Γουστα που εχουν μερικοι εεεε ???πεστα ρε μωρο πεστα ακου εδο η ελενη κοντοσουβλι![]()
![]()
![]()
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Τι θα ελεγες για κοκορετσι ???
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Γουστα που εχουν μερικοι εεεε ???πεστα ρε μωρο πεστα ακου εδο η ελενη κοντοσουβλι![]()
![]()
![]()
πεστα ρε μωρο πεστα ακου εδο η ελενη κοντοσουβλι![]()
![]()
![]()
Γουστα που εχουν μερικοι εεεε ???![]()
![]()
Τι θα ελεγες για κοκορετσι ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παντωs σαν φραση δεν ειναι κι ασχημη, μιαs και οποιοs σε βλεπει νοιωθει σαν............καννιβαλοs :-* :-* :-*
Παντωs σαν φραση δεν ειναι κι ασχημη, μιαs και οποιοs σε βλεπει νοιωθει σαν............καννιβαλοs :-* :-* :-*
Εχει τα δικια του !!!
Που εισαι ρε παραπονιαρη ???Λενιω δε μας αγαπας![]()
ελα μωρακι μου γιατι το λεσ αυτο :-* :-* :-* :-* :-*Λενιω δε μας αγαπας![]()
ελα μωρακι μου γιατι το λεσ αυτο :-* :-* :-* :-* :-*
Ωπα !!!Πανε για υπνο εσυ πολυ καθησες..![]()
Που εισαι ρε παραπονιαρη ???
Ωπα !!!
Μηπως κανεις λαθος χιουμορ ???
Για ξανασκεψου το !!!![]()
![]()
![]()
Μην σβηνεις τα λαθη σου !!!Κατσε σε χρειαζομαστε μη φυγεις.. ;)
Μην σβηνεις τα λαθη σου !!!
μωρακι μου εσυ δεν εμπενεσ για φτο αλα οταν εγραψεσ σου απαντισα :-* :-*Αφου δε μου μιλας,γραμμενο με εχεις![]()
Ναι, αλλα να μαθαινεις απο αυτα !!!κανω πολλα λαθη οντως αλλα δεν ειμαι ο μοναδικος![]()
μωρακι μου εσυ δεν εμπενεσ για φτο αλα οταν εγραψεσ σου απαντισα :-* :-*
Ναι, αλλα να μαθαινεις απο αυτα !!!![]()
![]()
ΟΧΙ, να τα ξανακανεις !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()