Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Επισκέπτης
Επαγγελματιας σημαινει και αληθεια.Δηλαδη ολους εσας που δεν σας ενδιαφερει η εθνικοτητα τι θα λεγατε αν μαθαινατε οτι εκτος απο την Αντζελα (εχω παει 2φορες μαζι της και γουσταρα)υπαρχει και αλλη κοπελα εξ αλλαγης φυλου και ας ηταν τελεια στο δωματιο;δεν θα σας εννοιζε το ψεμα.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει άντρας αδιάφορος σε αυτό.

Επισκέπτης
Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί η πλειοψηφία των ανδρών έχει πρόβλημα να πάει ειδικά με Αλβανίδα. Ας είμαστε ειλικρινείς, όσες κοπέλες κρύβουν την πραγματική τους εθνικότητα, είναι κατά πλειοψηφία Αλβανίδες. Σίγουρα υπάρχει κάποιος λόγος για αυτό. Και ο λόγος μάλλον είναι γιατί ως Αλβανίδες δε βρίσκανε καλή δουλειά ή δεν τις επέλεγε πολύς κόσμος στα μαγαζιά που δούλευαν.

Ακριβώς έτσι Ορέστη.Οπως συμβαίνει μέ κάθε τι.
Αν έρθεις στό μαγαζί μου καί ζητήσεις μία βίδα γερμανική καί σού πουλήσω βιετναμέζικη
πού την βάφτισα γερμανική θα σε έχω εξαπατήσει.

Επισκέπτης
Καί για να μην ξεχνιώμαστε καλημέρα Baby Alexandra , καλημέρα Μπέτυ , καλημέρα Cheyenne , καλημέρα Leon , καλημέρα Lagonisian , καλημέρα Dawn , καλημέρα Sarouman , καλημέρα Taftaar , καλημέρα Ossie  , καλημέρα Λαγαρε καί καλημέρα σ' όποιον άλλο ξέχασα !

Kαλημέρα Δον (πού δέν δε ξέχασα  :cheesy:)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ακριβώς έτσι Ορέστη.Οπως συμβαίνει μέ κάθε τι.
Αν έρθεις στό μαγαζί μου καί ζητήσεις μία βίδα γερμανική καί σού πουλήσω βιετναμέζικη
πού την βάφτισα γερμανική θα σε έχω εξαπατήσει.

Σωστόςςςςςςςςςςςςςς

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Άλλο η πούτσα.....
Άλλο η βούρτσα....
Άλλο η βίδα.......
Άλλο η πουτάνα.....
Άλλο η Κοζάνη.....
Άλλο η Λοζάνη......

Περαστικά να ναι και δεν πειράζει!

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Καί για να μην ξεχνιώμαστε καλημέρα Baby Alexandra , καλημέρα Μπέτυ , καλημέρα Cheyenne , καλημέρα Leon , καλημέρα Lagonisian , καλημέρα Dawn , καλημέρα Sarouman , καλημέρα Taftaar , καλημέρα Ossie  , καλημέρα Λαγαρε καί καλημέρα σ' όποιον άλλο ξέχασα !

Εμένα ως συνήθως! :tickedoff:

Καλημέρα  ;)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Eτσι είναι φίλε.Αν κάποιος κρύβει για οποιοδήποτε λόγο τήν ταυτότητά του μάλλον κρύβει καί πολλά άλλα.

Καλό το μαγαζί της Άτζελας, δεν λέω, καλό και το αντρικιο της μανατζάρεσμα. Αλλά το προμό που κάνει έμμεσα δεν μου γουστάρει.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Δηλαδή ή Άντζελα δέν είναι κορίτσι......
φτού σου πώς τήν πάτησα καί φημίζομαι
γιά τσάκαλος  :think: :think: φτού σου  :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
ως απάντηση και στους δύο να σας θυμήσω την Σοφία απο το Φυλης 54Β, Αλβάνίδα στην καταγωγή αλλα είχε μαγέψει πολύ κόσμο (και με κυκλοθυμική συμπεριφορά :booty: :booty:).
Πόσες φορές πρέπει να απαντήσω στην ίδια ερώτηση/διαπίστωση; Μου δίνετε συνεχώς την αίσθηση ότι ο καθένας διαβάζει μόνο τα post που θεωρεί ότι τα γράφω μόνο για 'κεινον :dunno:

