Λοιπόν θα σας πω και εγώ κάτι, και δεν ξαναγράφω..
Πρώτα απ' όλα έχετε ΓΑΜΗΣΕΙ το thread ! Οπως ακριβώς το λέω. Και δε βρίζω συχνα..
Και φυσικά όσο ελεύθερα μπορείτε να γράφετε εσείς όπου θέλετε όπως λέτε...άλλο τόσο ελεύθερα και εγώ σας το λέω πως είστε μπαχαλάκηδες οι πιο πολλοί ή ξερογλείφεστε...
Εντάξει ο καθένας με τις εμμονές του.
Ο Ροκαβλόν είχε μια αντιπάθεια για το Φ104 από παλιά (συνεπικουρούμενος από δάφορους άλλους της κλίκας του όπως ο kaviros κ.α.). Μετά απο αυτό που έγινε με την Αντζελα, ε σου έγινε εμμονή Ροκαβλον! Δεν μπορείς να ησυχάσεις! Ψάχνεις να βρεις κάποιο τρόπο να της ερεθίσεις τα νεύρα (τώρα και καλά ως μαχητής της αλήθειας για την εθνικότητα της Κέλλυς).
Πωπω..φοβερή αναξιοπιστία από το Φ104... ήδη φτιάχνει καμια 20αρια κλωνους για να σε αντιμετωπίσει. Εμένα τώρα τι θα μου πεις? Πως είμαι κλώνος?
Σταρχίδια μου. Ακόμα και να με σβήσει ο αντισθενης.
Από την άλλη βλέπω είστε τελείως έξω από τα νερά σας. Εσεις ως γνωστό δεν είστε στουντιάκηδες. Τι κάνετε εδω? Μπαίνετε ως υπερασπιστές της αλήθειας? ή για να ικανοποιήσετε το κομπλεξ σας?
Στα μπουρδέλα που πάτε/πάμε ζητάτε πιστοποιητικό γέννησης απο τις κοπέλες, σε όλη την αλάνθαστη μπουρδελοπορεία σας?
Και το καταλάβαίνω αν γράψει μια κοπέλα ψέμματα για την καταγωγη της ή για τη ηλικία της κλπ.
ΑΛΛΟ η εμφάνιση και οι υπηρεσίες!
Το έχεις κρατήσει μανιάτικο. Καλά για τον φίλο σου δε σχολιάζω.. (είναι κλινική περίπτωση). Αλλά αυτη η γενικότερη απαξίωση προς όλους εμάς (τον έναν το λέτε κλώνο, τον άλλο φερέφωνο, εμένα ποιος ξερει τι...ούτε με νοιάζει να κάτσω να διαβάσω τα ποσταρίσματα σας)
Και στο κάτω κάτω τους ξερόλες όλοι τους βαριουνται. Ειδικά αυτούς που έχουν εμμονές...δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί τους. Αυτό κάνει και η Αντζελα. Το ίδιο κάνω και εγω.
Και σταρχιδια μου στην τελική...
Αν τηρούνταν κάποιοι κανόνες στο σαιτ θα έλεγα ΟΚ, ας τα δούμε τα πράγματα πιο ευγενικά. Αλλά έχετε εμμονές ρε τύποι. Μιλάμε στα όρια του μίσους!
Μαρουλιας, κάβιρος, εσυ... έλεος μιλάμε λες και ειστε ιεροεξεταστές των πάντων..!
Και να σας πω κάτι για τα "χαϊβάνια" του Φ104 που εκτελούν εντεταλμένη υπηρεσία? Εχετε γνωρίσει κανένα τους? Νομίζεις είναι τα κοροϊδάκια που τους πουλανε έρωτες ή τα λαμόγια που υπερασπίζουν την Αντζελα για να γαμήσουν φτηνότερα?
Τύποι μου (όχι φίλοι μου), όταν είσαι πελάτης ΦΥΣΙΚΑ και θα σε προσέξει ένα μαγαζί που ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ τους πελάτες του. Και φυσικά η κοπέλα όταν βλέπει οτι την προτιμάς θα κάτσει και περισσότερο, θα είναι και πιο διαχυτική. Αλλά δεν είναι και βόδια οι κοπέλες. ΠΡΩΤΑ αυτες απεχθάνονται τους αγαπούληδες που ξεπερνάνε τα όρια, γιατί μιλάμε για δουλειά. Φυσικά και είμαστε πελάτες, λεφτά θέλουν - δουλειά τους είναι! Αλλά είμαστε και ανθρωποι. Και στο σαιτ θα μπουν, και καλημέρα θα πουν, και καρδουλες, και καμια μαλακια θα πουν και οτι θελουν. Και ως άνθρπωποι και ως επαγγελματίες. ΤΩΡΑ αν κάποιος είναι ΜΑΛΑΚΑΣ και ερωτεύεται νομίζεις η κοπέλα αισθάνεται ωραία και γελάει, και λέει πωπω τι έπαθε το κορόιδο ο ΜΑΛΑΚΑΣ? Ε δεν είναι όλες έτσι. Δε θα κλαίνε κιολας, αλλά δε αισθάνονται και ωραία. Τουλάχιστον οι περισσότερες που έχω γνωρίσει εγω.
Και απο προσωπική πείρα...μη βιάζεσαι να κρίνεις ανθρώπους. Δεν ξέρεις κανέναν μας, ουτε τι ρόλο παίζει κλπ.
Θα μπορούσα να σου πω για έναν έναν.. αλλά δεν έχει νοημα.
Προτιμούσα τους αγαπούληδες όταν έγραφαν εδώ, παρά τη δικια σας κακεντρέχεια. Και στο ξαναλέω έχεις κακεντρέχεια. Καλά για το κάβιρο και το μαρουλια άστο.. Οτι και να γράφουν, ποστάρισμα απο εμένα δε βλέπουν...
Εχετε εμμονές απίστευτες...αθεράπευτες δυστυχως, επειδή είναι καθαρά χαρακτηριολογικές...
Γνώμη μου και σας τη λέω άφοβα.
(και μην περιμένετε να ποστάρω στις απαντήσεις σας)