Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (9 μέλη και 37 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
δεν τις κανουμε βρε μωρο ετσι κι αλλιως αυτες τις βραδυες για να περνατε ντε και καλα δωματιο ;)
αυτο μπορειτε να το κανετε και καποια αλλη στιγμη, ποιο πολυ στηνονται αυτα τα event για την επικοινωνια την κουβεντα τη γνωριμια, να σπαει καπου καπου ο ψυχρος παγος μεταξυ 2 αγνωστων ανθρωπων (πελατη-κοπελας) γιαυτο και μπαινουν και κοπελες που εκεινη την μερα δεν εργαζονται ;)
και αυτα τα λεω οχι για σενα αλλα πιο πολυ για οποιον αλλο διαβαζει και ισως εχει την εντυπωση οτι για να ερθει πρεπει να περασει δωματιο μαζι μας κτλ
οχι εμεις πιο πολυ θελουμε να ερχεστε να τα λετε μαζι μας, μεταξυ σας και να περναει ευχαριστα ο χρονος σας/μας κτλ
και αν θελησει καποιος καποια αλλη στιγμη ερχεται και στο studio να περασει δωματιο με μια κοπελα που του αρεσε ;)
ειχα περασει και εγω κατι παρομοιο αρκετα σοβαρο (οχι με τροχαιο)πριν καποιο διαστημα και σε καταλαβαινω :-
χτες πήγαινες ερχόσουν πάνω στα ψιλοτάκουνα σου...σε θαύμασα....σκέτο μηχανάκι... :2funny: :2funny: η αλήθεια ότι ο παγος οχι μόνο έσπασε αλλά έλιωσε...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Καταρχάς να σου ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου περαστικά για τον πατέρα σου  :(….χάρηκα και εγώ για την γνωριμία :sunglasses:…όσα για τα κορίτσια που λες που με έχουν στα όπα όπα υπερβολές :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:  ;)
είμαι υπερβολικός τελικά... :rolleyes: :rolleyes:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Καταρχάς να σου ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου περαστικά για τον πατέρα σου  :(….χάρηκα και εγώ για την γνωριμία :sunglasses:…όσα για τα κορίτσια που λες που με έχουν στα όπα όπα υπερβολές :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:  ;)
τι ώρα έφυγες εσύ?? :huh:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.073
Πόντοι
22.785
Καλησπέρα σέ όλα τά κορίτσια τού 104 ...........

Εύχαριστώ για τήν χθεσινή ζεστή φιλοξενία !!!!!!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

εγώ να πω το παράπονο μου, Μπου-Μπου μου έλειψαν εκείνα τα γαμάτα παστάκια που είχες φέρει στα εγκαίνια του μαγαζιού, πρόπερσι!!! 

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

εγώ να πω το παράπονο μου, Μπου-Μπου μου έλειψαν εκείνα τα γαμάτα παστάκια που είχες φέρει στα εγκαίνια του μαγαζιού, πρόπερσι!!! 

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μηπως σου ελειψε και η παλια ασπρη πορτα που ειχε το μαγαζι τοτε?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16

bottom! συγχαρητήρια! βελτιώνεσαι ραγδαία! :cheesy:
μόλις είπες την πρώτη σου καλή κουβέντα! ;)
πως αισθάνθηκες; αν σου άρεσε, έχουμε ελπίδες να συνεχιστεί; :cheesy:

Πριν απαντήσεις, πρέπει να ''μελετάς'' λίγο, γιατί αλλιώς κάνεις λάθη...
Στο ξανάγραψα. Μ' έχεις παρεξηγήσει...

Ρε 'συ CHEYENNE μου αρέσει όπως τελειώνεις τις κριτικές σου. Μου θυμίζεις τον Παπαγιάννη στο EXTRA όταν,πάντα,  λέει στην αποφώνηση της εκπομπής, ''...και προσοχή στο δρόμο.''

Καλησπέρα.Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς το post κάποιου άλλου.Κάτω γράφει ''απάντηση'' με κόκκινα γράμματα.Πάτα εκεί και γράψε.

Μία βοήθεια στην Αναστασία...

Το ίδρυμα είναι κορυφαίο,αλλά δεν σου ξηγηθήκαν καλά.Είχα παρακολουθήσει την φάση.Κάνε ότι νομίζεις...

Οχι βρε!Αλλά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου...

Συγνώμη,είχα πάει για...Σωστός είσαι,είμαστε πελάτες.

Kαλημέρα σε όλους.Λαγονησιώτη, χρόνια πολλά για την μητέρα σου.Θα τα πούμε αργότερα...

Οταν κανένας σας δεν είχε πει τίποτα...

Τώρα έγραψες σαν ώριμος άνθρωπος...
Ευχαριστώ για την συμμετοχή σου...

''Έχει περάσει κάποιος καιρός από την μοναδική μου, μέχρι σήμερα, εμπειρία με την Ελένη.
Μια καλή εμπειρία πάνω από τον μέσο όρο, αλλά σε καμία περίπτωση κορυφαία.
Όμως το πόρνο-ένστικτο μου, μου έλεγε πως είναι μια κοπέλα με πολύ περισσότερες δυνατότητες.
Έτσι, και αφου ούτως ή άλλως μου αρέσει και εμφανησιακά, αποφάσισα για μια δεύτερη συνάντηση.

...Μια από τις καλύτερες συνεδρίες στην μακρόχρονη πορεία μου.''

Τάδε έφη CHEYENNE,Νο1 αξιολογητής...

Εχεις δίκιο...
Με έβαλες στην θέση μου Αλεξάνδρα...

...Μάλιστα ,δείχνεις να έχεις ευαισθησίες που φανερώνουν άνθρωπο που νοιάζεται για τον άλλον...

Πρόσφατο,που αφορούσε εσένα...

Επίσης,από τα σχόλια στις κριτικές...

Αντισθένη,νομίζω, ως διαχειριστής της ιστοσελίδας που είσαι, θα ήταν πιο σωστό και θα έδειχνε ανωτερότητα από μέρους σου,αν επικοινωνούσες μέσο pm με τον Λαγονησιώτη βοηθώντας τον ν'αλλάξει τον τίτλο και όχι να του κάνεις μάθημα δημόσια...
Ασε τι κάνουμε εμείς...
Εσύ, υποτίθεται ότι έχεις πιο υπεύθυνη θέση...

Μπράβο Νίκο,καλή αρχή...
Τώρα που πήρες το κολάι,φρόντισε η επόμενη φορά να είναι σύντομα.Μην σκέφτεσαι τα χρήματα,δες το σαν φροντιστήριο και 1000 ευρώ να δώσεις, σκέψου τις συμπυκνωμένες εμπειρίες που θα αποκομίσεις και οι οποίες θα σε βοηθήσουν ν'ανταπεξέλθεις στον ''πραγματικό'' κόσμο. (εκεί ελπίζω δωρεάν...)
Επίσης να ξέρεις ότι δεν υπάρχουν κακοί μαθητές αλλά κακοί δάσκαλοι.( Το λέω της νύφης να το ακούσει η πεθερά...)

Από το σχόλιο της Μαρίνας στην κριτική ''Δεν ήταν η μέρα μου'' του diog222992.

Μαρίνα: 4.όταν έρχεσαι στο τελείως τι βάρδια...

Πορνόγερος: Άλλη φορά μην πηγαίνεις "στο τελείως τι βάρδια"...

Bottom : Πορνόγερε,το τελευταίο σχόλιο θα μπορούσε να λείπει...

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Πριν απαντήσεις, πρέπει να ''μελετάς'' λίγο, γιατί αλλιώς κάνεις λάθη...
Στο ξανάγραψα. Μ' έχεις παρεξηγήσει...

Μία βοήθεια στην Αναστασία...

Οταν κανένας σας δεν είχε πει τίποτα...

Πρόσφατο,που αφορούσε εσένα...

Επίσης,από τα σχόλια στις κριτικές...

Αντισθένη,νομίζω, ως διαχειριστής της ιστοσελίδας που είσαι, θα ήταν πιο σωστό και θα έδειχνε ανωτερότητα από μέρους σου,αν επικοινωνούσες μέσο pm με τον Λαγονησιώτη βοηθώντας τον ν'αλλάξει τον τίτλο και όχι να του κάνεις μάθημα δημόσια...
Ασε τι κάνουμε εμείς...
Εσύ, υποτίθεται ότι έχεις πιο υπεύθυνη θέση...

Μπράβο Νίκο,καλή αρχή...
Τώρα που πήρες το κολάι,φρόντισε η επόμενη φορά να είναι σύντομα.Μην σκέφτεσαι τα χρήματα,δες το σαν φροντιστήριο και 1000 ευρώ να δώσεις, σκέψου τις συμπυκνωμένες εμπειρίες που θα αποκομίσεις και οι οποίες θα σε βοηθήσουν ν'ανταπεξέλθεις στον ''πραγματικό'' κόσμο. (εκεί ελπίζω δωρεάν...)
Επίσης να ξέρεις ότι δεν υπάρχουν κακοί μαθητές αλλά κακοί δάσκαλοι.( Το λέω της νύφης να το ακούσει η πεθερά...)

Από το σχόλιο της Μαρίνας στην κριτική ''Δεν ήταν η μέρα μου'' του diog222992.

Μαρίνα: 4.όταν έρχεσαι στο τελείως τι βάρδια...

Πορνόγερος: Άλλη φορά μην πηγαίνεις "στο τελείως τι βάρδια"...

Bottom : Πορνόγερε,το τελευταίο σχόλιο θα μπορούσε να λείπει...

θα χαρώ πολύ αν διαπιστώσω πως έχω κάνει λάθος και σε παρεξήγησα.
γιατί κάνεις παραθέσεις στον εαυτό σου; πρέπει για κάποιο λόγο να επαναληφθεί κάτι;

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
θα χαρώ πολύ αν διαπιστώσω πως έχω κάνει λάθος και σε παρεξήγησα.
γιατί κάνεις παραθέσεις στον εαυτό σου; πρέπει για κάποιο λόγο να επαναληφθεί κάτι;

Aπλά, σου αποδεικνύω ότι δεν ισχύει αυτό που έγραψες, ότι ''μόλις είπες την πρώτη σου καλή κουβέντα!''
Είχαν προηγηθεί και άλλες καλές κουβέντες...
Ολα πρέπει να σου τα εξηγώ;...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Που ειναι η Κλεοπατρα αποψε??  :think: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom