stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
οχι βεβαιακυριε σταμ εμενα θα μαστιγοσισ :'( :'(εγω που ειμαι καλο κοριτσι :-* :-*
οχι βεβαιακυριε σταμ εμενα θα μαστιγοσισ :'( :'(εγω που ειμαι καλο κοριτσι :-* :-*
τωρα ειμαι σπητι μωρο και χαλαρονο με μια μπιρα να ερθο στα υσια μου γιατι σημερα επεζε πολιΠου εισαι, μωρη τσουπρα εσυ ???
Για μαστιγωμα εισαι...................Με την γλωσσακυριε σταμ εμενα θα μαστιγοσισ :'( :'(εγω που ειμαι καλο κοριτσι :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*οχι βεβαια
χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ αυτο ναι το δεχομεΓια μαστιγωμα εισαι...................Με την γλωσσα
Καλησπερα και σε σενα !!! :-* :-* :-* :-*kalispera se olous... :-* :-* :-* :-*
Πως σε εκανε μωρο μου ???χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ αυτο ναι το δεχομε
οχει οποσ ο αλοσ σημερα μαι εκανε κοντοσουβι δεμενη στο παγο για να με γαργαλιση
χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ αυτο ναι το δεχομε
οχει οποσ ο αλοσ σημερα μαι εκανε κοντοσουβι δεμενη στο παγο για να με γαργαλιση
Σαν να εχεις, τα δικια σου αγαπητε ???Kαλα....2 μετρα γυναικα κι αυτοs ηθελε να .......γαργαλισει???????
αστα να πανε λεμε καλιτερα να ειχα φαει 10 μαστκια παρα αυτο χαχαχαχχαχ :'( ;)Πως σε εκανε μωρο μου ???
Κοντοσουβλι ???
Ταβερνιαρης θα ηταν !!!
τι να κανουμε αυτο τον ε καυλονε μαλονKαλα....2 μετρα γυναικα κι αυτοs ηθελε να .......γαργαλισει???????
Σαν να εχεις, τα δικια σου αγαπητε ???
Οταν θα ερθω στο studio, θελω να μου δειξεις πως σου εκανε, αλλα εγω δεν θα σε γαργαλησω, κατι αλλο μαλλον θα κανω, θα ΠΛΕΞΩ με κοντοβελονακι !!!αστα να πανε λεμε καλιτερα να ειχα φαει 10 μαστκια παρα αυτο χαχαχαχχαχ :'( ;)
Και τι τσιτσι, του γαλακτος !!!Ε μα......Ειδα τιs φωτο και φαινεται και χωριs μεζουρα δλδ
2 μετρα τσιτσι για φαγωμα.......κι αυτοs ηθελε γαργαλητα
γελασ ε δεν ειναι για γελιο αμα θα μαι πλεξησ μετα θα μαι βαλισ σε καμια βιτρινα για ομορφιαΟταν θα ερθω στο studio, θελω να μου δειξεις πως σου εκανε, αλλα εγω δεν θα σε γαργαλησω, κατι αλλο μαλλον θα κανω, θα ΠΛΕΞΩ με κοντοβελονακι !!!
Δεν χρειαζεται μωρο μου, να σε πλεξω για να σε βαλω σε βιτρινα !!!γελασ ε δεν ειναι για γελιο αμα θα μαι πλεξησ μετα θα μαι βαλισ σε καμια βιτρινα για ομορφια
γελασ ε δεν ειναι για γελιο αμα θα μαι πλεξησ μετα θα μαι βαλισ σε καμια βιτρινα για ομορφια
πεστα ρε μωρο πεστα ακου εδο η ελενη κοντοσουβλιΜα ηδη εισαι .....στη βιτρινα