την καλημερα μου σε ολους
καλημερα μωρο!!!
την καλημερα μου σε ολους
καλημέρα ...και εγω θα συμφωνήσω μαζί σου αλλα δεν εχει να κανει μονό με την εθνικότητα ειναι και αν γουστάρει αυτο που κανει η καθε μια...δεν παει ναι ειναι και απο Γροιλανδίαπραγματικά σε όλο τον κόσμο μιλάνε για τον ερωτισμό των Σέρβων κοριτσιων.
Θα συμφωνησω και εγω μαζι σου !!! ;) ;) ;)καλημέρα ...και εγω θα συμφωνήσω μαζί σου αλλα δεν εχει να κανει μονό με την εθνικότητα ειναι και αν γουστάρει αυτο που κανει η καθε μια...δεν παει ναι ειναι και απο Γροιλανδία
Στις ενημερωσεις μου και τις ανταποκρισεις μου δεν αναφερομαι ΠΟΤΕ σε προσωπικα δεδομενα των κοριτσιων.Και σαν ο πρώτος κριτικοενημερωτής του site με εκατοντάδες επισκέψεις σε όλα τα στούντιο, αυτές τις πληροφορίες θα τις γνωρίζεις καλύτερα κι από τις κοπέλες τις ίδιες. Θα έπρεπε λοιπόν να είχες ενημερώσει ήδη τους συναγωνιστές σου που ρωτούν επανηλειμμένως για το αν η Κέλλυ είναι Σέρβα αντί να ρωτάς και να απαντάς σε άλλα αντί άλλων λες κι έχεις κανένα συμφέρον... Αν σε ρωτούσα τι νούμερο παπούτσια φοράει, παίζει και να το απαντούσες αμέσως, χωρίς όμως να είναι σημαντικότερη από οποιαδήποτε άλλη ερώτηση.
καλο.....Δεν εχω κανενα λογο να πεισω κανενα....και ουτε θελω κατι τετοιο.Απλα την αποψη μου κατεθεσα οπως ολοι εδω μεσα.Οσο για τον ματερατσι τον χεραιτησα οταν επρεπε....ζιζού...ωραία μας τα γράφεις...και παραλίγο να μας πείσεις....
αλλά χαιρετίσματα απ'τον ματεράτσι...
;) ;) ;) ;) ;)
Καλημερα Συναγωνιστη. Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου!!!!Εχω μια ενσταση ομως....το νουμερο του παπουτσιου ειναι 39 οπως μου ειπε......Στις ενημερωσεις μου και τις ανταποκρισεις μου δεν αναφερομαι ΠΟΤΕ σε προσωπικα δεδομενα των κοριτσιων.
θα σου πω που εργαζεται, που εργαζοταν, τι υπηρεσιες κανει, εαν περασα καλά ή ασχημα μαζι της.
Δεν θα σου πω το πραγματικο της ονομα, απο που ειναι, εαν εχει παιδί (π.χ.), εαν εχει σχεση, ή οτιδηποτε αλλο που αφορυν την προσωπικη της ζωη και οχι τη δουλεια της.
Οποτε εχω αναφερθει σε εθνικοτητες, χρησιμοποιω την φραση "κατα δηλωση"
Εξ΄αλλου εμενα προσωπικα το τελευταιο που με ενδιαφερει ειναι ο τοπος καταγωγης της εκαστοτε κοπελας.
Ετσι μην περιμενεις απο εμενα να σου πω οτι η "Χ" ειναι απο εκει, της "Ψ" το κανονικο ονομα ειναι ετσι, και ουτω καθ΄εξης.
Και αυτο γιατι σεβομαι τις προσωπικες επιθυμιες των κοριτσιων, οι οποιες ΔΕΝ ειναι εμποδιο στις υπηρεσιες τις οποιες παμε να νοικιασουμε στην εκαστοτε επισκεψη μας.
θα σου πω εαν το στηθος της για παραδειγμα ειναι απο σιλικονη, γιατι αυτο σε ενδιαφερει για να περασεις καλα ή οχι στην επισκεψη σου.
Αλλα εαν ειναι απο τον Αρη, ειναι το τελευατιο που παιζει ρολλο σε μια συνεδρια.....
ΥΓ: Φοραει 40 νουμερο παπουτσι....
....
Σε ολα τα πραγματα,υπαρχει ενα ρισκο....και απο τη στιγμη που παιρνεις την αποφαση, να κινηθεις σε συτον τον χωρο για να βρεις λιγες στιγμες ηδονης,πρεπει να εισαι ετοιμος για ολα....οπως κοροιδια, ψευτια,φολα,κτλ.Εξαλου οτι πληρωνεις παιρνεις και δεν ειναι απαραιτητο να υπαρχει παντα η αναλογη ανταποδοτικοτητα,και το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν υπαρχει εντιμοτητα και συμβολαια στο γαμησι.....βλεπεις σαν χωρα ακομα και σε αυτα τα θεματα ειμαστε πολυ πισω ακομα, και για αυτο φτασαμε εδω που εχουμε φτασει.Ο καθενας για να πουλησει το εμπορευμα του θα στο παρουσιασει θησαυρο, αυτος ειναι ο κανονας προσφορας και ζητησης....στο χερι σου ειναι το τι θα κανεις και πως θα χειρειστεις την αγοραπωλησια του προιοντος.Το σεξ έχει φτιαχτεί για ανθρώπους που τους αρέσει να προσπερνούν εμπόδια.
Υ.Γ. Ο μοναδικός λυρισμός που έχει ο κοινός άνθρωπος είναι η σεξουαλικότητα.
Καλημερα Συναγωνιστη. Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου!!!!Εχω μια ενσταση ομως....το νουμερο του παπουτσιου ειναι 39 οπως μου ειπε......
Υ.Γ. Φοραει ομως 40 νουμερο σε παντοφλα......
Καλημερα κουκλα !!!kalimera
Καλημερα κουκλα !!!
:-* :-* :-* :-* :-*
Δεν εχω κατι να κερδισω.....(καλυτερο κρεβατι απο την κελλυ,περισοτερο γλυψιμο στα μπαλακια,η να κατσει καμια δεκαρια ωρες μαζι μου στο δωματιο,ουτε εκπτωση θα εχω)οποτε δεν καταλαβαινω το οτι μπηκα εμβολιμα, και δεν εχει νοημα.Εκεινο ομως που δεν εχω κανει ποτε, στη ζωη μου, και δεν προκειται να κανω, ειναι να ζητησω οταν παω να πηδηξω σε μπουρδελο, η σε στουντιο η οπουδηποτε, ταυτοτητα και τι εθνικοτητας ειναι η γκομενα.....ουτε επισης μπορω να συνδυασω,ενα πηδημα με το πολιτισμικο επιπεδο και την ιστορικοτητα ενος εθνους,εκτος αν ειμαι ρατσιστης,οποτε τοτε καταληγω σε σεξουαλικες εμμονες,και βεβαια η εθνικοτητα δεν αποτελει σημαδι καταναγκαστικης σεξουαλικης συμπεριφορας...αλλα πηδημα αλληλεγγυης πρωτη φορα ακουω.Επισης θα ηθελα να σου πω ,οτι αν θελεις να μαθεις πληροφοριες για τα ατομα που δουλευουν στο φ104,ρωτησε τα,αλλα να αρκεστεις σε αυτο που θα σου πουν εαν το θελησουν,απο εκει και περα ολα τα αλλα ειναι περιτα.Κλεινοντας θα σου πω οτι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ δεν ειναι ουτε αμαξι(bmw-mercedes-κ.τ.λ),ουτε μπλουζακι(nike-addidas-κ.τ.λ)για να μαθεις την προελευση του,και την χωρα κατασκευης του....αφου το υλικο που φτιαχτηκε ειναι το ιδιο για ολους!!!!!Eίναι εμφανές ότι μπήκες εμβόλιμα.Τό καταγράφω χωρίς να μέ ενοχλεί κιόλας.
Εχεις γράψει μέχρι στιγμής μία σαχλαμάρα, ένα ψέμμα καί μιά αλήθεια προσπαθώντας νά εκτρέψεις τήν συζήτηση.
Η σαχλαμάρα: "Eθνικότητα άνθρωπος"
Τό ψέμμα: "Oτι πληρώσεις παίρνεις"
Η αλήθεια: "O μοναδικός λυρισμός τού κοινού ανθρώπου είναι η σεξουαλικότητα"
Εχεις αντιληφθεί απόλυτα ότι κανείς εδώ μέσα δεν αναφέρθηκε σε σεξουαλικές καί μή σεξουαλικές εθνικότητες.Η συζήτηση αφορά στήν πληροφόρηση για τα άτομα πού εργάζονται στο Φ104.
Τό κάθε προιόν βασίζεται στόν ή στούς μύθους του.Δεν εξετάζουμε άν αυτό είναι δικαιολογημένο ή αδικαιολόγητο.
Μία Σέρβα πουτάνα "πουλάει" μόνο καί μόνο λόγω εθνικότητας.Ας είναι η μεγαλύτερη φόλα.
Δεν εξετάζουμε τό γιατί.Δεν είναι αυτό τό θέμα μας.Οι άντρες στην Ελλάδα έχουμε αυτόν τόν μύθο δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα.Για μένα εντελώς δικαιολογημένα εφόσον συνδέεται μέ τό πολιτισμικό επίπεδο και την ιστορικότητα τού σερβικού έθνους.
Στά παπάρια μου άν η Κέλλυ είναι Σκοπιανή ή Αλβανίδα.
Το να γνωρίζει κάποιος πελάτης την εθνικότητα τής πουτάνας πού γαμάει δεν παραβιάζει κάποιο ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο.Προδιαγραφή προιόντος είναι αν χρησιμοποιήσουμε οικονομικούς όρους.
Υ.Γ. Αν ο Χριστός σας είναι Εβραίος, το αυτοκίνητό σας ιαπωνικό, η πίτσα που τρώτε ιταλική, η δημοκρατία σας ελληνική, οι αριθμοί σας αραβικοί, τα γράμματά σας λατινικά, τότε γιατί ο γείτονάς σας είναι ξένος;
ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ δεν ειναι ουτε αμαξι(bmw-mercedes-κ.τ.λ),ουτε μπλουζακι(nike-addidas-κ.τ.λ)για να μαθεις την προελευση του,και την χωρα κατασκευης του....αφου το υλικο που φτιαχτηκε ειναι το ιδιο για ολους!!!!!