cannibal corpse
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα παιδες!εχω ενα διλληματακι...ευα ή κατερίνα;
κουμπάρε θαλείψεις εσύ, λείπω και γω με τη δουλειά, θα αφήσουμε μόνη την κουμπάρα?ελπίζω όσο λείπω να μου προσέχετε την κουκλίτσα....
Μωρό μου όμορφο. Μην αησυχείς!!!Καλο μηνα και καλο καλοκαιρι μωρακι ;)
θα βγαλω την υπηρεσια μαναρι μου το πρωι να μην αφηνει κανεναν να παρκαρει ;)
το δυσκολο ειναι πως θα παρεις τη στροφη μωρο να μπεις μες το στενο με το πουλμαν αλλα σου εχω εμπυστοσυνη μαναρακι ;)
Καλησπέρα μωράκι μου όμορφο!!!
Μόλις ήρθα απο την δουλειά. Είχα πάει στο ζωοολογικό πάρκο στα Σπάτα. Είδα και τον πρίφημο μακάκο!!!
Μωρό μου μου χεις λέιψει!!!
Φιλάκια πολλά!!!
Without You....
Δαγκωτο ΕΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ................ Δοκιμασμενη και αξιοπιστη με καλες επιδοσεις.
Μωρό μου όμορφο. Μην αησυχείς!!!
Το πούλμαν το χω βάλει σε πιο στενούς δρόμους, με δυσκολία πάντοτε. Απλά θα κλείσουμε τη Φυλής και θα μπουκάρω με το πούλμαν στο στενό!!!
Για σένα μωρό μου μπορώ να κάνω τα πάντα, αρκεί να το ζητήσεις!!!
Φιλάκια πολλά!!!
τρελή ζημια το σημερινό team. Πέρασα λίγο πριν γίνει η αλλαγή αλλα αν μπορούσα (και με έπαιρνε και οικονομικά) θα ερχόμουν και το βραδάκι!
οι μιλφ του καταστηματος ποτε δουλευουν;;;
αχ αυτες οι Νανσυ και Ευα σε εχουν τρελλανει νομιζω μαναρακι μου ;)
πρεπει να βρω μια 3η καινουργεια κοπέλα να σε κανω να τις ξεχασεις
εγω αυριο θα ειμαι στο μαγαζι γιατι θα βαλουμε το πρωι μια ορθια κλειστη ντουζιερα για εσας στο ενα δωματιο ;)
Ολη μερα σημερα ετρεχα στο Ικεα για πετσετες, ραφακια για να μπαινουν οι καθαρες, καλαθακι για τις χρησιμοποιημένες, πατακια κτλ
Γεμισα ενα πορτπαγκαζ σακουλες
πολλα φιλακια
Πολλη καλη κινηση,καλο επαγγελματικο μυαλο μπραβο σουεγω αυριο θα ειμαι στο μαγαζι γιατι θα βαλουμε το πρωι μια ορθια κλειστη ντουζιερα για εσας στο ενα δωματιο ;)
Ολη μερα σημερα ετρεχα στο Ικεα για πετσετες, ραφακια για να μπαινουν οι καθαρες, καλαθακι για τις χρησιμοποιημένες, πατακια κτλ
Γεμισα ενα πορτπαγκαζ σακουλες
πολλα φιλακια
οι μιλφ του καταστηματος ποτε δουλευουν;;;
Πολλη καλη κινηση,καλο επαγγελματικο μυαλο μπραβο σου
:-* :-* :-*
Συναθλητές ,ξέρει κανείς αν η Έυα κάνει πρωκτικό και με πόσα ?
Ιδιως απο εδω και περα με το παραμικρο ιδρωνουμε και βρωμαμε,και για εσας ενας λογος παραπανω ενταξη το κλιματιστικο αλλα και με ενα ντουζ αμεσως ξαλαφρωνης παιρνης αλλον αεραχρειαζοτανε μωρε κακα τα ψεματα ιδιος τωρα που ειναι και καλοκαιρι
μη νομιζεις ειναι και πολυ καλο και για εμας τις κοπέλες ;)