KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
καλησπερα αντρακλαTην καλησπερα μου σε ολους και στα κοριτσια πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* !!!
καλησπερα αντρακλαTην καλησπερα μου σε ολους και στα κοριτσια πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* !!!
Ειχα αρχισει, να ανησυχω !!!καλησπερα αντρακλα
γιατι γλυκε μου καλε μου χρυσε μου?Ειχα αρχισει, να ανησυχω !!!
1Ο ολοκληρα λεπτα, μεχρι να απαντησεται ???γιατι γλυκε μου καλε μου χρυσε μου?
Τα λεει σε μενα, για να τα ακους εσυ !!! ;) ;) ;)
με μπερδευεις.....υπαρχουν πολλες εκδοχες.....γινοντε καθε 4 χρονια η λαμπουν εξισου και τα τρεια η ειναι σπανιαΕνα μικρο κουιζ !!!
Τι κοινο εχουν, οι ολυμπιακοι αγωνες που εγιναν στην ΑΘΗΝΑ, η αυριανη αυγουστιατικη πανσεληνος και ο LEON 13 ???
συνάντηση "σταμ" και kelly πριν κάποιες μέρες είναι μια αιτια τις πανσεληνουμε μπερδευεις.....υπαρχουν πολλες εκδοχες.....γινοντε καθε 4 χρονια η λαμπουν εξισου και τα τρεια η ειναι σπανια
Το ξαναλεω, τι κοινο εχουν ???με μπερδευεις.....υπαρχουν πολλες εκδοχες.....γινοντε καθε 4 χρονια η λαμπουν εξισου και τα τρεια η ειναι σπανια
ΟΧΙ !!!συνάντηση "σταμ" και kelly πριν κάποιες μέρες είναι μια αιτια τις πανσεληνου
:o :o :oτι κανεις τρελλεγκο :-* :-*
με ξυπνησες σημερα >
ακου εκει να ερχεστε πρωτες εσεις στο μαγαζι και οι τσατσαδες που εχουν τα κλειδια να ειναι ακομη στο δρομο >
Ειπαμε οχι και οταν λεμε ΟΧΙ, ειναι ΟΧΙ !!!
Ειπαμε οχι και οταν λεμε ΟΧΙ, ειναι ΟΧΙ !!!
δεν μπιραζη μωρο καλα να περασισ και γω εδο θα ειμαι :-*τελικα μου χροστασ δυο πραγματα δεν τα εχο ξεχαση μια η σοκολατα και δευτερο η σφαλιαρεσ στο ποπομου ;) :-* :-*Ελένη δεν θα σου ερθω τελικα σήμερα. Λόγω δουλείας αργησα να έρθω σπίτι και είμαι λίγο κουρασμένος! Θα σου φέρω σοκολατίτσα όταν έρθω απο τις διακοπές μου!! Φιλάκια!
Αμοιβαια τα αισθηματα καλε μου !!!
τελικά ποια είναι η απάντηση?Αμοιβαια τα αισθηματα καλε μου !!!
Λιγη βοηθεια.τελικά ποια είναι η απάντηση?
τελικά ποια είναι η απάντηση?
καρδια μου εχεις γενεθλεια?Λιγη βοηθεια.
Η ημερομηνια εναρξης, των Ολυμπιακων αγωνων που εγιναν στην Αθηνα !!!
Ανακοινωση !!!καρδια μου εχεις γενεθλεια?