Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
14 ΜΕΛΗ ΚΑΙ 5 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.....

αφου δεν μου μιλαει κανεις φευγωωωωωω......δεν παει αλλο πια χωριζωωωωω.....στα δινω ολα στα χαριζωωωωωω

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
καλα αγορακι μου.....τελειαααααααασαα.....

εσυ?

τι λεει?

η μαμα?

Ξυνεις πληγες!
Θα τα πουμε απο κοντα! Παω να ξαπλωσω!

Καλο ξημερωμα γυναικαρα μου εντυπωσιακη!
Καληνυχτα και στις αλλες παρουσιες του μαγαζιου!

Ποια ειναι υπηρεσια τωρα?  :grin:

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
Ξυνεις πληγες!

Ποια ειναι υπηρεσια τωρα:grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μπααααα.....δεν σου αρεσει αυτη....ειναι η κυρα μαρια

καλα αγορακι μου.....θα τα πουμε απο κοντα.... :-* :-* :-*

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Και τι με νοιάζει ρε sarouman τι προβλήματα έχεις εσύ με τον Κάβιρο κι εκείνος μαζί σου; Τις διαφωνίες σας λύστε τις μεταξύ σας.
Επειδή δηλαδή έκανα πλάκα με τις ειρωνίες που σου εξαπέλυσε πάει να πει ότι τον σιγοντάρω εναντίον σου; Λες κι εσένα είχα ως αντικείμενο συζήτησης σ' εκείνες τις σελίδες.
Όπως θες τα βλέπεις τα πράγματα μου φαίνεται μόνο και μόνο για να φτιάξεις πάτημα να μου εξαπολύσεις τις κατηγορίες σου άμεσα.
Πολλές μεταπτώσεις έχει η γνώμη σου sarouman και δεν είναι καλό αυτό.
Τέλος πάντων, δεν ζητώ κάποια απάντηση από 'σενα, ό,τι ήταν να σου πω για το άτομό σου τα είπα αντρίκια και σταράτα την προηγούμενη φορά.
Πίστευε ό,τι θέλεις. Στ' αρχίδια μου! Αύριο πάλι πιθανόν να μου λες άλλα.
Αν βλέπεις αυτό το νήμα ως ενημερωτικό είσαι βαθειά νυχτωμένος δυστυχώς φίλε μου. Η ενημέρωση από τη δημιουργία του ακόμη αποτελεί ένα ελάχιστο ψήγμα του χαρακτήρα του, ενώ το off-topic δίνει και παίρνει. Οι 2500 σελίδες του το αποδεικνύουν περίτρανα.
Ελα ρε συ !!!

Μην κάνεις ... "επίθεση"

;)

Επισκέπτης
Έτσι είμαστε εμείς οι εμπαθείς, φτωχοί, μανιώδεις και κομπλεξικοί στρατηγέ.
Μας κινεί η ζήλεια και ο φθόνος απέναντι σε οτιδήποτε αγνό κι ενάρετο ;)

Επισκέπτης
Οι περισσότεροι είναι καλοί δηλαδή ε;
Πάει, στιγματιστήκαμε :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ξυνεις πληγες!

Ποια ειναι υπηρεσια τωρα?  :grin:

Ρε χαμένο το΄χεις ? ? ?

Αλλα τι ρωταω.........
Στην Κελλυ που ειναι νεα και ομορφη λες τετοια πραγματα ?

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

μπααααα.....δεν σου αρεσει αυτη....ειναι η κυρα μαρια

Ποιος σου ειπε οτι δεν του αρέσει ? ? ? ?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
...........
Εκνευρίζομαι όμως με την κοροϊδία, ακόμη και την πιο μικρή. Ο επαγγελματίας που κοροϊδεύει για τις πιο ασήμαντες λεπτομέρειες της δουλειάς του, δεν θα έχει τον παραμικρό ενδοιασμό να παραπλανήσει και για τις πλέον σημαντικές. Γι' αυτό και η παραπομπή μου στο "Ποιότητα & Υγεία".
Εχεις βγαλει καποια συμπερασματα. Σεβαστα.

Αφου λοιπον λες πως υπαρχει κοροιδια, δεν πηγαινεις σε αυτο το μαγαζι και τελειωνει η ιστορια.
Και στην τελικη αποτρεπεις και τους γνωστους σου να πανε.

Αν και δεν νομιζω πως η καταγωγη μιας κοπελας ειναι λεπτομερεια της δουλειάς της.
Παραπλανηση θα ηταν εαν, για παραδειγμα, στο site αναγραφοταν οτι η "Χ" κοπελα κανει πρωκτικο και δεν το κανει.
Λεπτομερεια ειναι να λεει οτι εχει φυσικο στηθος και να ειναι απο σιλικονη.
Αυτα μάλιστα. Ειναι λεπτομερειες της δουλειας της, στις οποιες υπαρχει δολος και εξαπατηση.
Αλλα η εθνικοτητα ?

