Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

Επισκέπτης
Φιλτατε εαν νομιζεις οτι ειμαι εμβολιμος χρηστης,ειναι δικαιωμα σου.....(Η αντζελα μου εταξε τζαμπα πηδηματα,μεχρι το 2015 που θα φυγει η τροικα η δε κελλυ θα μου το δινει τζαμπα μεχρι το 2024  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:)Η αλήθεια δεν έχει καμιά πραγματική αξία για τους ανθρώπους. Είναι το ζητούμενο για μαθηματικούς και για φιλόσοφους. Στις ανθρώπινες σχέσεις, η καλοσύνη και τα ψέματα αξίζουν όσο χίλιες αλήθειες. Αλλά τι είναι πραγματικό; Δεν μπορείς να βρεις την αλήθεια. Απλώς διαλέγεις το ψέμα που σε βολεύει περισσότερο.Πόσα πόδια έχει ένας σκύλος αν ονομάσουμε την ουρά του «πόδι»; Τέσσερα.
Το να λέμε την ουρά «πόδι», δεν την κάνει πόδι.
Αυτός που θέλει να διακρίνει την αλήθεια από το ψέμα πρέπει να ξέρει αρκετά καλά τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα.Μόνο οι αδύναμοι και οι μπερδεμένοι θέλουν την ψεύτικη απλότητα της βάναυσης ειλικρίνειας.

Υ.Γ. Καμιά φορά τα ψέματα είναι πιο αξιόπιστα από την αλήθεια.
Καλά κάνεις και τα λες :think:
Ποιος ξέρει, ίσως κάποιοι συμφωνήσουν... μόνο του σπανού τα γέννια δεν γίνονταν μέχρι πρότινος...

zidane68

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εντυπωσιακη η νεα φωτο της Ελβιρας.

"Ξυπναει" φαντασιωσεις.........

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
αστυνομικου?
γιατι η Αναστασια σαν καμαριερα δεν ξυπναει? :cheesy: ;)
Η Αναστασια ειναι ενα απο τα καλυτερα "ξυπνητηρια"..........
Ετσι θα ειναι ντυμενη στις 21/12 ?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ: παρα πολυ ωραια φωτογραφια

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Εφόσον από το ίδιο το στούντιο που εργάζεται η εν λόγω κορασίδα αναφέρεται στην κεντρική σελίδα ως Σέρβα, είναι δεδομένο καθαρά της δουλειάς της.

Λοιπόν, για να μην παρεξηγούμαστε επειδή βλέπω ότι αναφέρεστε όλοι στο τι καλή επαγελματίας είναι η Κέλλυ και ότι οι γυναίκες ανεξαρτήτου εθνικότητας παραμένουν γυναίκες, ας αποσαφηνιστούμε για μια ακόμη φορά.
α) Δεν κατηγορούμε την κοπέλα για κάτι. Δεν είναι δικό της το στούντιο και δεν φέρει ευθύνη για την προβολή και τη διαφήμιση που γίνεται απ' αυτό.
β) Αντίθετα, μας ενδιαφέρει η αλήθεια των όσων υποστηρίζονται από την υπεύθυνη του εν λόγω στούντιο γιατί ως πελάτες δεν θέλουμε να κοροϊδευόμαστε. Στην κεντρική σελίδα του στούντιο λοιπόν, διαβάζουμε κάποιες πληροφορίες. ΑΥΤΕΣ οι πληροφορίες απαιτούμε να είναι αληθείς!
Εφόσον μία είναι ψευδής για ποιον λόγο να μην είναι και οι υπόλοιπες; Αφού μας κοροϊδεύουν στην ενότητα "ΚΟΡΙΤΣΙΑ" γιατί να λένε την αλήθεια και στην αντίστοιχη "ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΥΓΕΙΑ";
γ) Μέχρι τώρα, η Άντζελα επιτίθετο με τον χειρότερο τρόπο μετά προσβολών και οδυρμών σε οποιαδήποτε πληροφορία δεν τη βόλευε. Τώρα, εδώ και τόσες μέρες, τηρεί σιωπήν ιχθύος αφήνοντας να συγκεντρώνει άδικα τα πυρά η Κέλλυ, που επαναλαμβάνω δεν φταίει σε κάτι. Χθες για παράδειγμα, ήταν online στις 5 το πρωί αλλά δεν έκανε ουδεμία αναφορά. Αντίθετα, είδαμε έναν εμβόλιμο νεοαφειχθέντα χρήστη να προσπαθεί να στρέψει τη συζήτηση αλλού. Αυτό με κάνει να σκεφτώ ότι απλά φοβάται να αποκαλύψει την αλήθεια.
Μόνο ο ψεύτης φοβάται την αλήθεια όμως. Έχω άδικο;
Αφού θέλεις απλά μια απάντηση απο την Άντζελα  γιατί δεν της στέλνεις απευθείας ένα π.μ. ? που έτσι καί αλλιώς παραδέχεσαι σε προηγούμενο ποστάρισμα ότι διευθύνει ένα ΝΟΜΙΜΟ στούντιο ! αυτά  γιατί διαφορετικά θα σου πώ ότι όσο φοβάται την αλήθεια ό ψεύτης  άλλο τόσο  την φοβάται καί ό συκοφάντης !

