Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Ἐπομένως καὶ BMW = Dacia δεδομένου ὅτι ἀμφότερα εἶναι κατεσκευασμένα ἐκ χάλυβος

:offtopic:

John Galt is a fictional character in Ayn Rand's novel Atlas Shrugged (1957). Although he is not identified by name until the last third of the novel, he is the object of its often-repeated question "Who is John Galt?" and of the quest to discover the answer.

Πηγή

Επισκέπτης
Αν δοκιμάζουμε να γαμήσουμε την ντατσια (η και την μπε εμ βε ακόμα) και να πάμε στην δουλειά μας καβάλα στην Ρωξάνη, ε τότε έχουμε κάποιο θέμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δὲν θὰ συνουσιασθῶμεν μετ' αὐτοκινήτων. Ἁπλῶς ἐπεξέτεινα εἰς τὰ αὐτοκίνητα (συστήματα πόρρῳ ἁπλούστερα τοῦ ἀνθρώπου) τὸν συλλογισμὸν ὅτι ἐφ' ὅσον οἱ ἅνθρωποι ἀποτελούμεθα ἐκ τῶν ἰδίων συστατικῶν (πρωτεΐναι, ἀσβέστιον, κ.ἄ.) τότε εἴμεθα ὅλοι ἴδιοι.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.032
Πόντοι
22.785
Μετά την "έρευνα" που κράτησε τόσες ώρες, (ανάκριση μου έμοιασε) ,είναι "φυσικό" επακόλουθο η φιλοσοφία!

Η πρόταση "Αν ο Χριστός σας είναι Εβραίος, το αυτοκίνητό σας ιαπωνικό, η πίτσα που τρώτε ιταλική, η δημοκρατία σας ελληνική, οι αριθμοί σας αραβικοί, τα γράμματά σας λατινικά, τότε γιατί ο γείτονάς σας είναι ξένος;"  ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ
Προσωπικά το να περιμένεις ή πλοκή να βγεί άπό μόνη της είναι λίγο περίεργο
γιά τα γούστα μου, άσε που συχνά τά κείμενα τών έκαστοτε πελαγοδρομούν!!!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
μα ο ατέλειωτος καυγάς ήταν, για το σε ποια χώρα πρωτοαντίκρισε τον ουρανό η Κελλυ..........

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.032
Πόντοι
22.785
μα ο ατέλειωτος καυγάς ήταν, για το σε ποια χώρα πρωτοαντίκρισε τον ουρανό η Κελλυ..........

Πάντως κάτι παρόμοιο είχε γραφτεί μέ τόν έκάστοτε συγγραφέα,
τού sait να τά ένώνει σε μια έννιαία ίστορία.

zidane68

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
το ερωτημα το δικο μου ειναι αλλο, ποιο το νοημα ντασια η μπεμβε, σερβα η ρουμανα εαν εσυ μονος δεν καταλαβαινεις τη διαφορα  :think:
Καλημερα :) :) :) :)καλο το ερωτημα...αλλα δεν σημαινει οτι επειδη καβαλαω μια BMW και μου δοθει η ευκαιρεια να καβαλησω μια FERRARI δεν θα το κανω ενοειται οτι θα το κανω......Προσωπικα εαν ο ζιζου ειναι ντουρος και σκαραβαιο καβαλαω :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: Η διαφορα ,σιγουρα φαινεται αλλα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο και τα τρια αμαξια θα σε μεταφερουν εκει που θελεις,τωρα αν θα φτασεις γρηγορα η αργα δεν παιζει καποιο ρολο....ζησε τη στιγμη της μεταφορας και απολαυσε την στιγμη που φθανεις!!!!!!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ρε παληκαρια, πολλα παραδειγματα εκτος θεματος, δεν κανετε ???  :think:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Kαλημέρα ;)

τωρα στο studio Μαρίνα + Μπέτυ + Αναστασία  :smitten: :smitten: :smitten:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
γιατι ρε φιλε το θεμα η εθνικοτητα της κελλυ δεν ειναι?
Και λεω αν ψαχνεις για σερβα μαθε πρωτα να τις ξεχωριζεις, αν σου αρεσει το κρεβατι της κελλυ μην το ψαχνεις παραπανω απλα  :fuck1:
Μεχρι εδω παμε καλα, αλλα τα BMW και καποια αλλα παραδειγματα, δεν μπορω να τα παρακολουθησω. Οσο για την Κελλυ, εγω που εχω παει μαζι της, θα πω οτι ειναι φανταστικη και ας ειναι απο οπου ειναι, η πατριδα της !!!

Αυτα και μονο αυτα !!!

Ευχαριστω !!!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Ρε παληκαρια, πολλα παραδειγματα εκτος θεματος, δεν κανετε ???  :think:

Δυστυχώς οι γκεμπελίσκοι της κατανάλωσης και της παγκοσμιοποίησης, διαμόρφωσαν τρόπο σκέψης στον οποίο ρέπουν τα μειράκια της μπουρδελικής!

:headbang:  :headbang:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.032
Πόντοι
22.785
[move][size=30pt] :smitten:λουλουδάκι μου !!!!

Προσκυνώ !!!!

Καμενοκαψουρίδης γιά τά τσέχικα μάτια σου !!!! :smitten: :smitten: :smitten:
[/size]
[/move]

zidane68

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ἐπομένως καὶ BMW = Dacia δεδομένου ὅτι ἀμφότερα εἶναι κατεσκευασμένα ἐκ χάλυβος
Φυσικα ειναι δικαιωμα του καθενος να  :fuck1:οτι εθνικοτητα θελει και οποια γουσταρει....τωρα με την λογικη αυτη BMW=DACIA εχω να πω,οτι και η λεμονια και η ελια απο το ιδιο γενετικο υλικο εχουν φτιαχτει(σπορο)αλλα η ελια δεν βγαζει λεμονια,και το αντιστρφο....το μονο ευκολο πραγμα, σε αυτη την ζωη ειναι να χαρακτηριζουμε....αλλα αν ειναι να βαλω και ταμπελα στο  πηδημα και να κοιταζω την ουγια,ευχαριστω δεν θα παρω!!!!!!

Υ.Γ.Ο ένας κοιτάζει το νερόλακκο και βλέπει τη λάσπη, ο άλλος βλέπει μέσα του τα άστρα που αντανακλούνται.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
και εγω μαζι σου με τα 10000  :rockon: :rockon: :rockon:
αλλα αλλο αυτο που λες εσυ και αλλο αυτο που λεει ο ζινταν οτι αν του συκωθει τον βαζει οπου να ναι
Του καθε ενος, το  :bigdick: ειναι δικο του, ασε να το κανει οτι θελει !!!  :idiot:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Κυριοι, καλο μεσημερι !!!

Επισκέπτης
Χαιρετώ κι εγώ.
Απ' ό,τι βλέπω έχετε πιάσει τις γενικότητες και τους φιλοσοφικούς στοχασμούς που ουδεμία σχέση έχουν με το αντικείμενο της συζήτησης.
Αφού όλα είναι ρόδινα στο μυαλό σας λοιπόν και δεν έχει καμία σημασία η εθνικότητα, τότε γιατί το στούντιο της Κέλλυς την κρύβει;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom