Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Με απογοητεύεις (παράθεση) διαδικτυακέ μου φίλε  :(
Καλημέρα ;)

Επισκέπτης
Κεκτημένη ταχύτητα φίλε μου...
Το να παίζεις σε πολλά thread ταυτόχρονα, μπορεί να προκαλέσει συγχύσεις :dunno:

Καλή σου κι εσένα :)

Επισκέπτης
Η σημερινή παράθεση απόψεων και εντυπώσεων για το παρόν νήμα, αναβάλλεται λόγω παρεύρεσης στη παμφορουμιακή εορτή για την προαγωγή του αγαπημένου μας ΤΑΚΜΑΝ :rockon:

Επισκέπτης
Δυστυχώς η γιορτή έλαβε τέλος νωρίς.
Δεν απογοητευόμαστε όμως, καθώς υπάρχουν κι άλα ενδιαφέροντα νήματα προς συζήτηση ενόσω πίνει κανείς το ποτό του...
Πάμε λοιπόν...

Αστα να πανε..........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Άσε τις απαντήσεις που λένε λιγότερα και από το τίποτα φίλε Cheyenne. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε κι εσύ ακόμη μεγαλύτερος.
Και σαν ο πρώτος κριτικοενημερωτής του site με εκατοντάδες επισκέψεις σε όλα τα στούντιο, αυτές τις πληροφορίες θα τις γνωρίζεις καλύτερα κι από τις κοπέλες τις ίδιες. Θα έπρεπε λοιπόν να είχες ενημερώσει ήδη τους συναγωνιστές σου που ρωτούν επανηλειμμένως για το αν η Κέλλυ είναι Σέρβα αντί να ρωτάς και να απαντάς σε άλλα αντί άλλων λες κι έχεις κανένα συμφέρον... Αν σε ρωτούσα τι νούμερο παπούτσια φοράει, παίζει και να το απαντούσες αμέσως, χωρίς όμως να είναι σημαντικότερη από οποιαδήποτε άλλη ερώτηση.

και τι εγινε?αλλαξε κατι τυπε μου?μην πιανεσαι απο  τετοια πραγματα.εξαλου εχουν και υπευθυνη στο καταστημα  :)
Μα από την υπεύθυνη ζητώνται κατά κύριο λόγο οι εξηγήσεις και όχι από την υφισταμένη. Είδες εσύ όμως καμιά απάντηση της υπεύθυνης;
Είναι δυνατόν λοιπόν να ήταν Σέρβα και να μην έβγαινε με την πρώτη να μας βουλώσει το στόμα;
Μας κοροιδεύει λοιπόν!

Θα μου πείτε τώρα, όπως έχετε πει και πολλοί ήδη εξ' άλλου, ότι δεν έχει σημασία το τι εθνικότητας είναι αφού όλες είναι γυναίκες.
Μας δουλεύετε;
Την ίδια διαφημιστική αξία δηλαδή έχει το αν είναι Σέρβα ή Αλβανίδα, Κινέζα αντί Ταϋλανδή, Βραζιλιάνα αντί Νιγηριανή;
Αν εγώ δηλαδή έχω ένα μαγαζί και φέρω πραγματικές Βραζιλιάνες και Τζαμαϊκανές συμπεριλαμβανομένων των αντικειμενικών δυσκολιών του να προσεγγίσεις τέτοιες εθνικότητες από την άλλη άκρη του κόσμου και ένας ανταγωνιστής μου κοτσάρει σαν επίσης Βραζιλιάνες κάτι Καμερουνέζες που ψάρεψε στην Ομόνοια, πάει να πει ότι είναι ένα και το αυτό;
Μουνιά τα μεν, μουνιά τα δε αλλά όπως και να το κάνουμε κάποιες εθνικότητες έχουν κάποια φήμη που ανεβάζει το κασέ τους. Γι' αυτό έχουν αγανακτήσει τα κορίτσια από τη Σερβία και www.bourdela.com/forum/index.php?topic=134531.msg3289030]φτιάξανε νήμα[/url] που ξεκαθαρίζει ποιες είναι ποιες. Έπειδή μαζί με τις υπηρεσίες τους πουλούν και μια φήμη και καλά κάνουν στην τελική αφού δεν κοροϊδεύουν κανέναν.
Όποιος λοιπόν ακόμα θεωρεί ότι δεν έχει σημασία, ας ξανασκεφτεί ότι αν όντως δεν είχε δεν θα λάμβανε καν χώρα η κοροϊδία.
Και επειδή άνθρωποι είμαστε και σφάλλουμε ας μας απαντήσει επιτέλους ξεκάθαρα η υπεύθυνη του καταστήματος για την εθνικότητα της υφισταμένης της.

