anastasiaHOT
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2011
- Like
- 0
Da dove e?
pescara carinio :-* ;) ;)
Da dove e?
pescara carinio :-* ;) ;)
Come ha diciso di lavorare ad Atene?Μi sembra bastanza strano!
ma non importa come mai sono arivata qua....importante e che ci sono per voi tutti.
E se mi permetti tu caro Kaviros 69 di dove sei ? dall' isola di Samothraki per caso ? te lo chiedo perche il tuo sopranome indica quella parte.
ιντερλινγκουα δικε μου ?
ιντερλινγκουα δικε μου ?
Εννοειται......μια χαρα θασαι και free δηλ στο χριστουγιεννιατικο party μας την Τεταρτη ;)
Εννοειται......
Benvenuto allora nel circolo degli " italiani - orientali " ! che oltre Anastasia " l' inferno bruno " siamo almeno in tre ancora a parlare e comprendere l' italiano ! Μετάφραση : Καλώς όρισες στον κύκλο τών " Ιταλών - Orientals " που εκτός της Αναστασίας " την μελαχροινή κόλαση " είμαστε τουλάχιστον τρείς που μιλάμε καί καταλαβαίνουμε τα Ιταλικά ! αλήθεια πώς καί τα μιλάς ? σπούδασες καί εσύ εκεί ?Vicino!
Παναγιά μου Δέσποινα !!!!!!!
Πω πω ρε Amanda πότε θα βάλω καί εγώ το χεράκι μου καί το πουλάκι μου εκεί που βάζεις καί εσύ το χεράκι σου !!
Party ? what party ? and why i'm not invited too ?Εννοειται......
Εγραψες λάγαρος.
Εχθές έγινε μία ''κουβέντα'' για τον τονισμό της λέξης μεταξύ Ροκαυλόν, Λαγαρού και amjik.
E...o Ροκαυλόν έκανε λογοπαίγνιο γράφοντας Λάγαρος.
Αυτά....
Μα μ' έχεις για τέτοιον άνθρωπο αγαπημένε μου amjik;Να είδοποιηθώ μέσω mail γιά σχόλια πού θα άκολουθήσουν......