KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
ιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....Ανακοινωση !!!
Το βρηκε η ΚΕΛΛΥ !!! :-* :-* :-*
ιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....Ανακοινωση !!!
Το βρηκε η ΚΕΛΛΥ !!! :-* :-* :-*
θΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΕΙ, η προσπαθεια σου και ξερεις πως !!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*ιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....
και αμα ανταμειφθει θα σου εχω και εγω δωρακια πολλα πολλα και εσυ ξερεις πως ;).....θΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΕΙ, η προσπαθεια σου και ξερεις πως !!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ΚΑΛΑ να περασεις, τσουπρα μου !!!αγορινες μου εγω πρεπι να σας αφησω.....παω να θουρτουκεπθω και να κθεθαλοθω σαν ελευθερη και ωραια τσουπρα που ειμαι.....λεονταρακο μου θα σου ευχηθω αυριο αγορινα μου....πολλα φιλια σε ολους......
baaaaaaaaayyyyyyyyyyyy.........και αμα ανταμειφθει θα σου εχω και εγω δωρακια πολλα πολλα και εσυ ξερεις πως ;).....
σε φιλω πολυ πολυ..........
αγορινες μου εγω πρεπι να σας αφησω.....παω να θουρτουκεπθω και να κθεθαλοθω σαν ελευθερη και ωραια τσουπρα που ειμαι.....λεονταρακο μου θα σου ευχηθω αυριο αγορινα μου....πολλα φιλια σε ολους......
ΚΑΛΑ να περασεις, τσουπρα μου !!!
Εκτος studio, η εντος ???Θα 'θελες να 'σε μαζί της, ε;
Εκτος studio, η εντος ???
Ειμαστε πελατες !!!Πάντα για εκτος.Τί εντός τώρα...
Ειμαστε πελατες !!!
Τα κοριτσια, εχουν και την προσωπικη τους ζωη και ετσι πρεπει !!!
Τωρα εαν με ρωτας, για αλλους λογους, ΝΑΙ θα ευγενα μαζι της ανετα και για καφε και για φαι !!!
Καθε σωστος Ανθρωπος, σκεφτεται ετσι !!!Συγνώμη,είχα πάει για...Σωστός είσαι,είμαστε πελάτες.
Εσεις τι λετε, κυριε stam_90 ???
συμφωνω σε οσα ειπες ;)Εσεις τι λετε, κυριε stam_90 ???
μπα κυριε life??? μας προσεξατε και μας?
συμφωνω σε οσα ειπες ;)
απο οτι βλεπουμε και στο θρεντ οι κοπελες αυτου του στουντιο ειναι και γαμω τους χαρακτήρες ολοι
συμφωνω σε οσα ειπες ;)
απο οτι βλεπουμε και στο θρεντ οι κοπελες αυτου του στουντιο ειναι και γαμω τους χαρακτήρες ολοι
Που εισαι, μωρη τσουπρα εσυ ???
κυριε σταμ εμενα θα μαστιγοσισ :'( :'(εγω που ειμαι καλο κοριτσι :-* :-*