Επισκέπτης
Τι έγινε ρε παιδιά; Δεν αποφασίσατε ακόμα τι εθνικότητα θα δώσετε στην Αμάντα;
Nέες φωτογραφίες Αμάντας στη σελίδα του studio ;)
Θα είμαι καλός και δεν θα κάνω σαματά, το υπόσχομαι
Τι έγινε ρε παιδιά; Δεν αποφασίσατε ακόμα τι εθνικότητα θα δώσετε στην Αμάντα;
Nέες φωτογραφίες Αμάντας στη σελίδα του studio ;)
Τα λεμε παλι !!!
Εδώ ρε' συ όταν ανέφερα ότι η Άντζελα δεν είναι γυναίκα, πέσανε να με φάνε επειδή λέει είναι γνωστό και δεν χρειάζεται να το λέμε και αφού το κάνω πάει να πει ότι το έκανα από μοχθηρία και και και... στα υπόλοιπα θα κολλήσουνε;
καλησπέρα στην παρείτσα μας αλλά καί στους εκάστοτε διαφωνούντες με εμάς !
μονο ζορινα? ΑΜΑΖΟΝΑ ειπαμε κοριτσαρος.Καλησπέρα Baby Alexandra ! καλησπέρα Κελλάκι Ζορίνα ! καλησπέρα σούπερ ΕΛβίρα ! καλησπέρα στην παρείτσα μας αλλά καί στους εκάστοτε διαφωνούντες με εμάς ! λοιπόν στο σάιτ του ιδρύματος δεν υπάρχουν πια οί φωτογραφίες της Νεφέλης , ξέρουμε μήπως άν αποχώρησε ?
Δηλαδη το μονο που εχει σημασια ειναι αν ειναι καλη στο δωματιο και μονο.Επαγγελματιας σημαινει και αληθεια.Δηλαδη ολους εσας που δεν σας ενδιαφερει η εθνικοτητα τι θα λεγατε αν μαθαινατε οτι εκτος απο την Αντζελα (εχω παει 2φορες μαζι της και γουσταρα)υπαρχει και αλλη κοπελα εξ αλλαγης φυλου και ας ηταν τελεια στο δωματιο;δεν θα σας εννοιζε το ψεμα.Ε καποιους τους ενδιαφερει η εθνικοτης
Τότε που ανακάλυψαν ότι είσαι κρυφόπουστας;Xαχαχαχαχαχαχαχα.Φίλε μου εσένα σού φέρθηκαν κόσμια.Αν δείς τί έγινε πρίν ένα χρόνο με μένα θα δείς ότι είσαι τυχερός!
" ΑΥΤΟΙ " ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ !Kαλησπέρα.Ποιοί είστε "ΕΣΕΙΣ";
" ΑΥΤΟΙ " ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ !
Και τι κάνουν σ' αυτό το νήμα;" ΑΥΤΟΙ " ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ !
:-* :-* :-* :-* :-* :-*
Περνάνε μια χαρά ! το αυτό επιθυμούν καί δι υμάς !Και τι κάνουν σ' αυτό το νήμα;