Στις ενημερωσεις μου και τις ανταποκρισεις μου δεν αναφερομαι ΠΟΤΕ σε προσωπικα δεδομενα των κοριτσιων.
θα σου πω που εργαζεται, που εργαζοταν, τι υπηρεσιες κανει, εαν περασα καλά ή ασχημα μαζι της.
Δεν θα σου πω το πραγματικο της ονομα, απο που ειναι, εαν εχει παιδί (π.χ.), εαν εχει σχεση, ή οτιδηποτε αλλο που αφορυν την προσωπικη της ζωη και οχι τη δουλεια της.
Εφόσον από το ίδιο το στούντιο που εργάζεται η εν λόγω κορασίδα αναφέρεται στην κεντρική σελίδα ως Σέρβα, είναι δεδομένο καθαρά της δουλειάς της.
Λοιπόν, για να μην παρεξηγούμαστε επειδή βλέπω ότι αναφέρεστε όλοι στο τι καλή επαγελματίας είναι η Κέλλυ και ότι οι γυναίκες ανεξαρτήτου εθνικότητας παραμένουν γυναίκες, ας αποσαφηνιστούμε για μια ακόμη φορά.
α) Δεν κατηγορούμε την κοπέλα για κάτι. Δεν είναι δικό της το στούντιο και δεν φέρει ευθύνη για την προβολή και τη διαφήμιση που γίνεται απ' αυτό.
β) Αντίθετα, μας ενδιαφέρει η αλήθεια των όσων υποστηρίζονται από την υπεύθυνη του εν λόγω στούντιο γιατί ως πελάτες δεν θέλουμε να κοροϊδευόμαστε. Στην κεντρική σελίδα του στούντιο λοιπόν, διαβάζουμε κάποιες πληροφορίες. ΑΥΤΕΣ οι πληροφορίες απαιτούμε να είναι αληθείς!
Εφόσον μία είναι ψευδής για ποιον λόγο να μην είναι και οι υπόλοιπες; Αφού μας κοροϊδεύουν στην ενότητα "ΚΟΡΙΤΣΙΑ" γιατί να λένε την αλήθεια και στην αντίστοιχη "ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΥΓΕΙΑ";
γ) Μέχρι τώρα, η Άντζελα επιτίθετο με τον χειρότερο τρόπο μετά προσβολών και οδυρμών σε οποιαδήποτε πληροφορία δεν τη βόλευε. Τώρα, εδώ και τόσες μέρες, τηρεί σιωπήν ιχθύος αφήνοντας να συγκεντρώνει άδικα τα πυρά η Κέλλυ, που επαναλαμβάνω δεν φταίει σε κάτι. Χθες για παράδειγμα, ήταν online στις 5 το πρωί αλλά δεν έκανε ουδεμία αναφορά. Αντίθετα, είδαμε έναν εμβόλιμο νεοαφειχθέντα χρήστη να προσπαθεί να στρέψει τη συζήτηση αλλού. Αυτό με κάνει να σκεφτώ ότι απλά φοβάται να αποκαλύψει την αλήθεια.
Μόνο ο ψεύτης φοβάται την αλήθεια όμως. Έχω άδικο;