Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Αλλο ένα επιτυχημένο πάρτι  στο 104 με την βότκα να ρέει αφθονεί …γνωριμία με τον τιτανομεγιστο CHEYENNE  και τους Μαθιου, Biker AMJIK  και Λαγονησι...Όλα τα όμορφα κορίτσια μαζεμένα Ελένη Νεφέλη Μαρινα  Αλεξάνδρα Άντζελα και φυσικά η πανέμορφη κελλυ όπου τα είπαμε και από κοντά στο τέλος :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:…πραγματικά μια ωραία βαρδια …συγχαρητήρια Άντζελα για τα πάρτι που διαργανονεις   ;)
καλημέρα ταφ πως είσαι? χάρηκα πααααρα πολύ που γνωριστήκαμε κ από κοντά...ωραία βραδιά με ωραία παρέα...δεν μπορώ να πω πάντως, τα κορίτσια στα ώπα ώπα σε έχουν... :dancing: χτες μάλλον ήπια λίγο παραπάνω και είχα έρθει σε κέφι....μετά όμως στο νοσοκομείο....ΣΚΑΤΑ....ο  father είναι σοβαρά.... :'(

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
καλημέρα ταφ πως είσαι? χάρηκα πααααρα πολύ που γνωριστήκαμε κ από κοντά...ωραία βραδιά με ωραία παρέα...δεν μπορώ να πω πάντως, τα κορίτσια στα ώπα ώπα σε έχουν... :dancing: χτες μάλλον ήπια λίγο παραπάνω και είχα έρθει σε κέφι....μετά όμως στο νοσοκομείο....ΣΚΑΤΑ....ο  father είναι σοβαρά.... :'(
Μαρινάκι μωρό μου ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! :smitten: :smitten: :smitten:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.073
Πόντοι
22.785
Τί μπορεί ποιά διάψευση καί ποιό λόγο νά άρθρώση κάποιος ,
έναντι τού τεράστιου Cheyeen.......

Tά σέβη μου άγαπημένε μου φίλε !!!
Οσο γιά τή κορασσσσσίδα Κέλυ , είχες άπόλυτο δίκιο θεού σμίλευμα άγαπητέ ,μέ τήν γνώση νά άπαλύνει τήν όδύνη τού ύπάρχειν, πού όμως αίρει τήν άποξένωση καί παραμυθεί
τήν μοναξιά !!!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470

Οσο γιά τή κορασσσσσίδα Κέλυ , είχες άπόλυτο δίκιο θεού σμίλευμα άγαπητέ ,μέ τήν γνώση νά άπαλύνει τήν όδύνη τού ύπάρχειν, πού όμως αίρει τήν άποξένωση καί παραμυθεί
τήν μοναξιά !!!
:thumbsup: :thumbsup:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

καλημέρα! να είσαι δυνατός για να βοηθήσεις να είναι περαστικό ότι συμβαίνει στον πατέρα σου.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.073
Πόντοι
22.785

Τα συναισθήματα πρέπει να μένουν κρυφά ..........

Δεν θα έπιμείνω κι'όλας έπ'αύτού !!

Αφήνω τούς είδικούς νά άποφασίσουν καί θά άκολουθήσω την έτυμηγορία τους !!

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16

Φίλε,περαστικά...

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

:- :- :- :- :-
καλο κουραγιο μωρο τις καλυτερες ευχες μου εχεις  ;)

Τωρα στο studio οι Μαρίνα + Αλεξάνδρα + Νεφέλη  :smitten: :smitten: :smitten:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

τήν μοναξιά !!!
Oι οποιες γνωσεις μου, στην διαθεση σου, με αποτερο σκοπο την ικανοποιηση των επιθυμιων σου, αγαπητε PADRON!!!

Την καλημέρα μου και στις 3 ομορφες κυριες που εργαζονται αυτη την στιγμη.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
:- :- :- :- :-
καλο κουραγιο μωρο τις καλυτερες ευχες μου εχεις  ;)

Τωρα στο studio οι Μαρίνα + Αλεξάνδρα + Νεφέλη  :smitten: :smitten: :smitten:

καλημέρα μπουμπού είσαι καλά?? συγχαρητήρια για την τέλεια χτεσινή βραδιά...αυτός ήταν κ ο λόγος που δεν είχαιδιαίτερο κέφι για να περάσω σε δωμάτιο...κ ξέσπασα στη βότκα κ μετά ήμουν λίγο περίεργα... :tickedoff: τράκαρε άσχημα και είναι ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση...αλλά είμαι φύσει αισιόδοξο άτομο... :priest: :priest:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
καλημέρα μπουμπού είσαι καλά?? συγχαρητήρια για την τέλεια χτεσινή βραδιά...αυτός ήταν κ ο λόγος που δεν είχαιδιαίτερο κέφι για να περάσω σε δωμάτιο...κ ξέσπασα στη βότκα κ μετά ήμουν λίγο περίεργα... :tickedoff: τράκαρε άσχημα και είναι ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση...αλλά είμαι φύσει αισιόδοξο άτομο... :priest: :priest:

δεν τις κανουμε βρε μωρο ετσι κι αλλιως αυτες τις βραδυες για να περνατε ντε και καλα δωματιο ;)
αυτο μπορειτε να το κανετε και καποια αλλη στιγμη, ποιο πολυ στηνονται αυτα τα event για την επικοινωνια την κουβεντα τη γνωριμια, να σπαει καπου καπου ο ψυχρος παγος μεταξυ 2 αγνωστων ανθρωπων (πελατη-κοπελας) γιαυτο και μπαινουν και κοπελες που εκεινη την μερα δεν εργαζονται ;)
και αυτα τα λεω οχι για σενα αλλα πιο πολυ για οποιον αλλο διαβαζει και ισως εχει την εντυπωση οτι για να ερθει πρεπει να περασει δωματιο μαζι μας κτλ
οχι εμεις πιο πολυ θελουμε να ερχεστε να τα λετε μαζι μας, μεταξυ σας και να περναει ευχαριστα ο χρονος σας/μας κτλ
και αν θελησει καποιος καποια αλλη στιγμη ερχεται και στο studio να περασει δωματιο με μια κοπελα που του αρεσε ;)
ειχα περασει και εγω κατι παρομοιο αρκετα σοβαρο (οχι με τροχαιο)πριν καποιο διαστημα και σε καταλαβαινω :-

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Καταρχάς να σου ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου περαστικά για τον πατέρα σου  :(….χάρηκα και εγώ για την γνωριμία :sunglasses:…όσα για τα κορίτσια που λες που με έχουν στα όπα όπα υπερβολές :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:  ;)

arisvoracious

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
16
Πόντοι
1
καλησπερα και απο μένα σορρυ για τα αγγλικα ξεχαστηκα καλησπερα αντζι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom