Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Χαιρετώ κι εγώ.
Απ' ό,τι βλέπω έχετε πιάσει τις γενικότητες και τους φιλοσοφικούς στοχασμούς που ουδεμία σχέση έχουν με το ανικείμενο της συζήτησης.
Αφού όλα είναι ρόδινα στο μυαλό σας λοιπόν και δεν έχει καμία σημασία η εθνικότητα, τότε γιατί το στούντιο της Κέλλυς την κρύβει;
Γιατί τυπε μου τετοια εκπληξη?
Ειναι γνωστό άλλωστε ότι πολλες σερβες,τσεχες και ρωσσίδες στην Ελλάδα, ειναι γεννημένες στην Αλβανία  :rockon: :rockon: :rockon:

Υγ Απο οτι βλεπω στα πεταχτά, αναμεσα στις ανταλλαγες γλυκόλογων μελών με τις κοπελες, απο οτι καταλαβα παει η Αμαντα στο 104?
  Αντε λοιπον ευκαιρία και για την παρθενικη μας εμφανιση σε δωματιο με κοριτσι του 104, γιατί οι υπολοιπες που εβλεπα όποτε πηγαινα σε καμια περιπτωση απο εμφανιση δεν ηταν για στουντιο, μετα βίας για φυλής γενικά...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Χαιρετώ κι εγώ.
Απ' ό,τι βλέπω έχετε πιάσει τις γενικότητες και τους φιλοσοφικούς στοχασμούς που ουδεμία σχέση έχουν με το ανικείμενο της συζήτησης.
Αφού όλα είναι ρόδινα στο μυαλό σας λοιπόν και δεν έχει καμία σημασία η εθνικότητα, τότε γιατί το στούντιο της Κέλλυς την κρύβει;

Γουστάρω έπίπεδοοοοοοοο, ό πραγματικά έλεύθερος άνθρωπος
είναι αύτός πού ζεί μέ τής έπιταγές της λογικής.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Η Αναστασία και η Αλίκη εμφανισιακά κάνουν για στούντιο. Δεν έχω ομως προσωπική γνώμη για τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους εντός δωματίου!!

Επισκέπτης
Στις ενημερωσεις μου και τις ανταποκρισεις μου δεν αναφερομαι ΠΟΤΕ σε προσωπικα δεδομενα των κοριτσιων.

θα σου πω  που εργαζεται, που εργαζοταν, τι υπηρεσιες κανει, εαν περασα καλά ή ασχημα μαζι της.
Δεν θα σου πω το πραγματικο της ονομα, απο που ειναι, εαν εχει παιδί (π.χ.), εαν εχει σχεση,  ή οτιδηποτε αλλο που αφορυν την προσωπικη της ζωη και οχι τη δουλεια της.
Εφόσον από το ίδιο το στούντιο που εργάζεται η εν λόγω κορασίδα αναφέρεται στην κεντρική σελίδα ως Σέρβα, είναι δεδομένο καθαρά της δουλειάς της.

Λοιπόν, για να μην παρεξηγούμαστε επειδή βλέπω ότι αναφέρεστε όλοι στο τι καλή επαγελματίας είναι η Κέλλυ και ότι οι γυναίκες ανεξαρτήτου εθνικότητας παραμένουν γυναίκες, ας αποσαφηνιστούμε για μια ακόμη φορά.
α) Δεν κατηγορούμε την κοπέλα για κάτι. Δεν είναι δικό της το στούντιο και δεν φέρει ευθύνη για την προβολή και τη διαφήμιση που γίνεται απ' αυτό.
β) Αντίθετα, μας ενδιαφέρει η αλήθεια των όσων υποστηρίζονται από την υπεύθυνη του εν λόγω στούντιο γιατί ως πελάτες δεν θέλουμε να κοροϊδευόμαστε. Στην κεντρική σελίδα του στούντιο λοιπόν, διαβάζουμε κάποιες πληροφορίες. ΑΥΤΕΣ οι πληροφορίες απαιτούμε να είναι αληθείς!
Εφόσον μία είναι ψευδής για ποιον λόγο να μην είναι και οι υπόλοιπες; Αφού μας κοροϊδεύουν στην ενότητα "ΚΟΡΙΤΣΙΑ" γιατί να λένε την αλήθεια και στην αντίστοιχη "ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΥΓΕΙΑ";
γ) Μέχρι τώρα, η Άντζελα επιτίθετο με τον χειρότερο τρόπο μετά προσβολών και οδυρμών σε οποιαδήποτε πληροφορία δεν τη βόλευε. Τώρα, εδώ και τόσες μέρες, τηρεί σιωπήν ιχθύος αφήνοντας να συγκεντρώνει άδικα τα πυρά η Κέλλυ, που επαναλαμβάνω δεν φταίει σε κάτι. Χθες για παράδειγμα, ήταν online στις 5 το πρωί αλλά δεν έκανε ουδεμία αναφορά. Αντίθετα, είδαμε έναν εμβόλιμο νεοαφειχθέντα χρήστη να προσπαθεί να στρέψει τη συζήτηση αλλού. Αυτό με κάνει να σκεφτώ ότι απλά φοβάται να αποκαλύψει την αλήθεια.
Μόνο ο ψεύτης φοβάται την αλήθεια όμως. Έχω άδικο;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Η Αναστασία και η Αλίκη εμφανισιακά κάνουν για στούντιο. Δεν έχω ομως προσωπική γνώμη για τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους εντός δωματίου!!

