Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

εγώ να πω το παράπονο μου, Μπου-Μπου μου έλειψαν εκείνα τα γαμάτα παστάκια που είχες φέρει στα εγκαίνια του μαγαζιού, πρόπερσι!!! 

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

πωπω φίλε ναι.... όντως... γαμάγανε.... :rockon: :rockon:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
δεν τις κανουμε βρε μωρο ετσι κι αλλιως αυτες τις βραδυες για να περνατε ντε και καλα δωματιο ;)
αυτο μπορειτε να το κανετε και καποια αλλη στιγμη, ποιο πολυ στηνονται αυτα τα event για την επικοινωνια την κουβεντα τη γνωριμια, να σπαει καπου καπου ο ψυχρος παγος μεταξυ 2 αγνωστων ανθρωπων (πελατη-κοπελας) γιαυτο και μπαινουν και κοπελες που εκεινη την μερα δεν εργαζονται ;)
και αυτα τα λεω οχι για σενα αλλα πιο πολυ για οποιον αλλο διαβαζει και ισως εχει την εντυπωση οτι για να ερθει πρεπει να περασει δωματιο μαζι μας κτλ
οχι εμεις πιο πολυ θελουμε να ερχεστε να τα λετε μαζι μας, μεταξυ σας και να περναει ευχαριστα ο χρονος σας/μας κτλ
και αν θελησει καποιος καποια αλλη στιγμη ερχεται και στο studio να περασει δωματιο με μια κοπελα που του αρεσε ;)
ειχα περασει και εγω κατι παρομοιο αρκετα σοβαρο (οχι με τροχαιο)πριν καποιο διαστημα και σε καταλαβαινω :-
μπουμπού μην ενδίδεις στην προκλητικότητα του άλλου...εσύ κ μόνο εσύ ξέρεις ποια είσαι και πόσο μετράς σε όλα τα επίπεδα....και φυσικά ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ που επικροτούμε τις κινήσεις σου... :thumbsup: :thumbsup:

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
γεια σου ρε ταφ, βλέπεις τι γίνεται στα σχόλια μεταξύ άντζελας και πορνόγερου...μιλάμε έχει ξεφύγει η κατάσταση...

Εβαλα και εγώ το ''χεράκι''μου...
και δυστυχώς το ξαναέβαλα...
Δεν άντεξα στον πειρασμό...

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Καλησπέρα,πώς είναι ο πατέρας σου;...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Καλησπέρα,πώς είναι ο πατέρας σου;...
όπως τα ξέρεις...ήμουν μέχρι πριν 1 ώρα στο νοσοκομείο...είναι στην εντατική ακόμα, με μηχανική υποστήριξη...το θέμα είναι η μητέρα μου που έχει αρχίσει να καταρρέει....σε ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον σου...

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Τις καλησπερες μου Angie απο Γερμανια.

Τι vodka party ρε παιδια???

Καταραμενη ξενητια  :tickedoff:

Επισης photo της Σαρας ποτε θα ανεβουν? (Για να κατεβω για επαγγελματικο ραντεβου??? Αυτο θα πει Business Trip!!!!)

Angie αν ειναι στειλε pm με info (You know...)

Regards.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470

Επισης photo της Σαρας ποτε θα ανεβουν? (Για να κατεβω για επαγγελματικο ραντεβου??? Αυτο θα πει Business Trip!!!!)

Regards.
υπάρχουν φωτογραφίες της σάρας...την είδα και από κοντά χτες και....τα σπάει... :rockon: :rockon:

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
όπως τα ξέρεις...ήμουν μέχρι πριν 1 ώρα στο νοσοκομείο...είναι στην εντατική ακόμα, με μηχανική υποστήριξη...το θέμα είναι η μητέρα μου που έχει αρχίσει να καταρρέει....σε ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον σου...

Να είσαι κοντά στην μητέρα σου,τέτοιες στιγμές η οικογένεια πρέπει να είναι ενωμένη...

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Περαστικα και στον πατερα σου. Τωρα διαβαζω το thread.

Αυτη μπορει να τα σπαει...Εγω να δω ποτε θα εχω τον χρονο να κατεβω για να τα σπασουμε παρεα.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Να είσαι κοντά στην μητέρα σου,τέτοιες στιγμές η οικογένεια πρέπει να είναι ενωμένη...
αυτό κάνω...και για να προλάβω ενδεχομένως κάποιους κακοπροαίρετους το ότι πήγα χτες στο πάρτυ ήταν καθαρά για να ξεφύγει λίγο το μυαλό μου και να χαλαρώσω βουτώντας τις σκέψεις μου στο αλκοόλ...δεν είμαι ούτε αναίσθητος ούτε παρτάκιας... >:(

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Περαστικα και στον πατερα σου. Τωρα διαβαζω το thread.

Αυτη μπορει να τα σπαει...Εγω να δω ποτε θα εχω τον χρονο να κατεβω για να τα σπασουμε παρεα.
ευχαριστώ πολυ<<χαμένε>>!! :dancing:

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Το μυαλο χρειαζεται να ξεφευγει πολλες φορες απο αυτο που το βαρενει. Αν δεν το κανει χανει της ισοροποια του και τοτε αστα να πανε. Καλα εκανες και ειπες να ξεφυγεις.

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
αυτό κάνω...και για να προλάβω ενδεχομένως κάποιους κακοπροαίρετους το ότι πήγα χτες στο πάρτυ ήταν καθαρά για να ξεφύγει λίγο το μυαλό μου και να χαλαρώσω βουτώντας τις σκέψεις μου στο αλκοόλ...δεν είμαι ούτε αναίσθητος ούτε παρτάκιας... >:(

Θα τα καταφέρετε!...
Ολα θα πάνε μια χαρά...
Καληνύχτα...

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

εγώ να πω το παράπονο μου, Μπου-Μπου μου έλειψαν εκείνα τα γαμάτα παστάκια που είχες φέρει στα εγκαίνια του μαγαζιού, πρόπερσι!!! 

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

αυτα μωρε τα ειχα παρει τοτε απο την παλια μου γειτονια
θελω 1 με 1,5 ωρα να παω εκει και αλλο τοσο να γυρισω τωρα :-
εχω βρει αλλα καλυτερα ομως :cheesy: ;)

Regards.

τι κανεις βρε μωρο πως περνας?
ελπιζω να το ριχνεις και λιγο εξω και οχι μονο δουλεια-δουλεια-δουλεια ;)
εχουμε κατι προχειρες τωρα φωτος της σαρας αλλα προς τεταρτη? το αργοτερο πιστευω να ειναι ετοιμες οι κανονικες της ;)

Aaron

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
6
αν και έχω καιρό να μπω και έχω χάσει πολλές εξελίξεις βλέπω ότι καλοπερνάτε. μπράβο ρε Άτζελα με τα πάρτυ σου αν και δεν κατάλαβα τα έχετε καθιερώσει στο μαγαζί ή έτσι έτυχε; μακάρι να μπορέσω να σας επισκευτώ καμιά φορά.
τέλος lagonisian κουράγιο και ελπίζω να ξεφύγει τον κίνδυνο ο πατέρας σου

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom