anastasiaHOT
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2011
- Like
- 0
να σου κάνω μια ερώτηση, κάπως πιο περίεργη?? :-
denkatalaveno moromu...
να σου κάνω μια ερώτηση, κάπως πιο περίεργη?? :-
θελω να σε ρωτήσω κάτι που αφορά εσένα και για ένα πρόγραμμα...denkatalaveno moromu...
θελω να σε ρωτήσω κάτι που αφορά εσένα και για ένα πρόγραμμα...
εμένα μου αρέουν πολύ τα γυναικεία πόδια, τα ωραία νύχια...στην ποδολαγνεία είσαι καλή?? θα θελ να κάνουμε διάφορα πράγματα... :<ne moromu pesmu..
εμένα μου αρέουν πολύ τα γυναικεία πόδια, τα ωραία νύχια...στην ποδολαγνεία είσαι καλή?? θα θελ να κάνουμε διάφορα πράγματα... :<
δεν είμαι κορίτσι αλλά ξεκινάει 17:00....να μαστε όλοι εκεί... ;)Τί ώρα ξεκινάη τό πάρτυ κορίτσια ????..... χάσαμε καί τόν speedoula .....
δεν είμαι κορίτσι αλλά ξεκινάει 17:00....να μαστε όλοι εκεί... ;)
Εντελώς ξαφνικά, οι Πέμπτες μας μεταμορφώθηκαν σε κάτι απίστευτα μαγικό!
Η ζωή μας γέμισε φως, μουσική, ποτά, ζεστασιά, φιλοξενία, ευγένεια αλλά και από σαγηνευτικά χαμόγελα, δροσερά αγγίγματα και ματιές που αναστατώνουν!!!
Αιθέριες υπάρξεις που γλυκά μας καθηλώνουν!!!
Ένα νέο ταξίδι ανακάλυψης ξεκίνησε. Ο άνεμος φυσάει κεφάτος στα πανιά μας!
Εντελώς ξαφνικά, οι Πέμπτες μας μεταμορφώθηκαν σε κάτι απίστευτα μαγικό!
Η ζωή μας γέμισε φως, μουσική, ποτά, ζεστασιά, φιλοξενία, ευγένεια αλλά και από σαγηνευτικά χαμόγελα, δροσερά αγγίγματα και ματιές που αναστατώνουν!!!
Αιθέριες υπάρξεις που γλυκά μας καθηλώνουν!!!
Ένα νέο ταξίδι ανακάλυψης ξεκίνησε. Ο άνεμος φυσάει κεφάτος στα πανιά μας!
Αλλο ένα επιτυχημένο πάρτι στο 104 με την βότκα να ρέει αφθονεί …γνωριμία με τον τιτανομεγιστο CHEYENNE και τους Μαθιου, Biker AMJIK και Λαγονησι...Όλα τα όμορφα κορίτσια μαζεμένα Ελένη Νεφέλη Μαρινα Αλεξάνδρα Άντζελα και φυσικά η πανέμορφη κελλυ όπου τα είπαμε και από κοντά στο τέλος …πραγματικά μια ωραία βάρδια …συγχαρητήρια Άντζελα για τα πάρτι που διαργανονεις ;)
Πραγματικα μια πολυ ομορφη βραδυά.
Σιγα που θα τον αφηνα σπιτι.......Εσύ ήσουν που δε θα πήγαινες;Τα βλέπεις Ελένη;Σου τά'λεγα από χθες.
Εσύ ήσουν που δε θα πήγαινες;Τα βλέπεις Ελένη;Σου τά'λεγα από χθες.
την επομενη πεμπτη σε περιμενουμε ακομα πιο cool ;)
κοιταξα τα ποστ μου και θυμηθηκα αυτο που λεγαμε ;)
Σιγα που θα τον αφηνα σπιτι.......