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Αγαπητέ Ρόκαβλον.

προσπαθώ να διαβάσω τις σελίδες απο την ώρα που γύρισα στο σπίτι μου αλλα κάπου σκαλώνω καθώς δεν καταλαβαίνω κάτι: την σχεδόν παρανοϊκή σου μανία να δικάσεις την Αντζελα και τα κορίτσια. Εχεις φαγωθεί με την καταγωγή της Κέλλυς και αν είναι Σέρβα η όχι. Ωραία ακόμα και αν δεν είναι Σέρβα θα αλλάξει πιστεύεις κάτι; Η θα εμφανιστεί κάποιος πελάτης που θα ζητήσει τα λεφτά του πίσω; 'Η είσαι πρόθυμός να το κάνεις και αυτό για όλες τις κοπέλες που δηλώνουν ψευτική καταγωγή σε όλα τα στούντιο. Η' δεν μπορείς να καταλάβεις αν είναι αλήθεια οι πληροφορίες στο "ποιότητα και υγεία" με τις πληροφορίες για την καταγωγή της κοπέλας και της κάθε κοπέλας;

Στην τελική αν θέλεις τόσο πολύ να κρίνεις κάποια γράψε για την απόδοση της στο δωμάτιο. Εκεί θα έχεις τα δίκια σου και δεν θα μπορεί να σου πεί κανεις τιποτα. Τώρα αν προσβλήθηκες τόσο πολύ επειδή η κοπέλα μπορεί να μήν είναι Σέρβα (γιατι οι Σέρβες υποτίθεται οτι είναι οι σούπερ-σεξουάλες στην Ευρώπη;) αλλα κάτι αλλο τι να σου πω....

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Λοιπόν θα σας πω και εγώ κάτι, και δεν ξαναγράφω..

Πρώτα απ' όλα έχετε ΓΑΜΗΣΕΙ το thread ! Οπως ακριβώς το λέω. Και δε βρίζω συχνα..
Και φυσικά όσο ελεύθερα μπορείτε να γράφετε εσείς όπου θέλετε όπως λέτε...άλλο τόσο ελεύθερα και εγώ σας το λέω πως είστε μπαχαλάκηδες οι πιο πολλοί ή ξερογλείφεστε...

Εντάξει ο καθένας με τις εμμονές του.
Ο Ροκαβλόν είχε μια αντιπάθεια για το Φ104 από παλιά (συνεπικουρούμενος από δάφορους άλλους της κλίκας του όπως ο kaviros κ.α.). Μετά απο αυτό που έγινε με την Αντζελα, ε σου έγινε εμμονή Ροκαβλον! Δεν μπορείς να ησυχάσεις! Ψάχνεις να βρεις κάποιο τρόπο να της ερεθίσεις τα νεύρα (τώρα και καλά ως μαχητής της αλήθειας για την εθνικότητα της Κέλλυς).
Πωπω..φοβερή αναξιοπιστία από το Φ104... ήδη φτιάχνει καμια 20αρια κλωνους για να σε αντιμετωπίσει. Εμένα τώρα τι θα μου πεις? Πως είμαι κλώνος?  
Σταρχίδια μου. Ακόμα και να με σβήσει ο αντισθενης.  

