Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ναι ρε !

Είναι μια κάποια λύση, στις δύσκολες μέρες της κρίσης................

Δε γαμάμε που δε γαμάμε, τουλάχιστον να ξέρουμε που γεννηθήκανε οι εργάτριες του 104!
Δασκαλε, δεν παμε για ψαρεμα καλυτερα ???

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
εσύ DON GIOVANNI μην είσαι συγγενής του Δον Κιχώτη και μέχρι σήμερα μου το κρύψες;
Παναγιώτατε τα σέβη μου , δέν νομίζω να έχω κάποια σχέση εγώ βλέπεις φοβάμαι καί τους κάθε λογής " ανεμόμυλους " ! το μόνο σχετικό είναι ότι έχω ζήσει για 3 μήνες Ισπανία !

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ποιο ψάρεμα ρε ...............

Ξέρεις πόσο έχει πάει η γαρίδα?

Άσε δε το Φαραώ .....απλησίαστο!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Παναγιώτατε τα σέβη μου , δέν νομίζω να έχω κάποια σχέση εγώ βλέπεις φοβάμαι καί τους κάθε λογής " ανεμόμυλους " ! το μόνο σχετικό είναι ότι έχω ζήσει για 3 μήνες Ισπανία !

άρα ειθαι πολύ λίγο  ιθπανόθ! να το θυμάσαι αυτό.
θα κάνουμε test, ο έχων τις περισσότερες καταγωγές θα κερδίσει ένα normaly pay (το αντίθετο του free) fuck.
και θα κεράσει και ένα drink τους υπόλοιπους.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Νομίζω ότι είναι ώρα η έρευνα να στραφεί και προς την Ελένη και το κατά πόσο είναι Αιγύπτια!

σειρά μετά έχει η Αναστασία.........

:headbang:  :headbang:

άντε γιατί έπεσε η ακροαματικότητα!
:2funny:  :2funny:  :2funny:

πιστευω οτι κατι ανάλογο πρέπει να γίνει με εξέχοντα μέλη του φόρουμ. Για παράδειγμα εχω πολλές ενδείξεις οτι ο Τσέγιεν δεν είναι αυθεντικός ινδιάνος Τσέγιεν αλλα υπάλληλος που κατάγεται απο την Ανω Φουσκομαγουλίτσα Τυρνάβου. Ενω ο περίφημος Σάρουμαν δεν είναι ο πανίσχυρος μάγος του πύργου Αϊζενγκαρντ αλλα ντελιβέρας με καταγωγή απο το Κουρκουμπινοχώρι θεσσαλονίκης. Κύριοι πρέπει να ντρέπεστε που εξαπατάτε έτσι τα κορίτσια του Φ104.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Ποιο ψάρεμα ρε ...............

Ξέρεις πόσο έχει πάει η γαρίδα?

Άσε δε το Φαραώ .....απλησίαστο!

κάτσε τώρα γιατί ανοίγεις θέματα.
οι Φαραώ που μέχρι σήμερα χρησιμοποίησες ήταν από την Αίγυπτο; και πως τα ψάρια το αναγνώριζαν; ελπίζω να ήσουν ειλικρινής μαζί τους.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
πιστευω οτι κατι ανάλογο πρέπει να γίνει με εξέχοντα μέλη του φόρουμ. Για παράδειγμα εχω πολλές ενδείξεις οτι ο Τσέγιεν δεν είναι αυθεντικός ινδιάνος Τσέγιεν αλλα υπάλληλος που κατάγεται απο την Ανω Φουσκομαγουλίτσα Τυρνάβου. Ενω ο περίφημος Σάρουμαν δεν είναι ο πανίσχυρος μάγος του πύργου Αϊζενγκαρντ αλλα ντελιβέρας με καταγωγή απο το Κουρκουμπινοχώρι θεσσαλονίκης. Κύριοι πρέπει να ντρέπεστε που εξαπατάτε έτσι τα κορίτσια του Φ104.

έτσι πες τα! όταν εγώ έλεγα ότι έχω ενδείξεις πως ο τσεγιέν δεν μου μοιάζει ινδιάνος γιατί δεν ξέρει ποιο είναι το μπρος και ποιο το πίσω του αλόγου, ότι για ανάψει τζάκι θέλει φλόγιστρο δεν με πίστευε κανείς.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
έτσι πες τα! όταν εγώ έλεγα ότι έχω ενδείξεις πως ο τσεγιέν δεν μου μοιάζει ινδιάνος γιατί δεν ξέρει ποιο είναι το μπρος και ποιο το πίσω του αλόγου, ότι για ανάψει τζάκι θέλει φλόγιστρο δεν με πίστευε κανείς.

είναι σκανδαλώδες!!!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Κακιες !!!

:2funny: :2funny: :2funny:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
άρα ειθαι πολύ λίγο  ιθπανόθ! να το θυμάσαι αυτό.
θα κάνουμε test, ο έχων τις περισσότερες καταγωγές θα κερδίσει ένα normaly pay (το αντίθετο του free) fuck.
και θα κεράσει και ένα drink τους υπόλοιπους.
Δέν έχω αντίρρηση απλά για να βάλω λίγο τα πράματα στη θέση τους : ό αυθεντικός Don Giovanni δέν έχει την παραμικρή σχέση με την Ισπανία ! πρόκειται για την γνωστή όπερα του Μότσαρτ που εξελίσεται στην Ιταλία καί συγκεκριμένα στην Βενετία !

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Δέν έχω αντίρρηση απλά για να βάλω λίγο τα πράματα στη θέση τους : ό αυθεντικός Don Giovanni δέν έχει την παραμικρή σχέση με την Ισπανία ! πρόκειται για την γνωστή όπερα του Μότσαρτ που εξελίσεται στην Ιταλία καί συγκεκριμένα στην Βενετία !

ναι πες μου ότι είσαι και όπερα τώρα  :'( :'( :'(ή ότι τραγουδάς άριες. :P :P :P
:grin: :grin: :grin:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Εγώ ως λαγαρός ποτέ δεν θα παραπλανούσα τα πλάσματα της φύσης!

Εγχώριο Φαραώ τα τάιζα Ευβοϊκού!

Όμως τώρα ούτε ζυμάρι.

Για αυτό τη στήνω στο "εμιγκρεσιον μπιρο"!!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
προτείνω να του επιβληθεί στέρηση εισόδου στους οίκους ανοχής επί τρίμηνο.

Όπα όπα σιγά ..............
Αυτός με το ζόρι μπορεί να αντέξει τριήμερο αποκλεισμό!
Στο τρίμηνο αν δεν έχει πεθάνει, σίγουρα θα χει βαριά μανιοκατάθλιψη με τάση αυτοκαταστροφής!

Έλεος!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom