Άσε τις απαντήσεις που λένε λιγότερα και από το τίποτα φίλε Cheyenne. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε κι εσύ ακόμη μεγαλύτερος.
Και σαν ο πρώτος κριτικοενημερωτής του site με εκατοντάδες επισκέψεις σε όλα τα στούντιο, αυτές τις πληροφορίες θα τις γνωρίζεις καλύτερα κι από τις κοπέλες τις ίδιες. Θα έπρεπε λοιπόν να είχες ενημερώσει ήδη τους συναγωνιστές σου που ρωτούν επανηλειμμένως για το αν η Κέλλυ είναι Σέρβα αντί να ρωτάς και να απαντάς σε άλλα αντί άλλων λες κι έχεις κανένα συμφέρον... Αν σε ρωτούσα τι νούμερο παπούτσια φοράει, παίζει και να το απαντούσες αμέσως, χωρίς όμως να είναι σημαντικότερη από οποιαδήποτε άλλη ερώτηση.
Μα από την υπεύθυνη ζητώνται κατά κύριο λόγο οι εξηγήσεις και όχι από την υφισταμένη. Είδες εσύ όμως καμιά απάντηση της υπεύθυνης;
Είναι δυνατόν λοιπόν να ήταν Σέρβα και να μην έβγαινε με την πρώτη να μας βουλώσει το στόμα;
Μας κοροιδεύει λοιπόν!
Θα μου πείτε τώρα, όπως έχετε πει και πολλοί ήδη εξ' άλλου, ότι δεν έχει σημασία το τι εθνικότητας είναι αφού όλες είναι γυναίκες.
Μας δουλεύετε;
Την ίδια διαφημιστική αξία δηλαδή έχει το αν είναι Σέρβα ή Αλβανίδα, Κινέζα αντί Ταϋλανδή, Βραζιλιάνα αντί Νιγηριανή;
Αν εγώ δηλαδή έχω ένα μαγαζί και φέρω πραγματικές Βραζιλιάνες και Τζαμαϊκανές συμπεριλαμβανομένων των αντικειμενικών δυσκολιών του να προσεγγίσεις τέτοιες εθνικότητες από την άλλη άκρη του κόσμου και ένας ανταγωνιστής μου κοτσάρει σαν επίσης Βραζιλιάνες κάτι Καμερουνέζες που ψάρεψε στην Ομόνοια, πάει να πει ότι είναι ένα και το αυτό;
Μουνιά τα μεν, μουνιά τα δε αλλά όπως και να το κάνουμε κάποιες εθνικότητες έχουν κάποια φήμη που ανεβάζει το κασέ τους. Γι' αυτό έχουν αγανακτήσει τα κορίτσια από τη Σερβία και
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=134531.msg3289030]φτιάξανε νήμα[/url] που ξεκαθαρίζει ποιες είναι ποιες. Έπειδή μαζί με τις υπηρεσίες τους πουλούν και μια φήμη και καλά κάνουν στην τελική αφού δεν κοροϊδεύουν κανέναν.
Όποιος λοιπόν ακόμα θεωρεί ότι δεν έχει σημασία, ας ξανασκεφτεί ότι αν όντως δεν είχε δεν θα λάμβανε καν χώρα η κοροϊδία.
Και επειδή άνθρωποι είμαστε και σφάλλουμε ας μας απαντήσει επιτέλους ξεκάθαρα η υπεύθυνη του καταστήματος για την εθνικότητα της υφισταμένης της.