Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Περνάνε μια χαρά ! το αυτό επιθυμούν καί δι υμάς !
Ρόκαβλον αυτό το ΥΜΑΣ εννοείς ? γιατί αν' αυτό εννοείς τότε έχεις καί πρόβλημα αναλφαβητισμού ! υμάς = εσείς στην καθαρεύουσα !

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.029
Πόντοι
22.785
Πες μου μια πρόκληση που έκανα προς συναγωνιστή!
Ναι αυτή τη στιγμή προκαλώ για πρώτη φορά!

Εσύ ανέφερες για υμείς και στρατόπεδα. Εσύ έκανες αυτόν τον διαχωρισμό πρώτος. Εγώ όταν αναφέρω επιχειρήματα αποζητώ τον διάλογο επειδή ακριβώς δεν θεωρώ ότι καλά και σόνι έχω δίκιο.
Μωρέ μπράβο επίπεδο...

Άγαπητε μου κύριε Ροκαβλόν.... σάς κερνάω ότιδήποτε
θελήσετε άπό τήν άπογευματινη βάρδια τών κυριών τού 104 !!

Τά σέβη μου !!!!!!!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

Επισκέπτης
Ρόκαβλον αυτό το ΥΜΑΣ εννοείς ? γιατί αν' αυτό εννοείς τότε έχεις καί πρόβλημα αναλφαβητισμού ! υμάς = εσείς στην καθαρεύουσα !
Αυτό εννοώ, θέλοντας να τονίσω ότι εσύ αναφέρθηκες σ' αυτό το "εσείς" σπρώχνοντας τους συναγωνιστές να διαλέξουν στρατόπεδα, όπως καταμαρτυράς για 'μενα.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Ακριβώς έτσι Ορέστη.Οπως συμβαίνει μέ κάθε τι.
Αν έρθεις στό μαγαζί μου καί ζητήσεις μία βίδα γερμανική καί σού πουλήσω βιετναμέζικη
πού την βάφτισα γερμανική θα σε έχω εξαπατήσει.

αν όμως χρησιμοποιήσεις την Βιετναμέζικη και είναι το ίδιο καλή και ακόμα καλύτερη με την Γερμανική θα σε πειράξει πια τόσο πολύ;

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Αυτό εννοώ, θέλοντας να τονίσω ότι εσύ αναφέρθηκες σ' αυτό το "εσείς" σπώχνοντας τους συναγωνιστές να διαλέξουν στρατόπεδα, όπως καταμαρτυράς για 'μενα.

Λοιπόν με πολύ κόπο για να μην βάλω τα γέλια επαναλαμβάνω καί μεταφράζω : ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙ ΥΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ , NA ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !

Επισκέπτης
Άγαπητε μου κύριε Ροκαβλόν.... σάς κερνάω ότιδήποτε
θελήσετε άπό τήν άπογευματινη βάρδια τών κυριών τού 104 !!

Τά σέβη μου !!!!!!!
Ευχαριστώ αλλά να μην σας βάζω σε έξοδα... σίγουρα θα μπορέσετε να βρείτε κάποιον που έχει μεγαλύτερη ανάγκη ώστε να του το κάνετε δώρο Χριστουγέννων.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Αυτό εννοώ, θέλοντας να τονίσω ότι εσύ αναφέρθηκες σ' αυτό το "εσείς" σπρώχνοντας τους συναγωνιστές να διαλέξουν στρατόπεδα, όπως καταμαρτυράς για 'μενα.
Επιπλέον την λέξη στρατόπεδα εσύ την ξεφούρνισες όχι εγώ

Επισκέπτης
Λοιπόν με πολύ κόπο για να μην βάλω τα γέλια επαναλαμβάνω καί μεταφράζω : ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙ ΥΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ , NA ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !
Άιντε, άιντεεε... αυτό δεν λέω ρε; Ότι ενώ μου καταμαρτυράς αυτό περί στρατοπέδων εσύ ουσιαστικά με αυτήν σου την πρόταση είναι που διαχωρίζεις στρατόπεδα;
Γι' αυτό και σε ρώτησε ο Κάβιρος ποιοι εσείς.