Από την άλλη βλέπω είστε τελείως έξω από τα νερά σας. Εσεις ως γνωστό δεν είστε στουντιάκηδες. Τι κάνετε εδω? Μπαίνετε ως υπερασπιστές της αλήθειας? ή για να ικανοποιήσετε το κομπλεξ σας?
Στα μπουρδέλα που πάτε/πάμε ζητάτε πιστοποιητικό γέννησης απο τις κοπέλες, σε όλη την αλάνθαστη μπουρδελοπορεία σας?
Και το καταλάβαίνω αν γράψει μια κοπέλα ψέμματα για την καταγωγη της ή για τη ηλικία της κλπ.
ΑΛΛΟ η εμφάνιση και οι υπηρεσίες!

Το έχεις κρατήσει μανιάτικο. Καλά για τον φίλο σου δε σχολιάζω.. (είναι κλινική περίπτωση). Αλλά αυτη η γενικότερη απαξίωση προς όλους εμάς (τον έναν το λέτε κλώνο, τον άλλο φερέφωνο, εμένα ποιος ξερει τι...ούτε με νοιάζει να κάτσω να διαβάσω τα ποσταρίσματα σας)

Και στο κάτω κάτω τους ξερόλες όλοι τους βαριουνται. Ειδικά αυτούς που έχουν εμμονές...δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί τους. Αυτό κάνει και η Αντζελα. Το ίδιο κάνω και εγω.
Και σταρχιδια μου στην τελική...

Αν τηρούνταν κάποιοι κανόνες στο σαιτ θα έλεγα ΟΚ, ας τα δούμε τα πράγματα πιο ευγενικά. Αλλά έχετε εμμονές ρε τύποι. Μιλάμε στα όρια του μίσους!
Μαρουλιας, κάβιρος, εσυ... έλεος μιλάμε λες και ειστε ιεροεξεταστές των πάντων..!

Και να σας πω κάτι για τα "χαϊβάνια" του Φ104 που εκτελούν εντεταλμένη υπηρεσία? Εχετε γνωρίσει κανένα τους? Νομίζεις είναι τα κοροϊδάκια που τους πουλανε έρωτες ή τα λαμόγια που υπερασπίζουν την Αντζελα για να γαμήσουν φτηνότερα?

Τύποι μου (όχι φίλοι μου), όταν είσαι πελάτης ΦΥΣΙΚΑ και θα σε προσέξει ένα μαγαζί που ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ τους πελάτες του. Και φυσικά η κοπέλα όταν βλέπει οτι την προτιμάς θα κάτσει και περισσότερο, θα είναι και πιο διαχυτική. Αλλά δεν είναι και βόδια οι κοπέλες. ΠΡΩΤΑ αυτες απεχθάνονται τους αγαπούληδες που ξεπερνάνε τα όρια, γιατί μιλάμε για δουλειά. Φυσικά και είμαστε πελάτες, λεφτά θέλουν - δουλειά τους είναι! Αλλά είμαστε και ανθρωποι. Και στο σαιτ θα μπουν, και καλημέρα θα πουν, και καρδουλες, και καμια μαλακια θα πουν και οτι θελουν. Και ως άνθρπωποι και ως επαγγελματίες. ΤΩΡΑ αν κάποιος είναι ΜΑΛΑΚΑΣ και ερωτεύεται νομίζεις η κοπέλα αισθάνεται ωραία και γελάει, και λέει πωπω τι έπαθε το κορόιδο ο ΜΑΛΑΚΑΣ? Ε δεν είναι όλες έτσι. Δε θα κλαίνε κιολας, αλλά δε αισθάνονται και ωραία. Τουλάχιστον οι περισσότερες που έχω γνωρίσει εγω.