Και κατι τελευταιο (και δεν αναφερομαι σε εσενα, αλλα γενικα):
Οσων οι απαντησεις τους ειναι αντιθετες σε αυτα που υποστηριζονται, αμεσως "στιγματιζονται" σαν "αγαπουληδες", "προμοτορες", "υποστηρικτες" του Φ104 και της Αντζελας.
Οσοι δεν απαντουν ειναι συνενοχοι κι υπεκφευγουν και δεν ειναι προθυμοι για διαλογο.

Πρεπει δηλαδη με το ζορι να συμφωνουμεσε ολα ?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Τς τς τς ένα άπόγευμα έλειψα καί κάνατε τό θρέντ έλληνικό κοινοβούλιο ...

Λοιπόν λατρεμένοι μου φίλοι , όποιος δέν γουστάρη τό 104 ,
δέν ξαναμπαίνη νά γράψη ....... ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!!!
[move]

[size=20pt]λουλουδάκι μου !!!!! :smitten: :smitten:[/size]
[/move]

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
καλημεεεεερα... ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Να κι ένας άνθρωπος που αν και διαφωνεί, φαίνεται να γνωρίζει από διάλογο και πολιτισμένες μεθόδους.
Κατ' αρχήν δεν έχω καμία μανία με τα κορίτσια. Το έχω αποσαφηνίσει αυτό σε πολλά post μου. Ας μην χρειαστεί να το επαναλάβω για χιλιοστή φορά.
Εκνευρίζομαι όμως με την κοροϊδία, ακόμη και την πιο μικρή. Ο επαγγελματίας που κοροϊδεύει για τις πιο ασήμαντες λεπτομέρειες της δουλειάς του, δεν θα έχει τον παραμικρό ενδοιασμό να παραπλανήσει και για τις πλέον σημαντικές. Γι' αυτό και η παραπομπή μου στο "Ποιότητα & Υγεία".

Κανείς δεν επισύναψε κατηγορία εξ' αρχής. Αναρωτήθηκα πως είναι δυνατόν να είναι Σέρβα η Κέλλυ και να μην το γνωρίζουν οι υπόλοιπες Σέρβες ιερόδουλες της Αθήνας εφόσον είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού όλες κι όλες.
Δεν πήρα απάντηση.
Ξαναρώτησα...
Τίποτε!
Ε κάποιον λάκκο έχει η φάβα. Μου λες τι θα γίνει και αν δεν είναι τελικά; Κάνε στην Άντζελα αυτήν την ερώτηση. Για να το κρύβει, θα ξέρει τους λόγους καλύτερα.

ρόκαβλον πρόσεξε λίγο: Δέχομαι οτι σε εκνευρίζει η κοροϊδία. Και εμένα το ίδιο. Αλλα η καταγωγή μιας κοπέλας είναι μια δευτερεύουσα πληροφορία που ενδιαφέρει λίγους. Οπως είπε και ο Σάρουμαν αν πχ διαφήμιζε πρωκτικό και δεν το έκανε με κάποια δικαιολογία αφού εχεις περάσει μεσα στο δωμάτιο οκ εκεί θέλει κράξιμο ή αν παρεις φουλ πρόγραμμα και σου πει οτι δεν κανει κατι εκτός και αν δώσεις εξτρα, εκεί θέλει περισσότερο κράξιμο.  :tickedoff: :tickedoff: Αλλα τώρα σοβαρα ακόμα και αν βγεί και πχ οτι δεν είναι Σέρβα, πιστευεις οτι υπάρχει κάποιος απο τους πελάτες της που δεν θα δεχτεί να ξαναπάει;  :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

και στην τελική ακόμα και να υποθέσουμε όντως αισθάνεσαι εξαπατημένος, δεν καταλαβαίνεις οτι τις τελευταίες μέρες μόνο διαφήμιση κάνεις στο στούντιο που όπως λες σε εξαπάτησε;  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Οσον αφορά αυτο με τις Σερβες ιερόδουλες, δεν το ήξερα οτι υπάρχει Σύλλογς Σέρβων Ιερόδουλων στην Ελλάδα και πρέπει να γνωρίζονται μεταξύ τους.  :grin: :grin: Συγνώμη αλλα είσαι λάθος εδώ.

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
870
Πόντοι
86
Οκ ρε παιδια οντως μπορει να μην παιζει ρολο η εθνικοτητα και συμφωνω.Αλλα δεν προβληματιζεστε που ουτε η Κελλυ ουτε η Αντζελα εχουν πει ποια ειναι η αληθεια.Αρα κατι κρυβεται πισω απο αυτο και καποιος λογος θα υπαρχει που δεν λενε την αληθεια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom