Καλησπέρα το μαγαζί είναι κορυφαίο και η Αλίνα η μονδική με την οποία εχω παέι 2 φορές μέχρι τώρα είναι άπαιχτη. Σίγουρα κάθε κοπέλα είναι και άνθρωπος εκτός απο ιερόδουλη, οπότε έχει απαιτήσεις και απο τον πελάτη, όπως καθαριότητα και σεβασμό στο πρόσωπό της. το ότι μας αφήνει να εισχωρήσουμε στο κορμί της έστω και με αμοιβή δεν σημαίνει ότι έχουμε δικαίωμα να την βεβηλώσουμε. Εγω πάντα με την ευγένειά μου εχω περάσει καλά με πολλές κοπέλες απο αρκετά studio, ποτέ καμιά δεν μου αρνήθηκε κάτι μέσα στα πλαίσια του λογικού, ακόμη και εκσπερμάτωση στα στήθη της Βαλεντίνας εχω κάνει στη Βριλησού 46 ύστερα πάντα μετά απο συννενόηση με την κοπέλα.
Φιλικά...
χαιρομαι που τα εχεις περασει ομορφα μαναρακι, η Αλινα ειναι οντως πολυ καλη κοπέλα και τωρα που εχει μαυρισει απ τον ηλιο ειναι ακομη πιο όμορφη
Συγουρα αυτο που λες μωρακι πανω στην ευγενεια εχει μεγαλη σημασια οχι μονο σε αυτο τον χώρο αλλα παντου, σε αυτη τη ζωη αλλωστε οτι δινεις παιρνεις κιολας ;)
i return
το πρόσεχατε το κορίτσι;
αφιερωμένο (από τα αγαπημένα μου...)σε εσάς καταπληκτική κυρία μου....
Ευχαριστω πολυ μαναρακι, ειναι και πολυ καλη κλασσικη θεατρικη παρασταση-ταινια με τρομερο σεναριο ;)
Μπου-Μπού, διαβάζω Μάντυ και οκ, δεν έχεις πολλές πληροφορίες...διαβάζω όμως και Εμμανουέλα και δεν λές τίποτα! Θα σε μαλώσω μου φαίνεται
γιατι μας κρατάς σε αγωνία! Απο 'δώ και στο εξής όταν μια κοπέλα θα θέλει να δουλέψει θα σε στέλνει πρώτα φωτογραφίες (απαραίτητα σώμα-στήθος-πόδια-πόδια με high heels) και αφού τις ελέγξουμε καλά τότε θα έρθει για δουλεία!
Μελινα , (λαθος μου το Εμανουελα) ειναι απο τη Πολωνια αδυνατη νεα κοπέλα νομιζω ξανθιά και κανει full προγραμμα, τιποτα αλλο δε ξερω βρε μωρο, ουτε την εχω δει ουτε τιποτα, μονο στο τηλ εχω μιλησει μαζι της ;)
εγώ και ο heelover θα ελέγξουμε πατουσάκια, πέλματα και πεδιλάκια-τακουνάκια. Tip, για όσες θέλουν να έχουν πιο ευνοϊκή μεταχείρηση: νυχάκια βαμμένα κόκκινο ή μαυρο και απαραίτητα ΟΧΙ ΣΤΡΑΣΑΚΙΑ πάνω τους!
τα στρασακια ειναι οντως χαλια, οσες φορες εχω βαλει σε 2-3 μερες φευγουνε και τα νυχακια μου δειχνουν απαισια :-
κοκκινο-μαυρο βρε ειναι πιο χειμωνιατικα χρωματα, εντονο φουξια ταχω τωρα
Τσιπουρο ωραιο να ειχαμε και χταποδι στα καρβουνα και διαφορους αλλους μεζεδες,αντε και ανοιξε η ορεξη
μη λες τετοια Γιωργο μου γιατι πειναω και τρελλενομαι για θαλασσινα
Το εχει εγκρινη η Αντζελα ετσι.
Εγινε εφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
εγω δεν θα ειχα προβλημα τα αναλογα μαγαζια με μεζεδες κτλ στην περιοχη θα ειχαν προβλημα :-
και σε αυτους τους δυσκολους-περιεργους καιρους δεν λεει να παιρνεις τη δουλεια του αλλου ;)
Ενας μπουφες βεβαια με ειδη catering δεν θα ηταν ασχημη ιδεα αλλου που να αφησει το κρατος τετοιο πραγμα να γινει μεσα σε ενα μαγαζι του ειδους :'(
πολλα φιλακια