όσον αφορά αυτο, εδώ είσαι λάθος. Αν μας έλεγες οτι κάποια απο τις κοπέλες δεν έκανε σωστά την δουλεία της η κάτι τέτοιο, τότε δεν θα έλεγε κανείς τίποτα. Αλλα ασχολείσαι με την καταγωγή της μίας κοπέλας εδώ και μέρες λες και είναι κανένα σημαντικό θέμα.
Για κάποιους μπορεί και να είναι, γιατί είσαι τόσο απόλυτος;
Όλη η "συζήτηση" θα είχε τελειώσει αμέσως αν απλά απαντούσε η Άντζελα στην αρxική ερώτησή μου, εφόσον ΔΕΝ είναι σημαντικό θέμα όπως λες. Αντί αυτού, αντί να της κάνετε την παραμικρή υποδείξη του στυλ "πες μωρέ στον μαλάκα να μην μας πρήζει τ' αρχίδια", κάθεστε και επαναλαμβάνεστε κατ' εξακολούθησην περί των ίδιων και των ίδιων πραγμάτων διαιωνίζοντας το θέμα κατ' αυτόν τον τρόπο, χαλώντας τις καρδιές όλων μας.
Μου θυμίζεις τον sarouman στο προηγούμενο νήμα όπου είχα ακούσει τα εξ' αμάξης από την Άντζελα. Και έλεγε και έγραφε και λογομαχούσε μαζί μου με τις ώρες, για να καταλήξει να μου πει στο τέλος ότι ναι η Άντζελα δεν έπρεπε να παρασυρθεί και να με προσβάλει κατ' αυτόν τον τρόπο.
Ε λάβε θέση και πες της το εξ' αρχής να ξεμπερδεύουμε! Γιατί χρειάζεται να κάνουμε τους δικηγόρους του διαβόλου και να φτάνουμε να προσβάλλουμε ο ένας τον άλλον;
Αλλά είπαμε, εγώ και όσοι τύχει να με υποστηρίξουν είμαστε οι κακοί και το στούντιο με την Άντζελα πρέπει να προφυλαχθούν από τη μοχθηρία μας πάσης θυσίας...

Οπώς ξαναείπα και πρίν, είσαι διατεθειμένος να το κάνεις αυτό σε όλα τα στούντιο; Γιατι πχ η Δέσποινα όπως είπε και ο Τσέγιεν, έχει δουλέψει και στο Γκάζι, γιατι δεν μπαίνεις και σε εκείνα τα τόπικς για να ρωτήσεις για την καταγωγή των κοριτσιών;
Να το κάνω σε όλα τα στούντιο; Στα καλά σου είσαι βρε φίλε; Δεν πα να γίνουν όλα σκόνη; Για καλό θα 'ναι.
Όπως έχω πει πολλάκις, θεωρώ τα στούντιο ως την απόλυτη κοροϊδία του χώρου του αγοραίου έρωτα. Και πάντα αναφέροντας αυτές μου τις απόψεις επιχειρηματολογώ με πραγματικά επιχειρήματα αποζητώντας το διάλογο και όχι με το στυλ πολλών εδώ μέσα (βλ DON GIOVANNI) υπερβάλλοντας πέραν του δέοντως ώστε λόγω υπερβολής οι απόψεις του άλλου να μοιάσουν γελοίες (υπάρχει και επιστημονικός ορισμός γι' αυτήν την τακτική αλλά μου διαφεύγει).
Ουδεμία πρόθεση είχα λοιπόν ν' ασχοληθώ με κάποιο συγκεκριμένα αλλά το νου μου τον είχα και θα τον έχω πάντα στα άτομα που καταφέρθηκαν απροκάλυπτα εναντίον μου και τα οποία συχνάζουν στο εν λόγω νήμα. Αν προσέξεις, θα δεις ότι οτιδήποτε έγραφα εδώ μέσα ήταν στα πλαίσια της καζούρας γύρω απ' αυτά τα άτομα και όχι με το στούντιο. Αλλά κουβέντα στην κουβέντα είναι αναπόφευκτο να πάρει η μπάλα πολλά γενικότερα θέματα και το συγκεκριμένο έβγαζε μάτι λόγω του νήματος που είχαν δημιουργήσει οι Σέρβες ιερόδουλες και ανέφεραν οι ίδιες την Κέλλυ ως Ρουμάνα. Εγώ ούτε καν με τις υπόλοιπες κοπέλες του 104 δεν ασχολήθηκα, για το αν είναι Αιγύπτιες κι εγώ δεν ξέρω τι.

Επισκέπτης
Άλλο η πούτσα.....
Άλλο η βούρτσα....
Άλλο η βίδα.......
Άλλο η πουτάνα.....
Άλλο η Κοζάνη.....
Άλλο η Λοζάνη......

Περαστικά να ναι και δεν πειράζει!
Ο επαγγελματισμός είναι κοινός όμως, αλλιώς δεν είναι επαγγελματισμός.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Kαλημερα, σε ολους τους συναγωνιστες, αλλα και στα ομορφα κοριτσια, του στουντιο !!!

Επισκέπτης
Δηλαδή ή Άντζελα δέν είναι κορίτσι......
φτού σου πώς τήν πάτησα καί φημίζομαι
γιά τσάκαλος  :think: :think: φτού σου  :headbang: :headbang:
Μην ειρωνεύεσαι μ' αυτά τα πράγματα. Πολύ πιθανόν κάποιοι όντως να την πάτησαν και να αισθάνθηκαν άσχημα μετά.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Επειδή αναφέρεις πάλι το ονομά μου...

Εχεις εμμονές. Στο έχω ξαναπεί και στο προηγούμενο ποστάρισμα. Εσυ όπως έχεις αναφέρει, δε σε ενδιαφέρουν τα στούντιο. Συχνάζεις μόνο σε μπουρδέλα. Δικαίωμα σου. Υποστηρίζεις πως κόπτεσαι υπερ της αξιοπιστης ενημέρωσης στο σαιτ. Αυτο θα το κρίνουν τα μέλη και ο καθένας ξεχωριστά.

Τώρα, σαυτό που με επιμονή - ξεπερνώντας την εμμονή μάλλον - υποστηρίζεις, σχετικά με το αν η Κέλλυ είναι Σέρβα ή οχι. Στο ξαναλέω, και στο έχουν πει και άλλοι εδώ, θεωρούμε πως δεν έχει να κάνει με το επαγγελμα της κοπέλας - το οποίο και μόνο αυτό, μας απασχολεί σαυτό το σαιτ - αλλά με την προσωπική της ζωή. Μπορεί, για τους δικούς της λόγους, να θέλει να το αποκρύψει (αν ισχύει βέβαια). Δικαιωμά της! Δεν έχει να κάνει με τη δουλειά της, ούτε την κάνει καλύτερη ούτε χειρότερη.
Εσυ βρίσκεις πως εξαπατάσαι... Δικαιωμα σου. Μην το προτιμάς το στουντιο! (που ούτως ή άλλως δεν τα προτιμάς..να σηκωνε τη συζητηση ο cheyenne ας πουμε να το καταλάβω!). Λες πως κοπτεσαι για την ενημέρωση των άλλων και δεν μπορείς να ανεχτείς την κοροϊδία.
Και εγώ σου λέω, ευθέως, αμφισβητώ τα κίνητρα σου. Γιατί αν την πρώτη φορά, με τη διαμάχη σου με την Αντζελα χαρακτήρισα τα αρχικά σου σχόλια ως κακεντρεχή...αλλά παραδέχτηκα πως ξέφυγε από την πλευρά της η κατάσταση με τα λόγια που ανταλλάξατε... ε τώρα με όλη αυτή την επιμονή σου, κυρίως για αυτό το στούντιο (απο κάποιον που δεν είναι στουντιάκιας!)...αμφιβάλλω για τα κίνητρα σου.
Και δε θα μπω στο δικό σου τρυπάκι, όπως λέτε εσείς πως οι απέναντι εξυπηρετούν σκοτεινούς σκοπούς και εντεταλμένη υπηρεσία και όλες αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας που πλέκετε στο κεφάλι σας.

Απλά, στο ξαναλέω, έχεις μια ΕΜΜΟΝΗ (που την αιτιολογώ ως "ομφακες εισι"...αν μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ) ... που εμένα με απωθεί, και θεωρώ το διάλογο (που τόσο επιζητείς διακαώς) αδιέξοδο εκ των προτέρων...
Συν τοις άλλοις ηδονίζεσαι με τα γνωστά φιλαράκια σου, που (απροκάλυπτα τουλάχιστον αυτοί) μπαίνουν να εκφράσουν τις ίδιες εμμονές εδώ μέσα, με πιο ειρωνικό και χυδαίο τρόπο...
Και δεν είναι ο διάλογος που δεν επιζητώ, αλλά τα ποσταρίσματα τροφοδοτούν την ακόρεστη εμμονή σου (γιατί τα επιχείρηματα κάποιου ακόμα και αν είναι σωστά ..διατυπώνονται μια φορά, και γίνονται σεβαστά...οι εμμονές όμως κάθε λίγο και λιγάκι τα ίδια...καταντούν απωθητικές).
Και θα προέτρεπα και τους υπόλοιπους συναγωνιστές να μην ασχολούνται (με το ίδιο δικαίωμα που προτρέπεις και εσύ να μην ασχολούνται οι φίλοι σου με κοπέλες που δεν έχετε επισκεφτεί...ουτε θα επισκεφτείτε ποτε)

Προτιμώ τα ποσταρίσματα σινδόνας (που ειρωνικά λέει και ο bakalhs)...παρά μια αδιέξοδη κοκορομαχία. Δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε. Απλά ενω σε εσένα αυτη η διαμάχη μπορεί να προκαλεί ευφορία (πιστεύω όντως σου προκαλεί)...εμένα με δυσφορεί...γιατί μπαίνω για άλλο λόγο σαυτό το thread (οσο παράλογο και αν το θεώρησες την άλλη φορά).
Ας ανοιχτεί ένα thread "αγαπούληδες vs ρεαλιστές και οι οπαδοί τους".

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
θεωρώ τα στούντιο ως την απόλυτη κοροϊδία του χώρου του αγοραίου έρωτα. Και πάντα αναφέροντας αυτές μου τις απόψεις επιχειρηματολογώ με πραγματικά επιχειρήματα αποζητώντας το διάλογο και όχι με το στυλ πολλών εδώ μέσα (βλ DON GIOVANNI) υπερβάλλοντας πέραν του δέοντως ώστε λόγω υπερβολής οι απόψεις του άλλου να μοιάσουν γελοίες (υπάρχει και επιστημονικός ορισμός γι' αυτήν την τακτική αλλά μου διαφεύγει).
Άν αυτός είναι ό τρόπος που προσπαθείς να κάνεις διάλογο δηλαδή προκαλώντας καί θεωρώντας αφελείς όλους τους άλλους εκτός του εαυτού σου απλά κάνεις μονόλογο καί επειδή αναφέρεσαι σε μένα να σου πώ επίσης ότι με τον τρόπο που λές ότι διαλογίζεσαι απλά κάνεις πολύ εύκολα εχθρούς ακόμα καί ανάμεσα σ'αυτούς που μπορεί ενδεχομένως να συμφωνούν σε κάποια απο τα λεγόμενα σου σπρώχνοντας τους να διαλέγουν στρατόπεδο , τέλος και για να μην κουράζεις το μυαλό σου περι επιστημονικών όρων εσύ δεν χρειάζεσαι τακτική για να φαίνεσαι γελοίος !

Επισκέπτης
Απλά, στο ξαναλέω, έχεις μια ΕΜΜΟΝΗ (που την αιτιολογώ ως "ομφακες εισι"...αν μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ) ... που εμένα με απωθεί, και θεωρώ το διάλογο (που τόσο επιζητείς διακαώς) αδιέξοδο εκ των προτέρων...
Όσα δεν φτάνω τα βγάζω αγουρίδες δηλαδή; Θέλω να έρθω στο στούντιο αλλά δεν μπορώ; Αυτή είναι η εμμονή μου; :think:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
λουλουδάκι μου !!!!!!!!

Επισκέπτης
Άν αυτός είναι ό τρόπος που προσπαθείς να κάνεις διάλογο δηλαδή προκαλώντας καί θεωρώντας αφελείς όλους τους άλλους εκτός του εαυτού σου απλά κάνεις μονόλογο
Πες μου μια πρόκληση που έκανα προς συναγωνιστή!
Ναι αυτή τη στιγμή προκαλώ για πρώτη φορά!

καί επειδή αναφέρεσαι σε μένα να σου πώ επίσης ότι με τον τρόπο που λές ότι διαλογίζεσαι απλά κάνεις πολύ εύκολα εχθρούς ακόμα καί ανάμεσα σ'αυτούς που μπορεί ενδεχομένως να συμφωνούν σε κάποια απο τα λεγόμενα σου σπρώχνοντας τους να διαλέγουν στρατόπεδο ,
Εσύ ανέφερες για υμείς και στρατόπεδα. Εσύ έκανες αυτόν τον διαχωρισμό πρώτος. Εγώ όταν αναφέρω επιχειρήματα αποζητώ τον διάλογο επειδή ακριβώς δεν θεωρώ ότι καλά και σόνι έχω δίκιο.

τέλος και για να μην κουράζεις το μυαλό σου περι επιστημονικών όρων εσύ δεν χρειάζεσαι τακτική για να φαίνεσαι γελοίος !
Μωρέ μπράβο επίπεδο...

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Kαλημερα ;)

Τωρα και μεχρι τις 17:00 στο studio Aλεξάνδρα + Μπέτυ  :smitten: :smitten:

Το απόγευμα Αναστασία + Ελβίρα + Δέσποινα  :smitten: :smitten: :smitten:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom