KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
Κι εγω σ'αγαπαω γυναικαρα μου!!!
Τι λεει? Ολα καλα??? :-* :-* :-*
καλα αγορακι μου.....τελειαααααααασαα.....
εσυ?
τι λεει?
η μαμα?
Κι εγω σ'αγαπαω γυναικαρα μου!!!
Τι λεει? Ολα καλα??? :-* :-* :-*
καλα αγορακι μου.....τελειαααααααασαα.....
εσυ?
τι λεει?
η μαμα?
Ε αν βγάλεις τους κακούς σαν κι εμένα, τότε παίζει να μείνουν λίγοι ;)14 ΜΕΛΗ ΚΑΙ 5 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.....
αφου δεν μου μιλαει κανεις φευγωωωωωω......δεν παει αλλο πια χωριζωωωωω.....στα δινω ολα στα χαριζωωωωωω
Ξυνεις πληγες!
Θα τα πουμε απο κοντα! Παω να ξαπλωσω!
Καλο ξημερωμα γυναικαρα μου εντυπωσιακη!
Καληνυχτα και στις αλλες παρουσιες του μαγαζιου!
Ποια ειναι υπηρεσια τωρα?
Ελα ρε συ !!!Και τι με νοιάζει ρε sarouman τι προβλήματα έχεις εσύ με τον Κάβιρο κι εκείνος μαζί σου; Τις διαφωνίες σας λύστε τις μεταξύ σας.
Επειδή δηλαδή έκανα πλάκα με τις ειρωνίες που σου εξαπέλυσε πάει να πει ότι τον σιγοντάρω εναντίον σου; Λες κι εσένα είχα ως αντικείμενο συζήτησης σ' εκείνες τις σελίδες.
Όπως θες τα βλέπεις τα πράγματα μου φαίνεται μόνο και μόνο για να φτιάξεις πάτημα να μου εξαπολύσεις τις κατηγορίες σου άμεσα.
Πολλές μεταπτώσεις έχει η γνώμη σου sarouman και δεν είναι καλό αυτό.
Τέλος πάντων, δεν ζητώ κάποια απάντηση από 'σενα, ό,τι ήταν να σου πω για το άτομό σου τα είπα αντρίκια και σταράτα την προηγούμενη φορά.
Πίστευε ό,τι θέλεις. Στ' αρχίδια μου! Αύριο πάλι πιθανόν να μου λες άλλα.
Αν βλέπεις αυτό το νήμα ως ενημερωτικό είσαι βαθειά νυχτωμένος δυστυχώς φίλε μου. Η ενημέρωση από τη δημιουργία του ακόμη αποτελεί ένα ελάχιστο ψήγμα του χαρακτήρα του, ενώ το off-topic δίνει και παίρνει. Οι 2500 σελίδες του το αποδεικνύουν περίτρανα.
Ελα ρε συ !!!
Μην κάνεις ... "επίθεση"
;)
Ε αν βγάλεις τους κακούς σαν κι εμένα, τότε παίζει να μείνουν λίγοι ;)
Οι περισσότεροι είναι καλοί δηλαδή ε;
Πάει, στιγματιστήκαμε
Ξυνεις πληγες!
Θα τα πουμε απο κοντα! Παω να ξαπλωσω!
Καλο ξημερωμα γυναικαρα μου εντυπωσιακη!
Καληνυχτα και στις αλλες παρουσιες του μαγαζιου!
Ποια ειναι υπηρεσια τωρα?
μπααααα.....δεν σου αρεσει αυτη....ειναι η κυρα μαρια
Εχεις βγαλει καποια συμπερασματα. Σεβαστα............
Εκνευρίζομαι όμως με την κοροϊδία, ακόμη και την πιο μικρή. Ο επαγγελματίας που κοροϊδεύει για τις πιο ασήμαντες λεπτομέρειες της δουλειάς του, δεν θα έχει τον παραμικρό ενδοιασμό να παραπλανήσει και για τις πλέον σημαντικές. Γι' αυτό και η παραπομπή μου στο "Ποιότητα & Υγεία".
kalimera ke pola :-* :-* :-* :-* :-*
Να κι ένας άνθρωπος που αν και διαφωνεί, φαίνεται να γνωρίζει από διάλογο και πολιτισμένες μεθόδους.
Κατ' αρχήν δεν έχω καμία μανία με τα κορίτσια. Το έχω αποσαφηνίσει αυτό σε πολλά post μου. Ας μην χρειαστεί να το επαναλάβω για χιλιοστή φορά.
Εκνευρίζομαι όμως με την κοροϊδία, ακόμη και την πιο μικρή. Ο επαγγελματίας που κοροϊδεύει για τις πιο ασήμαντες λεπτομέρειες της δουλειάς του, δεν θα έχει τον παραμικρό ενδοιασμό να παραπλανήσει και για τις πλέον σημαντικές. Γι' αυτό και η παραπομπή μου στο "Ποιότητα & Υγεία".
Κανείς δεν επισύναψε κατηγορία εξ' αρχής. Αναρωτήθηκα πως είναι δυνατόν να είναι Σέρβα η Κέλλυ και να μην το γνωρίζουν οι υπόλοιπες Σέρβες ιερόδουλες της Αθήνας εφόσον είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού όλες κι όλες.
Δεν πήρα απάντηση.
Ξαναρώτησα...
Τίποτε!
Ε κάποιον λάκκο έχει η φάβα. Μου λες τι θα γίνει και αν δεν είναι τελικά; Κάνε στην Άντζελα αυτήν την ερώτηση. Για να το κρύβει, θα ξέρει τους λόγους καλύτερα.