Οί έν λόγο κορασίδες άγαπητέ μου Μαρούλια, είναι πέραν τού δέοντος...
μακράν καλύτερες !! ;)

Επισκέπτης
Γουστάρω έπίπεδοοοοοοοο, ό πραγματικά έλεύθερος άνθρωπος
είναι αύτός πού ζεί μέ τής έπιταγές της λογικής.
Πιθανόν να είναι έτσι, δεν ξέρω και δεν έχει σχέση μ' αυτό που συζητούμε. Δεν μίλησε κανένας για την ελευθερία του ατόμου, άστα αυτά.
Οπότε μην προσπαθείς να στρέψεις τη συζήτηση αλλού αγαπημένε μου amjik.

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
URL]]

Επισκέπτης
Γιατί τυπε μου τετοια εκπληξη?
Ειναι γνωστό άλλωστε ότι πολλες σερβες,τσεχες και ρωσσίδες στην Ελλάδα, ειναι γεννημένες στην Αλβανία  :rockon: :rockon: :rockon:
Χωνεφτήρι των λαών αυτή η χώρα πια :2funny:

Υγ Απο οτι βλεπω στα πεταχτά, αναμεσα στις ανταλλαγες γλυκόλογων μελών με τις κοπελες, απο οτι καταλαβα παει η Αμαντα στο 104?
  Αντε λοιπον ευκαιρία και για την παρθενικη μας εμφανιση σε δωματιο με κοριτσι του 104, γιατί οι υπολοιπες που εβλεπα όποτε πηγαινα σε καμια περιπτωση απο εμφανιση δεν ηταν για στουντιο, μετα βίας για φυλής γενικά...
Πρόσεχε τα λόγια σου! Οι αγαπητοί μας κριτικογράφοι έχουν, ουκ ολίγες φορές, κοσμήσει με δεκάρια την εμφάνιση των κοριτσιών.
Ποιος είσαι εσύ που θα αμφιβάλεις για τα λεγόμενά τους; :s&m_3:

Επισκέπτης
Πάλι έβγαλες τον Μαυρέα βόλτα χωρίς να το ξέρει ο αχαχούχας; Θα του τα ξεράσω όλα :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Πιθανόν να είναι έτσι, δεν ξέρω και δεν έχει σχέση μ' αυτό που συζητούμε. Δεν μίλησε κανένας για την ελευθερία του ατόμου, άστα αυτά.
Οπότε μην προσπαθείς να στρέψεις τη συζήτηση αλλού αγαπημένε μου amjik.

Ελα έχω όρεξη άγαπητέ μου Ροκαβλόν, άκου λοιπόν οί όρθολογιστές
άντιλαμβάνονται τή λογική ( αυτό είναι γιά έσάς ) ώς τήν ίκανότητα
μέσω τής όποίας συλλαμβάνουμε διαισθητικά τίς θεμελιώδεις άλήθειες
μιάς συζήτησης σέ ένα forum.........

Αυτές οί άλήθειες είναι οί αίτίες ή οί λόγοι,
πού τά πράγματα ύπάρχουν ή συμβαίνουν, γιά διαλόγους πού άρέσκεσται  ;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Πρόσεχε τα λόγια σου. Οι αγαπητοί μας κριτικογράφοι έχουν, ουκ ολίγες φορές, κοσμήσει με δεκάρια την εμφάνιση των κοριτσιών.

:think: :think:

Θέλω έξήγηση έπ΄αύτού άγαπημένε ΡΟΚΑΒΛΌΝ ......

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Άγαπώ ......... τέλος !!!!!!!!

Επισκέπτης
Αν είναι να μιλήσουμε για 'μενα αγαπημένε μου amjik, ας το κάνουμε μέσω pm ή στο νήμα για τα spam.
Δεν θεωρώ τον εαυτό μου τόσο σημαντικό ώστε να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης μέσα στο νήμα που αναφέρεται στα ανδραγαθήματα ενός τόσο αξιόλογου στούντιο όπως το 104... ;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Πήγαινε στις κριτικές του 104 και δες πάνω δεξιά στην κάθε μία τις βαθμολογίες.
Η εμφάνιση είναι πάντα η πρώτη της λίστας αγαπημένε μου amjik.

Καποιες άξιες ύπαρχουν μόνο στήν  θεωρία έννοείτε ??

Επισκέπτης
Στην διαπίστωση του Ακόρεστου απάντησα αγαπημένε μου amjik.

zidane68

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Εφόσον από το ίδιο το στούντιο που εργάζεται η εν λόγω κορασίδα αναφέρεται στην κεντρική σελίδα ως Σέρβα, είναι δεδομένο καθαρά της δουλειάς της.

Λοιπόν, για να μην παρεξηγούμαστε επειδή βλέπω ότι αναφέρεστε όλοι στο τι καλή επαγελματίας είναι η Κέλλυ και ότι οι γυναίκες ανεξαρτήτου εθνικότητας παραμένουν γυναίκες, ας αποσαφηνιστούμε για μια ακόμη φορά.
α) Δεν κατηγορούμε την κοπέλα για κάτι. Δεν είναι δικό της το στούντιο και δεν φέρει ευθύνη για την προβολή και τη διαφήμιση που γίνεται απ' αυτό.
β) Αντίθετα, μας ενδιαφέρει η αλήθεια των όσων υποστηρίζονται από την υπεύθυνη του εν λόγω στούντιο γιατί ως πελάτες δεν θέλουμε να κοροϊδευόμαστε. Στην κεντρική σελίδα του στούντιο λοιπόν, διαβάζουμε κάποιες πληροφορίες. ΑΥΤΕΣ οι πληροφορίες απαιτούμε να είναι αληθείς!
Εφόσον μία είναι ψευδής για ποιον λόγο να μην είναι και οι υπόλοιπες; Αφού μας κοροϊδεύουν στην ενότητα "ΚΟΡΙΤΣΙΑ" γιατί να λένε την αλήθεια και στην αντίστοιχη "ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΥΓΕΙΑ";
γ) Μέχρι τώρα, η Άντζελα επιτίθετο με τον χειρότερο τρόπο μετά προσβολών και οδυρμών σε οποιαδήποτε πληροφορία δεν τη βόλευε. Τώρα, εδώ και τόσες μέρες, τηρεί σιωπήν ιχθύος αφήνοντας να συγκεντρώνει άδικα τα πυρά η Κέλλυ, που επαναλαμβάνω δεν φταίει σε κάτι. Χθες για παράδειγμα, ήταν online στις 5 το πρωί αλλά δεν έκανε ουδεμία αναφορά. Αντίθετα, είδαμε έναν εμβόλιμο νεοαφειχθέντα χρήστη να προσπαθεί να στρέψει τη συζήτηση αλλού. Αυτό με κάνει να σκεφτώ ότι απλά φοβάται να αποκαλύψει την αλήθεια.
Μόνο ο ψεύτης φοβάται την αλήθεια όμως. Έχω άδικο;
Φιλτατε εαν νομιζεις οτι ειμαι εμβολιμος χρηστης,ειναι δικαιωμα σου.....(Η αντζελα μου εταξε τζαμπα πηδηματα,μεχρι το 2015 που θα φυγει η τροικα η δε κελλυ θα μου το δινει τζαμπα μεχρι το 2024  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:)Η αλήθεια δεν έχει καμιά πραγματική αξία για τους ανθρώπους. Είναι το ζητούμενο για μαθηματικούς και για φιλόσοφους. Στις ανθρώπινες σχέσεις, η καλοσύνη και τα ψέματα αξίζουν όσο χίλιες αλήθειες. Αλλά τι είναι πραγματικό; Δεν μπορείς να βρεις την αλήθεια. Απλώς διαλέγεις το ψέμα που σε βολεύει περισσότερο.Πόσα πόδια έχει ένας σκύλος αν ονομάσουμε την ουρά του «πόδι»; Τέσσερα.
Το να λέμε την ουρά «πόδι», δεν την κάνει πόδι.
Αυτός που θέλει να διακρίνει την αλήθεια από το ψέμα πρέπει να ξέρει αρκετά καλά τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα.Μόνο οι αδύναμοι και οι μπερδεμένοι θέλουν την ψεύτικη απλότητα της βάναυσης ειλικρίνειας.

Υ.Γ. Καμιά φορά τα ψέματα είναι πιο αξιόπιστα από την αλήθεια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom