sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
αυτο τι ειναι δεν μου κανι τπτ δεν ειπαρχι πιο μεγαλο να με πιασι ο υπνοσ υσηχηΠρος το παρόν Ελένη σε καληνυχτώ.Όμως θα τη βρούμε την άκρη.
καληνυχτα και πολα :-* :-* :-* :-* :-* :-*
αυτο τι ειναι δεν μου κανι τπτ δεν ειπαρχι πιο μεγαλο να με πιασι ο υπνοσ υσηχηΠρος το παρόν Ελένη σε καληνυχτώ.Όμως θα τη βρούμε την άκρη.
εγινε στεκι πιαΝαι, σήμερα ;)
Θα τα πούμε τη γνωστή ώρα, στο γνωστό σημείο! :-*
οκΝαι, σήμερα ;)
Θα τα πούμε τη γνωστή ώρα, στο γνωστό σημείο! :-*
γραφε ελληνικα σε παρακαλωkalispera sti thea kai stous ipoloipous
an kai tha figo grigora kathoti seminariouxos mexri kai paraskebi arga kalinixta sas kai na eiste oloi kai oles kala
Βρε σπιντ που τα βρίσκεται αυτά τα ... "ιερογλυφικά" ;ليل جيّدة
αυτο τι ειναι δεν μου κανι τπτ δεν ειπαρχι πιο μεγαλο να με πιασι ο υπνοσ υσηχη
καληνυχτα και πολα :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλημερίζω την εκλεκτή παρέα, τα υπέροχα κοριτσάκια που πιάνουν βάρδια σε 4 λεπτά....και φυσικά στο πιο έξυπνο αφεντικό της ερωτικής βιομηχανίας, την δικιά μας άντζελα!!!! σήμερα αναμένεται να καταναλωθεί πολύ βότκα!!!!ليل جيّدة
AΛΕΞΑΑΑΑΑΝΔΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Που είσαι μώρο μου?? :-*καλημερίζω την εκλεκτή παρέα, τα υπέροχα κοριτσάκια που πιάνουν βάρδια σε 4 λεπτά....και φυσικά στο πιο έξυπνο αφεντικό της ερωτικής βιομηχανίας, την δικιά μας άντζελα!!!! σήμερα αναμένεται να καταναλωθεί πολύ βότκα!!!!
καλώς την δίμετρη γυναικάρα!!! τι κάνεις ΄γλυκιά μου??kalimera se olous
καλώς την δίμετρη γυναικάρα!!! τι κάνεις ΄γλυκιά μου??
καλά είμαι μάτια μου...ετοιμάζομαι για το απόγευμα να πιούμε βοτκίτσα με τα κορίτσια...τώρα όμως να ανοίξει το μάτι! εσύ ήπιες?kala moromu...etsi? :-* :-* :-*
καλά είμαι μάτια μου...ετοιμάζομαι για το απόγευμα να πιούμε βοτκίτσα με τα κορίτσια...τώρα όμως να ανοίξει το μάτι! εσύ ήπιες?
σε κάποιο διάλλειμμα πιες λίγο να νιώσεις την καφείνη μέσα σου κ να πάρεις ενέργεια...η αλεξάνδρα γιατί δεν μας μιλάει?? :'(ohi moromu iati ego doulevo tora sti vardia mou... :-* :-* :-* :-*
σε κάποιο διάλλειμμα πιες λίγο να νιώσεις την καφείνη μέσα σου κ να πάρεις ενέργεια...η αλεξάνδρα γιατί δεν μας μιλάει?? :'(
τι είναι καλό μου??
τι είναι καλό μου??
να σου κάνω μια ερώτηση, κάπως πιο περίεργη?? :-tipota moromu :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*