι έχω ενδείξεις πως ο τσεγιέν δεν μου μοιάζει ινδιάνος γιατί δεν ξέρει ποιο είναι το μπρος και ποιο το πίσω του αλόγου, ότι για ανάψει τζάκι θέλει φλόγιστρο δεν με πίστευε κανείς.
Κακιες !!!έτσι πες τα! όταν εγώ έλεγα ότι έχω ενδείξεις πως ο τσεγιέν δεν μου μοιάζει ινδιάνος γιατί δεν ξέρει ποιο είναι το μπρος και ποιο το πίσω του αλόγου, ότι για ανάψει τζάκι θέλει φλόγιστρο δεν με πίστευε κανείς.
Δέν έχω αντίρρηση απλά για να βάλω λίγο τα πράματα στη θέση τους : ό αυθεντικός Don Giovanni δέν έχει την παραμικρή σχέση με την Ισπανία ! πρόκειται για την γνωστή όπερα του Μότσαρτ που εξελίσεται στην Ιταλία καί συγκεκριμένα στην Βενετία !άρα ειθαι πολύ λίγο ιθπανόθ! να το θυμάσαι αυτό.
θα κάνουμε test, ο έχων τις περισσότερες καταγωγές θα κερδίσει ένα normaly pay (το αντίθετο του free) fuck.
και θα κεράσει και ένα drink τους υπόλοιπους.
Φίλε μου έχεις άδικο.Ο πελάτης πρέπει νά ξέρει τίαγοράζει.
αναγνωσιμότητα...άντε γιατί έπεσε ηακροαματικότητα!
είναι σκανδαλώδες!!!
Δέν έχω αντίρρηση απλά για να βάλω λίγο τα πράματα στη θέση τους : ό αυθεντικός Don Giovanni δέν έχει την παραμικρή σχέση με την Ισπανία ! πρόκειται για την γνωστή όπερα του Μότσαρτ που εξελίσεται στην Ιταλία καί συγκεκριμένα στην Βενετία !
Κακιες !!!
προτείνω να του επιβληθεί στέρηση εισόδου στους οίκους ανοχής επί τρίμηνο.