καλημέρα μπουμπού είσαι καλά?? συγχαρητήρια για την τέλεια χτεσινή βραδιά...αυτός ήταν κ ο λόγος που δεν είχαιδιαίτερο κέφι για να περάσω σε δωμάτιο...κ ξέσπασα στη βότκα κ μετά ήμουν λίγο περίεργα...
τράκαρε άσχημα και είναι ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση...αλλά είμαι φύσει αισιόδοξο άτομο...
δεν τις κανουμε βρε μωρο ετσι κι αλλιως αυτες τις βραδυες για να περνατε ντε και καλα δωματιο ;)
αυτο μπορειτε να το κανετε και καποια αλλη στιγμη, ποιο πολυ στηνονται αυτα τα event για την επικοινωνια την κουβεντα τη γνωριμια, να σπαει καπου καπου ο ψυχρος παγος μεταξυ 2 αγνωστων ανθρωπων (πελατη-κοπελας) γιαυτο και μπαινουν και κοπελες που εκεινη την μερα δεν εργαζονται ;)
και αυτα τα λεω οχι για σενα αλλα πιο πολυ για οποιον αλλο διαβαζει και ισως εχει την εντυπωση οτι για να ερθει πρεπει να περασει δωματιο μαζι μας κτλ
οχι εμεις πιο πολυ θελουμε να ερχεστε να τα λετε μαζι μας, μεταξυ σας και να περναει ευχαριστα ο χρονος σας/μας κτλ
και αν θελησει καποιος καποια αλλη στιγμη ερχεται και στο studio να περασει δωματιο με μια κοπελα που του αρεσε ;)
ειχα περασει και εγω κατι παρομοιο αρκετα σοβαρο (οχι με τροχαιο)πριν καποιο διαστημα και σε καταλαβαινω :-