Kαλησπέρα.Ποιοί είστε "ΕΣΕΙΣ";  :think:

Επισκέπτης
Επιπλέον την λέξη στρατόπεδα εσύ την ξεφούρνισες όχι εγώ

...κάνεις πολύ εύκολα εχθρούς ακόμα καί ανάμεσα σ'αυτούς που μπορεί ενδεχομένως να συμφωνούν σε κάποια απο τα λεγόμενα σου σπρώχνοντας τους να διαλέγουν στρατόπεδο...
Έχεις δίκιο γι' άλλη μια φορά...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.029
Πόντοι
22.785
Ευχαριστώ αλλά να μην σας βάζω σε έξοδα... σίγουρα θα μπορέσετε να βρείτε κάποιον που έχει μεγαλύτερη ανάγκη ώστε να του το κάνετε δώρο Χριστουγέννων.

Διακρίνω <<<κάτι>>>  τεσ πα....

Ποσώς ......ούδεμία προσβολή πρός τό άτομό σας......

Άλωστε θά ήτω μιά άπαρχή ζεστής γνωριμίας
(πιστεύω στήν έπικοινωνία) άγαπητέ φίλε !!!

Καί πάλη τά σέβη μου!!!!  

Επισκέπτης
Διακρίνω <<<κάτι>>>  τεσ πα....

Ποσώς ......ούδεμία προσβολή πρός τό άτομό σας......

Άλωστε θά ήτω μιά άπαρχή ζεστής γνωριμίας
(πιστεύω στήν έπικοινωνία) άγαπητέ φίλε !!!

Καί πάλη τά σέβη μου!!!!
Μάλλον πιστεύουμε με πολύ διαφορετικούς τρόπους φίλτατε.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
αν όμως χρησιμοποιήσεις την Βιετναμέζικη και είναι το ίδιο καλή και ακόμα καλύτερη με την Γερμανική θα σε πειράξει πια τόσο πολύ;

μη μιλας βρε για βιετναμ και ειναι η ωρα που πειναω :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Πόσες φορές πρέπει να απαντήσω στην ίδια ερώτηση/διαπίστωση; Μου δίνετε συνεχώς την αίσθηση ότι ο καθένας διαβάζει μόνο τα post που θεωρεί ότι τα γράφω μόνο για 'κεινον :dunno:
Για κάποιους μπορεί και να είναι, γιατί είσαι τόσο απόλυτος;
Όλη η "συζήτηση" θα είχε τελειώσει αμέσως αν απλά απαντούσε η Άντζελα στην αρxική ερώτησή μου, εφόσον ΔΕΝ είναι σημαντικό θέμα όπως λες. Αντί αυτού, αντί να της κάνετε την παραμικρή υποδείξη του στυλ "πες μωρέ στον μαλάκα να μην μας πρήζει τ' αρχίδια", κάθεστε και επαναλαμβάνεστε κατ' εξακολούθησην περί των ίδιων και των ίδιων πραγμάτων διαιωνίζοντας το θέμα κατ' αυτόν τον τρόπο, χαλώντας τις καρδιές όλων μας.

κοίτα εγώ δεν μπορώ να κάνω υπόδειξη στην Αντζελα για κάποιο θέμα που αφορά την δική της επιχείρηση. Είναι δικό της θέμα και ας το λύσει με όποιον τρόπο θεωρεί καλύτερος. Και ας κάνει ο καθένας την αξιολόγηση που θέλει. Εγώ ως πελάτης στούντιο και μπουρδέλων δεν ενδιαφέρθηκα ποτε για την καταγωγή της οποιαδήποτε κοπελούδας που εχω μαμήσει. Τώρα τι να σου πω αν μερικοι ενδιαφέρονται τόσο πολύ πια ε τότε παραδίνω τα όπλα.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Άιντε, άιντεεε... αυτό δεν λέω ρε; Ότι ενώ μου καταμαρτυράς αυτό περί στρατοπέδων εσύ ουσιαστικά με αυτήν σου την πρόταση είναι που διαχωρίζεις στρατόπεδα;
Γι' αυτό και σε ρώτησε ο Κάβιρος ποιοι εσείς.
Το θέμα με την εθνικότητα της Κέλλης εγώ το ξεκίνησα ? μήπως ό Sarouman ? ό Cheyenne ? εσύ λοιπόν θεωρείς ότι είσαι μέσα στο " εμείς " ?

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
ΟΥΦ, δεν παει αλλο ρε παιδια, σταματηστε αυτο το θεμα !!!  :helpplea:

Ημαρτον, πιααααααααααααααααα !!!  :headbang: :headbang: :headbang:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom