Επειδή αναφέρεις πάλι το ονομά μου...
Εχεις εμμονές. Στο έχω ξαναπεί και στο προηγούμενο ποστάρισμα. Εσυ όπως έχεις αναφέρει, δε σε ενδιαφέρουν τα στούντιο. Συχνάζεις μόνο σε μπουρδέλα. Δικαίωμα σου. Υποστηρίζεις πως κόπτεσαι υπερ της αξιοπιστης ενημέρωσης στο σαιτ. Αυτο θα το κρίνουν τα μέλη και ο καθένας ξεχωριστά.
Τώρα, σαυτό που με επιμονή - ξεπερνώντας την εμμονή μάλλον - υποστηρίζεις, σχετικά με το αν η Κέλλυ είναι Σέρβα ή οχι. Στο ξαναλέω, και στο έχουν πει και άλλοι εδώ, θεωρούμε πως δεν έχει να κάνει με το επαγγελμα της κοπέλας - το οποίο και μόνο αυτό, μας απασχολεί σαυτό το σαιτ - αλλά με την προσωπική της ζωή. Μπορεί, για τους δικούς της λόγους, να θέλει να το αποκρύψει (αν ισχύει βέβαια). Δικαιωμά της! Δεν έχει να κάνει με τη δουλειά της, ούτε την κάνει καλύτερη ούτε χειρότερη.
Εσυ βρίσκεις πως εξαπατάσαι... Δικαιωμα σου. Μην το προτιμάς το στουντιο! (που ούτως ή άλλως δεν τα προτιμάς..να σηκωνε τη συζητηση ο cheyenne ας πουμε να το καταλάβω!). Λες πως κοπτεσαι για την ενημέρωση των άλλων και δεν μπορείς να ανεχτείς την κοροϊδία.
Και εγώ σου λέω, ευθέως, αμφισβητώ τα κίνητρα σου. Γιατί αν την πρώτη φορά, με τη διαμάχη σου με την Αντζελα χαρακτήρισα τα αρχικά σου σχόλια ως κακεντρεχή...αλλά παραδέχτηκα πως ξέφυγε από την πλευρά της η κατάσταση με τα λόγια που ανταλλάξατε... ε τώρα με όλη αυτή την επιμονή σου, κυρίως για αυτό το στούντιο (απο κάποιον που δεν είναι στουντιάκιας!)...αμφιβάλλω για τα κίνητρα σου.
Και δε θα μπω στο δικό σου τρυπάκι, όπως λέτε εσείς πως οι απέναντι εξυπηρετούν σκοτεινούς σκοπούς και εντεταλμένη υπηρεσία και όλες αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας που πλέκετε στο κεφάλι σας.
Απλά, στο ξαναλέω, έχεις μια ΕΜΜΟΝΗ (που την αιτιολογώ ως "ομφακες εισι"...αν μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ) ... που εμένα με απωθεί, και θεωρώ το διάλογο (που τόσο επιζητείς διακαώς) αδιέξοδο εκ των προτέρων...
Συν τοις άλλοις ηδονίζεσαι με τα γνωστά φιλαράκια σου, που (απροκάλυπτα τουλάχιστον αυτοί) μπαίνουν να εκφράσουν τις ίδιες εμμονές εδώ μέσα, με πιο ειρωνικό και χυδαίο τρόπο...
Και δεν είναι ο διάλογος που δεν επιζητώ, αλλά τα ποσταρίσματα τροφοδοτούν την ακόρεστη εμμονή σου (γιατί τα επιχείρηματα κάποιου ακόμα και αν είναι σωστά ..διατυπώνονται μια φορά, και γίνονται σεβαστά...οι εμμονές όμως κάθε λίγο και λιγάκι τα ίδια...καταντούν απωθητικές).
Και θα προέτρεπα και τους υπόλοιπους συναγωνιστές να μην ασχολούνται (με το ίδιο δικαίωμα που προτρέπεις και εσύ να μην ασχολούνται οι φίλοι σου με κοπέλες που δεν έχετε επισκεφτεί...ουτε θα επισκεφτείτε ποτε)
Προτιμώ τα ποσταρίσματα σινδόνας (που ειρωνικά λέει και ο bakalhs)...παρά μια αδιέξοδη κοκορομαχία. Δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε. Απλά ενω σε εσένα αυτη η διαμάχη μπορεί να προκαλεί ευφορία (πιστεύω όντως σου προκαλεί)...εμένα με δυσφορεί...γιατί μπαίνω για άλλο λόγο σαυτό το thread (οσο παράλογο και αν το θεώρησες την άλλη φορά).
Ας ανοιχτεί ένα thread "αγαπούληδες vs ρεαλιστές και οι οπαδοί τους".