Και απο προσωπική πείρα...μη βιάζεσαι να κρίνεις ανθρώπους. Δεν ξέρεις κανέναν μας, ουτε τι ρόλο παίζει κλπ.
Θα μπορούσα να σου πω για έναν έναν.. αλλά δεν έχει νοημα.
Προτιμούσα τους αγαπούληδες όταν έγραφαν εδώ, παρά τη δικια σας κακεντρέχεια. Και στο ξαναλέω έχεις κακεντρέχεια. Καλά για το κάβιρο και το μαρουλια άστο.. Οτι και να γράφουν, ποστάρισμα απο εμένα δε βλέπουν...
Εχετε εμμονές απίστευτες...αθεράπευτες δυστυχως, επειδή είναι καθαρά χαρακτηριολογικές...

Γνώμη μου και σας τη λέω άφοβα.
(και μην περιμένετε να ποστάρω στις απαντήσεις σας)

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
και γιατί πίστεψες πως όλα αυτά ήταν άξια σχολιασμού και έκατσες και έγραψες όλο αυτό το κατεβατό;
τσάμπα ταλαιπωρήθηκες!

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Θα πω κι εγώ τη γνώμη μου αν και πολλές φορές έχω επικρίνει κάποια πράγματα για το εν λόγω στούντιο (όχι τις υπηρεσίες) κι έχω δεχθεί τα πυρά μερικών. Καταρχήν δεν έχω πάει αλλά και αποφεύγω να πάω, γιατί άθελα ή ηθελημένα κάποιες κριτικές προσωπικά δεν μου φαίνονται και τόσο αντικειμενικές. Και αν είναι, ο τρόπος που υπερασπίζονται μερικοί το εν λόγω στούντιο σε οποιαδήποτε αρνητική κριτική, κάνει τον άλλον να πιστεύει ότι δεν πρόκειται για αυθόρμητους πελάτες! Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι πολλές φορές αμέσως μετά από κάποια αρνητική κριτική για κάποια κοπέλα, τυχαία (?) εμφανίζονται επόμενες κριτικές διθυραμβικές για την ίδια κοπέλα! Σαν να θέλουν να "ακυρώσουν" την προηγούμενη. Επειδή δεν ξέρω και δεν μπορώ να πω σίγουρα αν είναι όλες αληθινές, να ξέρετε ότι λειτουργεί αρνητικά πολλές φορές για το στούντιο αυτό. Όπως επίσης λειτουργεί αρνητικά η προσπάθεια να τα χώσουν μερικοί σε οποιονδήποτε τολμήσει να γράψει απογοητευτική κριτική! Δηλαδή συμπεριφέρονται μερικοί σαν να είναι μία κλίκα που έχει οικιοποιηθεί τον χώρο αυτόν και όλοι πρέπει να έχουν την ίδια θετική γνώμη και να φέρονται όπως αυτοί νομίζουν! Δεν μπορώ, ακόμα, να πιστέψω ότι κάθε βράδυ, με τόσο "πάθος" μερικοί επιδίδονται στην αποθέωση των κοριτσιών και στην ανταλλαγή ερωτώλογων! Όσο καλά και να πέρασες με μία ιερόδουλη, δεν γράφεις γι'αυτήν σαν να πρόκειται για την πριγκήπισσα του παραμυθιού, ούτε για την γυναίκα των ονείρων σου, χωρίς να θέλω σε καμμία περίπτωση να θίξω ή να υποβαθμίσω την αξία των κοριτσιών. Τώρα, όσον αφορά τις κοπέλες, είναι γεγονός ότι οι περισσότερες δεν ονομάζονται όπως λένε και ούτε είναι αληθινή η καταγωγή που αναφέρουν.Σε όλους τους οίκους μπορεί να συμβαίνει αυτό.Δεν μπορώ να γνωρίζω για την κάθε μία αν είναι αληθινό το όνομά της και από πού είναι. Εξάλλου σεξ πας να κάνεις εκεί, και όχι να διαλέξεις νύφη. Όμως, θα ήθελα να τονίσω και τα θετικά του εν λόγω στούντιο πάντα απ'ό,τι διαβάζω εδώ μέσα.Πολλές φορές η υπεύθυνη του οίκου απαντάει σε κριτικές και ενδιαφέρεται να μάθει γιατί δεν πέρασε καλά κάποιος πελάτης.Κι αυτό είναι προς τιμήν της.Αυτό το ενδιαφέρον δεν το έχω ξαναδεί σε κανένα χώρο.Αν και ο τρόπος ίσως που γράφει κάποιες φορές την κάνουν να χάνει το δίκιο της.Επίσης, το ότι έχει το site του οίκου ενότητα για την υγεία και για τους ελέγχους που όπως υποστηρίζει γίνονται, είναι πολύ καλό και πάλι προς τιμήν τους. Δεν ξέρω αν αληθεύουν όλα αυτά, αλλά η υγιεινή σε τέτοιους χώρους είναι απαραίτητη όπως και οι τακτικοί έλεγχοι των κοριτσιών.Αν  και η συχνότητα των σεξουαλικών επαφών των κοριτσιών με τους πελάτες σε σχέση με τους ελέγχους ή με τον χρόνο "εμφάνισης" κάποιων ασθενειών είναι τελείως δυσανάλογες. Οπότε καλό είναι να προσέχουμε κι εμείς ή όσο νομίζει ο καθένας. Αυτά είχα να πω, ξέρω ότι θα πέσουν κλασικά πάλι κάποιοι να τα χώσουν αλλά δεν πειράζει.Ούτε βαλτός είμαι, ούτε δουλεύω για άλλους. Τη γνώμη μου σαν επισκέπτης του site και των οίκων ανοχής λέω.Καλή συνέχεια.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τι εγεινε?

μαθατε οτι δεν θα παρετε δωρο χριστουγεννω και πασχα ποια και ηρθατε να ξεσπασετε στο θρεντ του 104?  :2funny: :2funny:

:rolleyes:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τουλάχιστον μάθαμε και Ελληνικά φίλε μου...
αν το λες για την ορθογραφια μου δεν με αφορα...

εαν ειχα και καλη ορθογραφια στης εκθεσεις στην σχολη μου θα επερνα παντα δεκα

αλλα δε βαριεσαι... δεν ειμαστε ολοι καλοι σε ολα  :) :)

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Δηλαδή αν κάποιος γράφει χωρίς να βρίζει και επιχειρηματολογώντας τη γνώμη του, το θεωρείς κομπλεξικό ξέσπασμα εναντίον του συγκεκριμένου οίκου ανοχής?! Είναι ακριβώς αυτό που έγραψα παραπάνω! Δεν προλαβαίνει κάποιος να γράψει κάτι εδώ μέσα και κάποιος θα βρεθεί να του την πει!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Δηλαδή αν κάποιος γράφει χωρίς να βρίζει και επιχειρηματολογώντας τη γνώμη του, το θεωρείς κομπλεξικό ξέσπασμα εναντίον του συγκεκριμένου οίκου ανοχής?! Είναι ακριβώς αυτό που έγραψα παραπάνω! Δεν προλαβαίνει κάποιος να γράψει κάτι εδώ μέσα και κάποιος θα βρεθεί να του την πει!

:think: :think: :think: :think:
από που προέκυψε αυτό, γιατί δεν βλέπω ποιος σου την "είπε";

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Κατω τα χερια απο τον σταματη, θα χυμηξω  :sunglasses:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
:think: :think: :think: :think:
από που προέκυψε αυτό, γιατί δεν βλέπω ποιος σου την "είπε";

Δες στην προηγούμενη σελίδα και θα καταλάβεις.Ο φίλος που έγραψε ότι "δεν πήραμε δώρο Χριστουγέννων και μπήκαμε εδώ να ξεσπάσουμε"! Και μετά μου λέτε ότι έχω άδικο...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom