Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Εργάζεται...
Ε τοτε να περιμενουμε να μαθουμε ποσους εδειρε αποψε!! Εγω το εχω πει παντως........................τσιγκινο σωβρακο με την μικρη!
Εργάζεται...
εγώ να πω το παράπονο μου, Μπου-Μπου μου έλειψαν εκείνα τα γαμάτα παστάκια που είχες φέρει στα εγκαίνια του μαγαζιού, πρόπερσι!!!
γεια σου ρε ταφ, βλέπεις τι γίνεται στα σχόλια μεταξύ άντζελας και πορνόγερου...μιλάμε έχει ξεφύγει η κατάσταση...Εργάζεται...
μπουμπού μην ενδίδεις στην προκλητικότητα του άλλου...εσύ κ μόνο εσύ ξέρεις ποια είσαι και πόσο μετράς σε όλα τα επίπεδα....και φυσικά ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ που επικροτούμε τις κινήσεις σου...δεν τις κανουμε βρε μωρο ετσι κι αλλιως αυτες τις βραδυες για να περνατε ντε και καλα δωματιο ;)
αυτο μπορειτε να το κανετε και καποια αλλη στιγμη, ποιο πολυ στηνονται αυτα τα event για την επικοινωνια την κουβεντα τη γνωριμια, να σπαει καπου καπου ο ψυχρος παγος μεταξυ 2 αγνωστων ανθρωπων (πελατη-κοπελας) γιαυτο και μπαινουν και κοπελες που εκεινη την μερα δεν εργαζονται ;)
και αυτα τα λεω οχι για σενα αλλα πιο πολυ για οποιον αλλο διαβαζει και ισως εχει την εντυπωση οτι για να ερθει πρεπει να περασει δωματιο μαζι μας κτλ
οχι εμεις πιο πολυ θελουμε να ερχεστε να τα λετε μαζι μας, μεταξυ σας και να περναει ευχαριστα ο χρονος σας/μας κτλ
και αν θελησει καποιος καποια αλλη στιγμη ερχεται και στο studio να περασει δωματιο με μια κοπελα που του αρεσε ;)
ειχα περασει και εγω κατι παρομοιο αρκετα σοβαρο (οχι με τροχαιο)πριν καποιο διαστημα και σε καταλαβαινω :-
γεια σου ρε ταφ, βλέπεις τι γίνεται στα σχόλια μεταξύ άντζελας και πορνόγερου...μιλάμε έχει ξεφύγει η κατάσταση...
και εγώ το έβαλα, αλλά δεν βλέπω να εκτονώνεται η κατάσταση...Εβαλα και εγώ το ''χεράκι''μου...
και δυστυχώς το ξαναέβαλα...
Δεν άντεξα στον πειρασμό...
όπως τα ξέρεις...ήμουν μέχρι πριν 1 ώρα στο νοσοκομείο...είναι στην εντατική ακόμα, με μηχανική υποστήριξη...το θέμα είναι η μητέρα μου που έχει αρχίσει να καταρρέει....σε ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον σου...Καλησπέρα,πώς είναι ο πατέρας σου;...
υπάρχουν φωτογραφίες της σάρας...την είδα και από κοντά χτες και....τα σπάει...Τις καλησπερες μου Angie απο Γερμανια.
Τι vodka party ρε παιδια???
Καταραμενη ξενητια
Επισης photo της Σαρας ποτε θα ανεβουν? (Για να κατεβω για επαγγελματικο ραντεβου??? Αυτο θα πει Business Trip!!!!)
Angie αν ειναι στειλε pm με info (You know...)
Regards.
όπως τα ξέρεις...ήμουν μέχρι πριν 1 ώρα στο νοσοκομείο...είναι στην εντατική ακόμα, με μηχανική υποστήριξη...το θέμα είναι η μητέρα μου που έχει αρχίσει να καταρρέει....σε ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον σου...
αυτό κάνω...και για να προλάβω ενδεχομένως κάποιους κακοπροαίρετους το ότι πήγα χτες στο πάρτυ ήταν καθαρά για να ξεφύγει λίγο το μυαλό μου και να χαλαρώσω βουτώντας τις σκέψεις μου στο αλκοόλ...δεν είμαι ούτε αναίσθητος ούτε παρτάκιας... >Να είσαι κοντά στην μητέρα σου,τέτοιες στιγμές η οικογένεια πρέπει να είναι ενωμένη...
ευχαριστώ πολυ<<χαμένε>>!!Περαστικα και στον πατερα σου. Τωρα διαβαζω το thread.
Αυτη μπορει να τα σπαει...Εγω να δω ποτε θα εχω τον χρονο να κατεβω για να τα σπασουμε παρεα.
αυτό κάνω...και για να προλάβω ενδεχομένως κάποιους κακοπροαίρετους το ότι πήγα χτες στο πάρτυ ήταν καθαρά για να ξεφύγει λίγο το μυαλό μου και να χαλαρώσω βουτώντας τις σκέψεις μου στο αλκοόλ...δεν είμαι ούτε αναίσθητος ούτε παρτάκιας... >
να σαι καλά....καλό σου βράδυ...Θα τα καταφέρετε!...
Ολα θα πάνε μια χαρά...
Καληνύχτα...
εγώ να πω το παράπονο μου, Μπου-Μπου μου έλειψαν εκείνα τα γαμάτα παστάκια που είχες φέρει στα εγκαίνια του μαγαζιού, πρόπερσι!!!
Τις καλησπερες μου Angie απο Γερμανια.
Τι vodka party ρε παιδια???
Καταραμενη ξενητια
Επισης photo της Σαρας ποτε θα ανεβουν? (Για να κατεβω για επαγγελματικο ραντεβου??? Αυτο θα πει Business Trip!!!!)
Angie αν ειναι στειλε pm με info (You know...)
Regards.