Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
αν και έχω καιρό να μπω και έχω χάσει πολλές εξελίξεις βλέπω ότι καλοπερνάτε. μπράβο ρε Άτζελα με τα πάρτυ σου αν και δεν κατάλαβα τα έχετε καθιερώσει στο μαγαζί ή έτσι έτυχε; μακάρι να μπορέσω να σας επισκευτώ καμιά φορά.
ναι μωρε στις δικες μου βαρδιες τα διοργανωνουμε, ενταξυ ειναι κατι το διαφορετικο μας αρεσει και αφου εχει και απηχηση σε εσας θα καθιερωθει ;)
εγω ετσι κι αλλιως επειδη καλομαθαινω αν δεν εχει party δεν ξανακατεβαινω πια για δουλεια
ενταξυ αλλο πραγμα υπηρεσια να ειναι μια κανονικη υπηρεσια και αλλο η Μαρινα
αλλο ειναι να σου βαλει ποτο μια υπηρεσια και αλλο να σε σερβιρουν οι Νεφελη και η Αλεξανδρα πχ
εχει και αυτο την διαφορετικοτητα του και υπαρχει ενα αλλο κλιμα πιο ζεστο και πιο διαχυτικο
οποτε μπορεσεις μωρε περνας για κανενα ποτο αυτα ολα δεν θα τελιωσουν
ορεξη και διαθεση εμεις εχουμε και προπαντως μας αρεσει και σε μας τις ιδιες γιατι και για εμας ειναι κατι να μας σπασει τη ρουτινα αλλα και μια ευκαιρια να γνωριζουμε και τους πελατες μας πιο προσωπικα αλλα και μας κανει να εχουμε με κατι να ασχολειθουμε ολη την εβδομαδα, τι θα φορεσει η μια, τι θα φορεσει η αλλη, πως θα ειναι το μαλλι της ,πια θα ειναι η ιδεα του party κτλ