Επισκέπτης
Γιατί μπήκες τότε εξ' αρχής σ' αυτό το τρυπάκι;Εγώ μιλάω για την πάρτη μου το τι θα κάνει ό καθένας είναι δικό του θέμα .
Γιατί μπήκες τότε εξ' αρχής σ' αυτό το τρυπάκι;Εγώ μιλάω για την πάρτη μου το τι θα κάνει ό καθένας είναι δικό του θέμα .
Καποτε ηταν !!!Εγώ προτείνω μια " εξόρμηση " στα γαριδάδικα της Χαραυγής στο Κερατσίνι , μιλάω σωστά Captain Taftaar ?
Γιατι ξυνεσαι συνεχεια, στην γκλιτσα του τσοπανη ???Γιατί μπήκες τότε εξ' αρχής σ' αυτό το τρυπάκι;
Σωστός ..
Τιμέες Καισαριανηςς πολυ καλές !!!!!!
Εσένα σ'αρέσει το τσίπουρο ? ποιό τσιπουράδικο προτιμάς ?Γιατί μπήκες τότε εξ' αρχής σ' αυτό το τρυπάκι;
Διατρέχω κίνδυνο διείσδυσης πιστεύεις;Γιατι ξυνεσαι συνεχεια, στην γκλιτσα του τσοπανη ???
Καθόλου.Εσένα σ'αρέσει το τσίπουρο ? ποιό τσιπουράδικο προτιμάς ?
Στην Καισαριανή πηγαίνω για ουζάκια στην ψαροταβέρνα της Κυρα Ζωής στην ΠΛατεία , αλλά τελευταία φορά πήγα το καλοκαίρι.
Εχω να παω καιρο, στα στεκια της Καισαριανης !!!Τό Ρακάκι είναι γαμμμμμμμάτοέχει κριτικά
έδέσματα, μία φορά τήν έβδομάδα τό τιμάμε !!!!!
Εσυ τι πιστευεις ???Διατρέχω κίνδυνο διείσδυσης πιστεύεις;
Καθόλου.
Είπαμε τέλος ! κάλμα .Εσυ τι πιστευεις ???
Εγω πηγαινω, στην πλατεια του Υμηττου τελευταια, στην Καραβιδα !!!Στην Καισαριανή πηγαίνω για ουζάκια στην ψαροταβέρνα της Κυρα Ζωής στην ΠΛατεία , αλλά τελευταία φορά πήγα το καλοκαίρι.
Που βρίσκεται ακριβώς ?Τό Ρακάκι είναι γαμμμμμμμάτοέχει κριτικά
έδέσματα, μία φορά τήν έβδομάδα τό τιμάμε !!!!!
Στην Καραβίδα έχω να πάω σχεδόν 25 χρόνια !Εγω πηγαινω, στην πλατεια του Υμηττου τελευταια, στην Καραβιδα !!!
Καλα πραγματα, αλλα τιμες plus !!!
Ειναι τοσα χρονια ???Στην Καραβίδα έχω να πάω σχεδόν 25 χρόνια !
ΈΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΔΙΚΕ ΜΟΥ !THE END !!!
Τ Ε Λ Ο Σ !!!
Τουλάχιστον απο το 1983 απ' όσο θυμάμαι αδελφέ !Ειναι τοσα χρονια ???
Πάντως στην πλατεία Φατσέα στο Βύρωνα έχει μια γαμάτη κρητική ταβέρνα " Ο ΒΟΥΡΓΙΑΣ " !Παίδες άς σβήσουμε τα΄τελευταία μην
αρχής γενομέενης άπο έμένα δεν μας ένδιαφερη εδω το ρακακι
ΛΑΘΟΣ !!!!
Εισαι γατα !!! ;) ;) ;)Πάντως στην πλατεία Φατσέα στο Βύρωνα έχει μια γαμάτη κρητική ταβέρνα " Ο ΒΟΥΡΓΙΑΣ " !