Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
880
Πόντοι
86
Δηλαδη το μονο που εχει σημασια ειναι αν ειναι καλη στο δωματιο και μονο.Επαγγελματιας σημαινει και αληθεια.Δηλαδη ολους εσας που δεν σας ενδιαφερει η εθνικοτητα τι θα λεγατε αν μαθαινατε οτι εκτος απο την Αντζελα (εχω παει 2φορες μαζι της και γουσταρα)υπαρχει και αλλη κοπελα εξ αλλαγης φυλου και ας ηταν τελεια στο δωματιο;δεν θα σας εννοιζε το ψεμα.Ε καποιους τους ενδιαφερει η εθνικοτης

Επισκέπτης
Αυτοί που τους ενδιαφέρει η εθνικότητα φίλε μου ως μέρος της όλης πληροφόρησης γύρω από το όνομα μιας κοπέλας, είναι μαλάκες και κακεντρεχείς.
Αυτές που λένε ψέμματα για την εθνικότητά τους, καλά κάνουνε και ψεύδονται εφόσον δεν έχει καμιά σημασία από ποια χώρα είναι...
Ό,τι κατάλαβες, κατάλαβα :dunno:

Εδώ ρε' συ όταν ανέφερα ότι η Άντζελα δεν είναι γυναίκα, πέσανε να με φάνε επειδή λέει είναι γνωστό και δεν χρειάζεται να το λέμε και αφού το κάνω πάει να πει ότι το έκανα από μοχθηρία και και και... στα υπόλοιπα θα κολλήσουνε;
Οπότε αν τύχει και μάθεις ότι υπάρχει και άλλη εγχειρισμένη στο στούντιο, μην τυχόν και κάνεις καμιά μαλακία και το πεις. Αδιάφορο είναι. Όλοι γουστάρουνε!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
κελλυ  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:  :P  :-* :-* :-* :-*   ( :'()  :tickedoff:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Καλησπέρα Baby Alexandra ! καλησπέρα Κελλάκι Ζορίνα ! καλησπέρα σούπερ ΕΛβίρα ! καλησπέρα στην παρείτσα μας αλλά καί στους εκάστοτε διαφωνούντες με εμάς ! λοιπόν στο σάιτ του ιδρύματος δεν υπάρχουν πια οί φωτογραφίες της Νεφέλης , ξέρουμε μήπως άν αποχώρησε ?

Επισκέπτης
Εδώ ρε' συ όταν ανέφερα ότι η Άντζελα δεν είναι γυναίκα, πέσανε να με φάνε επειδή λέει είναι γνωστό και δεν χρειάζεται να το λέμε και αφού το κάνω πάει να πει ότι το έκανα από μοχθηρία και και και... στα υπόλοιπα θα κολλήσουνε;

Xαχαχαχαχαχαχαχα.Φίλε μου εσένα σού φέρθηκαν κόσμια.Αν δείς τί έγινε πρίν ένα χρόνο με μένα θα δείς ότι είσαι τυχερός! :grin:

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα Baby Alexandra ! καλησπέρα Κελλάκι Ζορίνα ! καλησπέρα σούπερ ΕΛβίρα ! καλησπέρα στην παρείτσα μας αλλά καί στους εκάστοτε διαφωνούντες με εμάς ! λοιπόν στο σάιτ του ιδρύματος δεν υπάρχουν πια οί φωτογραφίες της Νεφέλης , ξέρουμε μήπως άν αποχώρησε ?
μονο ζορινα? ΑΜΑΖΟΝΑ ειπαμε κοριτσαρος.
προσκυνω κελλακυ μου :humpleg: :humpleg: :humpleg:

Επισκέπτης
Δηλαδη το μονο που εχει σημασια ειναι αν ειναι καλη στο δωματιο και μονο.Επαγγελματιας σημαινει και αληθεια.Δηλαδη ολους εσας που δεν σας ενδιαφερει η εθνικοτητα τι θα λεγατε αν μαθαινατε οτι εκτος απο την Αντζελα (εχω παει 2φορες μαζι της και γουσταρα)υπαρχει και αλλη κοπελα εξ αλλαγης φυλου και ας ηταν τελεια στο δωματιο;δεν θα σας εννοιζε το ψεμα.Ε καποιους τους ενδιαφερει η εθνικοτης

Mε τί λεπτομέρειες ασχολείσαι ρε φίλε.  :2funny:

Επισκέπτης
Xαχαχαχαχαχαχαχα.Φίλε μου εσένα σού φέρθηκαν κόσμια.Αν δείς τί έγινε πρίν ένα χρόνο με μένα θα δείς ότι είσαι τυχερός! :grin:
Τότε που ανακάλυψαν ότι είσαι κρυφόπουστας;
Να θυμηθώ να τους στείλω κάνα ευχαριστήριο δωράκι τότε, μέρες που είναι... :2funny:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Kαλησπέρα.Ποιοί είστε "ΕΣΕΙΣ";  :think:
" ΑΥΤΟΙ " ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ !

Επισκέπτης
" ΑΥΤΟΙ " ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ !

Διακρίνω κάποια ένταση.Το δάσος αποτελείται από πλήθος δέντρων.

Επισκέπτης
Οι απαντήσεις τόν τελευταίο καιρό καθυστερούν χαρακτηριστικά! :grin:

Επισκέπτης
Δεν αρκεί μόνο να είναι γρήγορα τα δάχτυλα φίλε μου... ;)

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114

Καλησπέρα σε όλους και σε σένα αγάπη μου... Για σένα!

:smitten: :grouphug: :smitten:

Kisses by Marina

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom