DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Καλό απόγευμα φίλε πάω για λίγο σιέστα !Εισαι γατα !!! ;) ;) ;)
Καλό απόγευμα φίλε πάω για λίγο σιέστα !Εισαι γατα !!! ;) ;) ;)
Καλα να περασεις, σε οτι και να κανεις !!! ;) ;) ;)Καλό απόγευμα φίλε πάω για λίγο σιέστα !
Καλησπερα καρδια μου !!!kalispera :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Mεταξυ της Αμαντας και εμενα δεν "υπαρχει" πλεον δωματιο.καλημερα σε ολους
καλημερα φιλτατε CHEYENNE
ευχαριστουμε για την ενημερωση.
οταν και αμα πας για αμαντα please κανε μας ενα συντομο briefing.
thank you ;)
Το εαν μια κοπελα ειναι εξ αλλαγης φυλου ειναι σημανικοτατος παραγωντας για την επιτυχια ή οχι της συνεδριας, και η αποκρυψψη μιας τετοιας πληροφροας θα ηταν κατακριτεα.Δηλαδη το μονο που εχει σημασια ειναι αν ειναι καλη στο δωματιο και μονο.Επαγγελματιας σημαινει και αληθεια.Δηλαδη ολους εσας που δεν σας ενδιαφερει η εθνικοτητα τι θα λεγατε αν μαθαινατε οτι εκτος απο την Αντζελα (εχω παει 2φορες μαζι της και γουσταρα)υπαρχει και αλλη κοπελα εξ αλλαγης φυλου και ας ηταν τελεια στο δωματιο;δεν θα σας εννοιζε το ψεμα.Ε καποιους τους ενδιαφερει η εθνικοτης
Αλλοου φιλε μας !!!Το εαν μια κοπελα ειναι εξ αλλαγης φυλου ειναι σημανικοτατος παραγωντας για την επιτυχια ή οχι της συνεδριας, και η αποκρυψψη μιας τετοιας πληροφροας θα ηταν κατακριτεα.
Η εθνικοτητα δεν υπηρεαζει την ποιοτητα της συνεδριας.
Το εαν μια κοπελα ειναι εξ αλλαγης φυλου ειναι σημανικοτατος παραγωντας για την επιτυχια ή οχι της συνεδριας, και η αποκρυψψη μιας τετοιας πληροφροας θα ηταν κατακριτεα.
Η εθνικοτητα δεν υπηρεαζει την ποιοτητα της συνεδριας.
Μια χαρα.Αλλοου φιλε μας !!!
Ολα καλα ???
Τοτε ολα GOOD !!!Μια χαρα.
Αφου περπαταμε και μας σηκωνεται, δεν εχουμε παραπονο.........
Μια χαρα.
Αφου περπαταμε και μας σηκωνεται, δεν εχουμε παραπονο.........
δεν ξερεις τι χανειςMεταξυ της Αμαντας και εμενα δεν "υπαρχει" πλεον δωματιο.
Ειμαστε καλοι φιλοι και δεν πια δεν μας βγαινει. Και τους δυο μας πιανουν τα γελια.
Για οποιους ενδιαφερονται θα ειναι δευτερα βραδυ μετα τις 23:00 και τεταρτη πρωινη βαρδια, συμφβνα παντα με το ποργεραμμα σου banner.
και αυτό συμβαίνει διότι απέφυγες τον γάμο.
και αυτό συμβαίνει διότι απέφυγες τον γάμο.
Ο ινδιανος σημερα εκλεισε μισο αιωνα ζωης..........
Οταν το "ειχα" εγω, εσυ δεν ηξερες οτι υπηρχε.........δεν ξερεις τι χανεις