zidane68

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Δεν μπορω να καταλαβω την εμμονη για την ΚΕΛΛΥ αν ειναι σερβα η οτιδηποτε αλλο(αλβανιδα,βουλγαρα ρουμανα κτλ).Προσωπικα εχω περασει πολες φορες μαζι της και ομολογω πως περασα υπεροχα.....Εφοσον εμενα με ικανοποιει και περναω ομορφα δεν με ενδιαφερει αν ειναι παντρεμενη,αν ειναι χωρισμενη,αν αναγκαζεται να κανει αυτη την δουλεια,αν εχει πεντε εξι νταβατζηδες,κτλ.ποσο μαλλον αν ειναι σερβα η κογκολεζα και η ιδια η μανα μου να ειναι.... εφοσον την γουσταρω ολα τα αλλα περισευουν!!!!(Η πραγματική και μοναδική μας εθνικότητα: ΑΝΘΡΩΠΟΣ).
Υ.Γ.Cherchez la femme.(ΚΕΛΛΥ)

μτφρ: Αναζητήστε τη γυναίκα

Επισκέπτης
Για να φτιάξεις λογαριασμό μόνο και μόνο ώστε να απαντήσεις εδώ και εφόσον όπως λες έχεις περάσει πολλές φορές μαζί της, πάει να πει ότι δεν είσαι αντικειμενικός.
Όπως και να 'χει σεβαστή η άποψή σου. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Εσένα δεν σ' ενδιαφέρει αλλά ενδιαφέρει εμένα και άλλους και εφόσον η Κέλλυ αλλάζει εθνικότητα, πάει να πει ότι είναι σημαντικό και γι' αυτήν.
Ας σεβαστούμε λοιπόν τους συναγωνιστές που ενδιαφέρονται για την αλήθεια. Όσοι δεν ενδιαφέρονται δεν τους κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη το να μάθουν :)
Εγώ για παράδειγμα έχω μανία με τις Σέρβες. Άμα ξέρω ότι μια είναι από τη Σερβία φτιάχνομαι απίστευτα. Τι να κάνουμε, οι καύλες του κάθε ανθρώπου είναι ολόκληρη επιστήμη...

Ίσως για την άποψή σου να ενδιαφέρονταν και οι κοπέλες που άνοιξαν το νήμα που σημείωσα στο προηγούμενο post μου. Ότι δεν έχει δηλαδή σημασία που άλλες καπηλεύονται την εθνικότητά τους προκειμένου να πουλήσουν :)

zidane68

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Θα συμφωνησω μαζι σου,οτι οι καυλες καθε ανθρωπου ειναι ολοκληρη επιστημη....Για αυτο λοιπον στο σεξ δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα,ολα ειναι υποκειμενικα....το μονο που ισχυει ειναι το κλικ που θα φας εκεινη τη στιγμη :).Οσο για την αληθεια αν την ψαχνεις σε αυτο τον
χωρο,ειναι σαν να ψαχνεις παρθενα πουτανα......και παντα σεβομαι τους συναγωνιστες και τους συνανθρωπους μου  :)

Υ.Γ.Την αλήθεια την «φτιάχνει» κανείς ακριβώς όπως φτιάχνει και το ψέμα

Επισκέπτης
Το σεξ υποκειμενικό είναι και οι καύλες και όλα. Όπως και η εμφάνιση της γυναίκας και τα γούστα του καθενός.
Όμως μερικά θέματα γύρω από το χώρο είναι αντικειμενικά, όπως είναι η καθαριότητα των χώρων, οι κανόνες υγιεινής, τα χρήματα που δίνουμε, ο χρόνος που αγοράζουμε και άλλα πολλά.
Χάρην ενημέρωσης λοιπόν και λόγω ύπαρξης αυτού του forum, ας μην αποδεχόμαστε τις ψευδείς πληροφορίες σε πράγματα που είναι μετρημένα κουκιά.
Θες φερ' ειπείν εσύ να σου λέει ένα μαγαζί ότι τηρούνται ο κανόνες υγιεινής αλλά τελικά τα κορίτσια να είναι τίγκα στα αφροδίσια; Ή ότι με 50 ευρώ θα κάτσει 15 λεπτά στο δωμάτιο η κοπελιά αλλά στα 7 λεπτά να σου λέει ότι πρέπει να φύγει; Θέλω να πιστεύω πως όχι, γιατί κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν ανέχεται την κοροϊδία.
Κι εγώ λοιπόν από αυτούς είμαι και όταν βλέπω ότι για κάτι τόσο απλό όσο η εθνικότητα μιας κοπέλας ακούμε ψευτιές, με κάνει να φαντάζομαι τι κοροϊδία μας ρίχνουν σε άλλα σοβαρότερα θέματα!!!
Σεβασμός στον συνάνθρωπο σημαίνει απαραίτητα σεβασμός και στον πελάτη σε ό,τι αφορά τις πληροφορίες και τις υπηρεσίες απέναντί του :)

zidane68

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Σε ολα τα πραγματα,υπαρχει ενα ρισκο....και απο τη στιγμη που παιρνεις την αποφαση, να κινηθεις σε συτον τον χωρο για να βρεις λιγες στιγμες ηδονης,πρεπει να εισαι ετοιμος για ολα....οπως κοροιδια, ψευτια,φολα,κτλ.Εξαλου οτι πληρωνεις παιρνεις και δεν ειναι απαραιτητο να υπαρχει παντα η αναλογη ανταποδοτικοτητα,και το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν υπαρχει εντιμοτητα και συμβολαια στο γαμησι.....βλεπεις σαν χωρα ακομα και σε αυτα τα θεματα  ειμαστε πολυ πισω ακομα, και για αυτο φτασαμε εδω που εχουμε φτασει.Ο καθενας για να πουλησει το εμπορευμα του θα στο παρουσιασει θησαυρο, αυτος ειναι ο κανονας προσφορας και ζητησης....στο χερι σου ειναι το τι θα κανεις και πως θα χειρειστεις την αγοραπωλησια του προιοντος.Το σεξ έχει φτιαχτεί για ανθρώπους που τους αρέσει να προσπερνούν εμπόδια.
Υ.Γ. Ο μοναδικός λυρισμός που έχει ο κοινός άνθρωπος είναι η σεξουαλικότητα.

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ζιζού...ωραία μας τα γράφεις...και παραλίγο να μας πείσεις....

αλλά χαιρετίσματα απ'τον ματεράτσι...

;) ;) ;) ;) ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Άσε τις απαντήσεις που λένε λιγότερα και από το τίποτα φίλε Cheyenne. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε κι εσύ ακόμη μεγαλύτερος.
Και σαν ο πρώτος κριτικοενημερωτής του site με εκατοντάδες επισκέψεις σε όλα τα στούντιο, αυτές τις πληροφορίες θα τις γνωρίζεις καλύτερα κι από τις κοπέλες τις ίδιες. Θα έπρεπε λοιπόν να είχες ενημερώσει ήδη τους συναγωνιστές σου που ρωτούν επανηλειμμένως για το αν η Κέλλυ είναι Σέρβα αντί να ρωτάς και να απαντάς σε άλλα αντί άλλων λες κι έχεις κανένα συμφέρον... Αν σε ρωτούσα τι νούμερο παπούτσια φοράει, παίζει και να το απαντούσες αμέσως, χωρίς όμως να είναι σημαντικότερη από οποιαδήποτε άλλη ερώτηση.
Μα από την υπεύθυνη ζητώνται κατά κύριο λόγο οι εξηγήσεις και όχι από την υφισταμένη. Είδες εσύ όμως καμιά απάντηση της υπεύθυνης;
Είναι δυνατόν λοιπόν να ήταν Σέρβα και να μην έβγαινε με την πρώτη να μας βουλώσει το στόμα;
Μας κοροιδεύει λοιπόν!

Θα μου πείτε τώρα, όπως έχετε πει και πολλοί ήδη εξ' άλλου, ότι δεν έχει σημασία το τι εθνικότητας είναι αφού όλες είναι γυναίκες.
Μας δουλεύετε;
Την ίδια διαφημιστική αξία δηλαδή έχει το αν είναι Σέρβα ή Αλβανίδα, Κινέζα αντί Ταϋλανδή, Βραζιλιάνα αντί Νιγηριανή;
Αν εγώ δηλαδή έχω ένα μαγαζί και φέρω πραγματικές Βραζιλιάνες και Τζαμαϊκανές συμπεριλαμβανομένων των αντικειμενικών δυσκολιών του να προσεγγίσεις τέτοιες εθνικότητες από την άλλη άκρη του κόσμου και ένας ανταγωνιστής μου κοτσάρει σαν επίσης Βραζιλιάνες κάτι Καμερουνέζες που ψάρεψε στην Ομόνοια, πάει να πει ότι είναι ένα και το αυτό;
Μουνιά τα μεν, μουνιά τα δε αλλά όπως και να το κάνουμε κάποιες εθνικότητες έχουν κάποια φήμη που ανεβάζει το κασέ τους. Γι' αυτό έχουν αγανακτήσει τα κορίτσια από τη Σερβία και www.bourdela.com/forum/index.php?topic=134531.msg3289030]φτιάξανε νήμα[/url] που ξεκαθαρίζει ποιες είναι ποιες. Έπειδή μαζί με τις υπηρεσίες τους πουλούν και μια φήμη και καλά κάνουν στην τελική αφού δεν κοροϊδεύουν κανέναν.
Όποιος λοιπόν ακόμα θεωρεί ότι δεν έχει σημασία, ας ξανασκεφτεί ότι αν όντως δεν είχε δεν θα λάμβανε καν χώρα η κοροϊδία.
Και επειδή άνθρωποι είμαστε και σφάλλουμε ας μας απαντήσει επιτέλους ξεκάθαρα η υπεύθυνη του καταστήματος για την εθνικότητα της υφισταμένης της.

πραγματικά σε όλο τον κόσμο μιλάνε για τον ερωτισμό των Σέρβων κοριτσιων.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom